HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
30 Aralık 2015 Çarşamba - 10:16

Menderes’te sahil yolu tartışması: CHP’ye yanıt eski CHP’liden!

Menderes Belediyesi’nin Özdere Çukuraltı Sahil Yolu Projesiyle ilgili CHP’den yapılan açıklamalara Belediye Başkan Yardımcısı Halil Taşkıran’dan tepki geldi.

Menderes’te sahil yolu tartışması: CHP’ye yanıt eski CHP’liden!

EGEDESONSÖZ - Menderes Belediyesi Başkan Yardımcısı Halil Taşkıran, Menderes Belediyesi’nin Özdere Çukuraltı Sahil Yolu Projesi ile ilgili CHP’den yapılan açıklamalara tepki verdi. CHP’nin hizmeti engellediğini söyleyen Taşkıran, CHP’li meclis üyelerinin vatandaş için yapılacak her şeye karşı çıktıklarını ifade etti.
 
YAPILANLARI İÇİME SİNDİREMEDİM
Uzun yıllar CHP’de siyaset yapan, son yerel seçimde CHP’den meclis üyesi olan ve daha sonra AK Parti’ye geçen Menderes Belediyesi Başkan Yardımcısı Halil Taşkıran, “ Yıllarca CHP’de siyaset yaptım. Bir dönem CHP’den Oğlananası Belediye Başkanlığı görevinde de bulundum. Son seçimlerin ardından ne yazık ki CHP eski CHP olmadığını gösterdi. Bizler bu görevlere vatandaşımıza hizmet vermek için seçiliyoruz. Gereksiz yere engellemede bulunmak için değil. CHP’de Menderes Belediyesi Meclis Üyesi iken sayın başkanın yapmış olduğu projeleri, hizmetleri engelleme yönünde siyaset izleniyordu. Bu olaylar beni rahatsız edince CHP’den ayrılarak hizmetin yanında, AK Parti’de görevimi sürdürüyorum. Çünkü bizim Menderesli vatandaşa verdiğimiz sözlerimiz var. İlçemizi hak ettiği noktaya taşıyacağımızın sözünü verdik. Ne yazık ki CHP bu sözün tersine hareket ediyor. Sadece muhalefet olsun diye grup toplantılarında hizmeti engellemeye yönelik kararlar alınıyor.  Hiç unutamıyorum bir grup toplantısında sahil yolu projesini engelleyelim, yaptırmayalım 3 yıl sonra biz kendimiz yaparız şeklinde konuşulup kararlar alınıyordu. Bu yaşananları içime sindiremediğim için CHP ‘den ayrıldım” diye konuştu.
 
CHP ZİHNİYETİNİN AMACI ENGELLEMEK ÜZERİNE KURULU
CHP tarafından Çukuraltı Sahil Yolu Projesi ile ilgili anlamsız ve doğru olmayan açıklamaların yapıldığını da dile getiren Taşkıran, “CHP zihniyetinin amacı engellemek üzerine kurulu. Sahil bölgemizi marka haline getirecek çalışmalarımızı belediye olarak gerçekleştiriyoruz. Bu çalışmalardan birisi de Çukuraltı Sahil Yolu Projemiz. Ancak bu engelleyici zihniyet yine ortaya çıktı. İçi boş, doğrulukla alakası olmayan açıklamalar ile vatandaşlarımızı kandırmak istiyorlar. Menderesli vatandaşlarımız artık her şeyi görüyor.  Hizmeti vereni de, hizmete karşı olanları da. Projemiz ile vatandaşımızın hakkını vatandaşımıza teslim ederken, sahil bölgemize yakışacak, İzmir’e örnek olacak bir sahil yolunu da ilçemize kazandırıyoruz. Aslı astarı olmayan açıklamalarla kimsenin vatandaşın aklını karıştırmaya hakkı yok. Bu vatandaş bizlere hizmet etmemiz için oy verdi, hizmeti engelleyelim diye değil. Menderes Belediyesi olarak CHP’lilerin her türlü engeline rağmen vatandaşımız için çalışmalarımızı sürdüreceğiz ” ifadelerinde bulundu.

 
Büyükşehir'den kritik 'ısınma' uyarısı!
 
Bornova’da 2015 yatırım yılı oldu
YORUMLAR
Toplam 9 yorum var, 9 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen 1 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Remzi 4 Ocak 2016 Pazartesi 18:03

Kişisel çıkarlar icin parti degistirip Chp yi suclamayin bari.Sahil Yolu için bir siyasetci partimi degistirirmis?

Yorumu oyla      13      7  
ÖZDERELİ 4 Ocak 2016 Pazartesi 11:44

Özdere Çukuraltı Mahallesi sahilde yapılan proje ile ilgili Çukuraltını bilmeyen arkadaşlara soruyorum. Bugüne kadar Belediyeye ait olan 8 metre genişliğinde olan yolun 4 metresini halkımızın değilde mevcutta evi olan kişilerin kullanması sizleri rahatsız etmiyormu. Projeyi gerçekten incelemeden kulaktan dolma yorum yapan arkadaşım Sahilde beton yol yapıp 3-5 şezlong atarak markamı olacaksınız diyen arkadaş ne yapılsın peki yıllardır hiçbirşey yapılmadığı gibi bırakılıp kaderine mi terkedilsin. Son sorum Menderes sınırları içerisinde son iki yıl içerisinde yapılan hizmetlerden neden bu kadar rahatsızlık duyuyorsunuz. gerçekten Menderese ve Mahallelerine yapılan çalışmaları desteklemek yerine neden engel olmaya çalışıp devamlı eleştiriyorsunuz. Menderesin gelişmesinden bu kadar mı rahatsız oluyorsunuz.

Yorumu oyla      13      7  
30 Aralık 2015 Çarşamba 21:48

Kum plaja beton diyenler kaç numara gözlük kullaniyo acaba alakaya maydanoz projenin yapıldığı yeri bilmeyenler koru korune yorum yapmamalilar.

Yorumu oyla      15      6  
30 Aralık 2015 Çarşamba 14:59

yapılan iş çok ciddi ve büyük mü! :) alt tarafı sahili düzenliyorlar.

Yorumu oyla      18      12  
Süleyman 30 Aralık 2015 Çarşamba 14:01

orada yapılan iş çok ciddi büyük bir iştir her babayiğit yapamaz. itiraz edenler orayı hiç görmeyen ve o sahilde evi olup bahçe duvarını kamuya ait alana taşıyıp gasp eden dışında şikayet eden olmaz.

Yorumu oyla      19      12  
30 Aralık 2015 Çarşamba 14:00

Sahile betondan yol yapıp, Kum plaja 3-5 de şezlong koyup mu marka olacaksınız ? Ne büyük proje 😀😁 benzer projeleri büyükşehir de yapıyor. Foça, Urla, şehrin merkezi ...

Yorumu oyla      17      10  
İzmirli 30 Aralık 2015 Çarşamba 13:23

chp eski chp değilse ve siz eski chp yi istyorsanız ve şimdiki chp de yeriniz yoksa,peki yeriniz akparti mi?akparti ye gittğinize göre sizin mantığınıza ve bulunduğunuz konuma göre eski chp ile akparti aynı konumda şu an....

Yorumu oyla      17      8  
chp li 30 Aralık 2015 Çarşamba 13:18

halil taşkırana katılıyorum kaç yıllık tecrübe

Yorumu oyla      16      10  
30 Aralık 2015 Çarşamba 12:37

Kum plaja beton dökmenin adı hizmet olmuş

Yorumu oyla      23      11  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Büyükşehir'den kritik 'ısınma' uyarısı!
İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı hava kirliliği denetim ekipleri, ...
Buca’da 8 metrelik kitap ağaç
Kitap okuyarak yetişen ve değişen toplumların insani ilişkilerde de ileriye ...
Balçova'da eğlence engel tanımıyor!
Balçova’da yaşayan engelli vatandaşlar için düzenlenen yeni yıl partisinde ...
 
Karşıyaka'da 'can dostlar'a yılbaşı menüsü!
Yeni yılı coşkuyla karşılamaya hazırlanan Karşıyaka’da, sahipsiz sokak ...
Bornova’da gençler için interaktif proje!
Hayata geçirdiği bir çok sosyal sorumluluk projesi ve gençlere yönelik ...
Kocaoğlu’ndan seçim tepkisi: O şubeyi lağvetti!
Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu hafta sonu yapılan seçimde Çağrı ...
 
Konaklı 73 çift yeni yıla evli girdi
Konak Belediyesi'nce düzenlenen toplu nikah töreni ile 73 çift yeni yıla ...
AK Parti'den İZSU'ya 'hendek' isyanı!
İzmir’in en gözde semtlerinden Güzelyalı’da 2 aydır süren çalışmalara ...
Buca’da gençlere özel proje yola çıkıyor
Kütüphaneden, fitness salonlarına, cep sinemalarından workshop alanlarına ...
 
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Son nefeste Göztepe!
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Townç Sowyer'in maceraları
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve Bugün Türkiye (9) 'Bizim radyo tiyatrolarımız vardı'
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Bektaşi Devleti tartışmaları!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
‘Erkekler bastığım kaldırımı öperdi!’
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
Parti tabanı Özel’den kopuyor mu?
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
CHP ne yapmalı?
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Neden toprak reformu yapılmalı?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Eril toplumda kıyamet alametleri...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İzmir’e kruvaziyer niye gelsin?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva