HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
5 Şubat 2012 Pazar - 10:18

Muhaliflerden Başkan Sındır’a teşekkür

Bornova Belediyesi’nin AKP’li Meclis Üyesi Dursun Çetin ile MHP’li Meclis Üyesi Mehmet Semerci, Başkan Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır’a teşekkür etti. Kararların büyük çoğunluğunun oy birliği ile alındığı Bornova Belediye Meclisi toplantıları tüm İzmir’e örnek oluyor

Muhaliflerden Başkan Sındır’a teşekkür

İZMİR - Kararların yüzde yüzüne yakın bir bölümünün oybirliği kabul edildiği Bornova Belediye Meclisi İzmir’e örnek oluyor. CHP’li, AKP’li, MHP’li meclis üyelerinin bulunduğu meclis uyum içinde çalışıyor. Bornova Belediyesi Şubat ayı olağan meclis toplantısında AKP’li ve MHP’li meclis üyeleri Başkan Sındır’a övgü dolu sözlerle teşekkür etti. Meclis üyeleri, Başkan Sındır’ın siyasi parti ayrımı yapmadan herkese destek verdiğini belirtti.
 
Aynı zamanda Bornova Ziraat Odası Başkanı da olan AKP’li meclis üyesi Dursun Çetin, “Önümüzdeki günlerde Ziraat Odamızın genel kurulu var. Başkanımızdan toplantı için bu meclis salonunu istedik. Genel kurulumuz için tahsis etti. Ziraat Odamızın görev yaptığı büroyu da bize başkanımız tahsis etmişti. Başkanımız buradayken biz yer, mekan, salon sıkıntısı çekmiyoruz. Kendisi siyasi parti ayrımı yapmadan herkese destek oluyor. Çok büyük teşekkür ediyoruz” diye konuştu.
 
Altındağ Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı olan MHP’li meclis üyesi Mehmet Semerci ise Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır’ın kendilerine arsa sözü verdiğini hatırlatarak, “Kefalet Kooperatifimizin binası artık yetmiyor. Başkanımız genel kurulumuza geldiğinde kooperatifimize bina yapmak üzere bize Altındağ’da bir arsa tahsis edeceğini söyledi. Bu yüzden kendisine minnettarız. Başkanım siz olmasanız biz ne yapardık? Çok teşekkür ediyoruz” diyerek övgüler yağdırdı.
 
Meclis üyelerine iyi dileklerinden dolayı teşekkür eden Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır ise, “Ben Bornova’da yurttaşlarımıza hizmet için varım. Gücüm yettiği sürece sivil toplum kuruluşlarımıza, odalarımıza, halkımıza desteğe devam edeceğim. Bornovamızın bir Ziraat Odası’na çok ihtiyacı vardı. Odayı birlikte kurduk. Her zaman ihtiyaçlarınızı bize iletebilirsiniz. Belediye olarak elimizden gelen desteği vermeye hazırız. Altındağ Kredi Kefalet Kooperatifimiz de belediyemizden bir bina istedi. Kendileri için Altındağ bölgesini tarayacağız. Uygun bir arsa bulduğumuzda konuyu meclise getirip buradan hep birlikte oylayarak arsayı kendilerine tahsis edeceğiz. İyi dilekleriniz için hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 4 yorum var, 4 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
hayret 7 Şubat 2012 Salı 20:43

sorun bakalım işçileride tutamadığı yeminler her yerde verdiği sözler için teşekkür etmişmi akp halinden memnun tabiki birde chp lileri dinleyin bornovada bakalım bir anket yapın ne başkan nede yanında gezenler sokağa bile çıkamazlar halk bile dalga geçer olmuş işçilerle ne oldu sendikanız diye bu olaylara başkanın kulakları tıkalı ....

Yorumu oyla      16      6  
Gözlem 6 Şubat 2012 Pazartesi 10:28

Sn Kamil Okyay Sındır Etrafınızdaki çıkarcı aynı zamanda temeli Cumhuriyet Halk Partisine dayanmıyan insanlar ve akp meclis üyelerinin memnuniyeti seni hiç düşündürmedimi? Tabii ki AKP sizi beğenir Bornova alt yapı sorunları ile boğuşurken.Sınırları içerisinde izmirin en büyük sanayi kuruluşları olmasına rağmen ilçe gençleri işsizlikten kıvranırken,İlgisiz bıraktığınız mahalleleri uğur mumcu salonunda yaptığınız konferanslarla yönettiğinizi sanarken sizi AKP beğenmezde kim beğenir.

Yorumu oyla      21      6  
egeli 5 Şubat 2012 Pazar 23:24

Sn.Sındır şu bornovanın özellikle özkanların altyapısına bir el atın. En ufak bir yağmurda her yer dere oluyor. Ayrıca bornovanın çekim merkezi olan,izmirden manisadan gençleri çeken yeri "küçükpark" ın bir an önce araç trafiğine kapatılması gerekiyor. Kaldırımları dükkanlar almış ve her yer araba. Yayalar nerede yürüyecek??

Yorumu oyla      18      6  
Şahin polat 5 Şubat 2012 Pazar 20:45

Neden CHP li meclis üyeleri memnun değilde Akp ve Mhp li meclis üyeleri Memnun??? Sn Sındır kime hizmet ediyor.

Yorumu oyla      23      6  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Konak Kent Konseyi yeni başkanını seçti
Türkiye Kent Konseyleri Platformu ve İzmir Kent Konseyleri Birliği’ne ...
Kocaoğlu, Kent Konseyi Başkanlığı'nı bırakıyor
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı ve aynı zamanda İzmir Kent Konseyi Başkanı ...
Başkan “tutuksuz yargılama” istedi
İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne yönelik operasyonlarda tutuklanan bürokratların ...
 
Kocaoğlu İzmirli kadınlara övgü yağdırdı
İzmir Kent Konseyi’ne başkanlık eden İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı ...
Kocaoğlu: İzmir'i seçim arenasına çevirmeyin!
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, kenti Ankara’da temsil ...
İzmir’deki Karadenizliler 10 bin ton hamsi tüketecek!
İzmir'de yaşayan Karadenizlilere yönelik Konak Belediyesi ve Ege Karadeniz ...
 
Karşıyaka’da tarihin en büyük kent yenileme projesi
Karşıyaka Belediyesi, zemin problemleri ve deprem riski en fazla bulunan ...
Avukat Noyan Özkan’dan çarpıcı iddianame analizi!
İzmir Barosu Eski Başkanları’ndan çevreci Avukat Noyan Özkan, Büyükşehir ...
Belediye tertemiz bir Selçuk için seferber oldu
Selçuk Belediyesi büyük önem verdiği temizlik çalışmalarına yeni bir boyut kazandırıyor.
 
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Son nefeste Göztepe!
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Townç Sowyer'in maceraları
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve Bugün Türkiye (9) 'Bizim radyo tiyatrolarımız vardı'
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Bektaşi Devleti tartışmaları!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
‘Erkekler bastığım kaldırımı öperdi!’
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
Parti tabanı Özel’den kopuyor mu?
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
CHP ne yapmalı?
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Neden toprak reformu yapılmalı?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Eril toplumda kıyamet alametleri...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İzmir’e kruvaziyer niye gelsin?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva