HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
26 Nisan 2010 Pazartesi - 00:00

Kemalpaşa mesaisi

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Kemalpaşa’’ya bağlı köyleri ziyaret ederek vatandaşlarla görüş alışverişinde bulundu.’

Kemalpaşa mesaisi

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Kemalpaşa’’ya bağlı köyleri ziyaret ederek vatandaşlarla görüş alışverişinde bulundu.’
 
İZMİR- Kemalpaşa Organize Sanayi Bölgesi’’nin (KOSBİ) sınırlarını genişletmek istemesi nedeniyle zor durumda kaldıklarını söyleyen ve KOSBİ’’nin kamulaştırma yapmak istemesi yüzünden evlerine-arsalarına ’“şerh’” konulduğunu ifade eden vatandaşlar, ziyaret sırasında Başkan Kocaoğlu’’ndan yardım istedi.
 
Ansızca Köyü’’nde Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı, CHP Kemalpaşa İlçe Başkanı Mehmet Ayçil, köylüler ve köylülerin avukatı Serkan Şahin ile bir araya gelen Başkan Aziz Kocaoğlu, ’“Bizim yaptığımız 1/25.000’’lik planla, Bakanlık tarafından yapılan 1/100.000’’lik plan arasında, KOSBİ’’nin sınırları açısından çok büyük fark var. Biz de bundan dolayı dava açma sürecindeyiz. Dava sonucunda iptal edilirse, zaten bir problem kalmıyor’” diye konuştu.
 

 
Başkan Kocaoğlu, ’“İzmir öyle bir yer ki, hem tarım hem de sanayi var. Tabii ki ikisini de dengeli bir biçimde desteklemek gerekiyor. Memlekette sanayi kurulsun, ama bunu isterken köylüyü de, toprak sahibini de götürüp sanayiciye ’‘al bunu kes’’ demek olmaz. Tarlalara şerh konusunu takip ediyoruz. Biraz bekleyeceğiz. 6 yıldır başkanlık yapıyorum. Kimseyi mağdur ettirmedim. Halkın, vatandaşın, hemşehrilerimizin yanında oldum’” dedi.
 
TAŞ OCAKLARINA RUHSAT YOK
Ziyaret sırasında köylülerin, Yenmiş Köyü’’ne taş ocağı yapılmasının planlandığının hatırlatılması üzerine de Başkan Aziz Kocaoğlu, Büyükşehir Belediyesi sınırları içinde taş ocağı ruhsatı vermediklerini hatırlatarak, ’“Biz kirliliği önlemek için mücadele ediyoruz. Kent içinde eskiden kalan ocakları da kontrol altında tutuyoruz. Kaldırdığımız yerdekileri rehabilite edip ağaç dikiyoruz’” dedi.
 

 
SÜTÇÜLER’’E KANALİZASYON MÜJDESİ
Kemalpaşa’’ya bağlı Sütçüler Köyü’’ndeki Atatürk Piknik Alanı’’nın açılışına da katılan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, vatandaşların sevgi gösterileriyle karşılandı. Açılışta Sütçüler’’e kanalizasyon müjdesi veren Başkan Kocaoğlu, ’“2010 yılı büyük projeler açısından toparlanma senemiz. 12 arıtma ve 50 ’– 60 tane de isale hattı yapıyoruz. Tüm ilçelerin kanalizasyonlarını bağlıyoruz. Bunları toparlıyoruz. Ondan sonra da planlamamızı yapıp önümüzdeki yıldan itibaren de diğer sorunlarınızı çözeceğiz’” dedi.
 
Başkan Kocaoğlu, şöyle devam etti: ’“Hep birlikte başaramayacağız iş yok. İyi niyetle, samimiyetle, gece-gündüz çalışarak, şov yapmadan hizmetlerimizi yerine getirmek için elimizden geleni yapıyoruz. Aliağa-Menderes hafif raylı sistem projesinin hayata geçmesinin ardından, belediye otobüslerimiz bir planlama çerçevesinde köylere de sefer yapacak. En azından çocuklarımızı okula götürüp-getirecek şekilde, köylerimizi güzergahlarına göre toparlayacak bir sistem düşünüyoruz.’”
 
Sütçüler Köyü Muhtarı Ali Kesmeci, Başkan Aziz Kocaoğlu’’na hizmetlerinden dolayı teşekkür plaketi sunarken, törene Kemalpaşa Kaymakamı Yüksel Topal, İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Dr. Sırrı Aydoğan, CHPi Kemalpaşa İlçe Başkanı Mehmet Ayçil, Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı, kapatılan Bağyurdu’’nun eski Belediye Başkan Rıdvan Üreten, İl Genel Meclisi üyeleri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Kale’’den ’“yeni sur müjdesi’” geldi
Büyükşehir Belediyesi’’nin yürüttüğü Kadifekale kazılarında, yeni ...
Metro vites büyütüyor
Üçyol-Üçkuyular hattı, iki müteahhit tarafından yapılacak olmasına karşın ...
Çevre hareketinde son durak Kemalpaşa
Büyükşehir Belediyesi, 6.5 milyon liralık Kemalpaşa Arıtma yatırımını ...
 
Gaziemir’’de barış korteji
Gaziemir’’de 13’’üncüsü  yapılan Uluslararası Çocuk Şenliği’’ne ...
Gönüllerin şampiyonu oldular
Bu yıl 13.’’sü yapılan Uluslararası Çocuk Şenliği kapsamında yabancı ...
Nikah törenleri internetten izlenebilecek
Karabağlar’’daki iki nikah salonunda yapılan nikah törenleri belediyenin ...
 
Konak'a mektup yağıyor
Konak Belediyesi’’nin düzenlediği ’’Ataya mektuplar’’ konulu yarışmaya ...
Mask ve kostüm müzesi hazırlıkları sürüyor
Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan, önümüzdeki aylarda açılması planlanan ...
Gaziemir Semt Garajı bitiyor
Vatandaşların özel araçlarını otoparka bırakarak raylı sistemi kullanma ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Dinimiz Âmin
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Kim hazırsa penaltıyı o atar!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Yeni bir Susurluk mu?
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Germir bağları
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Müzik ve mandolin
Ayda ÖZEREN
Ayda ÖZEREN
 Narin (İnce) Habercilik ve Medya Etiği
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Gazzeli Çocuklara Mektuplar (5) Yönetmen değil, önce insanım!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Okullar açıldı
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Narin'in katliamı, feodalizm ve suskunluk yasası
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'Nefes nefese bir yaz geçti'
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva