HABERLER>EGE
19 Aralık 2011 Pazartesi - 16:59

Para için öldüresiye dövüldüler

Muğla'nın Fethiye İlçesi'nde boşandıkları halde birlikte yaşayan işitme engelli 42 yaşındaki Hatice Kaya ve diyabet hastası 49 yaşındaki Şeref Solak'ı paralarını almak amacıyla evlerini basarak sopayla öldüresiye dövdüğü iddia edilen 25 yaşındaki T.D. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Para için öldüresiye dövüldüler

MUĞLA - Fethiye'nin Karaçulha Beldesi'nde oturan ve belediyenin yardımlarıyla geçinen işitme engelli Hatice Kaya ve boşandığı, ancak yeniden birlikte yaşadığı eşi diyabet hastası Şeref Solak, sopa ve çapayla evleri basılarak öldüresiye dövüldü. Olay, önceki akşam Çevre Yolu Cumhuriyet Mahallesi 2 numaralı evde meydana geldi. Çiftin oturduğu evin kapı ve pencere camlarını kırarak içeri girdiği öne sürülen T.D., sopa ve evde bulduğu çapayla Şeref Solak'ın kafasına, sırtına ve bacaklarına vurmaya başladı. Saldırgan, Solak'ın yanı sıra eşini darbelerden korumaya çalışan Kaya'ya da saldırdı. T.D., "Bana para vereceksiniz, para almadan gitmem bu evden" diyerek Şeref Solak'ı öldüresiye dövdü. Saldırgana karşılık veremeyen Solak, kanlar içinde kalırken, eşi Hatice Kaya evin arka bahçeye açılan kapısından çıkarak komşularından yardım istedi. Komşuları hemen polise haber verirken, saldırgan olay yerinden kaçtı.
 
Eve gelen polisin çağırdığı ambulansla Fethiye Devlet Hastanesi'ne götürülen ve yüzünde şişlikler, vücudunun tamamında morluklar oluşan Solak, tedavisinin ardından bir gece gözlem altında tutulduktan sonra 21 gün işgöremez raporu verilerek taburcu edildi. Polis, komşuların ve Şeref Solak'ın verdiği ifade doğrultusunda yaptığı arama sonucu saldırganı eve 1 kilometre uzaklıkta yakaladı. Polis merkezinde ifadesi alınan T.D., adliyeye sevk edildi. T.D., 'kasten adam yaralama ve haneye tecavüz' suçlamasıyla çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
 
Hastanede, yaşadıklarını anlatan Hatice Kaya, "Yemeğimizi yedikten sonra televizyon izlemeye başlamıştık. Bir anda kapımızı penceremizi aşağı indirdi. Ne olduğunu anlamadım. Hemen üstümüze atladı. Eşime elindeki sopayla vurmaya başladı. Benim de sırtıma vurdu. Kendimi zor kurtardım. Şeref'in öldüğünü sandım. Hemen komşulara haber verdim. Bizden ne istediler, iki göz odada gariban yaşıyoruz" dedi.
 
Şeref Solak'ın komşusu Yüksel Şenay ise şunları anlattı:
 
"Hatice Kaya, çığlıklar içerisinde yanımıza geldi. 'Evimizi bastılar, Şeref'i öldürüyorlar' dedi. Biz de hemen geldik. Geldiğimizde yapanlar gitmişti. Şeref Solak kanlar içinde yerde yatıyordu. Kendisini hiç savunamamış. Saçları kökünden koparak kanlarla birlikte halıya yapışmış. Çok işkence yapılmış. Gelen kişinin para istediğini söylediler. Bu çift Fethiye Belediyesi'nin verdiği yardımlarla geçiniyor. Başka yerden gelirleri yok. Kadın işitme engelli ve cüce. Şeref Solak ise şeker hastası ve çalışamıyor. Zaten çok mağdur durumdaydılar, şimdi daha da mağdur oldular."
 
T.D. ise adliye çıkışında, "Suçsuzum, bir şey yapmadım, zaten serbest kaldım" diyerek kendini savundu. (DHA)

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Fethiye'de bir garip market soygunu
Fethiye’de marketin önündeki buzdolabının camını taşla kırarak 11 şişe ...
Bir ayda tam 22 ev soymuşlar!
Aydın'da ihbar üzerine çalışma başlatan polis, bir ayda 22 evden hırsızlık ...
Yabancılar en çok Ege'yi sevdi, işte rakamlar...
Türkiye'de yabancılar taşınmaz alırken en çok Ege'yi tercih ediyor. Taşınmaz ...
 
90 gündür evine giremiyor çünkü...
Manisa'da Şeref Kantarcıoğlu’nun dairesi, ruhsatı olmadığından şikayet ...
Köyde pusu: 2 ölü 1 yaralı
Denizli'de, il merkezinden arkadaşıyla birlikte annesi Zehra Aslantaş'ı ...
Zeybek'ten hükümete füze kalkanı uyarısı
Manisa'da gündeme ilişkin açıklamalarda bulunan DP Genel Başkanı Namık ...
 
Marmaris’de 45 sakat minik dosta Avrupa’da aile buldu
Marmaris 'Kedilerin annesi' olarak tanınan ve halen 250 kedi, 17 köpek, ...
Eğlence dönüşü kaza; 1 ölü, 3 yaralı
Denizli'de bir barda eğlendikten sonra evlerine dönen 4 kişinin bulunduğu ...
Denizli’de faciadan dönüldü: 1 ölü 38 yaralı
Denizli'nin Buldan İlçesi'nde, Bursa'dan üniversite öğrencilerini getiren ...
 
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
Halkın gerçek gündemi sahnede!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Şimdi ne olacak?
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve Bugün Türkiye (10) 'Bak Postacı Geliyor'
Serdar DEĞİRMENCİ
Serdar DEĞİRMENCİ
Sonbahar
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
Başıboş canileri toplamak!
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Bu da geçer
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Yemek kitabı değil Kültürel Miras!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Son nefeste Göztepe!
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Townç Sowyer'in maceraları
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Bektaşi Devleti tartışmaları!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva