HABERLER>GÜNCEL
28 Ağustos 2023 Pazartesi - 13:53

Şirince'de blockchain eğitim haftası

Blockchain teknolojisinin farklı yüzlerinin bir araya geldiği, temellerden kodlamaya ve token ekonomisinin dinamiklerine kadar geniş bir yelpazede eğitim fırsatı 2023 Arkhe Blockchain Week ile Şirince Kayserkaya'da başlıyor. Seçilmiş öğrenciler ve alanında uzman eğitmenleri bir araya getirecek etkinlik 27 Ağustos- 3 Eylül 2023 tarihleri arasında yapılacak.

Şirince de blockchain eğitim haftası

Son dönemde teknoloji ve finans dünyasının en çok konuşulan konularından biri olan Blockchain, 27 Ağustos- 3 Eylül 2023 tarihleri arasında yapılacak olan 2023 Arkhe Blockchain Week organizasyonu ile tüm detaylarıyla meraklıları için açıklığa kavuşuyor. "Blockchain 101" eğitim kampına katılan öğrenciler, alanında uzman eğitmenlerden, Blockchain teknolojisinin farklı yüzlerini, temellerden kodlamaya ve token ekonomisinin dinamiklerine kadar geniş bir yelpazede eğitim alabilecek.

BÜTÜN SORULARINIZA CEVAP BULACAKSINIZ!
Eğitmen kadrosunda Ebru Güven, Efe Bulduk, Gürkan Ketenciler ve Vedat Güven gibi isimlerin yer alacağı organizasyonun sponsorları arasında ise, EgeMoney, UniveChain, İstanbulBlockchainWomen, Altcointurk, Tim Danışmanlık, Web3 Teknolojileri Derneği, Trio Blockchain Labs, Nerf it ve BTCHaber yer alıyor. Katılımcılar, eğitim kampında Blockchain teknolojisinin şu anki kullanımından, gelecekte

sektörlere nasıl bir dönüşüm katacağına dair bilgiler alabilecek.

ALANINDA UZMAN EĞİTMENLERDEN WORKSHOPLAR
Eğitim kampının bir diğer bölümünde ise, "Tokenomics" olacak. "Blockchain 101"in seçmeli kamplarından biri olarak sunulan Tokenomics kampı, katılımcılara token ekonomisiyle ilgili derinlemesine bilgiler sunmayı hedefliyor. Tokenin sahip olduğu cüzdan sayısı, dolaşımdaki token miktarı, gelecekte planlanan token miktarı ve toplam arzın dağılımı gibi kritik metrikler üzerinde, durularak, alanında uzman eğitmenler eşliğinde, akşam oturumları ve workshoplarla bilgiler pekiştirilecek.

27 Ağustos Pazar günü başlayacak eğitim kampının ilk gününde öğrenciler Arkhe'de ağarlanacak. Bir adaptasyon günü olarak planlanan günün sonrasında eğitimler 28 Ağustos Pazartesi günü başlayacak. Program dahilinde 31 Ağustos Perşembe günü öğrencilere dinlenmeleri için bir günlük ara verilecek. Eğitim süreci ise, 3 Eylül Pazar günü sonlandırılacak. Kampın ilk haftasını kapsayan "Blockchain 101" modülünde, katılımcılar Blockchain teknolojisinin kavramsal temellerini öğrenirken, "Blockchain Teknolojisi ve Platformları Nelerdir?", "Dijital Dönüşüm İçinde Blockchain'in Önemi Nedir?", "Blockchain Nasıl Çalışır?", "Akıllı Sözleşmeler" ve "Kripto Para Nedir?" gibi soruların cevaplarına ulaşabilecek.

YENİ BAŞLAYANLAR İÇİN CODİNG101 KAMPI
Son yıllarda teknoloji dünyasında büyük bir etki yaratan Blockchain teknolojisi, birçok kuruluşun  Blockchain kodlama bilgisine sahip kişilere olan talebini artırmıştır. Solidity, bu alanda öğrenilmesi gereken temel dillerdendir ve Arkhe Blockchain'in sunmuş olduğu bu kamplarla katılımcılara bu dilin temellerini öğretme amacı güdülüyor. Coding101 kampı, katılımcılara temel seviyeden başlayarak Solidity dilinin özelliklerini ve programlama mantığını öğretmeyi amaçlamaktadır. Katılımcılar, bu kamp süresince workshoplarda ve uygulamalı derslerde Solidity dilini yakından tanıma fırsatı bulacak. Eğitimlerin başında ise Osman Kuzucu bulunacak.

 
CHP’li eski vekil açıkladı: Tüzükte neler var?
 
Küçük çocuk iki yıl dehşeti yaşadı... Torbalı'da sapığa meydan dayağı!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Evin çatısı çöktü... İzmir'de can pazarı!
İzmir’in Bayındır ilçesinde yağış sonucu çatısı çöken evdeki kadın ile iki çocuğu yaralandı.
Yapılandırma ve ek MTV ödemelerinde son 4 gün
Yeniden yapılandırma olarak da bilinen 7440 sayılı Kanun'un sağladığı ...
30 bin litre kaçak akaryakıt ele geçirildi
Mersin'de 30 bin litre kaçak akaryakıt ele geçirildi, 1 şüpheli gözaltına alındı.
 
Ağacı keserken altında kalıp öldü!
Karabük'ün Eflani ilçesinde ormanlık alanda kesim işinde çalışan kişi, ...
Otomobil sürücüsü şoföre biber gazı sıktı
Kadıköy'de İETT şoförü ile bir otomobil sürücüsü arasında trafikte yol ...
Sulamada dijital dönem... İzmir elektronik sayaçla döşenecek!
Tarım ve Orman Bakanlığı Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü, tarımda ...
 
74 yaşındaki kadın, kocası tarafından öldürüldü
Adana'da Abdullah Sarı (76), kanser hastası eşi Naile Sarı’yı (74) sırtından ...
İzmir’in haftalık hava raporu: Geceleri artık daha rahat!
Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden alınan verilere göre; İzmir’de artık ...
Pençe-Kilit'ten acı haber: 1 asker şehit oldu!
Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde Piyade ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Köprü üstü kalabalık
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İngiltere seçimini okuyalım
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
'Bozkurt' işareti Avrupa'ya neden dert oldu?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Kültürel İslam, Siyasal İslam...
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çocuk istismarı
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
Ormanlarımız yanar gider!
Aylin AKDOĞAN
Aylin AKDOĞAN
İzmir-İN
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
İnsan insanı yakar mı?
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Türk Milleti!!!
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Az okumuşlar
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva