HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
13 Şubat 2012 Pazartesi - 20:36

Kocaoğlu'ndan, belediye başkanlarına 'böcek' uyarısı!

Belediye sarayında CHP’li belediye başkanları ile toplantı yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, “Her yeri izliyorlar dikkatli olun” dedi.

Kocaoğlu ndan, belediye başkanlarına  böcek  uyarısı!

FATİH YAPAR/EGEDESONSÖZ- Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın “Alman vakıflarından yardım alan CHP’li belediyeler var” sözüne dava açmak için iki ay önce yapılan toplantıda bir araya gelen İzmir’deki CHP’li belediyeler bu kez Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun önderliğinde bir araya geldi. Büyükşehir Belediyesi’nde bulunan başkanlık makamında belediye başkanları ile toplantı yapan Kocaoğlu, belediye başkanlarını dinleme, izleme ve takip gibi durumlara karşı uyardı.
 
Belediyeye düzenlenen operasyon sonrası hazırlanan iddianamede yer alan tapeler, telefon dinlemeleri ve görüntüler nedeniyle zor günler geçiren Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, hakkında 397 yıl istendiği süreçte başkanlarla yaptığı toplantıda nasihatler verdi. Kocaoğlu, “Bizim kanunsuz bir işle alakamız yok. Zaten iddianame har şeyi ortaya çıkarttı. Gerekli açıklamaları her yerde yaptık. Yerel seçimler yaklaşıyor. Belediyeler üzerindeki denetim ve incelemeler artacaktır. Artık belediyeleri her yerden izliyorlar ve dinliyorlar. Büyükşehir Belediye binası bile sürekli takip ediliyor. Neredeyse binaların, ağaçların üzerine kamera yerleştirecekler. Sizler de dikkatli olun. Zaman zaman da bunu yapıyorlar” diye konuştu.
 
ÇİFTE STANDART VAR
Belediye başkanlarına “farklı uygulamalar yapılıyor” diyen Başkan Kocaoğlu belediyelerin karşı karşıya kaldığı durumları anlattı. AK Partili belediyeler ile CHP’li ve diğer belediyelerin birbirinden ayrıldığını dile getiren Başkan Kocaoğlu, “Kamu kurumları gibi belediyeleri incelemeye gelen müfettiş ve denetçiler de farklı uygulamalar yapıyor. Mümkün olduğunca dikkatli olun. Kimse ‘bu sorun ufak tefek bir şey olmaz’ demesin. En ince ayrıntıya bile dikkat edin. Belediye başkanları inisiyatif kullandıkları çoğu durumlarda zimmet ile karşı karşıya kalıyorlar. Yasalara uyduğunuz zaman bile sıkıntı çekiyorsunuz. Bir kararı yasalara dayanarak aldığınızda başka bir yerden çıkın ‘bunu neden yaptın’ diyorlar. Mevzuat ve kanun hepimize aynı gibi görünse de uygulamada farklılıklar teşkil edebiliyor” dedi.
 
8 MART İŞBİRLİĞİ
Belediye Başkanı Kocaoğlu önderliğinde bir araya gelen belediye başkanları 8 Mart Dünya Kadınlar Günü için ortak etkinlik yapma kararı da aldı. Başkan eşlerinin bir araya geleceği, kadın örgütleri ile belediyelerin ortak çalışma yapacağı önemli günde Kocaoğlu, belediyelerin çalışmalara yön vermesi gerektiğini söyledi. Alınan karar gereği belediyeler ortak etkinlik düzenleyerek 8 Mart’ı kutlayacak.

Toplantıda ayrıca belediye başkanları kendi ilçelerindeki sorunları ve çözüm önerilerini de anlatırken kaynak sıkıntısından yakındı. Kocaoğlu’ndan projelerine destek olmalarını isteyen belediye başkanları her meclis toplantısından önce bir araya kalma kararı aldı.

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 8 yorum var, 8 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
BELDES 14 Şubat 2012 Salı 12:32

Alacatı belediye başkanı telefonda BELDES ten gelecek 145 bin lira ne oldu. Telefon dinlemede bu beldes sözcüğü BELEŞ diye YAZILMIŞ.Başkan TUTUKLANDI 188 YIL HAPİS İSTEMİYLE DAVA AÇILDI. Mahkeme de dinleme tutanakları yeniden dinlensın ben BELEŞ demedim. Belediye Destek Fonu yani kısa adı Beldes'ten belediyeye gelecek parayı sordum demiş ve dinleme kayıtları yeniden gözden geçirilmiş bakmışlar ki belediye başkanı doğru söylüyor Başkan hapisten çıkmış (BASINDAN) Onun için sütten ağızları yanınca.

Yorumu oyla      14      8  
sak 14 Şubat 2012 Salı 11:10

Neden rumuzlu kişi.Sen hala neden bu korku diye soruyorsan Türkiye de yaşamıyorsun.Sen söyle bakalım,Deniz feneri,MİT başkanı soruşturmasında savcılar niye görevden alındı?.41 ÖLÜ onlarca yaralı hızlı tren kazası neden zaman aşımı na uğradı ?Madenler çöktü cesetler hala çıkarılamadı sorumluları bulundumu ?.Daha çok bilinmiyen var.Sen sadece bakma birazda baktığını gör.

Yorumu oyla      17      8  
LODOS 14 Şubat 2012 Salı 10:37

Anneleriniz, bÜyükleriniz, arkadaşlarınız sizlere bir iş yaparken bir yere giderken dikkatli olun diyorlar gerizekalı olduğunuzu düşündükleri içinmi yoksa yaptığınız her işi özenle yapın diyemi söylüyorlar amacınız karalamak olduğu için nasıl isterseniz öyle yorumluyorsunuz başkanın sözlerini...

Yorumu oyla      16      9  
Neden? 14 Şubat 2012 Salı 09:15

Aziz Başkana kimse soramadımı? Başkan dinlerlerse dinlesinler. Nasıl olsa biz dürüstüz korkacak bişey yok diye? Neden bu korku?

Yorumu oyla      14      13  
yaşar naci kurtçu 14 Şubat 2012 Salı 03:44

izlesinler,dinlesinler,yanlış iş yapmazlarsa niye uyarıyorsun,şüphecimisin başkan..!

Yorumu oyla      14      10  
14 Şubat 2012 Salı 02:45

YAPTIKLARI İŞLERİN YANLIŞ OLDUĞUNU BİLİYORLAR Kİ YANLIŞLARI YAPARKEN DAHA DİKKATLİ OLUN YAKALANMAYIN ŞEKLİNDE UYARI GELİYOR. KORKUSU OLMAYAN, BAŞI DİK OLARAK DAHA FAZLASINI YAPSINLAR SAKLAYACAK BİRŞEYİMİZ YOK DER. TRAJİ KOMİK BİR DURUM.

Yorumu oyla      16      27  
Mesut Yıldırm 14 Şubat 2012 Salı 00:37

Bana Aziz başkanı neden seviyorsun diyorlar. Severim tabi. İş yaparken becerikli mi bilmem ama. Yapamadığı işlere bahane bulurken nasıl da yaratıcı baksanıza. Sırf bu yaratıcılık için bile Aziz Başkanı bir kez daha seçmeliyiz. Siz bilmem ama ben bu işin sonu nereye varacak merak ediyorum. 60 yaş kartında AKP suçlu, Metro inşaatında, İnönü Caddesinin kaldırımlarında müteahhit suçlu. Bütün bunlar olurken Aziz Başkan ağlasın da gözünden mi olsun. Aziz Başkana destek lütfen.

Yorumu oyla      15      24  
sevgili başkan 13 Şubat 2012 Pazartesi 21:10

Büyük Başkan Ahmet Piriştinanın iş bilen tecrübeli ekibini dağıtırsan bu başına geleceklere katlanacaksın. Seviliyorsun aslında ama çok ah aldın. Bir Koltukta karpuzlar, yolda giderken patlak lastik değiştirmeler ve yoğurdu üfleyerek yemeler... Tecrübeli bir kadronun yerini hiçbiri tutmaz. Ayrıca zamanında Ahmet Başkana karşı Taha Aksoy için çalışmış, Aksoyun bir arkadaşı çocuğu dahil belli şirketlerde (torpil demiyorum, iyi niyetle) yakınına aldığın şahıslara da dikkat et... sevgiyle...

Yorumu oyla      21      15  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
60 yaş kartı yine meclis gündemindeydi
İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Sırrı Aydoğan meclis toplantısında ...
Esnafın yoluna 'hızlı tren' engeli
İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin, yaklaşık 5 bin esnafı içinde barındıran ...
Efes Alan Yönetimi Danışma Kurulu ilk toplantısını yaptı
Efes Antik Kenti’nin Unesco Dünya Mirası Listesine girebilmesi ve özerk ...
 
Karşıyaka’da sevgililer gününe özel aşk tınıları
Karşıyaka Belediyesi Sevgiler gününe özel bir konser düzenliyor. 14 Şubat ...
Kocaoğlu’ndan Alman Başkonsolos’a iade-i ziyaret
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Almanya’nın İzmir Başkonsolosu ...
Küçükpark’ta trafik karmaşası sona eriyor
Bornova Belediyesi, ilçenin kafeteryaları ve eğlence mekanlarıyla ünlü ...
 
İZSU, kent merkezinde “eski şebeke” bırakmıyor
11 ilçede su arızalarına neden olan eski şebekeleri yenilemek için çalışma ...
Amatörlere Büyükşehir şefkati
Amatör spor kulüplerinin üzerinden koruyucu elini çekmeyen İzmir Büyükşehir ...
Konak'ın 'Sevgi evleri’ne STK desteği
Konak Belediyesi ve Sivil Toplum Kuruluşları güçlü iletişim ve dayanışma ...
 
Serdar DEĞİRMENCİ
Serdar DEĞİRMENCİ
Sonbahar
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
Başıboş canileri toplamak!
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Bu da geçer
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Yemek kitabı değil Kültürel Miras!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
İşte 'gülen' ilk fotoğrafı!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Son nefeste Göztepe!
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Townç Sowyer'in maceraları
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve Bugün Türkiye (9) 'Bizim radyo tiyatrolarımız vardı'
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Bektaşi Devleti tartışmaları!
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
Parti tabanı Özel’den kopuyor mu?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva