HABERLER>YEREL MEDYA
5 Mart 2011 Cumartesi - 00:00

Protokol Ege Manşet'in kokteylinde buluştu!

İzmir’’in ekonomi ve politika dünyası nın önde gelen simaları Ege Manşet’’in 6. Kuruluş yıldönümünde bir araya geldi.’

Protokol Ege Manşet'in kokteylinde buluştu!

İzmir’’in ekonomi ve politika dünyası nın önde gelen simaları Ege Manşet’’in 6. Kuruluş yıldönümünde bir araya geldi.’
İZMİR - İzmir Valisi Mustafa Cahit Kıraç, Ak Parti İzmir Milletvekili Mehmet Tekelioğlu, Taha Aksoy, İzmir, Büyükşehir Belediye Başkanvekili Sırı Aydoğan  CHP İzmir İL Başkanı Tacettin Bayır, Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, Bornova Belediye Başkanı Kamil Okyay Sındır,  İl Genel Meclisi Başkanı Serdar Değirmenci çok sayıda meslek örgütünün temsilcisi bu kokteylde buluştu’… Yapılan konuşmalarda yerel yayıncılık ve medyada etik değerler konuşuldu.
Yıldız FM’’in 11. Ege Manşet gazetesinin 6.kuruluş yıldönümü kokteyli iş ve siyaset dünyasını aynı salonda buluşturdu, Ak Parti, CHP, MHP ve diğer siyasi partilerin temsilcileri, gazete yönetimini kutlayan, basının sorunlarını dile getiren konuşmalar yaptılar.
Kokteyle -İzmir Valisi Mustafa Cahit Kıraç, Ak Parti İzmir Milletvekili Mehmet Tekelioğlu, Taha Aksoy,  İzmir, Büyükşehir Belediye Başkanvekili Sırı Aydoğan CHP İzmir İL Başkanı Tacettin Bayır, Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, Bornova Belediye Başkanı Kamil Okyay Sındır,, İzmir İl Milli Eğitim Müdürü   M.Ragip Üye,Karabağlar İlçe Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Marangoz, İl Özel İdare Müdürü İrfan İçöz, İl Genel Meclisi Başkanı Serdar Değirmenci,  İZSİAD Başkanı İlknur Denizli, Basın Yayın ve Enformasyon İl Müdürü Dr. Selçuk Özdağ, Ayakkabıcılar Odası Başkanı Tahsin Güzel, Anadolu Birliği Onursal Başkanı Koç Ali Al, Ege Erzurumlular Dernekleri Federasyonu Başkanı Muzaffer Okumuş,   Anadolu Birliği Eski Başkanı Şehmuz Kayapınar, AK Parti Konak İlçe Başkanı Yaşar Ötnü, Ak Parti İzmir 1. Bölge milletvekili aday adayı Osman Sakman ,Latif Özkan, Abdullah Tekbaş,  Ak Parti 2. Bölge milletvekili Avukat Hamza Dağ ve Hasan Şahin, MHP İzmir 1. Bölge Milletvekili aday adayı Mehmet Toptaş, Otokent Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Akın, Minibüsçüler Odası Başkanı Taner Uğuz, Türk Sağlık-Sen 1. Nolu şube Başkanı Ahmet Doğruyol, Gültepe Şoförler Odası Başkanı Mesut Balkan, iş  dünyasından  Abdullah Kavuk,     Allattın Epözdemir, Sait Baştaş, Cuma Aycan, Vahdet Sarıkaya,  Numan Çelik, Ali Göktaş, Niyazi Gültekin, Bilal Doğan, Celal Kurşun, Murtaza Yazıcı, Burhan Yılmaz, Fatih Soylu, Elmas Vural, Abdullah Ali Ergin, Aydın Alpay, Emrullah Kurt, Fehim Yaraşıklı,İzmir medyasından Kanal 35 Genel Müdürü Nurettin Memur,  Star Gazetesi Ege Temsilcisi Ahmet Kaplan, Yenigün Gazetesinden Ömer Dinçer,  Beta Ajanstan Mehmet Özmen, , Gazeteci Yazar Erol Maraşlı,  Yerel Gündem Sitesinin sahibi  Yusuf İnan, gazetemiz yazarlarından Timuçin Gündem, Ömer Çakmak, Kemal Erim ve birçok seçkin isim daha katıldı.
Kokteylin açılış konuşmasını Ege Manşet Gazetesi ve Yıldız FM’’in Yönetim Kurulu Başkanı Abdulhakim Bingöl yaptı. Konuşmasına kısa bir süre önce Ergenekon Operasyon kapsamında göz altına alınan gazetecilerle ilgili davaların bir an önce sonlandırılması isteğiyle başlayan Bingöl, Ege Manşet Gazetesi ve Yıldız FM’’in yayın hayatı boyunca sürdürdükleri ilkeleri anlattı. Bingöl yaptığı konuşmada; ’“ İzmir yerelinde haftalık bir gazeteyi resmi ilan almaksızın 5 yıl süreyle yaşattık. Onlarca arkadaşımızla aşımızı, işimizi, sevincimiz, üzüntümüzü paylaştık. Allah’’ıma şükürler olsun ki Yıldız FM’’de 11. Yaşına girdi. Biz hiçbir sayisi grubun, akımın ya da misyonun temsilcisi, sözcüsüz olmadık. Sadece ve sadece yayıncılık yaptık. Bir farkımız var, milli, manevi, insani ve ahlaki değerlerimizi her şeyin üstünde tuttuk. Bu salonda bizi dinleyen ve okuyan herkese çok iyi bilir ki asla ve asla gazetecilik etik sınırlarının dışına çıkmadık. Çıkmayacağız dedi.
Ege Manşet Gazetesinin Genel Koordinatörü Halit Tunç ise konuşmasında,  yerel medyanın büyük bir değişim yaşadığını,  artık salt resmi ilanla ayakta kalan gazetelerin geleceği görmesi gerektiğini söyledi. İnternet gazeteciliğinin gelecekte belirleyici olacağını söyledi.
İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Vekil Dr. Sırrı Aydoğan,  Büyükşehir Belediyesi olarak şehirdeki tüm yerel ve ulusal gazetelere desteklerini devamlı sürdürdüklerini belirten Aydoğan, ’“ Daha önce belediye başkanı olduğum dönemde yerel basınla yakın ilişkiler içerisinde çalışmalarımı sürdürmüştüm. Bu çalışmalarım sırasında yerel basının halkın demokratik haklarını kullanabilmesi ve bir ilin, ilçenin gelişmesi için ne kadar önemli olduğunu kavradım. Bu bilinçle sürdürdüğüm Büyükşehir Belediye Başkan Vekilliği görevim de şehrimizdeki tüm yerel gazete, dergi ve radyolara ayrı bir önem vererek çalışıyorum. Tüm yerel medya kuruluşlarını ilanlarımızla destekliyoruz, hepsine hakkaniyetle yaklaşıyoruz. Bu hakkaniyetli yaklaşımımızı tüm basın kuruluşları takdir ederler. Ben Şehrimizin güçlü medya kuruluşlarından Ege Manşet Gazetesine 6., Yıldız FM’’e ise 11. Yayın hayatlarında başarılar’” dilerim.’”  Dedi.
İzmir Valisi Mustafa Cahit Kıraç ise , ’“ Türkiye demokrasisi güçleniyor ve gelişiyor. Bu gelişimde iş adamlarımızın, yöneticilerimizin, memurlarımızın, halkımızın olduğu kadar yerel ve ulusal basın kuruluşlarımızın katkıları da büyük önem taşımaktadır. İzmir’’de attığı başlıklarla gündem oluşturan Ege Manşet Gazetesi ve Ege Manşet Gazetesinin Genel Koordinatörü Halit Tunç ile bende çok sıcak bir iletişim içerisindeyim. Aynı şekilde İzmir’’in en çok dinlenen radyolarından Yıldız FM’’e de birkaç kez konuk olmuş, şehrimizin sorunlarıyla, halkımızın istekleriyle ilgili program yapmıştım. Ege Manşet Gazetesi’’nin ve Yıldız FM’’in başarılı yayınlarının devam etmesini temenni ediyor, kuruluş yıldönümlerini tebrik ediyorum. ’“  şeklinde konuştu
Konuşmalardan sonra , Vali Mustafa Cahit Kıraç’’a, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Prof. Dr. Sırrı Aydoğan’’a, iş adamı ve AK Parti İzmir 1. Bölge Milletvekiili Aday Adayı Osman Sakman’’a, İş Adamı Ali Göktaş’’a ve Otokent Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Akına birer plaket verildi. Program geleneksel folklör oyunları ve semazen gösterileriyle son buldu.
 
 
 
-
 

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Gazetecilik zordur, ama mutluluk verir!
Ege Ajans’’ın ’“25 Yılda 25 Etkinlik’” Projesi kapsamında İzmir Yargı ...
Özgür Kaynar da Gediz ailesine katıldı
Gediz Üniversitesi, kadrosunu da güçlendiriyor. Gediz Üniversitesi Ailesi’’ne ...
Sedyeden düşen kadın öldü!
İzmir'de göğsündeki ağrı nedeniyle hastaneye getirilen kadının, sedyeden ...
 
’“Engel-Sizsiniz’” oyunu büyük ilgi gördü
Karabağlar Belediyesi, Erol Günaydın Sahnesi'nin usta tiyatro ...
Habertürk 3 yaşına girdi: Egeli’’de kutlama!
Türk medyasına getirdiği yenilikler ile dikkatleri üzerine çeken ve iyi ...
Sertel GÖP başkanlığını İpekçi’’ye devretti
Gazetecilere Özgürlük Platformu’’nun dönem başkanlığını devralan TGS Başkanı ...
 
Tekin’’den sonra Batum da uçtu!
Ege TV’’nin ’‘bağımlılık’’ yaratan tartışma programı Söz Meclisten İçeri, ...
’‘Yassıada’’da bir spiker’…’’
İGC Üyesi Yılmaz Tok'un, 27 Mayıs 1960'taki askeri müdahale sonrasında ...
CHP Anayasa Mahkemesi’’nde
CHP Grup Başkanvekili Akif Hamzaçebi ve Mersin Milletvekili İsa Gök, 6085 ...
 
Serdar DEĞİRMENCİ
Serdar DEĞİRMENCİ
Sonbahar
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
Başıboş canileri toplamak!
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Bu da geçer
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Yemek kitabı değil Kültürel Miras!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
İşte 'gülen' ilk fotoğrafı!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Son nefeste Göztepe!
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Townç Sowyer'in maceraları
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve Bugün Türkiye (9) 'Bizim radyo tiyatrolarımız vardı'
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Bektaşi Devleti tartışmaları!
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
Parti tabanı Özel’den kopuyor mu?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva