HABERLER>GÜNCEL
6 Haziran 2011 Pazartesi - 11:55

Alaçatı’ya seçim piyangosu

Seçimlere günler kala siyasi partiler tüm kozlarını oynarken Ak Parti turizm alanında yeni bir atak gerçekleştirdi.

Alaçatı’ya seçim piyangosu

İZMİR - Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın önerisiyle İzmir Alaçatı’nın da aralarında bulunduğu Türkiye genelinde dokuz alan Bakanlar Kurulu kararıyla “Turizm Merkezi” ilan edildi.
 
İzmir Alaçatı Mersin Körfezi ile birlikte, Trabzon-Giresun Sis Dağı, Balıkesir Balya Şifa Termal, Bingöl Ilıcalar Termal, Bursa Dağyenice Termal, Erzurum Olur Ilıkaynak Termal, Sivas Kaklım Balıklı Kaynak Termal, Samsun Vezirköprü ve Samsun Bafra-Kolay'ı turizm merkezi olarak ilan eden Bakanlar Kurulu’nu Artvin Kafkasör Turizm Merkezi ile Mersin Tarsus Gülek Karboğazı Kültür ve Turizm Koruma ve Gelişim Bölgesi'nin sınırları yeniden belirledi. Aynı kararda Elazığ-Tunceli Fırat Havzası ise Kültür ve Turizm Koruma ve Gelişim Bölgesi oldu. Hükümetin bu kararı seçim yatırımın olarak yorumlanırken 9 alan ile ilgili verilen onay Kararı Resmi Gazete'de yayımlandı.
 
GÜNAY’A DESTEK
Bakanlar Kurulu’nun kararı İzmir’de Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay’ın da elini güçlendirdi. İzmir’in turizm potansiyelinin yükseltilmesi için her fırsatta çalıştığını belirten Günay’ın alınan karar doğrultusunda imajının da düzelebileceği konuşuluyor. Ulaştırma eski Bakanı Binali Yıldırım yatırımlar başta olmak üzere sempatik tavırları ve sıcaklığı ile seçim sürecinde İzmir’de Günay’ın önüne geçerken bu kararın Günay’ı bir adım daha öne çıkartacağı ifade ediliyor.

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 7 yorum var, 7 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Hasan 7 Haziran 2011 Salı 12:55

9 yıldır neredeydi bu akape iktidarı, başka bi memleketimi yönetiyorlardı da izmir'e yatırım gelmiyordu?? Aziz başkan gereken cevabı verdi tayyeap'e. Belediyeye haksızlık yapmadım diyerek insanların gözünün içine baka baka yalan söylüyor. Yaptığı kesintiler ve baskılar ortada.

Yorumu oyla      13      6  
başka kapıya 6 Haziran 2011 Pazartesi 17:33

Bay Hüseyin Ahmetoğlu ve Bay Aydın Postoğlu , Benim bir ahlak anlayışım var , benim bir dürüstlük anlayışım var. Ben ilkeli bir insanım. Yazımda gerçek dışı tek birşey yok,densizlik ve hiç mantıksızlık yok. Ama ben önüme atılacak kuru bir ekmek için, üç torba kömür için kimsenin kucağına oturmam ve oyumu peşkeş çektirmem. Sizin anlayışınız neye izin veriyorsa onu yapabilirsiniz. Ama aydın ve onurlu İzmirliler kararlı bir şekilde ne yapacaklarını biliyorlar. Cevabımız. BAŞKA KAPIYA

Yorumu oyla      20      6  
6 Haziran 2011 Pazartesi 17:25

HALK MAZOŞİST ( acı çekmekten zevk alan) İKTİDAR SADİST (başkalarına acı çektirmekten zevk alan Biz Türkler işte buyuz. ( Mazoşist, acı çekmekten zevk alan ) At bize tokadı , tekmeyi seni başımıza taç edelim. Yüzümüze karşı küfür et hakaret et, cebimizde metelik olmasa da seni trilyoner edelim. Bize yapılan kötülükleri, sömürülmeleri, bize çektirilen acıları, Haksızlıkları ve mağduriyetleri, bize yapılan hakaretleri zevkle yaşarız. Ruhumuzda ve bedenimizde yaşadıklarımızı göz ardı edip, unutur, bizlere bunları yaşatan, Yalancı ve şarlatanlara tekrar ve yeniden inanır, kanar, kandırılırız. Geçmişte hep böyle olmuştur, gelecekte de bu kural değişmeyecektir. Mazoşist karakterli insanlar olduğumuz için rahat bir yaşam bize göre değildir. Onun içindir ki başımıza, bizi idare etmek için gelecek olanlar hep bizi ezmeye ve acı çektirmeye devam edecektir.

Yorumu oyla      20      6  
Aydın Postoğlu 6 Haziran 2011 Pazartesi 16:14

Turizm Bakanı’nın İzmir’den aday olmasının faydalarını İzmir görmeye başlıyor. Unu kuru, tuzu kuru olanlar İzmir’in gelişmesini istemesinler. Biz hizmete açız. Hizmet istiyoruz. Çağdaş gelişmiş İzmir’de yaşamak istiyoruz. Köy gibi şehirde kodamanların rahatı bozulursa bozulsun. CHP ve egemenlerin rant düzeni İzmir’de 12 Haziran’da yıkılacak. AKP İzmir'e daha çok hizmet yapacak. Ertuğrul Günay İzmir'e daha çok hizmet getirecek.

Yorumu oyla      13      16  
HÜSEYİN AHMETOĞLU 6 Haziran 2011 Pazartesi 14:54

başka kapı, sen hakikaten izmir düşmanlığı yaparak işi nereye vardırmaya çalıştığını merak ediyorum.bu ne densizlik bu ne mantıksızlık .allahaşkına yazıklar olsun bu mantıkla hareket edenlere.bu mantıktaki insanlar gurubu izmiri yaşanmaz hale getirmediler mi?amma velakin bu defa oyununuz tutmayacak inadına GÜNAY inadına AK PARTİ

Yorumu oyla      14      18  
başka kapıya 6 Haziran 2011 Pazartesi 13:28

Günay insanlık anıtının salam gibi doğranmasına koltuk uğruna ses çıkarmamış bir bakandır. Günay Fazıl Say gibi dünya çapında bir sanatçıya partilileri tarafından hakaret edilirken susmuş bir bakandır. Günay Başbakanın kızı önünde doğaçlama yapan bir tiyatro sanatçısını aşağılayıp devlet tiyatrolarını kapatmak ile tehdit eden bir kültür bakanıdır. Başbakan tarafından CHP sempatizanı olan veya CHP listelerinde aday gösterilen sanatçılara SANATÇI MÜSVETTESİ denilrken susan bir Kültür Bakanıdır. Günay CHP'de Genel Sekreterlik makamına yükselmiş olmasına rağmen koltuk uğruna AKP'yr çark etmiş bir kişdir. Böyle bir kişiye İzmir'lilerin sempati ile bakmasını bekleyemezsiniz.

Yorumu oyla      26      10  
İKTİDARIN GÜNAY'A DESTEĞİ İZMİRLİ'Yİ İKNAYA YETMEZ. 6 Haziran 2011 Pazartesi 12:47

İzmirliler iktidardan destek görecek, İzmir'i bu şekilde kalkındıracak mantığıyla haraket ederek, İzmir'e hiç mi hiç yakışmayan birine oy vermezler. Bu haberler gerçekten hiç mi hiç işe yaramaz.

Yorumu oyla      27      12  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Kenan Evren'e 12 Eylül için 12 soru
Ankara Cumhuriyet Başsavcıvekili Hüseyin Görüşen, 12 Eylül darbesiyle ...
TCDD Urla Kampı'na SİT by-pass'ı
TCDD 3. Bölge Müdürlüğü’ne ait Urla’daki tatil kampı için 1. derece arkeolojik ...
Hava Kuvvetleri’nde şok istifa
Hava Kuvvetleri Komutanlığı İstihbarat Başkanı Tümgeneral Mehmet Yılmaz ...
 
Reçete yazamıyorlar ama 24 saat nöbetteler!
Sağlık-Sen Şube Başkanı Ahmet Doğruyol, sağlıkta yaz uygulaması sırasında ...
İzmir artık başrolde
NATO İzmir’deki üssün geleceği ile ilgili aylarca süren tartışmaların ...
İzmir'de muhteşem 100. yıl kutlaması
Türk Hava Kuvvetleri'nin 100. kuruluş yıl dönümü kapsamında gerçekleştirilen ...
 
Uçakta taciz iddiası
Fransa'dan İzmir'e gelen uçakta bulunan kadın yolcu, aynı uçaktaki bir ...
'Erdoğan'ın amcasını ben öldürdüm'
Susurluk davası önemli isimlerinden Ayhan Çarkın’ın özel yetkili savcı ...
Soyerli miniklerin mezuniyet sevinci
Soyer Kültür Sanat Fabrikası bünyesi içinde yer alan Selçuk Soyer Anaokulu ...
 
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
Halkın gerçek gündemi sahnede!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Şimdi ne olacak?
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve Bugün Türkiye (10) 'Bak Postacı Geliyor'
Serdar DEĞİRMENCİ
Serdar DEĞİRMENCİ
Sonbahar
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
Başıboş canileri toplamak!
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Bu da geçer
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Yemek kitabı değil Kültürel Miras!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Son nefeste Göztepe!
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Townç Sowyer'in maceraları
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Bektaşi Devleti tartışmaları!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva