HABERLER>EKONOMİ
27 Ocak 2012 Cuma - 15:15

Kuyumcu sektörü JEWEX 2012’de buluşacak

3-6 Şubat 2012 tarihleri arasında İzmir Uluslararası Fuar Alanı’nda gerçekleştirilecek JEWEX 2012 Alyans, Altın, Mücevher, Gümüş Takı ve Saat Fuarı, kuyumculuğun Ege Zirvesi niteliğinde 4. kez gerçekleşecek. Türkiye’deki ilk, dünyadaki ikinci kuyumculuk fuarı için sektörde heyecan şimdiden dorukta.

Kuyumcu sektörü JEWEX 2012’de buluşacak

İZMİR - Kuyumculuk sektörünün Ege Zirvesi niteliğinde geçecek JEWEX 2012 Alyans, Altın, Mücevher, Gümüş Takı ve Saat Fuarı’na sayılı günler kaldı. Sektör profesyonellerinin beklentilerine yönelik özel ürünlerin sergileneceği fuarda hem katılımcılara hem de ziyaretçilere sektöre dair en yeni gelişmeler sunulacak.

3 Şubat 2012 tarihinde İzmir Uluslararası Fuar Alanı’nda başlayacak organizasyon 4 gün sürecek. Gençiz Fuarcılık Genel Müdürü Osman Gençer, İzmir Kuyumcular Odası Başkanı Yılmaz Uça ile Yönetim Kurulu Üyeleri ve Homeros temalı Mücevher Tasarım Yarışması Ana sponsoru Fagold Yönetim Kurulu Üyesi Necip Karakaş, fuar öncesi bir basın toplantısı düzenledi.

Dünya kuyumculuk sektöründe Türkiye’nin üretim ve pazarda ilk 5 arasında yer aldığına dikkat çeken Gençiz Fuarcılık Genel Müdürü Osman Gençer, yerli üreticinin pazar payını arttırmak için JEWEX 2012 Alyans, Altın, Mücevher, Gümüş Takı ve Saat Fuarı’nı düzenlediklerini söyledi. Deneyimli ekibi ile gerçekleştirdikleri çalışmalar neticesinde JEWEX’in sektörün mihenk taşlarından biri haline geldiğini belirten Gençer, “Türk kuyumculuk sektörünün üretim ve pazarlama gücünü ortaya koymak için bu yıl 4. kez düzenleyeceğimiz JEWEX 2012 Alyans, Altın, Mücevher, Gümüş Takı ve Saat Fuarı hazırlıklarının son aşamasına geldik. Kuyumculuk sektöründe faaliyet gösteren ve sektöre hizmet veren katılımcı 140 kurumsal firmamız yılların bilgi birikimi ile ticari alıcılarının beklentilerine yönelik imalatlarını gerçekleştirdikleri özel ürünlerini fuarda sergileyecekler. Bu yılki fuar ziyaretçilerine, diğer yıllara kıyasla çok daha fazla marka ve geniş ürün yelpazesi sunarak, iş bağlantılarının yapılacağı güçlü bir platformu hazırladık. Sektör profesyonelleri altın, mücevher, gümüş takılar, değerli ve yarı değerli taşlar, inciler, incili takılar, saatler, makine, alet ve ekipman, kuyumculuk vitrin dekorasyon ve sergileme ürünleri ile güvenlik gereçlerinde son trendleri takip edebilecekler. JEWEX 2012 Alyans, Altın, Mücevher, Gümüş Takı ve Saat Fuarı 3 Şubat 2012 tarihinde saat 10:00’da İzmir Uluslararası Fuar Alanı’nda başlayacak. İlk üç gün 10:00 ile 20:00 saatleri arasında son gün ise saat 18:00’e kadar ziyaret edilebilecek. Türkiye ve Dünyanın dört bir yanından sektör profesyonelleri sektörün Ege Zirvesinde buluşacak. Yaptığımız özel çalışmalarla İstanbul, Ankara, Kocaeli, Bursa, Adapazarı, Konya, Eskişehir, Adana, Diyarbakır, Şanlıurfa ve Kahramanmaraş illerinden Yunanistan, Hindistan, ABD, Dubai ve Irak’tan çok sayıda alım heyeti fuarımızı ziyaret edecek”dedi.
 
ETKİNLİKLER SEKTÖRE YÖN VERECEK
Mücevher modasına JEWEX 2012 Alyans, Altın, Mücevher, Gümüş Takı ve Saat Fuarı ile yön verecek etkinliklerin organizasyon kapsamında gerçekleşeceğine de dikkat çeken Gençer, ayrıca şu bilgileri verdi:  “Açılış törenimiz saat 13:30’da başlayacak. Aynı program kapsamında Homeros Mücevher Tasarım Yarışması ödülleri yapılacak defilenin ardından sahiplerine takdim edilecek. “Sektörel Sorunlar”, “İletişebiliyormuyuz?”, “Mücevher Taşlarında Yanlış Bilinenler” konulu seminerler gerçekleşecek. 4 Şubat Cumartesi günü saat 19:30’da JEWEX TREND SHOW 2012 Takı defilesini düzenleyeceğiz. Atanaz, Bahadır, Genç Levent ve Özulucak kuyumculuk firmalarımızın özel koleksiyonları Uğurhan Akdeniz’in koreografisinde ünlü modellerden Özge Ulusoy, Ece Sükan, Didem Soydan ve Selda Car ile İzmirli mankenler tarafından podyuma taşınacak. Gerek açılış törenimiz gerekse JEWEX TREND SHOW 2012 Takı defilesi çok sayıda basın mensubu arkadaş tarafından takip edilirken bazı televizyon kanallarımız tarafından da canlı olarak yayınlanacak”.
 
Türk altın ve mücevher sektörünün dünyada önemli bir konumda olduğunu vurgulayan İzmir Kuyumcular Odası Başkanı Yılmaz Uça da, sektörün ucuz işçilikten çok tasarımı, markayı ön plana çıkartarak 10 milyar dolar civarındaki ticari hacmin katlanabileceğini söyledi.

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Bankadan kredi mi kullandınız bu haberi mutlaka okuyun!
Ankara 7. Tüketici Mahkemesi, faiz oranları düşünce bankadan aldığı konut ...
Naranciye sektörüne ABD pazarı fırsatı
Brezilya'da yaşanan kalıntı sorunu nedeniyle bu ülkeden ithalat yapmayan ...
Seferihisar'a termal su müjdesi
İzmir Jeotermal A.Ş. tarafından Seferihisar'daki kapasiteyi belirlemek ...
 
Moda sektörünün kalbi bu fuarda atacak
Tekstil sektörünün kendine özgü olanakları ve pazar potansiyeliyle dikkat ...
Tekel binası için Terhan'a onay çıktı
Özelleştirme Yüksek Kurulu, Pasaport'taki tarihi binanın 20 milyon 5 bin ...
Kızılot İzmirli sanayicilere yeni kanunu anlattı
İzmirli sanayicilere Temmuz ayında yürürlüğe girecek yeni Türk Ticaret ...
 
Borsa coştu, dolar sert düştü, altın rekorda
ABD Merkez Bankası'nın (Fed) faiz oranlarını 2014'ün sonunda kadar düşük ...
Dev fabrikalar İzmirli yöneticilere emanet
Ege Serbest Bölgesi’nde Ferrari, Mercedes, BMW gibi dünya devi markalar ...
Egeli turizmciler Yunan adaları için harekete geçti
Ekonomik krizdeki Yunanistan'ın, bazı adacık ve kayalıklarla bazı havaalanlarını ...
 
Serdar DEĞİRMENCİ
Serdar DEĞİRMENCİ
Sonbahar
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
Başıboş canileri toplamak!
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Bu da geçer
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Yemek kitabı değil Kültürel Miras!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
İşte 'gülen' ilk fotoğrafı!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Son nefeste Göztepe!
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Townç Sowyer'in maceraları
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve Bugün Türkiye (9) 'Bizim radyo tiyatrolarımız vardı'
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Bektaşi Devleti tartışmaları!
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
Parti tabanı Özel’den kopuyor mu?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva