HABERLER>GÜNCEL
6 Ekim 2011 Perşembe - 16:03

Rol arkadaşına tecavüz davasına tahliye yok

İzmir'de çekimleri devam eden, "Derin Sular" isimli dizide birlikte rol aldığı kız arkadaşına tecaüz ettiği iddiasıyla tutuklanan yakışıklı genç oyuncu hakkında 13 yıl hapis istemiyle açılan davada yine tahliye çıkmadı.

Rol arkadaşına tecavüz davasına tahliye yok

İZMİR - Sanık avukatlarının tutuklu olan müvekkillerinin suçsuz olduğunu söyleyip tahliye talebinde bulundu ancak, mahkeme bu talebi reddetti. Mahkeme ayrıca işkence sırasında kullanıldığı iddia edilen ve evde bulunan plastik jop'un suç unsuru oluşturup oluşturulmadığının anlaşılması için polise yazı yazılmasına karar verdi.
 
İzmir 11.Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen tecavüz davasına devam edildi. "Derin Sular" alı dizide birlikte rol aldığı B.O.'ya (36) tecavüz ettiği iddiasıyla tutuklanan oyuncu C.D.D. (23) hakkında, "cinsel saldırı ve 6136 sayılı kanuna muhalefet" suçundan 13 yıl hapis cezası istemiyle açılan davanın duruşmasına tutuklu sanık oyuncu, avukatları ile davacı avukatı katıldı.

1 Haziran 2011 Alsancak semtinde meydana gelen olayda; dizide 'Feryal', karakterini canlandıran B.O., polise başvurarak, 'Doruk' karakteriyle başrolde oynayan C.D.D.'yi darp ve tecavüzle suçlamıştı. Gözaltına alınan ve suçlamaları kabul etmeyen zanlı C.D.D. tutuklanmıştı. Olayı soruşturan savcı, C.D.D. hakkında, "cinsel saldırı ve 6136 sayılı kanuna muhalefet" suçundan 13 yıl hapis cezası istemiyle Ağır Ceza Mahkemesi'nde dava açmıştı. Sanık C.D.D., aynı evi paylaştığı B.O.'nun yeni kız arkadaşından kıskanıp kendisinden ayrılmaması için şikayetçi olduğunu savunarak suçsuz olduğunu söylemişti.
 
"Kendi isteğiyle birlikte olduk"
Daha önce yapılan ilk duruşmaya katılan ve mağdur olduğunu söyleyen B.O., aynı evde yaşadığı ve aynı dizide rol aldığı arkadaşı C.D.D.'nin kendisini defalarca dövüp şiddet uyguladığını, tecavüz ettiğini öne sürdü. Oyunculuk ve menajerlik yaptığını belirten tutuklu sanık C.D.D. ise üzerine atılı suçlamaları kabul etmedi. C.D.D., ifadesinde, "Bunlar tamamen iftiradır. Ben kesinlikle kendisinin çıplak resimlerini çekmedim. Kendisinden ayrılacağımı söyleyince depresyona girdi. Sakinleştirmek için çok uğraştım ama başaramadım. Bu halini görmesi için cep telefonumla giyinikken dört kez resmini çektim. Daha sonra bunları sildim. Kendisi benim kız arkadaşım, hatta oyunculuk konusunda hocamdır. Aynı evde uzun zamandır birlikte yaşamaktayız. Buna bağlı olarak olay gününe kadar da cinsel birliktelik yaşadık. Olay gecesi eve erken geldim. Kendisi evde yoktu. Saat 03.00 sıralarında alkollü olarak eve geldi. Yatak odasına gidip dergi okumaya başladı. Yanına her zamanki gibi gidip yattım. Kendi isteğiyle birlikte olduk. İddia edildiği gibi de copla dövmedim, maddi ve manevi şiddet uygulamadım" dedi.
 
Mahkeme Başkanı Hakim Erhan Atlı, Adli Tıp Kurumu İzmir Grup Başkanlığından gelen raporu okudu. Raporda, mağdurdan alınan sperm örneğinin sanığa ait olduğunu belirtti. Sanık avukatı Atilla Ertekin, çekilen diziden çeşitli samimi resimleri mahkemeye sunarak mağdurun olaydan dolayı ruh ve beden sağlığının bozulup bozulmadığının tespiti için İstanbul Adli Tıp Kurumu'ndan Haziran 2012'ye gün verildiğini, sürenin çok uzun olduğunu, bu nedenle müvekkilinin tahliyesini talep etti. Mahkeme heyeti, oy çokluğu ile sanığın tutukluluk halinin devamına karar verip duruşmayı erteledi. Mahkeme heyeti ayrıca, evde bulunan ve işkence sırasında kullanıldığı iddia edilen plastik jop'un suç unsuru oluşturup oluşturmadığının anlaşılması için polise yazı yazılmasına karar verdi.(Cumhur Erkek/İzmir)

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
reklammm 6 Ekim 2011 Perşembe 18:55

dizi reklamı millet işi çözmüşşşşşş abiiiii büyükleri bunlara kötü örnek olmuş artis olacaksan tanınmış kendinden bahsettireceksin magdur magdure hepsi bu vah ki ne vah

Yorumu oyla      12      6  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Hayrünnisa Gül'ün toplantısında herkes ağladı
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün eşi Hayrünnisa Gül'ün himayesinde yürütülen ...
Utanç davasında, utandıran gelişme!
Yargıtay Başsavcılığı, Mardin'de 28 kişinin cinsel istismarına uğrayan ...
İzmir'de servis şoförlerine farkındalık eğitimi
İzmir Otobüsçüler ve Umum Servis Aracı İşletmecileri Odası ile Ege Üniversitesi ...
 
‘Türkiye’de 500 öğrenci tutuklu var’
İstanbul’da 89, Türkiye genelinde ise 500’e yakın öğrenci hak arama mücadelesi ...
Eski koca Menemen'de dehşet saçtı!
Menemen’de 25 yaşındaki Filiz Aktaş, bir süre önce boşandığı kendisinden ...
Yarım milyonluk altını çalıp kaçtılar!
Çamdibi semtinde iki şubesi bulunan süpermarketin arka demir kapısını ...
 
Bir İzmir lezzeti:Lokma
İzmir'e özgü olan ve genellikle sokaklarda kurulan tezgahlarda ''dökülen'' ...
Karabel: 14 milyon kişiye ulaşıyoruz
Bölgesel televizyon olarak kuruldu, 70'den fazla ülkede seyrediliyor. ...
Karşıyaka'da iki şüpheli kundaklama
Karşıyaka’da, aynı mahallede farklı sokaklarda bulunan bir otomobil ile ...
 
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve Bugün Türkiye (9) 'Bizim radyo tiyatrolarımız vardı'
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Bektaşi Devleti tartışmaları!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
‘Erkekler bastığım kaldırımı öperdi!’
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
İzmirli kız ve Onur E. Yıldız meselesi
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
Parti tabanı Özel’den kopuyor mu?
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
CHP ne yapmalı?
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Neden toprak reformu yapılmalı?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Eril toplumda kıyamet alametleri...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İzmir’e kruvaziyer niye gelsin?
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İzmir’in sokakları hem kız hem deniz kokar… 
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva