HABERLER>GÜNCEL
15 Şubat 2012 Çarşamba - 09:52

İzmirli veliaht Amerika'da hayata veda etti!

İzmir'de büyüdükten sonra 1973 yılında eğitim için gittiği ABD'de gayrımenkul alanında yaptığı yatırımlarla sayılı zenginler arasında giren, İzmir'in de üç alışveriş merkezinin sahibi Kasım Pırlant ile yazar Tülay Pırlant'ın 24 yaşındaki oğlu Zafer Pırlant, Chicago'da trafik kazasında hayatını kaybetti.

İzmirli veliaht Amerika da hayata veda etti!

İZMİR -  Sevgililer gününde son yolculuğuna uğurlanan Zafer Pırlant'ın 'Sleepless Cities' adlı müzik grubunda gitaristlik yaptığı, bir sosyal paylaşım sitesine ise kendisiyle ilgili 'otobiyografisini yazacak en iyi insan değilim, ancak şunu söyleyebilirim ki hayata bir kere geliyorsak neden en iyi şekilde yaşamayalım' yazdığı ortaya çıktı.
 
İzmirli işadamı Kasım Pırlant'ın hayatı, 1973 yılında üniversite eğitimi için ABD'ye gitmesiyle değişti. Eğitimininin ardından gayrimenkul alanında yatırımlar yapmaya başlayan başlayan Kasım Pırlant, emlak alanında kurduğu şirketlerle alışveriş merkezleri satın aldı. 1985 yılında sahibi olduğu alışveriş merkezi sayısını 9'a çıkartan Pırlant, 2005 yılında ise, yatırımlarını yönelttiği doğduğu kent İzmir'de, krizdeki Mavişehir Ege Park, Balçova Egepark ve Konak Pier'in sahibi oldu.
 
VELİAHTI KAZA KURBANI OLDU
Emlak imparatorluğu kuran ve ABD'nin önemli işadamları arasına giren bir kız ve erkek çocuk babası Kasım Pırlant, 11 Şubat'ta Chicago'da evlat acısı yaşadı. Pırlant'ın işlerinde kendisine yardım eden ve veliahtı olan oğlu 24 yaşındaki Zafer Pırlant, geçirdiği trafik kazası sonrasında hayatını kaybetti. Zafer Pırlant'ın, acı haberini alan ailenin Türkiye'deki ve ABD'deki yakınları büyük üzüntü yaşadı. Columbia College'de müzik eğitimi alan Zafer Pırlant, 'Victor' ismini de kullanarak 'Sleepless Cities' adlı müzik grubunda da gitaristlik yaptığı öğrenildi. Dün İzmir'de İlahiyat Cami'nde gıyabında cenaze namazı kılınan Zafer Pırlant'ın, bugün Chicago'daki törenin ardından Michael The Archangel Mezarlığı'nda toprağa verileceği öğrenildi.
 
İYİMSER BİR İNSANIM, BİR KEZ YAŞIYORUM
Arkadaşlarını ve sevenlerini acı haberiyle yasa boğan Zafer Pırlant'ın, yakınları onun en büyük zevkinin müzik olduğunu dile getirdi. Pırlant, bir sosyal paylaşım sitesinde kendisiyle ilgili, 'Otobiyografisini yazacak en iyi insan değilim, ancak şunu söyleyebilirim ki hayata bir kere geliyorsak neden en iyi şekilde yaşamayalım. Bunu herkes kendine borçlu. Müzik yapmayı seviyorum, iki ayrı müzik grubunda çalıyorum. İyimser bir insanım ve bunun her şeyi iyiye çevirebileceğine inanıyorum. Columbia College'a gidiyorum. Şunu söyleyebilirim ki, insanın zamanını en iyi şekilde geçirmesi gerektiği konusunda genel bir farkındalığa sahibim. Ne de olsa yalnızca bir kere yaşıyoruz, neden en iyi şekilde yaşamayalım' diye yazarak hayata bakışını da anlattığı ortaya çıktı.
 
YAZAR ANNENİN DE ESERLERİ FİLME ÇEKİLMİŞ

Zafer Pırlant'ın babası Kasım Pırlant'ın iş hayatındaki başarılarının yanı sıra annesi Tülay Pırlant'ın da yazar olarak birçok önemli esere imza attığı biliniyor. Şirketin yönetim kurulunda da bulunan Tülay Pırlant'ın, ilk kitabı Rüzgarlı Şehir'in 2008 yılında Broken Angel isimli filme uyarlanıp çekildiği öğrenildi. Film Türkiye'de de Meleğin Sırları adıyla gösterildi. (DHA)

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İzmir KCK şüphelileri adliyede
Manisa ve Salihli İlçesi'nde, PKK'nın şehir yapılanması KCK'ya yönelik ...
İzmir'de otobüs şarampole yuvarlandı: 14 yaralı
İzmir- Aydın otoyolunda, yağış nedeniyle kayganlaşan yolda TIR'a arkadan ...
Lokumcu'nun ailesi: TTB raporu acımızı hafifletti!
Metin lokumcu'nun oğlu, "TTB’nin raporu acımızı hafifletip, bizleri daha da onurlu kılmıştır" dedi.
 
Anonymous bu kez BTK'ya saldırdı
BTK'nın dört farklı veritabanını ele geçiren Anonymous, ele geçirdiği ...
İzmir'de 150 bin TL'lik kapkaç!
İzmir'de bir bankanın para transferi sırasında, güvenlik görevlisinin ...
Terk edildi, Sevgililer Günü'nde intihar etti
İzmir'de kız arkadaşı tarafından terk edilince bunalıma giren 21 yaşındaki ...
 
İzmir suikastinde idam edilenlerin son sözleri
Cumhuriyet'in ilk yıllarında Türkiye tarihine damga vuran İzmir Suikasti, ...
İntihara kalkışan kadını deniz polisi kurtardı
İzmir'de, canına kıymak için denize atlayan, 24 yaşındaki G.A., deniz ...
ABD'den Genelkurmay’a sürpriz ziyaret
ABD Merkez Kuvvetler Komutanı Orgeneral James Mattis sabah saatlerinde Ankara'ya geldi.
 
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Son nefeste Göztepe!
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Townç Sowyer'in maceraları
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve Bugün Türkiye (9) 'Bizim radyo tiyatrolarımız vardı'
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Bektaşi Devleti tartışmaları!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
‘Erkekler bastığım kaldırımı öperdi!’
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
Parti tabanı Özel’den kopuyor mu?
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
CHP ne yapmalı?
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Neden toprak reformu yapılmalı?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Eril toplumda kıyamet alametleri...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İzmir’e kruvaziyer niye gelsin?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva