HABERLER>GÜNCEL
6 Haziran 2011 Pazartesi - 16:09

Köpek korkusu sonu oldu

Balçova’da kaldırımdan yürürken havlayan köpekten korkup yola inen 11 yaşındaki Rabia’ya arabaya çarptı. Minik yavru kurtarılamadı.

Köpek korkusu sonu oldu

İZMİR - SBS'ye giren kuzeni Dilara Dumlu'ya moral vermek için kuzeni Melike Dumlu ve ablası Feride Dumlu ile Balçova Lisesi'ne giden 11 yaşındaki Rabia Dumlu, sınavın ardından yakınlarıyla İnciraltı'na gezmeye gitti.
    
Belediye otobüslerinin park edildiği bölümün yanından geçerken tel örgülerin arkasından aniden havlayan köpekten korkan Rabia Dumlu, aniden kaldırımdan yola indi. Bu sırada, İnciraltı'ndan Konak yönüne giden Eralp K'nin (24) kullandığı 35 BKV 78 plakalı otomobil Dumlu'ya çarptı.
    
Ağır yaralanan Durallar İlköğretim Okulu 4. sınıf öğrencisi Dumlu, Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesinde yapılan müdahaleye rağmen yaşamını yitirdi. Restoran işletmeciliği ve yat malzemesi satıcılığı yaptığı bildirilen sürücü Eralp K'nin, otomobille aşırı hız yapmadığını, aniden yola fırlayınca çocuğa çarptığını söylediği öğrenildi. Rabia Dumlu'nun babası Mevlüt Dumlu ise sürücünün hızlı gittiğini öne sürdü. Sürücü, emniyetteki işlemlerin ardından İzmir Adliyesine sevk edildi. (AA)

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 6 yorum var, 6 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
ALPER AKILLI OL.......... 12 Haziran 2011 Pazar 01:45

HABERDE KUCUK BİR HATA VAR ODA RABİANIN KOPEKLERDEN KORKTUGU RABİA KOPEKLERDEN KORKMAZDI HATTA KOPEKLERİ COK SEVERDİ OLAYLA İLGİLİ HERKES YORUM YAPMIS KESİNLİKLE YANLIS ANLAMAYIN OZGUR BİR ULKEDEYİZ HERKES İSTEDİGİ YORUMU YAPABİLİR AMA YORUM YAPARKENDE DİKKATLİ OLALIM OLAYI RABİANIN AİLESİNİN YETİSTİRİLİS TARZINDA HATA OLDUGUNU DUSUNENLER.....AHHH SİZ VARYA ONUN ANNESİNİ BABASINI TANISAYDINIZ BU SOYLEDİKLERİNİZE BİN PİSMAN OLURDUNUZZ BEN OMRUMDE COCUKLARINI BU KADAR COK SEVEN ANNE BABA GORMEDİM YORUM YAPMAK İCİN YORUM YAPANLARADA BİRSEY DEMİYORUM ALLAHIM AİLESİNE SABIR VERSİN

Yorumu oyla      15      6  
busra 8 Haziran 2011 Çarşamba 02:02

burada bilicsizce konusmak cok kolay.siz kim oluyosunuz da rabianın yetistirilis tarzı hakkında yorum yapıyosunuzz aniden duyulan bi havlamadan korkması tabiii kiii normalll orada buyuk olsada olmasa da rabia o yola atlıcaktı.tabiikii bizde kopekler olsun demiyoruzz.BİZİM RABİSİMİZ OLDU BASKALARI OLMESİN istiyoruzz lutfen buna acill cozum bulunsunnn. alperr senin gbi insanlara insan sevgisi ogretildimi cok merak ediyorum..sen ilk once o insanlara laf atcagına madem bu kdar hayvan sevgisi yuklusun git o hayvanları binlerce barınak var oraya gotur..bu kadar da acıya saygısızlıgın olmasınn..

Yorumu oyla      25      7  
Artık Yeter 7 Haziran 2011 Salı 22:59

köpek düşmanı değilim. aksine köpekleri çok seven onları besleyen bir insanım. Fakat olay mahalinin geçtiği yeri gidip bir görmeniz ,ondan sonra yorum yapmanız lazım. Ani bir refleksle şu an siz bile oradan geçiyor olsanız. kendinizi caddye atardınız emin olun alper bey. kaldıki söz konusu olan küçük bir çocuk. olayı ailenin yetiştiriş tarzından tutunda, olayın psikolojik boyutuna indirgeyecek kadar hayvansever biri olduğunuzu kanıtladınız. tebrik ediyorum sizi. ama İNSAN SEVMEYEN HAYVAN DA SEVEMEZ....bunu sakın unutmayın..!! ölen kedi köpek fare sincap değil alper bey. İNSAN...!!!!

Yorumu oyla      24      7  
ALPER EN 7 Haziran 2011 Salı 03:35

Sizin gibi bencil insanlar yüzünden ne doğa kalır nede hayvanlar... Korktuğunuz herşeyi istemediğiniz herşeyi yok edersiniz ortadan kaldırırsınız... Bu küçük yavrunun yetiştiriliş tarzında bir hata var... Bir ses duysa ani bir olay olsa yine kaçardı caddeye emin olun... Oysaki bi büyüğünün yanına gitse elini tutsa hiç bir şey olmazdı köpek havladığında... Allah rahmet eylesin... Alttaki iki köpek düşmanı sizin zaten varlığınız zarar, nasıl bi konu bulunca saldırıyorsunuz bravo size...

Yorumu oyla      21      22  
ARTIK YETERRR 7 Haziran 2011 Salı 00:26

ORADAKİ KÖPEKLER YÜZÜNDEN DAHA KAÇ İNSAN ÖLECEK...!!!HERKES ŞİKAYETÇİ BU KÖPEKLERDEN. SOKAK KÖPEKLERİNİN HEPSİ BU ALANA GELİYOR. VE KISIRLAŞTIRILIP TEKRAR SALIVERİLİYOR SOKAKLARA. LÜTFEN ARTIK O ALANDAKİ BÜTÜN KÖPEKLER TOPLATILSIN. İLGİLİLERE DUYURULUR LÜTFENNNNNN!!!!!!!!!!!!!!!!ARTIK YETERRRR!!!!!!!!!

Yorumu oyla      26      13  
insan 6 Haziran 2011 Pazartesi 20:04

hayvan severler nerdesiniz.hayvan sevmek öyle laf salatasıyla olmuyor bu başı boş köpekleri alın evinizde besleyin göryim sizi olan çocuğa oldu allah rahmet eylesin annesine babasına sabır versin

Yorumu oyla      30      13  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İzmirli kadınlar kendi kararlarını veriyor
Resmi verilere göre ülke ortalamasından daha eğitimli olan İzmirli kadınlar, ...
Hayallerin peşinde 12 bin deniz mili
İsveç'in kültür varlıkları arasında yer alan ve Stockholm'den yola çıkarak ...
'Balyoz'da sıra Başbuğ ve Büyükanıt'ta mı?
“Balyoz” davası kapsamında İlker Başbuğ ve Yaşar Büyükanıt da dahil 25 ...
 
Alaçatı’ya seçim piyangosu
Seçimlere günler kala siyasi partiler tüm kozlarını oynarken Ak Parti ...
Kenan Evren'e 12 Eylül için 12 soru
Ankara Cumhuriyet Başsavcıvekili Hüseyin Görüşen, 12 Eylül darbesiyle ...
TCDD Urla Kampı'na SİT by-pass'ı
TCDD 3. Bölge Müdürlüğü’ne ait Urla’daki tatil kampı için 1. derece arkeolojik ...
 
Hava Kuvvetleri’nde şok istifa
Hava Kuvvetleri Komutanlığı İstihbarat Başkanı Tümgeneral Mehmet Yılmaz ...
Reçete yazamıyorlar ama 24 saat nöbetteler!
Sağlık-Sen Şube Başkanı Ahmet Doğruyol, sağlıkta yaz uygulaması sırasında ...
İzmir artık başrolde
NATO İzmir’deki üssün geleceği ile ilgili aylarca süren tartışmaların ...
 
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
Halkın gerçek gündemi sahnede!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Şimdi ne olacak?
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve Bugün Türkiye (10) 'Bak Postacı Geliyor'
Serdar DEĞİRMENCİ
Serdar DEĞİRMENCİ
Sonbahar
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
Başıboş canileri toplamak!
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Bu da geçer
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Yemek kitabı değil Kültürel Miras!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Son nefeste Göztepe!
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Townç Sowyer'in maceraları
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Bektaşi Devleti tartışmaları!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva