HABERLER>DÜNYADAN
26 Kasım 2011 Cumartesi - 14:47

İran'dan Türkiye'ye şok tehdit!

İran Hava-Uzay Kuvvetleri Komutanı Tuğgeneral Emir Ali Hacizade, İran’a karşı olası saldırıda ilk önce Türkiye’deki NATO füze kalkanı sistemini hedef alacaklarını bildirdi.

İran dan Türkiye ye şok tehdit!

İran’ın Mehr ve SNN ajanslarında yer alan habere göre, Horremabad şehrindeki Devrim Muhafızları’na bağlı Besiç milislerinin toplantısında konuşan Tuğgeneral Hacizade, Türkiye’de kurulacak NATO füze kalkanı sistemi üzerinden Türkiye’ye yüklendi.
 
 İranlı komutan, “Biz kendimizi hazırlamışız ve İran’a karşı bir saldırı oluşursa ilk adım olarak Türkiye’deki füze kalkanı sistemlerini vuracağız ve daha sonra diğer hedeflere yöneleceğiz” diye konuştu
 
 Tuğgeneral Hacizade, “Türkiye’ye yerleştirilecek füze kalkanı sistemi, NATO’nun değil ABD’nin istemi üzerine İsrail’i koruma amacıyla yapılıyor. Onlar, başta Türk halkı olmak üzere dünya kamuoyunu kaldırmak için NATO’un bu işi yapmak istediğini söylüyorlar. Günümüzde Siyonist rejim (İsrail) işlerini ABD adına, ABD ise işleri NATO örtüsü altında yürütmektedir. Buna rağmen Türk halkı bilinçlidir ve biz inanıyoruz ki bu akıllı millet bu komployu önleyecektir. Müslüman Türk halkı, zamanı geldiğinde bu sistemi paramparça edecek” ifadesini kullandı.
 
Türkiye’deki füze radarı sisteminin 1000 kilometrelik bir alanı kapsayabildiğini söyleyen Hacizade, ABD’nin İran’ın güney kısmı için de Basra Körfezi ülkelerinden birinde başka bir füze kalkanı sistemi oluşturmaya çalıştığını ileri sürdü.

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 3 yorum var, 3 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Işık Dikicigil 26 Kasım 2011 Cumartesi 17:58

DÜNYA LİDERİ OLMAKTAN BAHSEDİYOR; AHMETOĞLU SENİN ÜLKENDE OKUMA YAZMA ORANINA BAK. KADIN CİNAYETLERİNE BAK. KAÇAKÇILIĞA BAK. TOPRAK REFOMUNA BAK. AĞALIK ŞIHLIK ŞEYH LİK DÜZENİNE BAK. SONRA DÜNYA LİDERİ OLMAKTAN BAHSET ATATÜRK 10-15 YILDA BÜYÜK REFORMLAR YAPTI. KÖYLERE OKULLAR AÇTI. OKUMA YAZMA KURSLARI AÇTI. TAYYİP ERDOĞANDA İSVİÇRE BANKALARINDA 8 AYRI HESAP AÇTI.

Yorumu oyla      13      6  
hüseyin ahmetoğlu 26 Kasım 2011 Cumartesi 17:39

sn. ahmet nevzat;risk almadan ticaret olmadığı gibi risk almadan da dünya liderliği olunmaz.siz bu işler fazla kafayı takmayın.işi oluruna bırakın göreceksiniz herşey mükemmel olacak.sizlerin savunduğu görüş dünyada yer bulmamaktadır yok oldu gitti dağıldı.

Yorumu oyla      13      10  
AHMET NEVZAT GÜVEN 26 Kasım 2011 Cumartesi 16:49

ÜLKEMİZ AKP YÖNETİMİ TARAFINDAN BÜYÜK BİR HIZLA BİR BATAĞA VE YOK OLUŞA DOĞRU SÜRÜKLENMEKTEDİR.EMPERYALİZMİN BÖLGEDEKİ ÇIKARLARI UĞRUNA HİÇBİR GEREĞİ YOKKEN KOMŞULARIMIZ İRAN VE SURİYE İLE SAVAŞA SOKULMAK İSTENMEKTEDİR.SAVAŞ IN NASIL BİR ŞEKİL ALACAĞI VE NASIL SONLANACAĞI ASLA ÖNCEDEN KESTİRİLEMEZ.1.DÜNYA SAVAŞINA ENVER PAŞANIN KEYFİ YÜZÜNDEN GİREN OSMANLI MİLYONLARCA KM KARELİK ÜLKE TOPRAKLARINI EMPERYALİST BATI VE ONLARIN KUKLASI DEVLETLERE TERK ETTİKTEN SONRA YOK OLUP GİTTİ.KENDİ GİDERKEN BUNUN EN BÜYÜK ZARARINI ZAVALLI ANADOLU HALKI ÇEKTİ.1 MİLYONA YAKIN ŞEHİT,YIKILMIŞ VİRAN OLMUŞ BİR ÜLKE.YOKLUK,YOKSULLUK VE GERİLİK.TÜRK MİLLETİNİN ATATÜRK GİBİ BİR KAHRAMANI OLMASAYDI.YERYÜZÜNDE TÜRK ADI ARTIK ANILMAYACAKTI.AMA ŞİMDİ DURUM ÇOK FARKLI SAVAŞIN YIKIMINI DURDURUP ÜLKEMİZİ AYAĞA KALDIRACAK İKİNCİ BİR ATATÜRK YOK.YÖNETİCİLER EMPERYALİZMİN EMRİNDEN ÇIKAMIYORLAR.DÜN AK DEDİKLERİNE ,EMPERYALİSTLERDEN GELEN UYARI ÜZERİNE ÇOK RAHATÇA VE SARSILMAZ BİR İTAATLE KARA DİYEBİLİYORLAR.BU NEDENLE ÜLKEMZİN HALİ ÇOK VAHİMDİR.DAHA DÜNKÜ VE KÜÇÜK BİR BÖLGEYİ KAPSAYAN DEPREMİN BÖLGE İNSANINI NASIL PERİŞAN ETTİĞİ ORTADA DEĞİL Mİ? HALA ÇADIR VERİLEMEYEN YÜZLERCE AİLE VAR.ÇADIRDA YAŞAYANLAR İSE ACIMASIZ SOĞUĞUN PENÇESİNDE ÇARESİZ DURUMDALAR.SAVAŞIN YIKIMI ELBETTE DEPREMDEN DAHA BÜYÜK VE AĞIR OLACAKTIR.VATANDAŞINA ÇADIR VEREMEYEN BİR ÜLKE AĞIR BİR SAVAŞ EKONOMİSİNİ NASIL KARŞILAYACAKTIR? BU YIKIMIN ALTINDAN NASIL KALKILACAK?BU YIKIMIN ÜLKENİN PARÇALANMASI VE YOK OLUŞU İLE SONUÇLANMASI ÇOK AŞİKAR DIR.ÜLKENİN DİNAMİK VE UYANIK BEKÇİLERİ BU MACERAYA VE YIKIMA ASLA İZİN VERMEMELİDİR.BİİZM İRAN VE SURİYE İLE NE ALIP VEREMEDİĞİMİZ VAR? BU BÖLGEDE BİNLERCE YILDIR YAŞARKEN NEYİ BÖLÜŞÜP,HALLEDEMEDİK?BU EMPERYALİST SAVAŞA HAYIR.İNSANIMIZIN KANI BATI NIN ÇIKARLARI İÇİN AKAMAZ.BATININ NE HALDE OLDUĞUNU GÖRÜYORUZ. YENİ BİR KAN EMEMEZSE VAMPİRLER AÇ KALACAKLAR.ONLARA ANADOLU VE BÖLGE İNSANI YEM OLMAMALIDIR.KENDİ ANLARINI EMSİNLER.VAHŞETLERİ İÇİNDE YOK OLUP GİTSİNLER.

Yorumu oyla      14      6  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Arap Birliği'nde 'Suriye' çatlağı
Suriye'ye ekonomik yaptırıma karşı olduğunu belirten Irak Dışişleri Bakanı ...
Yeni keşifler de dünyanın sonu 2012 diyor
Meksika Ulusal Antropoloji ve Tarih Enstitüsü, antik bir Maya sitesinde ...
NATO Pakistan ordusunu vurdu
Afganistan'da görev yapan NATO helikopterleri, Pakistan'ın kuzeybatısına ...
 
İşte dünyanın ikizi
Amerikalı bilim adamları, uzaylıların yaşaması en olası gezegen ve uyduların ...
Putin seçimde ağır yenilgi alacak
Önümüzdeki yıl Rusya'da yeniden devlet başkanı olmaya hazırlanan Vladimir ...
İki vitesli AB'ye ilk adım
Almanya, Fransa ve İtalya Euro'yu kurtarmak için Avrupa Birliği antlaşmalarında ...
 
Hamas Türkiye'den Gazze'nin tapusunu istedi
Hamas, Türkiye'den Osmanlı dönemine ait Gazze'nin tapu ve nüfus kayıtlarını ...
Suriye halkını ancak Türkiye koruyabilir
Almanya Dışişleri Bakanı Guido Westerwelle, Suriye'deki halkın korunması ...
Barroso: Harekete geçmezsek AB dağılacak
AB Komisyonu Başkanı Barroso, Avrupa Birliği'nin yayılan borç krizine ...
 
Serdar DEĞİRMENCİ
Serdar DEĞİRMENCİ
Sonbahar
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
Başıboş canileri toplamak!
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Bu da geçer
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Yemek kitabı değil Kültürel Miras!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
İşte 'gülen' ilk fotoğrafı!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Son nefeste Göztepe!
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Townç Sowyer'in maceraları
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve Bugün Türkiye (9) 'Bizim radyo tiyatrolarımız vardı'
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Bektaşi Devleti tartışmaları!
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
Parti tabanı Özel’den kopuyor mu?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva