HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
14 Şubat 2012 Salı - 13:11

Son dakika! Buca'da şok istifalar!

Buca Belediyesi İmar Komisyonu’nun 5 üyesi, şok bir kararla istifa etti. Şaşkınlık yaratan kararın altında Başkan Tatı ve Başkan Yardımcısı Tayfun Emre’ye yönelik eleştirilerin yattığı öne sürüldü.

Son dakika! Buca da şok istifalar!

CAN ÖZLÜ/ EGEDESONSÖZ- Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı ve Teknik İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Tayfun Emre ile uzun süredir sorun yaşayan İmar Komisyonu üyelerinin toplu halde istifa etmesi belediyede şok etkisi yarattı.
 
5 ÜYE İSTİFA ETTİ
Son yapılan meclis toplantısında, Belediye Başkan Yardımcısı Tayfun Emre ve bazı bürokratları, komisyondan resmi evrak saklamakla suçlayan ve tutanak hazırlayan komisyon üyeleri, Başkan Tatı’nın konunun takipçisi olmadığını öne sürerek toplu halde istifa etti. Üyelerin istifa kararında, Belediye Başkanvekili Ercan Geçgel ve Ak Partili üye Yeşim Gülhan’a yönelik suçlamaların da etkili olduğu öne sürüldü. Komisyon Başkanı Muzaffer Kater, Ercan Geçgel, Veli Balyemez ve Cevat Kızılateş ile AKP’li üye Yeşim Gülhan’ın, istifa dilekçeleri Yazı İşleri Müdürlüğü’ne teslim etmesi de CHP Grubu içinde sıkıntı yarattı.

İSTİFA NEDENİNİ AÇIKLADILAR
Acil toplanan grup konu ile ilgili değerlendirmelerde bulundu ve üyeleri ikna etmeye çalıştı ancak başarı elde edilmedi. İmar Komisyonu Üyesi CHP’li Ercan Geçgel, Encümen üyeliği ile Sosyal Hizmetler ve Engelliler Komisyonu üyeliğinden de istifa ettiğini açıkladı. Üyelerin istifa dilekçelerinde “25.01.2012 tarihinde tuttuğumuz tutanaktan sonra, Başkan Yardımcısı Tayfun Emre’den komisyon olarak gördüğümüz direnç ve komisyon üyelerinden Ercan Geçgel ve Yeşim Gülhan’a yapılan haksız suçlamalardan dolayı istifa ediyoruz” denildi. Yarın toplanacak olan CHP İlçe Yönetimi, konu ile ilgili değerlendirmede bulunacak. İstifa eden komisyon üyelerinin geri adı m atmaması halinde ise ilk meclis toplantısında yeni üyeler seçilecek.

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 40 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
EGEYİ EGELİLER YÖNETİR 13 Mart 2012 Salı 19:19

EGEYİ EGELİLER YÖNETİR

Yorumu oyla      12      6  
bucalı 11 Mart 2012 Pazar 15:16

Sayın Ercan başkan önce Buca için güzel projeler üretsin. Eski parkları yıkıp masraf etmesin park olmayan yerlere yeni park yapsın.

Yorumu oyla      13      7  
komisyon üyesi 16 Şubat 2012 Perşembe 13:22

bu kirli oyunun içinde kim varsa hangi arkadaşım namus vede şerefinden şüphe duyarım şüphe duyacağım arkadaş değildir bakın sizden ricam bir araştırın sonra yorum yapın bilenlere dir sözüm oooo saklanan yada gizlenen evrak tesedüf gereği ortaya cıktı şayet son dakka cıkmasaydıkomisyon üyelerini aldığı karardan kim kurtarırdı lütfen iyi düşünün herkes coluk cocuk sahibi bu imzalar ömür boyu bağlayıcıdır lütfen olaya bu yönden bakılsın tayfun mayfun değil derdimiz adam gibi işlerini YAPSINLAR

Yorumu oyla      23      9  
Mustafa 15 Şubat 2012 Çarşamba 13:14

Komisyon birilerinin Teknik Başkan Yardımcılığını kapma oyununa gelmişdir.Başkanla, bunu isteyen meclis üyesini kim bir araya getirdi.İlçe kongresi bu süreçte nasıl kullanıldı.Komisyonun istifası bu buluşmada konuşuldumu.Yeni komisyona girecekler belirlendimi vs.Hepsi olmuşda, bu tezgahın sonundaki fırtınayı hesaba katmamışlar.Komisyon üyelerinden bazıları istifasını geri alacaktır.Bu oyunu bilenlerden bir ikisi hariç.Bu oyunu oynayanlar deşifre olmuştur.Herkese duyurulur.

Yorumu oyla      36      10  
şirinyerli 15 Şubat 2012 Çarşamba 12:53

Biz başkanımıza ve ekibine güveniyoruz.Unutmasınlar ki meclis üyeleri başkanın listesiyle oradalar.Bırakın kavgayı çalışın...

Yorumu oyla      26      20  
şirinyerli 15 Şubat 2012 Çarşamba 11:56

konaktan bir avukat! Bucada kurt murt yok fakaaat sizin gibi çakallara da hiç yer yok.Bunu böyle bil çok güvendiğin Tayfun Emre'nede bunu anlat.Biraz onuru gururu olsa istifa ederdi zaten...

Yorumu oyla      43      19  
konaktan bir avukataaaaaa 15 Şubat 2012 Çarşamba 11:11

önce bir sen kendine bak konaktan avukat oralarda iş bulamadındamı buca imar şkt işe başladın ha kalkıp boş boş konuşuyorsun iyi iş ehileri olsaydınızz zaten bucada olmazdınız yoksa bir kokunun peşindemisiniz nedir pardon ama dinime laf eden müslüman olsa bari akılı olun akılı avukat olabilirsin başkan yardımcısı olabilirsiniz ama ....olamasınız teşekkürler

Yorumu oyla      43      19  
adı bende saklı 15 Şubat 2012 Çarşamba 10:27

ha arkadaşlar özelikle egede son sözü kutluyorum bu haberden dolayı vay vay vay tayfun bey demeki konu senin anlatığın gibi değilmiş doğruyu söylemekte bir erdemlıkti ama bunu dahi yapamadınız ercan gecgel eline sağlık diline sağlık tebrik ediyorum seni ve tüm imar komisyonunu buca görün vede duyun tayfun emrein yaptıkarını tutanak tarihine iyi bakın ercan gecgel in bir sözü halen kulağımda cınlıyor arlı arından utanır arsız kendinden sanır teşekkürler beyler teşekürler

Yorumu oyla      32      16  
Halime 15 Şubat 2012 Çarşamba 10:18

Başta Sn.Y.Gülhan olmak üzere,Sn.E.Geçgel'in yaptıkları yanlış işler bu komisyondaki arkadaşların istifa etmesi de bir o kadar yanlış.Çünkü yanlışı destekledikleri anlaşılıyor.Bucaya yazık ediyorsunuz.Bırakın bu işleri kim yanlış yaptıysa cezasını çeker.siz Bucamız için çalışın.Bazı kadrolu yorumcular da aynı kefeden. yapılan işi legal miş gibi gösteriyor.yoksa o plan sizinmiydi.Biz Ercan Başkanımıza ve ekibine sonuna kadar güveniyoruz.

Yorumu oyla      24      21  
yiğit 15 Şubat 2012 Çarşamba 04:09

kimse istifa etmesin. 2014'e 2 kaldı.

Yorumu oyla      19      22  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Başkan Şenol'dan anaokulu ziyareti
Sarnıç Ana Okulu’nda eğitim hayatlarına ilk adımlarını atan minik öğrenciler, ...
Oğuz: Büyük emek verdik, hayırlı olsun
Aliağa Belediyesi, kentin en eski yapısı olan Merkez Camii’yi 79 yıl sonra ...
Evka-4 modern pazaryerine kavuşuyor
“Sokak arasında pazaryeri bırakmayacağız” sloganıyla yola çıkıp geçen ...
 
Sayıştay'dan pasolara KDV incelemesi
Büyükşehir’de çalışan 4 bin kadrolu ve sözleşmeli memuru ilgilendiren ...
Büyükşehir, Bostanlı Barajı için düğmeye bastı
İzmir Büyükşehir Belediyesi, yılda ortalama 3 milyon metreküp su elde ...
Güzelbahçe'de sel baskınları tarih oldu
Güzelbahçe'de şiddetli yağışlar sonrası yaşanan sel baskını ve cadde sokakların ...
 
Eski başkanlar Tartan’ı ziyaret etti
İzmir’de eski belediye başkanları tarafından kısa bir süre önce kurulan ...
Hayatın şiir kıyısında iki şair
Karşıyaka Belediyesi Şiir Atölyesi her ay yaptığı etkinliklere bir yenisini ekliyor.
Cemaat temsilcileri camileri için teşekküre geldi
İzmir’deki camilerin dernek başkan, yönetici ve hocalarından oluşan bir ...
 
Serdar DEĞİRMENCİ
Serdar DEĞİRMENCİ
Sonbahar
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
Başıboş canileri toplamak!
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Bu da geçer
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Yemek kitabı değil Kültürel Miras!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
İşte 'gülen' ilk fotoğrafı!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Son nefeste Göztepe!
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Townç Sowyer'in maceraları
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve Bugün Türkiye (9) 'Bizim radyo tiyatrolarımız vardı'
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Bektaşi Devleti tartışmaları!
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
Parti tabanı Özel’den kopuyor mu?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva