HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
29 Aralık 2015 Salı - 11:33

AK Parti'den İZSU'ya 'hendek' isyanı!

İzmir’in en gözde semtlerinden Güzelyalı’da 2 aydır süren çalışmalara AK Parti cephesinden tepki geldi. AK Parti Konak İlçe Başkanı Temel Yıldırım, CHP’nin İzmir’de ‘Kazı Kazan Belediyeciliği’ yaptığını belirterek, “Güneydoğu’da HDP’li Belediyeler hendek siyasetiyle hayatı felç ediyor. İzmir’de de CHP’li Belediyeler, kazı kazan anlayışıyla şehri yaşanmaz hale getiriyor. Bunlar ruh ikizi” dedi.

AK Parti den İZSU ya  hendek  isyanı!

İzmir’in Konak ilçesi Güzelyalı semtinde İZSU tarafından başlatılan yağmur suyu ve atık su kanal döşeme çalışmalarına AK Parti’den sert tepki geldi.

Güzelyalı Parkı çevresindeki çok sayıda sokağın kazılması nedeniyle araçlar giriş-çıkış sıkıntısı yaşarken, yayaların da zorluk çektiği bildirildi. Olası acil durumlarda itfaiye ve ambulansın da giriş-çıkışını olanaksız kılan tabloya AK Parti’den sert tepki geldi.



AK Parti Güzelyalı Mahalle Başkanı Yücel Özdemir, plansız çalışmalara tepki gösterdi. Kışın ortasında kanalizasyon kokusunda bıktıklarını söyleyen Özdemir, ‘Burası İzmir’in kalbi, gözbebeği... Toz toprak nedeniyle kapımızı penceremizi açamıyoruz. Ayakkabılarımızdan çamur eksik olmuyor. Sokağımızda yangın çıksa itfaiye nasıl girecek? Biri kalp krizi geçirse, yaralansa ambulans nasıl girecek? Aylardır süren çalışmaları nedeniyle güvenlik güçleri buraya giremiyor. Acil bir durum olsa ambulans ve itfaiye nasıl girecek. Allah korusun, yaşanacak bir ölümün hesabını kim nasıl verecek?’ dedi.


 
AK Parti Konak İlçe Başkanı Temel Yıldırım da Güzelyalı’da vatandaşı bıktıran çalışmalar nedeniyle Büyükşehir ve İZSU’yu hedef aldı. İzmir’in kalbinin delik deşik edildiğine dikkat çeken Yıldırım, ‘Önce İZSU sonra tramvay çalışması. Her gün yeni bir bahaneyle şehri köstebek yuvasına döndürdüler. Adeta ‘kazı kazan belediyeciliği’ yapıyorlar. Bu işlerden birileri kazançlı çıkıyordur ama kaybeden hep İzmirli oluyor. Güzelyalı’yı tanınmaz hale getirdiler. Planlama yok, vatandaşa saygı yok. Güneydoğu’da HDP’li Belediyelerin yaptığını, İzmir’de CHP’li Belediyeler ’den görüyoruz. İkisi de hayatı felç ediyor. Hizmet yerine vatandaşa çile götürüyor. Bunlar ruh ikizi. Bu zihniyetlerden millete fayda gelmez’ diye konuştu.
 

 
CHP’li genç yöneticiye ‘IŞİD protestosu’ davasında hapis cezası!
 
İzmir’den yürek yakan fotoğraf: Denizde ağırlık yapmasın diye…
YORUMLAR
Toplam 10 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Oğulcan Cengiz 30 Aralık 2015 Çarşamba 08:57

Laf edenler başa geldiğinde, oradaki veya herhangi bir yerdeki arızayı kazmadan nasıl giderecekler acaba? Buna cevap versinler önce...

Yorumu oyla      13      6  
29 Aralık 2015 Salı 20:57

Geçen gün de bu arkadaşlar sahil bulvarına yapılan altgeçit çalışmaların kapsamında yeni yapılan 5 adet iskelelerden biri çalışmalar kapsamında yıkıldı diye eleştirmişlerdi ancak 5 iskelede yerlerinde duruyor.

Yorumu oyla      19      6  
Erkin 29 Aralık 2015 Salı 14:23

Guney doguda hendekler sizin hukumetiniz zamaninda olmadimi hendek kazilirken akp neredeydi.Cadir mahkemeleri kuran, sivan perveri getiren onlarca muhinmat yigip sehri ele gecirmeye calisan pkk goz yuman siz degilmiydiniz acilimi yapan Dedem miydi,siz memleketi cukurlastirdiniz sizin hendekleriniz 20 Gilda zor temizlenir onlari sen hukumetine sor sonra basina cikcak yuzun olsun...

Yorumu oyla      32      12  
YnsEmrYmz 29 Aralık 2015 Salı 13:29

Evet alt yapı çalışması gerekli, yapılması gerekiyor orada sorun yok tamam..Ama 5 ayı geçti bu çalışmalar başlayalı, ne park kaldı ne kaldırım kaldı ne yol kaldı!!! Ben Güzelyalı' lı olarak utanıyorum resmen ya, ayakkabılarımız pantolonlarımız işe gidene kadar leş gibi oluyor, arabalarımızın rengi gözükmüyor, balkonlarımız pencerelerimiz bir karış toz içinde!!! Bir arkadaşımız çok doğru söylemiş, keşke park yenilenirken, o güzelim taşlar düşenmeden önce yapılsaydı bu iş..Şimdi o mühendislikle döşenmiş parke taşlarının hepsi yamuk yumuk, kırık dökük!!!

Yorumu oyla      24      9  
TC misafir 29 Aralık 2015 Salı 12:20

İzsu çalışmalarını pkk nın hendekleriyle bir tutmuş. Muhalefette saçmalığın doruk noktası!

Yorumu oyla      33      7  
ercan 29 Aralık 2015 Salı 12:09

Her yoğun yağmur yağışında su baskını yaşayan bir bölge.Bırakın izmiri tüm şehirlerimizin alt yapıları son derece yetersiz.İzmir belediyesi bu bakımdan oldukça sıkıntı çeken bu bölgede bir çalışma başlatmış.Alt yapı projleri en nankör yatırımlardır.Bunun içindir ki çoğu belediye bu işlerden kaçınmaya çalışır.O bölgeye bir neşter vurulmaya çalışılıyor..Bu çalışmaları ağır bir şekilde eleştirenler aynı zamanda yağmur sonrasıda izmiri en ağır eleştirenler..Gülermisin ağlarmısın.Alt yapı sorunları kazınmadan nasıl çözülecek.Verdikleri hendek örneği için de pes diyorum.Akp bu zihniyetiyle izmiri nasıl kazanacak.Hele güzelyalıları.Güzelyalılar nihayet bu soruna el atlıdığı için bu projeye olumlu yaklaşıyorlar.Ak partililerde yerden yere vuruyor.İzmiri ne kadar tanımadıkları ortada zaten bu olayla.Hele doğudaki çatışmalardaki hendekleri örnek göstermeleri tabiri cahizse tam bir aymazlık.

Yorumu oyla      25      9  
ÖNDER BATURLAR 29 Aralık 2015 Salı 12:05

Keşke bu işler park düzenlenmeden yan yollar yapılmadan yapılsaydı,İzsu o zamanlar bu çalışmaları yapsaydı daha iyi olurdu.

Yorumu oyla      21      6  
Atilla Kamar 29 Aralık 2015 Salı 11:55

Yağmur fazla yağdığında bakalım hangi yorumu yapacak.

Yorumu oyla      22      8  
Ramon 29 Aralık 2015 Salı 11:48

Muhalefet guzel ama bunlarda ihtiyaç sonra İzmir e hiç bir şey yapılmıyor diye muhalefet yapilacak.Belediyenin yaptığı metro çökecek diye cigirtkanlik yapan siyasi şahsi geçen gün poligon istasyonunda gordum.Muhalefet guzel de doğru yapılırsa..

Yorumu oyla      26      8  
sezo 29 Aralık 2015 Salı 11:47

Evet AKP li belediyelerin bu işleri kazmadan yaptıgını ögrendik. Son teknoloji lazer ışınları kullanıp,ışınlama yöntemi ile boruları değiştiriyorlarmış.Bunu bilmemiz iyi oldu.

Yorumu oyla      29      11  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Buca’da gençlere özel proje yola çıkıyor
Kütüphaneden, fitness salonlarına, cep sinemalarından workshop alanlarına ...
Bornova’da vatandaşa büyük hizmet kolaylığı
Bornova Belediyesi ile İZKA’nın “Bilgi Toplumuna Dönüşüm ve Bilgi İletişim ...
Menderes Bulgaristan Türklerinin yanında
Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, meclis üyeleriyle birlikte 1984 ...
 
Çeşme'ye yeni yılda yeni logo!
Son yıllarda yaptığı yenilikçi adımlarla adından söz ettiren Çeşme Belediyesi, ...
Karabağlar'da sanata 'engel' yok!
Karabağlar'da ilçesinde yaşayan bedensel ve zihinsel engelli çocuklar, ...
Bergama 'kırsal'da kalkınacak
İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Bergama Belediyesi işbirliğinde mahallelerde ...
 
Karşıyaka’da engelsiz eğlence!
Engelsiz bir Karşıyaka yaratma hayaliyle çalışmalar yürüten Karşıyaka ...
Abla-Ağabey-Kardeş el ele buzu ısıttılar
İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin gönüllü gençleri, 2015 yılını kardeşleriyle ...
İzmirliler yeni yıla Athena ile girecek
İzmirliler, 2016 yılına sevilen müzik grubu “Athena” ile “merhaba” diyecek. ...
 
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Yaşamak...
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Bir şarkısın sen!
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
19’undaki genç, dedesi yaşındaki adama nasıl yumruk atar?
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve bugün Türkiye (5) Aşılar acıtmaz ki!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Namağlup Göztepe!!!
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Asi bir yönetmeni kaybettik
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Daha ne olsun?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İyi oyuncu, kötü politikacı!
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Çiğli Güneş Ülkesi
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'Eskidendi çok eskiden...'
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva