HABERLER>POLİTİKA
11 Aralık 2014 Perşembe - 11:05

MHP’den Aliağa resti: Kilit noktada olduğumuz ilçelerde…

Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Murat Taşer, Aliağa’da CHP ile AK Parti muhalif tutumlarının hizmete engel olduğunu ifade ederek, “Hizmet yapmak için çırpınan belediye başkanımızın önü kesilmeye devam ederse, çok farklı bir yöntem uygulamak zorunda kalabiliriz. Her an prensip karı alabilecek güce, azim ve karlılığa da sahibiz. Kilit noktada olduğumuz ilçelerde ve tüm ilçelerde desteğimizi çekebiliriz!” dedi.

MHP’den Aliağa resti: Kilit noktada olduğumuz ilçelerde…

MHP’li Belediye Meclis Üyeleri ile il başkanlığında bir araya gelerek toplantı yapan İl Başkanı Karataş ve İl Başkan Yardımcısı Taşer, Meclis üyelerini dinledi, ilçelerindeki sıkıntıları ve önerileri hakkında görüşlerini aldı.

Toplantının açılış bölümünde konuşan İl Başkanı Necat Karataş, Meclis Üyelerine yaklaşan ilçe kongreleri ile ilgili olarak, “tarafsızlık meclis üyelerimiz için elzemdir. Sizler teşkilatlarımızla çalışan seçilmiş meclis üyeleri olarak, ilçelerimizde siyasi kamlaşmalara neden olacak davranış ve söylemlerden uzak durunuz. Bu çalışmalarınızın devamlılığı açısından son derece önemli” diyen il başkanı Karataş açılış konuşmasından sonra toplantıdan ayrıldı.
 
HER İLÇEDE SONSÖZ BİZİM
Toplantıda Tek tek söz alarak konuşan MHP’li meclis üyeleri, köy mallarının satışı, borçlanmalar ve çeşitli yetkiler dolayısıyla belediye başkanlarına sürekli hakkaniyet ve hizmet değeri bakımından destek veriyoruz. Bu bizim ilçelerimize, hemşerilerimize ve parti hizmet anlayışımıza yakışan bir durumdur görüşünü savunurken Aliağa’da yaşanan Belediye Meclisi tavırlarını da kınıyoruz kararında birleşti.

“Sonsözü biz söylüyoruz. Hizmetler oyumuza ve kanaatimize bağlı fakat bunun dışında davranışlar son derce düşündürücü. Amaçlarının ne olduğu tartışma konusudur” diyen MHP’li  Belediye Meclis Üyeleri Toplantı kararı olarak “il teşkilatımızın iradesine saygılıyız. Bize nerede durun derlerseniz orada dururuz” ilkesinde birleşti.
 
CHP VE AKP ORTAKLIĞI HİZMETİ BALTALIYOR
Toplantıda diğer gündem maddeleri görüşüldükten sonra konuşan Taşer, “Aliağa Belediyesinde, AKP ve CHP’li meclis üyelerinin ortaklaşa olarak ilçeye yapılacak hizmetleri engellemesi ve baltalaması son derece düşündürücü. Belediye Başkanlarımız ve Meclis üyelerimiz gösterdikleri liyakatle teveccüh kazanmış, ilçelerinde hemşerilerimizin büyük oyunu almış, fazilet ve erdem sahibi insanlardır. Bu güne kadar yaptıkları hizmetler de ortadadır. Aliağa Belediye Başkanımız Serkan Acar ve ekibi bütün engellemelere rağmen çok büyük ve önemli işlerin altına imza atmıştır. Bu çekememezlik ve bu ilçeye gelecek hizmetleri engelleme anlayışı İzmir’e zarar verir. Ahenkli hizmet ve ahenkli çalışma anlayışını bozar. İki siyasi partinin yetkilileri bu yersiz taassubu ve içten pazarlıklı anlayışı durdurmalıdır. İl Başkanımız ve il yönetimimiz bu konuda çok hassas. Görüyorum ki kilometrelerce uzakta olsanız bile sizler de Aliağa konusunda çok hassas ve net görüşlere sahipsiniz.  Biz “bozan taraf” olma yanlısı değiliz. Ahenkli çalışma ve hizmetin yanındayız. CHP’li ve AKP’li Belediyelerin tamamını uyarıyoruz, Aliağa’daki Meclis Üyeleri taassubu devam ederse, hizmet yapmak için çırpınan belediye başkanımızın önü kesilmeye devam ederse, çok farklı bir yöntem uygulamak zorunda kalabiliriz. Her an prensip karı alabilecek güce, azim ve karlılığa da sahibiz. Kilit noktada olduğumuz ilçelerde ve tüm ilçelerde desteğimizi çekebiliriz!” açıklamasında bulundu.
 
Şimdi gözler MHP İl Başkanı Necat Karataş’a çevrildi.

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 5 yorum var, 5 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
ETME BULMA DÜNYASI 11 Aralık 2014 Perşembe 15:55

EEE SAYIN TAŞER SİZ YILLARDIR CHP LE İŞ BİRLİĞİ YAPMADINIZMI DAHA YAPMIYORMUSUNUZ MESELA MANİSADA İKİ DÖNEMDİR NE OLDU ÇAKIŞTIMI ETME BULMA DÜNYASI AVA GİDERKEN AVLANMA DERLER ADINA BAHANE YOK NASIL HİZMET EDERİM DE

Yorumu oyla      13      7  
KARYAEFESİ 11 Aralık 2014 Perşembe 14:53

MHP Lİ sayın TAŞER doğruyu söylüyor ve her zaman dürüstlüğünden ödün vermemiş bir başkandır.Ülke de oynanan oyun Aliağa için oynanıyor malesef,AKP ve CHP oy uğruna Türkiye mize satacaklar oysa başka TÜRKİYE yok,

Yorumu oyla      14      8  
HAKAN 11 Aralık 2014 Perşembe 13:21

Aliağa'da yapılan ortaklık gibi mi Hasan bey?

Yorumu oyla      12      9  
Yedek lastik 11 Aralık 2014 Perşembe 13:21

Mhp'nin Türkiye siyasetindeki yerini bilmeyen yok. Parti genel başkanından ocaktaki çaycıya hepsi minicik olsun benim olsun,iktidarla ters düşmiyeyim, işim görülsün mantığında.

Yorumu oyla      15      9  
HASAN GÜRSEL ALTUĞ 11 Aralık 2014 Perşembe 12:15

Büyükşehirde Chp'ye destek verilken aklınız neredeydi acaba, bu zamana kadar anlayamayıp yeni yeni anladıysanız o koltukları meşkul etmeyin.İzmir Büyükşehir ve İlçelerde Chp'ye destek vermeniz nedeniyle parti tabanınız 2019 yerel seçimlerinde Mhp'ye oy atmayacak .

Yorumu oyla      19      11  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Abdullah Gül'den Eroğan'a ince mesajlar
'Boğaziçi Zirvesi'ne katılan 11'nci Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, "Bölgede ...
Flaş! ‘Özerklik taslakta’ya birinci ağızdan yalanlama
AK Parti Ankara Milletvekili ve Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, HDP'li ...
Batum’dan ihraç isyanı: Bana kumpas kurdular!
Eskişehir Milletvekili Süheyl Batum, “Bu olayın kumpas olduğunu biliyor ...
 
Güven: Engellilerde dikkat başka tarafa çekilmek isteniyor
CHP Engelliler Üst Kurulu Üyesi ve İzmir Milletvekili Prof. Dr. Hülya ...
MHP'li Tanrıkulu'ndan büyüme eleştirisi!
MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Ahmet Kenan Tanrıkulu; ...
‘Paralel’ kabine: Yatırımlar Yıldırım’dan soruluyor!
Saray’da kurulan 13 kişilik “Gölge Hükümet”, gizli kararnameyle göreve ...
 
AK Parti’de ‘abi’ler yolcu!
Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun başkanlığındaki 62. Hükümet’te Ocak ayı içinde ...
Ve Süheyl Batum partiden ihraç edildi
CHP MYK tarafından disipline sevk edilen Eskişehir Milletvekili Süheyl ...
HDP'li Sırrı Süreyya Önder: 'Taslakta özerklik...'
Ahmed Arpat'ın sunduğu 'Yakın Plan' programına telefonla bağlantısıyla ...
 
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve Bugün Türkiye (9) 'Bizim radyo tiyatrolarımız vardı'
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Bektaşi Devleti tartışmaları!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
‘Erkekler bastığım kaldırımı öperdi!’
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
İzmirli kız ve Onur E. Yıldız meselesi
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
Parti tabanı Özel’den kopuyor mu?
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
CHP ne yapmalı?
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Neden toprak reformu yapılmalı?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Eril toplumda kıyamet alametleri...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İzmir’e kruvaziyer niye gelsin?
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İzmir’in sokakları hem kız hem deniz kokar… 
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva