HABERLER>GÜNCEL
28 Haziran 2024 Cuma - 14:37

İzmir'in Seçil Erzan vakasında yeni gelişme!

İzmir'de yüksek kar vaadiyle, Karşıyaka Spor Kulübü'nün 3 yöneticisi ile 2 iş insanın bulunduğu 5 kişiyi 200 milyon lira dolandırdığı ileri sürülen ve intihar girişiminde bulunan Denizbank Bornova Şube Müdürü Hatice Ö.'nün (48) hastanedeki tedavisi sürüyor. Polis, Hatice Ö.'nün görev yaptığı banka şubesindeki odasında ve S.Ç.'nin sahibi olduğu döviz bürosunda arama yaptı. Ayrıca olayla ilgili gözaltına alınan S.Ç.'nin işlemlerinin devam ettiği bildirildi.

İzmir in Seçil Erzan vakasında yeni gelişme!

Denizbank Bornova Şubesi'nde, yeni bir Seçil Erzan vakası yaşandı. Aynı zamanda Karşıyaka Spor Kulübü Yönetim Kurulu üyesi ve Karşıyaka Altyapı Basketbol Şube Başkanı olan Denizbank Bornova Şube Müdürü Hatice Ö., iddiaya göre, yüksek kar vaadiyle fon ve altın alarak değerlendirmek üzere kulübün 3 yöneticisi ile 2 iş insanından yaklaşık 200 milyon TL topladı. Ancak, topladığı paraları fona yatırmayan, altın da almayan Hatice Ö.'nün parayı döviz bürosu sahibi S.Ç.'ye gönderdiği ileri sürüldü. İddiaya göre Hatice Ö., para topladığı kişilere zaman zaman ihtiyaçları kadar para gönderdi ancak bir süre sonra iş insanları dolandırıldıklarını anladı. Mağdurlar durumu polis ekiplerine bildirip, Hatice Ö. hakkında şikayetçi oldu. Polis olayla ilgili çalışma başlatırken, yüzlerce kişiyi benzer şekilde dolandırdığı ileri sürülen Hatice Ö. hakkında dün gözaltı kararı çıkarıldı.

Polis ekipleri, Hatice Ö.'nün evinde çok sayıda ilaç içerek intihar girişiminde bulunduğunu belirledi. Hatice Ö.’nün, intihar girişiminin ardından pişman olup, gittiği İzmir Şehir Hastanesi'nde tedaviye alındığını saptadı. Hayati tehlikesi bulunmayan Hatice Ö.'nün başında polis beklediği, tedavisinin ardından gözaltı işlemi başlatılacağı bildirildi.

Bu arada döviz bürosu sahibi S.Ç., polis tarafından gözaltına alındı. Öte yandan Denizbank, olayla ilgili inceleme başlatıp, müfettiş görevlendirdi. Hatice Ö.'nün bankayla ilişiği de kesildi.

ARAMA YAPILDI
Operasyonu yürüten İzmir İl Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri bugün, Hatice Ö.’nün görev yaptığı Denizbank Bornova Şubesi’ndeki odasında ve 'Karşıyaka Döviz' isimli iş yerinde arama gerçekleştirdi. Bulunan belgeler ve dijital evraklara incelenmek üzere el konularak emniyete götürüldü.

İzmir'de yüksek kazanç iddiası ile dolandırıcılık yaptığı öne sürülen ve intihar teşebbüsünde bulunduğu gerekçesiyle hastanede tedaviye alınan Hatice Ö.'nün psikiyatri servisinde yatırıldığı öğrenildi. Hatice Ö.'nün yemek yemeyi reddettiği, doktorlara göre ifade veremeyecek durumda olduğu belirtildi.

2 YENİ GÖZALTI
Öte yandan operasyon kapsamında banka personeli E.Y. ile döviz bürosu çalışanı A.A. da ifadesine başvurulmak üzere gözaltına alınarak emniyete götürüldü. Ayrıca bu kişilerin evlerinde de arama yapıldığı belirtildi.

DÖVİZ BÜROSU SAHİBİ SUÇLAMALARI REDDETTİ
Hatice Ö.'nün paraları gönderdiği öne sürülen döviz bürosunun sahibi S.Ç. (48) ise emniyetteki işlemlerinin ardından adliye sevk edildi. S.Ç.'in ifadesinde, Hatice Ö., bana para getirdi. Ben ise o paraları altına ve dövize çevirdim. Sonrasında da kendisine iade ettim. Suçlamaları kabul etmiyorum dediği öğrenildi. (DHA)

 
MHP'den Özel'e 'çuval' göndermesi!
 
İzmir'deki Konyalıların acı günü... Devebacak'a son görev!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İzmir'deki İranlılar sandık başında!
Ege Bölgesi'nde yaşayan İranlılar, 14. Dönem Cumhurbaşkanlığı Seçimleri ...
4 ilde 'change araç' operasyonu!
Samsun merkezli 4 ilde düzenlenen "change araç" operasyonunda "nitelikli ...
10 milyon liralık devre mülk vurgunu!
Yalova merkezli 3 ilde düzenlenen devre mülk dolandırıcılığı operasyonunda ...
 
Öldükten 11 yıl sonra toprağa verildi
Emekli astsubay Fehmettin Saymaz’ın vasiyeti üzerine 11 yıl tıp eğitiminde ...
Air Albania İzmir seferlerini artırıyor
Arnavut taşıyıcı Air Albania Tiran-İzmir hattındaki uçuşlarında frekans artırdı.
Bakan Yerlikaya'dan gri liste açıklaması!
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Türkiye'nin Mali Eylem Görev Gücünün (FATF) ...
 
Anne oğuldan 90 milyon liralık vurgun
Nevşehir'de emlak satışı yapan anne ile oğlu satışını yaptıkları konutları ...
İzmir-Diyarbakır uçağı 5 saat rötar yaptı
İzmir'den Diyarbakır'a sefer yapacak olan SunExpress'in 20:20 uçağı, peş ...
İzmir'in kehanet merkezi dünyaya açılıyor
İzmir Ege Üniversitesi (EÜ) Edebiyat Fakültesi Arkeoloji Bölümü'nün yürüttüğü ...
 
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İnsan yakmak ve Madımak!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Kalbimizi ateşe verdikleri gün!
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Avrupa’yı daha da zor günler bekliyor
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Galiba, bu filmi seyretmiştik…
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
İnsan insanı yakar mı?
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Türk Milleti!!!
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Az okumuşlar
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Karl Marx ve Mehmet Şimşek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Oxford şehitleri
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Ya o vergiler hayatımıza girerse!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva