HABERLER>MAGAZİN
16 Temmuz 2009 Perşembe - 00:00

Jackson intihara hazırlanıyormuş!

Ünlü pop ikonu Michael Jackson’ın ölümü ardındaki sırları korurken, yakın arkadaşlarının ‘intihar notu hazırladı’ iddiası gündeme oturdu. ’

Jackson intihara hazırlanıyormuş!



 
LOS ANGELES - Michael Jackson’ın ölümünün ardındaki sır hala çözülemedi. Yakın arkadaşları Kral’ın intihar notları yazıp yırttığını itiraf etti  Tüm dünyanın ölümüyle birlikte gözyaşı döktüğü pop müziğin unutulmaz ismi Michael Jackson’la ilgili iddialar son sürat devam ediyor. Efsaneye yakın olan kaynakların verdiği bilgiye göre Michael’ın sıklıkla yüksek dozda ilaç aldığı ve kendini öldürmeye çalıştığı ifade ediliyor. Jackson’ın arkadaşları, şarkıcının intihar etmek istediğini söyledi. Öyle ki bir keresinde intihar notu yazıp bunu yırttığı söyleniyor. Bir arkadaşı ise onu şu sözlerle anlatıyor: "Her zaman genç ölmekten bahsederdi. İntihar notları yazar ve sonra yırtıp atardı. Birini saklamıştı, sık sık onu çıkarıp okurdu. Herkesin onun ne kadar üzgün olduğunu bilmesini isterdi. Tacizle suçlandığı yıldan bu yana hayatını sona erdirmek istiyordu."
 
Hangi ’Tanrı’ya inanıyordu?
 
Michael Jackson’ın dünya çapındaki 5 milyon taraftarı ona ’Tanrı’ muamelesi yapıyordu. Pop kralı ise yaşamı boyunca hangi ’Tanrı’ya inanacağına bir türlü karar veremedi. Annesi Katherine oğlu Michael, La Toya ve kızı Janet’ı Yehova şahidi olarak yetiştirdi. Yaşamının son yıllarında İslam dinine geçtiği iddia edildi. Ancak iddialar bununla da kalmadı. Jackson’ın Tom Cruise’un tarikatı Scientology üyesi olduğu da ileri sürüldü. Ancak öldüğünde hangi dine inandığı açıklanmadı.
 
’Menekşe gözler’ dayanamadı
 
Hollywood efsanesi Elizabeth Taylor, yakın dostu pop kralı Michael Jackson’ın ölümünün ardından yaşadığı psikolojik sorunlar yüzünden hastaneye kaldırıldı. 77 yaşındaki Taylor’ın, Jackson’ın 25 Haziran’da ölümünden bu yana sürekli döktüğü gözyaşları yüzünden güçsüz düştüğü belirtildi. (HABERTURK)

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Oktay Kaynarca’nın acı günü
Ünlü oyuncu, 5 yaşından bu yana kendisine babalık yapan amcasını kaybetti.’
Penthouse güzeli artık politikacı
Dünyaca ünlü erotik dergi Penthouse’un 1999 güzeli Kader Loth, Berlin ...
‘10 numara’ tokat!
Galatasaray’ın yeni 10 numarası ve takım kaptanı Arda Turan, sevgilisine ...
 
Serdar DEĞİRMENCİ
Serdar DEĞİRMENCİ
Sonbahar
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
Başıboş canileri toplamak!
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Bu da geçer
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Yemek kitabı değil Kültürel Miras!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
İşte 'gülen' ilk fotoğrafı!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Son nefeste Göztepe!
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Townç Sowyer'in maceraları
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve Bugün Türkiye (9) 'Bizim radyo tiyatrolarımız vardı'
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Bektaşi Devleti tartışmaları!
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
Parti tabanı Özel’den kopuyor mu?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva