HABERLER>GÜNCEL
4 Ağustos 2011 Perşembe - 09:34

Köpekten vatandaşlar kurtardı

İzmir Urla'da 10 yaşındaki Mustafa Ete'ye, sokakta bisikletinden düştüğü sırada zincire bağlı kangal köpeği saldırdı. Sol bacağı ve kolundan yaralanan Mustafa tedavi altına alınırken, babası sahibinden şikayetçi olacaklarını söyledi.

Köpekten vatandaşlar kurtardı

İZMİR - İzmir'in Urla ilçesinde 10 yaşındaki Mustafa Ete, arkadaşları ile birlikte bisikletle gezerken, geçtiği sokakta bir evin önünde uzun bir zincire bağlı olan, Ercan Özcan'a ait Kangal kırması köpeğin saldırısına uğradı. Sol bacağı ve sol kolundan yaralanan çocuk Urla Devlet Hastanesi'nde yapılan ilk tedavisinin ardından, Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Oğlunun yaşadığı olayın çok önemli ve vahim olduğunu belirten baba Hüseyin Ete, "Bu köpek bir canavar. Bundan önce benzer şekilde iki üç kişiye daha saldırmış. Bu kadar tehlikeli ise niçin sahipleri tedbir almıyor. Köpeğin sahibinden şikayetçi olacağız" dedi. Urla İskele İlköğretim Okulu 5. sınıf öğrencisi olan Mustafa Ete ise, "O köpeğin görüntüsü gözümün önünden hiç gitmiyor, bir an beni öldürecek sandım" dedi.
 
'O AN ÇOK KORKTUM'
İnanılmaz olay önceki gün akşam saatlerinde Urla İskele Atatürk mahallesinde yaşandı. Urla İskele İlköğretim Okulu 5. sınıf öğrencisi Mustafa Ete, dört arkadaşı ile birlikte bisikletle dolaşmaya çıktı. İskele Okul sokaktaki 18 numaralı evde oturan küçük Mustafa evlerinin yakınındaki bir sokaktan geçerken yolda kum olduğu için bisikletinden düştü. Küçük Mustafa, yaşadıkları şöyle anlattı: "Bisikletten düşünce, ben daha ayağa kalkmadan köpek bana saldırdı. Bacağımı ve kolumu ısırdı. Ben diğer ayağımla tekme attım, sonra çevreden yetişenler ve arkadaşlarımın yardımı ile kurtuldum. Köpeğe kesinlikle bir şey yapmadım. Köpek bana saldırdı. Zinciri bağlıydı, ancak uzundu. Çok korktum. O köpeğin dişleri ve gözleri, gözümün önünden hiç gitmiyor."

Oğlunun yaşadıklarına inanamadığını belirten anne Yasemin Ete, "O köpek çocuğumun bacağını parçalamış, resmen kemik gözüküyor. Böyle vahşet görülmedi" derken, balıkçılık yapan baba Hüseyin Ete ise tepkisini şöyle dile getirdi: "Ben denizdeydim. Eşim telefonla arayınca apar topar hasteneye geldim. Bu köpek normal bir köpek olamaz, resmen oğlumun etlerini parçalamış. Sahibinin ve köpeğin cezalandırılması için davacı olacağım."
 
Köpeğin aşı karnesi var
10 yaşındaki küçük Mustafa Ete'ye saldırıp bacağını ve kolunu parçalayan köpeğin aşı karnesinin olduğu öğrenildi. Emmniyet yetkililerinden alınan bilgiye göre köpeğin isminin 'Kont' olduğu ve cinsi bölümünde ise 'Miks' yazdığı öğrenildi. (Yeniasır)

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İZÜ’de uygulamalı dersler fark yaratıyor
Bu yıl Meslek Yüksekokulu’ndan ikinci kez mezun veren İzmir Üniversitesi, ...
İZBAN’da ıslak yolculuk
İzmir’de kent içi ulaşıma konforlu ve hızlı bir çözüm olacağı söylenen ...
Selçuk'a hayran kaldılar
Güney Kore'den, tatil için İzmir'in Selçuk ilçesine gelen öğrenci topluluğu, ...
 
Minikler ÇÇYD etkinliklerinde eğlendi
Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇÇYD) İzmir Şubesi’nin bu yılki yaz ...
LYS şampiyonlarına DEÜ’den burs
Dokuz Eylül Üniversitesi, LYS’de, bilim puanlarında ilk 100, 500 ve 1000’e ...
Vasiyeti gerçek oluyor
Türk Edebiyatı'nın usta şairlerinden Can Yücel'in 12 inci ölüm yıldönümünde ...
 
Çeşme-Sakız turları patlama yaptı
Çeşme’den Yunanistan'ın Sakız Adası'na düzenlenen turlara talebin, Ramazan ...
Ölülere bile reçete yazmışlar
Sosyal Güvenlik Kurumu İzmir İl Müdürlüğü ekipleri, 9 ayda ölen kişilerin ...
İzmir’de ‘balon’ terörü tehlike saçıyor
İzmir’de deniz kıyısında balonlara havalı tüfekle para karşılığı atış ...
 
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
Halkın gerçek gündemi sahnede!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Şimdi ne olacak?
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve Bugün Türkiye (10) 'Bak Postacı Geliyor'
Serdar DEĞİRMENCİ
Serdar DEĞİRMENCİ
Sonbahar
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
Başıboş canileri toplamak!
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Bu da geçer
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Yemek kitabı değil Kültürel Miras!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Son nefeste Göztepe!
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Townç Sowyer'in maceraları
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Bektaşi Devleti tartışmaları!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva