HABERLER>POLİTİKA
28 Eylül 2023 Perşembe - 11:31

Önce imza, sonra poz… İzmir delegelerinden Kılıçdaroğlu'na 'tek fireli' destek!

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Kurultay Delegeleri CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu başkanlığında ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in de katıldığı toplantıda bir araya geldi. CHP’de yaklaşan kurultay öncesi yapılan toplantıdan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na destek geldi. Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay ise değişim ekibini destekleyeceğini duyurduğu için imza atmadı.

Önce imza, sonra poz… İzmir delegelerinden Kılıçdaroğlu na  tek fireli  destek!

CHP İzmir’de son il kongresinde belirlenen, seçilmiş kurultay delegeleri ilk kez bir araya geldi. İl başkanı Şenol Aslanoğlu başkanlığında gerçekleşen toplantıya katılan kurultay delegelerinin tamamı, 38. Olağan CHP Kurultayı’nda Genel Başkanlığı Kemal Kılıçdaroğlu’nun önerilmesi ve desteklenmesi içim imza verdi.

Toplantı sonrasında açıklamalarda bulunan CHP İl Başkanı Aslanoğlu, “İzmir’in Kemal Kılıçdaroğlu’na kesin desteğini zaten ifade etmiştik. Bugün bu desteği, il kongremizde seçilen kurultay delegelerimizin önerisiyle imza altına aldık” dedi.

DEĞİŞİM VE YENİLENME KILIÇDAROĞLU LİDERLİĞİNDE OLMALI
Aslanoğlu sözlerini şöyle sürdürdü:

Bugün Sayın Büyükşehir belediye başkanımız ve kongremizde seçilmiş olan kurultay delegelerimiz ile 38. CHP Kurultay’ını ve İzmir olarak göstereceğimiz tavrı konuşmak için toplandık. Son derece verimli bir toplantı gerçekleştirdik. Kurultay delegelerimiz söz alarak görüşlerini dile getirdi. Tüm kurultay delegelerimizin ortak ve güçlü bir şekilde ifade ettiği görüş ise İzmir’in Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na güçlü bir destek vermesi fikriydi. Bu fikri delegelerimizin önerisiyle toplantı sonunda imza altına da aldık. Toplantıya katılan 49 kurultay delegemizin imzaları, il dışında ve rahatsız olduğu için mazeret bildirerek toplantıda alınan kararın altına imza atacakları sözünü veren 6 kurultay delegemizin de sözlü ifadeleriyle,kongremizde seçilmiş 55 kurultay delegemiz ile birlikte, 38.Olağan Kurultayda Genel Başkanlığa Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu öneriyor ve destekliyoruz. İzmir örgütü kendisine yakışanı yapmıştır. Bizler bir değişimi ve yenilenmeyi destekliyor ve bu değişimin Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu liderliğinde olması gerektiğine inanıyoruz. Bu yolda Sayın Genel Başkanımıza sahip çıkıyor ve destekliyoruz 

 
Ahmed feci kazada can vermişti... Acılı anneden çağrı!
 
Karşıyaka'da ücretsiz kurslar sürüyor!
YORUMLAR
Toplam 35 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen 1 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
hakkı 29 Eylül 2023 Cuma 09:57

chpye oy veren izmir halkı şu tablodan hiç mi utanmıyorsunuz?İnsanın aklıyla resmen dalga geçiyorlar.20 seçim kaybetmiş birini hala desteklemek ülke menfaatini düşünmek değil koltuk menfaatini düşünmektir.

Yorumu oyla      3      3  
29 Eylül 2023 Cuma 08:41

Kendileri çalıp, kendileri oynuyor

Yorumu oyla      2      3  
hilmi cem 28 Eylül 2023 Perşembe 22:47

Değişim istiyorum..DOĞMA BÜYÜME Karşıyakam da Cemil Tugayı Belediye Başkanı olarak görmek İS-TE-Mİ-YO-RUM. Aylardır alamadığım Sosyal Denge Tazminatım yüzünden hakkım ona haram olsun

Yorumu oyla      2      3  
Asım 28 Eylül 2023 Perşembe 22:32

Ben dahil CHP li seçmenlerden öyle bir tokat yiyeceksinizki, nereden ve nasıl geldiğini araştırırken, atı alan Üsküdarı geçmiş olacak. İşte o zaman bu atılan imzaların hiç bir değeri kalmayacak.

Yorumu oyla      4      3  
Bülent Işık 28 Eylül 2023 Perşembe 20:24

İzmir'e 1 metre bile metro hattı yapmayanlara oy yok.

Yorumu oyla      2      3  
bornovalı 28 Eylül 2023 Perşembe 19:03

helal olsun karşıyaka başkanına hiç biriniz onun kadar delikanlı olamadınız neden hepinizde koltuk hırsı var bitirin izmir i de bu izmirliler sedece seçim izmirde olsa kazanmıştık diye dedinizya ozaman kazandıramadı ama bu sefer kazandıracak chp hariç kim doğru adayı çıkarırsa kazandıracak

Yorumu oyla      3      3  
izmirli 28 Eylül 2023 Perşembe 18:33

Karsi tarafa koyun yakistirmasi yapmaktan cekinmeyen hemserilerim icin buyuk firsat. Cemil Tugay haricinde kimse kaybedilen secim yuzunden degisim yapilmasini gerektigini dusunmuyor. Peki siz Kilicdaroglu’na destek veren bu belediye baskanlarini tekrar sececek misiniz?

Yorumu oyla      2      3  
öner 28 Eylül 2023 Perşembe 17:40

bunun adı demokrasi arksında iş ve aş makam paylaşımları

Yorumu oyla      2      3  
hasan gürsel altuğ 28 Eylül 2023 Perşembe 16:40

Tarih sizi af etmeyecek. Siyasi tarihin tozlu sayfalarında isimleriniz acaba nasıl anılacak hiç merak ediyormusunuz.Hele İzmir için utanç verici. Benim için artık bu partiye oy vermek bitti.Ak Partiden bir farkınız yoksa kusura bakmayın artık oyum ak partiye.

Yorumu oyla      2      3  
kolsuz 28 Eylül 2023 Perşembe 16:29

CHP nin bugüne kadar ne faydası olmuş? Bitmiş ekonominin sebebi CHP. ülkede milyonlarca sığınmacı var kim getiriyor bunları ? tabiki CHP ! sağlık sistemini kim batırdı ? tabiki CHP! bundan 40 yıl önce hiç unutmuyorum Kılıçdar SGK müdürüydü ozaman bir batırdı hala toparlayamadılar . Eğitim sistemi ülkede bitti. ötesi varmı ya? bitti eğitim bitti ! ülkenin yarısı anadolu lisesi yerine imam hatip oldu kim yaptı bunu ? tabiki CHP! Neyse allahtan reisimiz başımızda garibim 22 senedir CHP nin yaptıklarını toparlamaya çalışıyor. Bir yüzükle geldi hala o yüzüğü takıyor. Oysaki kılıçdar öylemi? bin odalaı sarayında kafası rahat muhalefet yaptığını zannediyor ama yohhhhh bundan sonra bitti. Oyumu AKP ye verecem CHP ye oy moy yok. haydi herkes teknofest e paraşütle atlayan adamları izleyek.

Yorumu oyla      2      3  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Aslanoğlu'ndan Kılıçdaroğlu'na kurultay ziyareti!
CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, yaklaşan CHP Kurultayı öncesinde ...
AK Partili Hızal'dan CHP'li Aslanoğlu'na Soyer yanıtı: Kulaktan kulağa oynamaya hacet yok!
AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi Grup Başkan Vekili Özgür Hızal, ...
Milli Güvenlik Kurulu yarın toplanıyor
Milli Güvenlik Kurulu yarın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında ...
 
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bahçeli ile görüştü
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile bir araya geldi.
CHP’ye dönen Şahin’den FETÖ iddiasına sert yanıt: Aksoy hesabı yargıda verecek!
Menemen eski Belediye Başkanı Tahir Şahin, dört yıl sonra CHP’ye dönmesinin ...
İmamoğlu'ndan CHP ilçe başkanına tepki!
İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Sultangazi'deki ...
 
CHP'de genel başkanlığa bir aday daha!
CHP'li Ünal Karahasan, genel merkezde basın toplantısı düzenleyerek genel ...
Başkan Soyer: Kurultayda değişim olacağına inanmıyorum!
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun ...
CHP'li Kılıç'tan 'yeni anayasa' çıkışı: Saray vesayetine hayır!
CHP İzmir Milletvekili ve TBMM Anayasa Komisyonu Üyesi Sevda Erdan Kılıç, ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Kaçın, demokratlar geliyor!
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Deniz çayırlarına çocuklarınız için acıyın…
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
Ormanlarımız yanar gider!
Aylin AKDOĞAN
Aylin AKDOĞAN
İzmir-İN
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Neden itibardan tasarruf olmaz?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İnsan yakmak ve Madımak!
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
İnsan insanı yakar mı?
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Türk Milleti!!!
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Az okumuşlar
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Karl Marx ve Mehmet Şimşek!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva