HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
24 Temmuz 2011 Pazar - 15:32

Kıyı belediyecilerinin Alanya çıkarması

Türkiye Belediyeler Birliği, Kıyı Ege Belediyeler Birliği ve Doğu - Batı Trakya Belediyeler Birliği'nin ortaklaşa düzenlediği mevzuat bilgilendirme toplantısı Antalya Alanya'da gerçekleştirildi.

Kıyı belediyecilerinin Alanya çıkarması

ANTALYA - 21-25 Temmuz 2011 tarihleri arasında Antalya ili Alanya ilçesinde yapılan toplantıya 80 belediye başkanının yanı sıra, toplam 420 personel katıldı. Belediye mevzuatları konusunda Türk Belediyeler Birliği tarafından belirlenen uzmanların verdiği bilgilerle donan Belediyeciler ve belediye çalışanları "verimli bir " çalışma olduğunu söylediler.Kıyı Ege Belediyeler Birliği başkanı Abdül Batur'un ve üye belediyelerin hazır bulunduğu seminer açılış konuşmasına Türk Belediyeler Birliği Genel Sekreteri Cevdet Sökmen, İçişleri bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Zekerriye Şarbak da hazır bulundu. Birlikler Birlikte hareket edecek.
 
Alanya ilçesi belediye başkanlarıyla ikinci bir toplantıya da ev sahipliği yaptı. Kıyı Ege Belediyeler Birliği Başkanı Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur' un koordinatörlüğünde Türkiye Belediyeler Birliği Başkanı adına Genel Sekreter Yardımcısı Cevdet Sökmen, eski İçişleri Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı emekli vali Zekeriya Şarbak, Eğitim müdürü Halil İbrahim Azak, eğitim uzmanı Cenk Kadıoğlu, Trakyakent Belediyeler Birliği Başkan vekili Muratlı belediye başkanı Nebi Tepe, Akdeniz Belediyeler Birliği Başkanı Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, İç Anadolu belediyeler Birliği Başkanı, Kıyı Ege Belediyeler birliği genel sekreteri Hurşit Akdemir 'den oluşan grup toplantı düzenlendi.Yaklaşık 3 Saat süren toplantıda birlik temsilcileri" deniz, nehir ve iç sularda meydana gelen kirlenmenin yurt içi ve yurt dışı etkenlerin ve bunların önlenmesi yönünde ulusal ve uluslararası iş birliği toplantısı düzenlenmesi ve kamuoyu ile paylaşılması ve hükümet düzeyinde girişimlerde bulunulmasına karara bağlarken; birlik üyesi belediyelerin bulunduğu coğrafyada ki sorunlar, belediyenin gelirleri insan kaynakları, kaynak yaratmada ki problemleri kapatılacak belediyelerin durumları, kıyı kenarı sorunları, vatandaş ihbar ve şikayetlerinin değerlendirilmesi gibi konuları tartıştı. Birliklerin temsilcileri "birliklerin ülkemiz ve belediyelerimiz için ne kadar önemli olduğu uluslar ve uluslararası muhattaplık istem ve sorunları fon ve kaynaklardan belediyelerin faydalandırılmalarını masaya yatırdı. Toplantıda ayrıca birlikler arası iş birliğinin oluşturulmasına çözüm yolları konusunda ortak hareket edilmesini kararı alındı.

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İl Genel köy yolları yeniliyor
İzmir İl Genel Meclis başkan Serdar Değirmenci, özel idareye bağlı köylerin ...
Model arabalar nefes kesti
Karşıyaka Belediyesi ve RC İzmir Model Grubu katkılarıyla organize edilen ...
Toplu sünnet şöleninde Konak imzası
Uygulamaya koyduğu sosyal sorumluluk projeleriyle toplumun farklı katmanları ...
 
Sındır’dan kaçak baza geçit yok
Naldöken’de kaçak olarak bir gecede kurulan baz istasyonundan rahatsız ...
Selçuk da EXPO'ya talip
Buca, İnciraltı, Urla ve Çiğli'den sonra Selçuk da EXPO 2020'nin talibi ...
Kadınlara çamaşırhane kolaylığı
Karabağlar Belediyesi’ne bağlı Limontepe ve Özgür Mahallesi Semt Merkezleri'ndeki ...
 
Bayraklı'ya iki yeni park
Bayraklı Belediyesi, Manakuyu ve Mansuroğlu Mahallelerini yeni parklarına kavuşturuyor.
Bu yavruya yuva aranıyor
Konak Belediyesi bakım evinde bulunan gözleri görmeyen iki aylık kediye ...
Büyükşehir Kos'u fethetti
İzmir Büyükşehir Belediyesi Bandosu, Yunanistan’ın Kos(İsatnköy) Adası’nda ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Atatürk’ten rövanşı alacaklar da…
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
Halkın gerçek gündemi sahnede!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Şimdi ne olacak?
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve Bugün Türkiye (10) 'Bak Postacı Geliyor'
Serdar DEĞİRMENCİ
Serdar DEĞİRMENCİ
Sonbahar
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
Başıboş canileri toplamak!
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Bu da geçer
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Yemek kitabı değil Kültürel Miras!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Son nefeste Göztepe!
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Townç Sowyer'in maceraları
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva