HABERLER>GÜNCEL
15 Kasım 2011 Salı - 12:31

Karaoğlan sahibini öldürüyordu!

İzmir'de, 53 yaşındaki Emine Boz, yavruyken aldığı 2.5 yaşındaki 'Karaoğlan' adlı Rottweiler cinsi köpeğin saldırısına uğradı.

Karaoğlan sahibini öldürüyordu!

İZMİR - Üzerindekiler paramparça olup yaralanan kadının başından ayrılmayan saldırgan köpeğe 1 saat boyunca kimse yaklaşamadı. Köpek bahçedeki kömürlüğe girince, polis dolapla kapısını kapattı, arkasına yığınak yaptı. Yaralı Boz hastaneye götürülürken, kömürlüğe kapatılan köpek ise sabah saatlerinde belediye ekiplerince bulunduğu yerden alındı.
 
Konak İlçesi Mezarlıkbaşı Semti 941 Sokak 6 numarada bulunan 2 katlı eski bir binada otorun Emine Boz'a kendi köpeğinin saldırdığının ihbar edilmesi üzerine, saat 02.30 sıralarında, polis ekipleri harekete geçti. Eve gelen polis ekipleri, hurda toplayarak geçimini sağlayan Emine Boz'u bahçede çıplak ve yaralı halde gördü. Yaralı Boz'a yaklaşmak için hareket ettikleri sırada ise kadına saldıran, 'Karaoğlan' adlı Rottweiler cinsi köpek farkedildi. İçeri giremeyen polis, itfaiye ekiplerini arayarak yardım istedi. Olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin çabasına rağmen köpek yakalanamadı. Saldırgan köpeğin üzerindeki giysileri parçaladığı belirtilen Boz, yaklaşık 1 saat beton zemin üzerinde çıplak ve yaralı bir şekilde bekledi.
 
KÖPEĞİ BIRAKTILAR
Köpeğin kömürlüğe girmesi üzerine polis, kapı girişini önüne dolap çekerek kapattı, arkasına da tahtalar ve koltukla yığınak yaptı. Köpeğin etkisiz hale gelmesi üzerine sağlık ekipleri Boz'un yanına gidebildi. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan ve üzerine battaniye örtülen Emine Boz, ambulansla Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedaviye alınan Boz'un kollarından ve bacaklarından ısırıldığı bildirildi. Bina sakinlerine, belediyeye bilgi vereceklerini söyledikleri öğrenilen polis ekipleri, köpeği kömürlükte bırakıp, evden ayrıldı.
 
KOMŞULAR TEPKİ GÖSTERDİ
Hurda toplayan 7 ailenin yaşadığı iki katlı binanın sakinlerinden 36 yaşındaki Atilla Aydınoğlu, "Emine Boz, kendine ait odada tek başına yaşıyor ve hurda toplayarak geçimini sağlıyordu. Yavruluğundan büyüttüğü köpeğine 'Karaoğlan' deyip duruyordu. Köpeğiyle birlikte yaşıyordu. Çığlık atınca farkettim ve polisi aradım" dedi.
 
Yaklaşık 1 saat boyunca beton zemin üzerinde yaralı halde yatan Emine Boz'a, köpek nedeniyle kimsenin yaklaşamadığını söyleyen Aydınoğlu, "Köpeği kömürlükte bırakıp gittiler. Sabah belediye ekipleri alacakmış, biz o saate kadar ne yapacağız. Kimse güvende değil. 7 hane yaşıyor burada. Yaşlı kadınlar var, çocuklar var" dedi. Köpeğin bir yolunu bulup dışarı çıkmasından korktuklarını dile getirdi. Hastanedeki tedavisi süren ve henüz ifadesi alınamayan Boz'un köpeği, sabah saatlerinde belediye ekipleri tarafından bulunduğu yerden alınarak götürüldü.(DHA)

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Kayınbiraderi bacağından vurdu, karısını kaçırdı
Menderes’te kaçırarak evlendiği eşinin doğum gününü kutlayan 30 yaşındaki ...
Kardeşinin kendini astığı yerde kendini astı!
İzmir'de, yaklaşık 1.5 yıl önce intihar eden gencin ablası 33 yaşındaki ...
Depremzede değil, esrar kaçakçısı
Kayseri'de kendilerini Van’dan göç eden depremzede gibi gösteren kişilerin ...
 
Zenginler de anlaşmalı boşanıyor!
SGK İzmir İl Müdürü Mustafa Keskin, ölen anne ve babalarının maaşlarını ...
Türkiye'ni ilk uzay fakültesi Ege'ye kuruluyor
Türk Hava Kurumu (THK) Genel Başkanı Osman Yıldırım, bu yıl Selçuk'ta ...
'12 Eylül'de Mehmet Ağar işkencecimdi'
Devrimci 78’liler Federasyonu üyeleri 12 Eylül soruşturması kapsamında ...
 
Sıcak kuyular deprem alarmı mı?
Milas’ta bir tarlada oluşan çukurun ardından, Selçuk’ta da içinden sıcak ...
Yılmaz: Güvenli bir şehir bırakıyorum
Son kararnameyle merkeze alınan İzmir İl Emniyet Müdürü Ercüment Yılmaz, ...
Çelik'ten 3 aşamalı Van'dan kaçış planı
Van’da deprem sonrası yaşam koşulları günden güne ağırlaşıyor. Çadırlarda ...
 
Serdar DEĞİRMENCİ
Serdar DEĞİRMENCİ
Sonbahar
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
Başıboş canileri toplamak!
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Bu da geçer
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Yemek kitabı değil Kültürel Miras!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
İşte 'gülen' ilk fotoğrafı!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Son nefeste Göztepe!
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Townç Sowyer'in maceraları
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve Bugün Türkiye (9) 'Bizim radyo tiyatrolarımız vardı'
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Bektaşi Devleti tartışmaları!
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
Parti tabanı Özel’den kopuyor mu?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva