HABERLER>SPOR
10 Mayıs 2011 Salı - 12:09

İzmir hentbolda altın yılını yaşıyor

İzmir Büyükşehir Belediyesi, hentbolda altın yılını yaşıyor. Hem bayan hem de erkek takımı ile şampiyonluğu hedefleyen İzmir ekibi, iki kulvarda da yarın final oynuyor.

İzmir hentbolda altın yılını yaşıyor

İZMİR - 11 Mayıs Çarşamba günü oynanacak maçlarda erkekler Beşiktaş karşısında finalin ilk maçına çıkacak, bayanlar ise final serisinin ikinci maçında Üsküdar Belediyesi’ni konuk edecek. İzmir ekiplerinin şampiyonluk için seyirci desteğine büyük ihtiyacı var.
 
Hentbolun parlayan yıldızı İzmir Büyükşehir Belediyesi, aynı sezon hem bayanlar da hem erkeklerde şampiyon olarak Türkiye’de bir ilke imza atmak istiyor. Çarşamba günü İzmir’de oynanacak maçlarda her iki ekibimiz de şampiyonluk yolunda ter dökecek. Celal Atik Spor Salonu’nda yarın saat 17.00’de İzmir Büyükşehir Belediyesi Bayan Hentbol Takımı ile Üsküdar Belediyesi karşı karşıya gelecek. 19.00’da ise İzmir Büyükşehir Belediyesi Erkek Takımı’nın Beşiktaş’la yapacağı mücadele başlayacak.
 


Bayanlar “tamam” ya da “devam” diyecek
Sezonu namağlup lider tamamlayan ve Türkiye Kupası’nı da kazanan Büyükşehir Belediyesi Bayan Hentbol Takımı, Üsküdar Belediyesi ile final serisinin ikinci maçını oynayacak. Bu maç mavi-beyazlılar için büyük önem taşıyor. İlk maçı tek sayıyla kaybeden İzmir temsilcisi, Celal Atik Spor Salonu’ndaki maçı kazandığı takdirde iki ekip arasındaki 3. maç da yine 17 Mayıs Salı günü İzmir'de yapılacak. Antrenör Hikmet Vurgun, şampiyon olmaları için önlerindeki bu maçı mutlaka kazanmak zorunda olduklarını hatırlatarak, “Her maçı ayrı ayrı düşünmemiz gerekir. İlk hedefimiz Çarşamba günü galip gelmek. Daha sonra şampiyonluk için konuşabiliriz” diye konuştu. Play-Off’ta uygulanan sistemi de eleştiren Vurgun, “Sezon boyunca yenilmemiş bir takım, finalde iki maç kaybederse lig şampiyonluğu hayal oluyor. Biz Üsküdar’ı ligde yendik ama İzmir’de yapacağımız maçı kaybedersek her şey bitecek. Bu sistemin değiştirilmesi gerekir” diye konuştu. Tecrübeli çalıştırıcı erkek takımının da finale yükselmesi durumunda Çarşamba günü birlikte maç oynayacaklarını ve bu yüzden seyirci desteğine çok ihtiyaçları olduğunu söyledi.
 


Erkeklerde rakip Beşiktaş
Erkekler Hentbol Süper Ligi’nde Ankara Büyükşehir Belediyesi’ni eleyen İzmir Büyükşehir Belediyesi, turu geçerek finalde Beşiktaş’ın rakibi oldu. İzmir Büyükşehir Belediyespor ile Beşiktaş arasındaki ilk maç 11 Mayıs Çarşamba günü saat 19.00'da Celal Atik Spor Salonu’nda oynanacak. İki galibiyet alan takımın sezonu şampiyon tamamlayacağı serinin ikinci karşılaşması ise 14 Mayıs Cumartesi günü saat 19.00'da BJK Süleyman Seba Spor Salonu'nda yapılacak. İki takımın da birer galibiyet alması durumunda, sezonun şampiyonunu belirleyecek 3. mücadele, 17 Mayıs Salı günü yine BJK Süleyman Seba Spor Salonu'nda saat 19.00'da oynanacak.

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Aslan yara sardı: 3-1
Ligin bitmesini bekleyen Galatasaray, küme düşen Kasımpaşa’yı Arena'da ...
Bir Türk daha Los Galacticos'ta
Borrusia Dortmund’ta forma giyen Milli oyuncumuz Nuri Şahin, Dünya devi ...
‘Gelecek senenin planlarını yapacağız’
Deplasmanda Orduspor'a mağlup olan Karşıyaka'nın teknik direktörü Reha ...
 
Siz bir harikasınız: 3-0
Avrupa Yıldız Bayanlar Voleybol Şampiyonası final maçında İtalya'yı 3-0 ...
Son şampiyon veda etti
Ve son şampiyon da veda etti… Eşleşmede favori olarak gösterilen Los Angeles ...
'41 kere Maşallah'a dayanamadı ve...
Kocaelisporlu Gökhan takımı 4-1 yenik girdiği son dakikalarda Sakaryaspor ...
 
Fenerbahçe Lugano’yla güldü: 1-0
Fenerbahçe kaçıyor, Trabzonspor kovalıyor. Fenerbahçe, Trabzonspor'un ...
Buca Bank Asya’ya geri döndü: 1-2
Spor Toto Süper Lig'de Trabzonspor'a evinde 1-2 mağlup olan Bucaspor, ...
Kaf-Kaf bildiğiniz gibi: 0-1
Bank Asya 1. Lig'de Karşıyaka deplasmanda karşılaştığı Orduspor’a 1-0 yenildi.
 
Serdar DEĞİRMENCİ
Serdar DEĞİRMENCİ
Sonbahar
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
Başıboş canileri toplamak!
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Bu da geçer
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Yemek kitabı değil Kültürel Miras!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
İşte 'gülen' ilk fotoğrafı!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Son nefeste Göztepe!
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Townç Sowyer'in maceraları
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve Bugün Türkiye (9) 'Bizim radyo tiyatrolarımız vardı'
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Bektaşi Devleti tartışmaları!
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
Parti tabanı Özel’den kopuyor mu?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva