HABERLER>GÜNCEL
9 Haziran 2011 Perşembe - 16:21

Koğuşun bulaşıklarını ‘O’ yıkıyor

Çetin Doğan'ın avukatı Hüseyin Ersöz, müvekkilinin emekli tümamiral Deniz Kutluk ve emekli tümamiral Aydın Gürül ile birlikte kaldığı koğuşta çekilmiş fotoğraflarını basına dağıttı.

Koğuşun bulaşıklarını ‘O’ yıkıyor

İSTANBUL - Doğan'ın avukatı Hüseyin Ersöz, müvekkilinin emekli tümamiral Deniz Kutluk ve emekli tümamiral Aydın Gürül ile birlikte kaldığı koğuşta çekilmiş fotoğraflarını basına dağıttı. Avukat Ersöz açıklamasında, Çetin Doğan'ın muvazzaf olduğu dönemden kalma bir alışkanlıkla sabah saat 07.00'de uyandığını, gece ise en geç saat 00.00'da yattığını belirtti.
 
Avukatın açıklamasında, "Cezaevi'ne gelen yemekler Silivri Açık Cezaevi'nden geliyor. Tansiyon ve kalp rahatsızlıkları olanlar için diyet yemek gelmesine rağmen bu yemekler dahi çok yağlı olduğundan genelde yağını süzerek yiyorlar. Yine yemeği zeytinyağı, domates ve çeşitli garnitürlerle zenginleştirmek; diyete daha uygun bir hale getirmekle Çetin Doğan görevli" denildi.
 
BULAŞIKLARI DOĞAN YIKIYOR
Çetin Doğan'ın, koğuş arkadaşlarından daha erken kalktığı için bulaşıkları da kendisinin yıkadığını belirten Avukat Ersöz, şunları söyledi:
 
"Doğan bu duruma "Cezaevinde kader birliği var. Burada aynı davada yargılanan kardeşleriz. Rütbe ya da yaş farkı gözetmeksizin herkes üzerine düşen görevi yerine getirmeye çalışıyor" şeklinde açıklıyor. Cezaevi günleri daha çok kitap okumak, gazetede yayınlanan yazıları üzerine çalışmak, seçim çalışmaları üzerine yoğunlaşmak ve her sabah saat 09.30 civarında gelen günlük gazeteleri okumakla geçiyor.
 
EN BÜYÜK BURUKLUĞU
En büyük burukluğu ise eşi Nilgül Doğan açısından yaşıyor: "Eşim benim için değil, tüm Balyoz Davası Sanıkları ve Türkiye için bir mücadele veriyor. Bu mücadelesini kendisini yalnız bıraktığım için buruk ama yine de gururla izliyorum. Eşimin ne kadar yorulduğunu her şeye her yere yetişmek için ne fedakarlıklar yaptığını görerek onunla guru duyuyorum ve onu ne çok sevdiğimi de bu vesileyle daha iyi anlıyorum." diyor. Cezaevinde ayda 1 gün yakınları ile açık görüş yapma imkanı olan diğer günler ise cam arkasından telefonla görüşebilen Doğan, görüş günlerinde koğuşta eş ve çocuklarımızı görecek olmanın verdiği tatlı bir telaş yaşandığını, ancak ayrılma zamanı geldiğinde hüznün hakim olduğunu, aynı gecenin ise daha da zor geçtiğini ifade ediyor.
 
Doğan, "Balyoz Davasını yakından takip edenler dışında kamuoyuna gerçeklerin ve yaşanan hukuka aykırılıkların vahameti tam anlamıyla anlatılabilmiş değil. Eğer seçilirsem ülkemizde zulmün aracı haline gelen adaleti yeniden mülkün temeli haline getirmek için var gücümle çalışacağım" diyor." (DHA)

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
erbil1955 10 Haziran 2011 Cuma 08:11

AVUKATLAR acitasyon işlemine başlamış neymiş efendim koğuşun bulaşıklarını yıkıyorlarmış bizim vatanı korusun diye askere gönderdiğimiz çocuklarımız beyefendilerin, hanımefendilerin ve çocuklarının devamlı olarak çamaşır-bulaşık- temizlik-boya badana -pazar- manikür pedikür- gezdirme işleri ev pisliklerini wc pisliklerini bizim "kınalı kuzularımız" yaptı bizim sesimiz çıkmadı. saygılarımla

Yorumu oyla      13      6  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Tüm Bel-Sen'den hükümete çağrı
KESK'e bağlı TÜM BEL-SEN 1 No'lu Şube Eğitim Sekreteri Bilal Altıner, ...
Aile bütçelerine katkıda bulunuyorlar
Milli Eğitim Bakanlığı çatısı altında faaliyet gösteren Halk Eğitim Merkezleri ...
İzmirli itfaiyeciler zehirlendi
Grand Plaza A.Ş’nin, İzmir’deki bütün itfaiyecilere verdiği öğle yemekleri ...
 
Anonymous'un saldırısı TİB'i vurdu
Uluslararası siber-aktivistler grubu Anonymous'un Türkiye'de yürürlüğe ...
Evren: Halkın dualarıyla yaşıyorum
12 Eylül darbesi için sorgulanan Kenan Evren, 94 yaşıma halkın dualarıyla ...
Kekik toplamadan dönerken hayatını kaybetti
Gaziemir’de meydana gelen trafik kazasında çevreyolundan karşıya geçmeye çalışan 1 kişi öldü.
 
Motosiklet panelvanla çarpıştı: 1 ölü
İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde motosikletle panelvan tipi aracın çarpıştığı ...
İzmir’den Hopa’ya suç duyurusu
İzmir Barosu Başkanı Sema Pekdaş, Hopa'da ''biber gazı kullanan, halka ...
İzmir'de kongre turizminin geleceği parlak
Kültür ve Turizm Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Özgür Özaslan, 5. Avrupa ...
 
Serdar DEĞİRMENCİ
Serdar DEĞİRMENCİ
Sonbahar
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
Başıboş canileri toplamak!
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Bu da geçer
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Yemek kitabı değil Kültürel Miras!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
İşte 'gülen' ilk fotoğrafı!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Son nefeste Göztepe!
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Townç Sowyer'in maceraları
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve Bugün Türkiye (9) 'Bizim radyo tiyatrolarımız vardı'
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Bektaşi Devleti tartışmaları!
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
Parti tabanı Özel’den kopuyor mu?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva