HABERLER>GÜNCEL
4 Eylül 2024 Çarşamba - 17:57

Tunç'tan İmamoğlu'nun 'hodri meydan' yanıtı!

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun dünkü “Hodri meydan. Ceza mı keseceksiniz? Buyurun kesin. Size söz: Bu millet ayağa kalkar. Bu millet size Yargıtay kararı verene kadar, o süreyi göstermez, evinize yollar" sözlerine ilişkin "Kimse yargıya parmak sallayamaz. Uygunsuz bir davranış." dedi.

Tunç tan İmamoğlu nun  hodri meydan  yanıtı!

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'un açıklamaları özetle şöyle: Bu ayın sonu gibi yargı reformu Cumhurbaşkanımız tarafından kamuoyu ile paylaşılacak. Yasama yasa değişikliği değiştiren konularda hem avukatlarımız hem yargı mensuplarımızla birlikte üstün gayret gösteriyoruz.

Görülmekte olan bir davaya yönelik tehdit içeren sözler söylemek kimseye yakışmaz. Kimse yargıya parmak sallayamaz. Uygunsuz bir davranış. Öyle televizyon programlara çıkarak, el kol sallayarak, yargı mensupları tehdit edilemez. Yargı kararları elbette eleştirilebilir. Yargı bir karar verdikten sonra, eleştiriler sonunda yargı en mükemmele ulaşır. Çıkıp oradan parmak sallayarak yargı mensuplarını etkileyemezsiniz.

NE OLMUŞTU?
İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu katıldığı bir televizyon programında 2 yıl 7 ay 15 gün hapis ile 5 yıl siyasi yasak cezası aldığı davayı değerlendirmişti. İmamoğlu, "Ceza mı keseceksiniz? Buyurun kesin. Size söz: Bu millet ayağa kalkar" ifadelerini kullanmıştı.

 
Erdoğan: Mısır ile Filistin meselesinde ortak duruşumuz var
 
Avrupa'da maymun çiçeği virüsü uyarısı
YORUMLAR
Toplam 3 yorum var, 3 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Gözlemci 4 Eylül 2024 Çarşamba 22:22

Yasalar dairesince konuşulsa daha iyi olurdu.Böyle "Gezivari"olmuş ...! Aslında Ekrem Bey, Türkiye''deki üniversiteleri beğenmeyip parayı bastırıp Kıbrıs''tan diplama almış birisi olarak; you had better ne demek bilmesi gerekir ama o da yeterli olmayabilir.Çünkü devlet memurluğu yapmadığından hiyerarşik yapıyı derinlemesine bilmemek gibi bir handikap var...! Sayın Cumhur Başkanı da Belediye başkanlığından geldi durum ortada...Bu sistem değişmeli ve derhal parlementer sisteme dönmeliyiz diye arap eli öpe öpe dudak kararmaz

Yorumu oyla      0      0  
Kara Murat 4 Eylül 2024 Çarşamba 21:19

Slahattinnde Milleti Sokağa Çağırmıştı!!!

Yorumu oyla      0      0  
Az Bilmiş 4 Eylül 2024 Çarşamba 20:22

Mevlam neyler, neylerse güzel eyler. Sayın Kılıçdaroğlu'' nun keşfi olan aynı zamanda baba oğul olan İmamoğlu önceki akşam Sözcü TV de Uğur DÜNDAR'' a konuşmuş ve ikbal derdine düştüğü için istinaf mahkemesinin kararı ile ilgili olarak blokaj koymuştur. Adeta Adalete parmak sallamıştır. Esmiş gürlemiş yağmıştır. Ne demişti hatırlayalım. Hakimlere AHMAH demişti. Sonradan kıvırttı neymiş İçişleri bakanına demişmiş. İçişleri bakanına bile diyemezsin hadsiz. Yemezler. Hatırlayalım Ordu- Giresun havaalanında da Vali beye İT demişti de sonradan mahkemede basİTlik olarak kıvırıverdiydi. Zaten siciliniz bozuk be adam. Bugün de Adalet Bakanımız tozunu aldı. CHP partisi DONKİŞOTLAR partisidir. CHP partisi DALTONLAR partisidir. İmamoğlu'' nu şişirdiler şişirdiler en sonunda başlarına bela ettiler. İlk hamleyi Genel Başkanı ve babası olan Kılıçdaroğlu'' nu hançerledi. Hançer olarak para kulelerini kullandı. Hani el kantarları vardır. El kantarının topuzu vardır. İmamoğlu adeta el kantarının topuzudur. El kantarı topuzu ile dengeye gelir. Şayet topuzda sorun varsa el kantarı doğru çekmez. CHP zihniyeti bu saatten sonra bu topuzu söküp atamaz. CHP İmamoğlu'' nun dümen suyuna girmiştir. CHP başına belayı almıştır. CHP yönetimi bu riske dikkate alarak bu defa da Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanına ısıtmaya çalışıyor. Neymiş erken veya zamanında yapılacak genel seçimlerde 2 adayları varmış mış mış. Kısaca CHP çıkmazda. Ben de buradan bir tavsiyem var birazda İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanına potaya soksunlar. Peki İzmir'' in doktor başkanı Cumhurbaşkanı olamaz mı pekâlâ olur. Özgür ÖZEL bu doktor başkanı öve öve bitiremiyor. Ben İzmir'' li bir Ak Parti üyesi olarak doktor başkanımı Cumhurbaşkanı adayı olarak görmek istiyorum. Allah CHP nin ayaklarını dolaştırsın. Allah CHP ye akıl fikir verMEsin. Bu kadar yeter.

Yorumu oyla      1      0  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Erdoğan: Mısır ile Filistin meselesinde ortak duruşumuz var
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Türkiye ve Mısır, Filistin meselesinde ...
Türkiye ile Mısır arasında 17 anlaşma!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Mısır Cumhurbaşkanı Abdulfettah ...
'6 milyon liraya tuvalet' iddialarına yanıt!
Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan merkez hizmet binasındaki tuvaletlerin ...
 
Polatlar ilk kez hakim karşısında!
Kara para akladıkları gerekçesiyle haklarında dava açılan Dilan ve Engin ...
Evlilik yıl dönümünde boğazı kesilmiş halde bulundu!
Eskişehir’de evliliğinin 1'inci yıl dönümünde, yaşadığı binanın otoparkındaki ...
Şehit askere son görev!
Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde silah kazası sonucu şehit olan Jandarma ...
 
İzmir'in tanınmış ailesi mahkemelik... 2,5 milyar liralık dava!
İzmir'in tanınmış isimlerinden Selvili ailesinin mirasçılarından olduğu ...
Dışişleri'nden Netanyahu açıklaması: İddiaları kabul edilemez
Dışişleri Bakanlığı, "Netanyahu’nun son olarak Philadelphi koridorundaki ...
Burun estetiği yaptırmaya gitti, cenazesi çıktı
İstanbul'da 19 yaşındaki üniversite öğrencisi Heval Pekgöz, burun estetiği ...
 
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Atatürk’ün Toprak Kanunu ya da feodalizmin tasfiyesi uğraşısı
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
O köy devlete kafa tutamaz!
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
Siber ve milli!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Çeşme Projesi’ni kim sabote etti?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Dinimiz Âmin
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Germir bağları
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Müzik ve mandolin
Ayda ÖZEREN
Ayda ÖZEREN
 Narin (İnce) Habercilik ve Medya Etiği
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Gazzeli Çocuklara Mektuplar (5) Yönetmen değil, önce insanım!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Okullar açıldı
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva