HABERLER>EGE
25 Nisan 2011 Pazartesi - 13:37

Uşak'ta tecavüzcü muskacı!

Uşak'ta kendisini muskacı olarak tanıtan U.A, 20 kişiye tecavüz etmek iddiasıyla yargılanıyor. Mahkeme U.A'nın akıl sağlığının yerinde olup olmadığının belirlenmesi için U.A’yı Manisa Akıl ve Ruh Hastalıkları hastanesine gönderdi.

Uşak ta tecavüzcü muskacı!

UŞAK - Uşak’ta geçtiğimiz günlerde 3 bayanın şikayeti üzerine başlayan nitelikli cinsel istismar, şantaj ve tecavüz olayının davası sürüyor. Uşak Ağır Ceza mahkemesinde görülen davada sanık olarak yargılanan eski derici U.A. dengesiz hareketler yapınca mahkeme tarafından akıl sağlığının yerinde olup olmadığının belirlenmesi için Manisa Akıl ve Ruh Sağlığı Hastanesine gönderildi.
 
Uşak’ta dehşet veren Tecavüz ve Şantaj olayının sanığı deli numarası yaparak ceza’dan kurtulmaya mı çalışıyor. Tüm Uşak basının atladığı ele geçirilen görüntülerden 20 den fazla kadına tecavüz ettiği anlaşılan, sahte muskacı U.A yargılandığı Uşak Ağır Ceza Mahkemesinde dengesiz hareketler yapınca Mahkeme tarafından Akli Dengesin yerinde olup olmadığının araştırılması için Manisa Akıl ve Ruh Sağlığı Hastanesine gönderildi.
 
Kayıp eşyaları bulduğunu, büyü bozduğunu, geleceği gördüğünü, Üç harflilerle iletişim kurduğunu iddia eden U.A (37) ağına düşürdüğü kadınlara önce ilaçlı içecek ikram ederek uyuttuğu ve sonra tecavüz ettiği, tecavüz anını da kamera ile kaydederek sonra bu görüntülerle şantaj yaparak kadınlarla birlikte olamaya devam ettiği iddia ediliyor. İddialara göre U.A bu şekilde 20 den fazla kadına tecavüz etmiş ve şantajda bulunmuş. Ancak kadınlardan sadece 3’ü şikayetçi olabilmiş.
 
Polis şikayet üzerine yaptığı incelemede U.A’nın evinde yüzlerce cd ele geçirdi. Titizlikle yapılan incelemelerde 20 den U.A.’nın 20 den fazla kadına tecavüz anını gösteriri görüntüler ve U.A. tarafından çekilmiş diğer görüntüleri ele geçirdi. U.A. nın yaptığı her görüşmeyi ses yada video olarak kaydettiği belirlendi. Tecavüz olayı ile ilgili olarak 3 sadece 3 kadın şikayetçi olurken diğer kadınların olayı ailelerine söyleyemediği bu nedenle büyük çoğunluğunun bu olaydan sonra ya boşandığı yada olayın ortaya çıkmasından korkarak Uşak’ı aileleriyle birlikte terk ettikleri ortaya çıktı.
U.A’nın gerçekte dini bilgisisin bulunmadığı ancak çeşitli hilelerle kayıp eşyaları bulduğunu iddia ettiği, muska yazdığını ve sıkıntıları çözdüğünü iddia ederek kadınları kandırdığı belirlendi.
U.A nın eskiden fason olarak dericilik yaptığı ancak işlerin bozulması ile bu yola başvurduğu anlaşıldı.

Hakkında Nitelikli cinsel istismar, Tecavüz ve Şantaj gibi suçlamalardan dava açılan U.A. nın sadece tecavüzle kalmadığı aynı zamanda kadınlardan yüklü miktarlarda parada aldığı belirlendi. Şİkayetci olan ve 3’ü devli olan kadınlar “Dertlerine çare aramak için gittikleri U.A tarafından uyutulduktan sonra tecavüze uğradıklarını ve sonra abu olayı ailelerine söyleyemedikleri için U.A nın şantajlarına boyun eğerek onunla birlikte olmak zorunda kaldıklarını anlattılar. Video görüntülerinde U.A nın müşterilerine önce bir şeyler içirdiği ve sonrası tüm ayrıntılarıyla görülüyor.
 
Uşak’ta kan donduran bu olayın bir çok mağduru olduğu ancak kadınların aileleri ve eşlerinden korkusuna davacı ve şikayetçi olamadığı sanılıyor.
 
U.A. nın akli dengesin yerind eolup olmadığın belirlenmesinden sonra eğer aki dengesi yerindeyse çok yüksek ceza alabileceği belirtiliyor. 

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Aydın'da çilek hasadı başladı
Türkiye'de çilek üretiminde Silifke'den sonra ikinci sırayı alan Sultanhisar’da ...
Kuşadası’na büyük müjde
Kuşadası Belediye Başkanı Esat Altungün, Kuşadası’nın arıtma tesisi konusunda ...
DNA testiyle ortaya çıkan şok gerçek
Muğla’nın Bodrum İlçesi’nde yaşayan emekli elektronik mühendisi Ahmet ...
 
38 işçiye 1000 kişi ıslıkla destek verdi
Bianchi Bisiklet Fabrikası’nda işten atılan işçiler, 23 gündür protestoyu ...
100 metre kala gelen facia
Muğla'nın Fethiye ilçesinde paraşütle atlayış yaptıktan sonra, inişe geçerken ...
Denizli’de fuhuş operasyonu: 77 gözaltı
Denizli'de, polisin bir fuhuş çetesine düzenlediği operasyonda, 53’ü para ...
 
CHP ve BDP’li belediye kardeş oldu
Bir ilke imza atan CHP'li Çanakkale Belediyesi ile BDP'li Diyarbakır'ın ...
Denizli'de çelenk tartışması
Denizli’deki 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında ...
Manisalı işadamları fuar için Çin'e gitti
Manisa Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) organizasyonunda, dünyanın en büyük ...
 
Serdar DEĞİRMENCİ
Serdar DEĞİRMENCİ
Sonbahar
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
Başıboş canileri toplamak!
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Bu da geçer
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Yemek kitabı değil Kültürel Miras!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
İşte 'gülen' ilk fotoğrafı!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Son nefeste Göztepe!
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Townç Sowyer'in maceraları
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve Bugün Türkiye (9) 'Bizim radyo tiyatrolarımız vardı'
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Bektaşi Devleti tartışmaları!
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
Parti tabanı Özel’den kopuyor mu?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva