HABERLER>EGE
18 Temmuz 2013 Perşembe - 09:40

Koca vahşeti: Çocuğunu emzirirken öldürdü!

Uşak’ta yaklaşık üç ay önce eşinden boşandıktan sonra 1.5 yaşındaki oğluyla baba ocağına yerleşen 25 yaşındaki Hatice Palta, merkeze bağlı Paşacıoğlu Köyü’ndeki evde çocuğunu emzirdiği sırada cama taş atılması üzerine dışarı bakınca, pompalı tüfekle ateş edilerek öldürüldü.

Koca vahşeti: Çocuğunu emzirirken öldürdü!

UŞAK- Olay, Paşacıoğlu Köyü Karaçayır Mahallesi’nde meydana geldi. Ailevi nedenlerden dolayı eşi A.K.’den yaklaşık üç ay önce boşanan Hatice Palta, Paşacıoğlu Köyü’ndeki baba ocağına yerleşti. Eski eşinin barışma tekliflerine olumsuz yanıt veren Palta, iddiaya göre zaman zaman ölümle tehdit edildi. Hatice Palta, gece geç saatlerde 1.5 yaşındaki oğlunu emzirmek için uyandı. Bir süre çocuğunun karnını doyuran genç kadın, cama taş atılınca dışarı bakmak için pencereyi açtı. Bu sırada evin dışındaki ağaçta bekleyen kimliği belirsiz bir kişi av tüfeğiyle ateş etti. Silah sesine uyanan Palta’nın yakınları, odaya girdiklerinde başından yaralanan kadını kanlar içinde gördü.
 
OLAY YERİNDE CAN VERDİ
Haber verilmesiyle olay yerine gelen sağlık görevlileri, Palta’nın hayatını kaybettiğini belirledi. Jandarma, kaçan katil zanlısını yakalamak için çalışma başlattı. Köydeki bazı çobanların, olayın hemen ardından Palta’nın eski eşi A.K.’yı kaçarken gördüklerini söyledikleri öğrenildi. A.K.’nın daha önce de genç kadını ölümle tehdit ettiği bildirildi. Palta’nın cansız bedeni otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı. Jandarmanın başlattığı soruşturma sürüyor.

KATİL ZANLISI TUTUKLANDI
Uşak’ta, 1.5 yaşındaki oğlunu emzirdiği sırada eski eşi 25 yaşındaki Hatice Palta’yı av tüfeğiyle vurup öldürdüğü gerekçesiyle gözaltına alınıp işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen A.K., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Otopsisi tamamlandıktan sonra cesedi ailesine teslim edilen Hatice Palta için Paşacıoğlu Köyü’ndeki camide cenaze töreni düzenlendi. Törene, Palta'nın ailesi ve köylüler katıldı. İkindide kılınan cenaze namazının ardından Hatice Palta, köy mezarlığında gözyaşları arasında toprağa verildi.

'KORUMA TALEBİMİZ DİKKATE ALINMADI'
Öldürülen 25 yaşındaki Hatice Palta'nın, oğlu dünyaya geldikten sonra eşinden boşanma kararı aldığı, o dönemden bu yana da sürekli ölümle tehdit edildiği ortaya çıktı. Kadın ölümlerinin durdurulmasını isteyen Hatice Palta'nın ablası Ayşe Koca, "Jandarma ve savcılığa birçok kez başvurduk. Koruma taleplerimize rağmen, kimse bizi dikkate almadı. Bir yıl önce de A.K., kardeşim tarlada çalışırken yine tüfekle gelerek, ölümle tehdit edip omzuna dipçikle vurdu. Bu olayda kardeşimin vücudunda kırıklar oluştu. Bununla ilgili de dün mahkemesi vardı. Davada bir karar çıkmadı. Kadına uygulanan şiddet ne zaman son bulacak. Kadın ölümleri ne zaman bitecek" diye konuştu.
 
Olay sırasında evde olmadığını belirten Hatice Palta'nın kardeşi Ramazan Palta, "Evden dışarıya çıkmıştım. Evde annem, babam ve ablam vardı. Köy meydanındayken silah sesi geldi, koşarak eve gittiğimde ablamı kanlar içinde buldum. Evimizin bahçesinde bulunan dut ağacına çıkan A.K. cama önce taş atmış, ablam da pencereden bakarken tüfekle ateş etmiş. Bir an önce yakalanmasını istiyoruz" dedi. (DHA)

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Manisa yağmura teslim
Manisa'nın Sarıgöl İlçesi'nde yaklaşık 20 dakika süren sağanak yağmur ...
600 Lira için taburcu edilmedi iddiası
Köyceğiz’in Döğüşbelen Köyü'nde ağır talasemi (Akdeniz anemisi) hastası ...
Fedon yeni arabasıyla Bodrum turunda
Bodrum’da yaz tatilini geçiren şarkıcı Fedon, yeni satın aldığı spor otomobiliyle tur attı.
 
Sarayköy'de turzim mi sanayi mi tartışması
MHP Denizli İl Başkanı Mehmet Fevzi Yeniçeri, zengin jeotermal kaynakların ...
Antik vadiye ilk yerleşim 7 bin 500 yıl önce
Eskihisar yakınındaki antik kent Laodikya'da yapılan kazı çalışmaları ...
Merkel’e Kuşadası'ndan doğum günü hediyesi
Aydın'ın Kuşadası İlçesi'nde yaşayan takı tasarım sanatçısı 49 yaşındaki ...
 
Keçisinin tosladığı çoban uçuruma yuvarlandı
Fethiye’de ip bağlamak istediği keçinin itmesiyle 25 metreden aşağı yuvarlanıp ...
Uşak yarım saatlik yaz yağmura teslim oldu
Uşak'ta, yarım saat aralıksız yağan sağanak yağmur hayatı olumsuz etkiledi. ...
Denizli'de yağmur bastırdı: Belediyeye tepki
Denizli'de yaklaşık 30 dakika süren sağanak yağmur hayatı olumsuz etkiledi. ...
 
Serdar DEĞİRMENCİ
Serdar DEĞİRMENCİ
Sonbahar
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
Başıboş canileri toplamak!
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Bu da geçer
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Yemek kitabı değil Kültürel Miras!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
İşte 'gülen' ilk fotoğrafı!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Son nefeste Göztepe!
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Townç Sowyer'in maceraları
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve Bugün Türkiye (9) 'Bizim radyo tiyatrolarımız vardı'
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Bektaşi Devleti tartışmaları!
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
Parti tabanı Özel’den kopuyor mu?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva