HABERLER>GÜNCEL
21 Haziran 2011 Salı - 11:59

Yaşlı kocanın eşi, ilişki için para istiyor

Boşanma davası açan 76 yaşındaki koca 52 yaşındaki eşinin ilişki karşılığında para istediğini iddia etti.

Yaşlı kocanın eşi, ilişki için para istiyor

İZMİR - İzmir'de görülen boşanma davasında 76 yaşındaki S.P.(Selahattin Polat) 52 yaşındaki eşi N.P.(Nesrin Polat) ile ilgili iddiaları bu kadarına da pes dedirtti. Boşanma dava dilekçesinde eşinin, "Seninle değil paranla evlendim" dediğini belirten davacı koca S.P., her ilişki karşılığında eşinin kendisinden para talep ettiğini ve bu yüzden aralarında cinsel uyuşmazlık olduğunu iddia etti. S.P.ayrıca bu evlilik birliğinin yıkılmasına neden olmakla suçladığı eşinden 60 bin TL.tazminat talep etti.

İddiaları kabul etmeyen ve evliliğin ilk günlerinden itibaren eşinin kendisine karşı şiddet uyguladığını, hakaret ettiğini ve kadınlık gururunun hiçe saydığını belirten N.P., 100 bin TL.si maddi, 100 bin TL:si manevi olmak üzere toplam 200 bin TL.tazminat, bin TL:nafaka talebinde bulundu. İlginç boşanma davasında ayrıca karşılıklı açılan darp davaları sürüyor.
"Benimla param için evlenmiş"

İzmir 12.Aile Mahkemesi'nde görülen ilginç boşanma davasını bir yıl önce açan S.P., "Eşimle ruhen ve fikren anlaşamıyoruz. Kendisiyle fiziki temassızlık uyumsuzluğu da vardır. Yani cinsel anlamda uyuşmazlık yaşıyoruz. Eşim bana her zaman, seninle değil paranla evlendim diyor. Kocası olmama rağmen kendisi para karşılığında benimle ilişki kurabileceğini söylüyor. 04.11.2010 tarihinde yaşadığımız bir tartışma sırasında kendisini beni darp etmiştir. Konu polise intikal etmiştir. Aramızdaki kavga ileri boyutlara kadar ilerledi. Canv e mal emniyeti evlilik birliği içersinde tehlikeye girmiştir. Kendisinden boşanmak ve 60 bin TL.tazminat talepediyorum" dedi.

200 Bin TL.tazminat talep etti
Eşinin açtığı boşanma davasındaki iddiaların asılsız olduğunu cevap dilekçesinde belirten N.P., "Evliliğimizin ilk gününden itibaren eşim beni sürekli dövüyor. Hakaret edip kadınlık gururumu hiçe sayıyor. Ayrıca kendisinin uyguladığı şiddet ve baskı nedeniyle açtığım davalar sürüyor. İddia edilenlerin aksine cinsellik konusunda bana karşı akıl almaz ve bir kadın tarafından kabul edilemiyecek isteklerde bulunuyordu. İstekleri yerine gelmeyince de bana işkence uyguluyordu. Evlilik birliğini yıkan taraf kendisidir. Bu nedenle 60 bin TL:lik tazminat talebinin reddini talep ediyoruz. Olayın mağduru olarak 100 bin TL:maddi, 100 bin TL.manevi olmak üzere toplam 200 bin TL.tazminat ile bin TL:tazminat talebinde bulunuyorum" dedi. Tarafların karşılıklı açtığı darp davaları ise değişik Sulh Ceza Mahkemeleri'nde sürüyor.

Avukat Tekin: Ekonomik kriz evlilikleri ticari hale getirdi
Ülkede yaşanan ekonomik kriz yüzünden bir çok çift hacizden kurtulmak için boşanırken, kimi çiftlerin de birbirlerini ticaret kazanç kapısı olarak gördüklerini söyledi. 76 Yaşındaki müvekkilinin bu olayda mağdur edildiğini belirten Avukat Mustafa Tekin, "Bu olay evliliklerin ne kadar ticari ve çıkar amaçlı olduğunu sergiliyor. Boşanma davasında bayan, müvekkilime kendisi için değil parası için evlendiğini açıkça beyan etmiş. Müvekkelim de bu duruma daha fazla katlanamadığı için boşanma davası açtık. Şimdi bu konudaki en iyi kararı yargı verecek" dedi.(Cumhur Erkek)

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Minik 'Aslan'lar mezun oldu
Özel Hüseyin Aslan Anaokulu öğrencileri, yılsonu gösterilerini Ege Üniversitesi ...
Kaçak çayda domuz kanı şoku
Van İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi’nce ...
Aytaç Durak'ın evine şok baskın
İçişleri Bakanlığı tarafından 15 ay önce görevinden alınan Adana Büyükşehir ...
 
Halı yıkarken elektrik çarptı
İzmir'in Bayraklı ilçesinde, halı yıkama firmasında çalışan bir kişi elektrik ...
Küçük ilçenin büyük dağcıları
İzmir’in 36.000 nüfuslu Selçuk ilçesinde 2007 yılından bu güne faaliyet ...
Çılgın aşık 6'ncı kattan düşerek hayatını kaybetti
Yeşilyurt’ta, Ergin Ateşoğlu’nun boşanmasına rağmen birlikte yaşamayı ...
 
Ümran bütün engelleri yıktı
Ege Üniversitesi Devlet Türk Musikisi Konservatuarı’nın aldığı karar nedeniyle ...
Aqua Fantasy'den yeni kaydırak
Türkiye’nin bir numaralı su parkı olan Aqua Fantasy’nin yeni sezona girerken ...
Alaçatı lezzetleri kitap oldu
Çeşme'nin Alaçatı beldesinde yaşayan Araştırmacı Levent Bozkut'un (54) ...
 
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Son nefeste Göztepe!
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Townç Sowyer'in maceraları
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve Bugün Türkiye (9) 'Bizim radyo tiyatrolarımız vardı'
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Bektaşi Devleti tartışmaları!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
‘Erkekler bastığım kaldırımı öperdi!’
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
Parti tabanı Özel’den kopuyor mu?
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
CHP ne yapmalı?
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Neden toprak reformu yapılmalı?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Eril toplumda kıyamet alametleri...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İzmir’e kruvaziyer niye gelsin?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva