HABERLER>İNŞAAT/EMLAK
10 Temmuz 2024 Çarşamba - 08:26

İNGEDER’den Başkan Tugay’a sitem: 23 gündür randevu alamıyoruz!

İnciraltı Gelişim Derneği Başkanı Tayfun Karabulut, 17 Haziran’da verdiği bir röportajda İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay’dan randevu istiyoruz ancak alamıyoruz” sözlerinden sonra gelen “Bayramdan sonra görüşecegiz” açıklamasının henüz gerçeğe dönüşmediğini söyledi. Karabulut, Özel Kalem başta olmak üzere randevu talebimizi yineledik, hala dönüş olmadığını duyurdu.

İNGEDER’den Başkan Tugay’a sitem: 23 gündür randevu alamıyoruz!

EGEDESONSÖZ – İnciraltı Gelişim Derneği (İNGEDER), bir kez daha randevu siteminde bulundu. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay ile görüşmek istediklerini, 17 Haziran 2024’te Egedesonsöz’e verdiği röportajda bu taleplerini kamuoyuyla paylaştıklarını belirten İNGEDER Başkanı Tayfun Karabulut, Başkan Tugay’ın aynı gün “Bayramdan sonra görüşmeye beklediğini” açıkladığını hatırlattı. Karabulut, “Bu gelişmeye rağmen, aradan geçen 23 günlük süreçte randevu talebimize cevap verilmedi. Üyelerimizin ne zaman görüşeceksiniz, soruları artınca, hala randevu verilmediğini açıklamak zorunda kaldım” ifadelerini kullandı.

ÜYELERİ BİLGİLENDİRME MESAJI YAYINLADI
“İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Dr. Cemil Tugay ile görüşme oldu mu veya randevu verildi mi?” şeklinde gelen bir çok soru üzerine bilgilendirme gereği duyduğunu belirten Başkan Tayfun Karabulut, üyelerine şu mesajı verdi:

“Kurban Bayramı’nın ikinci gününe denk gelen 17 Haziran 2024 Pazartesi günü verdiğimiz röportajda “İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Dr. Cemil Tugay‘dan randevu istiyoruz ancak alamıyoruz, görüşemiyoruz” sitemimiz kamuoyuyla paylaşılmıştı. Cemil Başkan aynı gün saat 17.01’de, çağrımıza kayıtsız kalmayarak, İnciraltı ve Bahçelerarası planlarına bakış açısını açıklamış, bayramdan sonra görüşmeye beklediğini duyurmuştu. Umutlarımız yeşermişti, çok mutlu olmuştuk. Görüşmenin gerçekleşeceği kamuoyuna açık bir şekilde duyurulduğu halde, İnciraltı Gelişim Derneği olarak 24 Haziran Pazartesi günü İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanlık Özel Kaleme randevu talebimizi yineledik. Cemil Başkan’ın danışmanlarına da beklentimizi ilettik. O günden bugüne geçen süreçte, 10 Temmuz Çarşamba günü itibariyle, yani tam olarak 25 gün geçmesine rağmen herhangi bir randevu verilmediği gibi bir geri dönüş yapılmadığını da açıklamak isteriz. Şaşkınız, üzgünüz. Daha önce de söylediğimiz gibi ne ata topraklarımızın mücadelesinden, ne de İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay ile görüşme isteğimizden vazgeçeriz. Biz ne kimseden iş istiyoruz ne de kimsenin aşını bekliyoruz. Derdimiz, İnciraltı ve Bahçelerarası’dır. Başkanımızdan acilen randevu bekliyoruz.”

 
100 hektar küle döndü.... Kabus sona erdi!
 
12 ilde Narkoçelik-26 baskını: 57 gözaltı
YORUMLAR
Toplam 31 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Mehmetali erol 10 Temmuz 2024 Çarşamba 20:09

Tayfun abicim 5 yil bir sey beklemeyin

Yorumu oyla      0      0  
10 Temmuz 2024 Çarşamba 17:28

İnciraltı'na Disneyland yapılsın. Gidin, ikna edin, yatırım yapsınlar.

Yorumu oyla      0      0  
Deniz 10 Temmuz 2024 Çarşamba 15:32

1 İnciraltı kamu mülkü değil, özel mülktür. Bir kere herkes bunu kafasına yerleştirsin ! 2- İzmir betona boğulurken bu mülkün sahipleri İnciraltını ne gecekındulaştırdı, ne de yeşilini yok etti. 3-, İzmir''in tüm kamu arsaları, arazileri, küçük, büyük arsa sahiplerinin, meclis üyelerinin arzuları doğrultusunda, yüksek imar, bitişik nizam şeklinde şehri iyice çirkinleştirdiler.. Gökdelenleri her yeri sardı, kğmsenin gıkı çıkmadı Bu gün, İnciraltı''nın sahiplerine karşı çıkmak demek şehri talan edenlerin sesi olmak demektir..!!! 3- İnciraltı mülk sahipleri İzmir''in okumuş, eğitimli, görgülü büyük bir kitledir. Kendilerini karşı çıkanlara kabul ettirmek için değil, tam tersi İzmir''e örnek bir planı hayata geçirmek için gökdelen ve yancı lobilere, belki de farkında olmadan onların uzun vadeli, kamu yararsız oyunlarına alet oldukları kesindir. 4- Ama ben inanıyorum ki, bu sefer başta büyükşehir başkanımız Cemil başkan olmak üzere ileriyi gören Onur Yiğit başkan herşeyin farkındadırlar.. Tunç Soyer dönemindeki çeşitli gölgeli, ortada görünmeden, inşaat ve rant antrenörlük lobilerini iyi biliyorlar. Başkanlarımız,bu nedenle, bu son planda varsa eklenecek değişiklikleri de önerecek ve plana sahip çıkarak, siyaset üstü bir tutumla İzmir''e, geleceğe örnek, herkesin ilerde takdir edeceği tutum sergileyecekler. Ben, şimdiden Türkiye''nin gıptayla bakacağı yeni İnciraltı''nın görkemli resmini görür gibiyim.. Bir sonraki seçime kadar hayata geçirilmiş yeni bir İnciraltı, başkanlarınızı kalıcı hale getirecek sonuçları olacağını şimdiden söyleyeyim.

Yorumu oyla      1      3  
VfV 10 Temmuz 2024 Çarşamba 15:24

Çok önemlisiniz de özel ilgi bekleyin.Rantçılar,fırsatçılar,tarım be yeşil düşmanları...

Yorumu oyla      0      0  
Uğur 10 Temmuz 2024 Çarşamba 14:01

Konuyla alakası olmayan fakat bir amaca hizmet eden grup yorumlara toplanmış ama anlatmaya devam edelim ki zulüm son bulsun. Atamızdan kalan toprağımızda tarım yapamıyoruz bu resmi raporlarla da sabit, buna rağmen yıllardır bekletiliyoruz. Ekonomik sıkıntıdan insanlar yok pahasına yerlerini satmak zorunda kaldı, bizlerde satarsak bu düşük yoğunluklu planı bulmanız mümkün olmayacak. İşini bilen ve güçlü olan çevreler yüksek yoğunluklu planla İnciraltı''nı heba edecekler rant nedir o zaman anlayacaksınız. Bizim atalarımız gecekondulaşmaya gitmediği için İzmir''in ilk modern planlı alanı sayemizde kazanılmak üzere, yani bizi eleştirmek yerine teşekkür etmeniz gerekiyor. Saygılarımla.

Yorumu oyla      2      2  
Hak için... 10 Temmuz 2024 Çarşamba 13:44

Bizler Sadece Başkan ve yetkililerden Randevu Görüş Ettik...!! Hak Sahipleri ve İzmir'i Temsilen başkanlar,Ha görüş Olur veya olmaz Onu Göreceğiz !! Devamlılık Esastır !! Öyle yada böyle Bu Alan İzmir'e Kazandırılacak !! Söz Sahibi Olmak İçin Hak Sahibi Olmak Gerekir Bazen !! Saygılar.....

Yorumu oyla      0      0  
Kskli 10 Temmuz 2024 Çarşamba 12:58

Izmirin ortasindaki yerler imarsiz.

Yorumu oyla      1      0  
10 Temmuz 2024 Çarşamba 12:57

RAMAZAN SEN KİNSİN ACABA , HER DERNEK KURAN BELEDİYE BAŞKANIYLA MI GÖRÜŞECEK. İŞLERİ RANT, YÜKSEK KAT, NEYİ GÖRÜŞECEK, 50 KAT VERSEN, 100 KAT İSTERLER

Yorumu oyla      1      0  
10 Temmuz 2024 Çarşamba 12:52

HALK OLARAK BAŞKANIN ARKASINDAYIZ, RANTÇILARLA GÖRÜŞMEK ZORUNDA DEĞİL, GİDİN AKP Lİ ABİLERİNİZLE GÖRÜŞÜN

Yorumu oyla      1      1  
10 Temmuz 2024 Çarşamba 12:50

RANT YOK SİZE , YEŞİL ALANI BETON YAPMA DERNEĞİ MİSİNİZ, KİMSİNİZ, O ALANIN TAPUSUNU NASIL ALDINIZ ARAŞTIRMAK LAZIM

Yorumu oyla      1      1  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Güzelbahçe Belediyesi’nden 41 milyonluk satış!
Bünyesinde yer alan konut nitelikle 9 adet taşınmazı satış listesine koyan ...
Emlakçılar kalkan kira sınırını değerlendirdi: Yüzde 65'lik oran krize yol açmaz!
1 Temmuz itibariyle konut kiralarında uygulanan yüzde 25’lik artış kuralı ...
6 Şubat'ın faturası 104 milyar dolar!
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Kurum, 6 Şubat depremlerinin ...
 
'Yıl sonuna kadar 200 bin konutu teslim edeceğiz!
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, bugün itibariyle ...
Ankara planları onayladı... Villalar yükselecek!
Özelleştirme İdaresi tarafından yapılan yeni plana göre son şekli verilen ...
Kirada tavan zam oranı belli oldu
TÜİK, haziran ayının enflasyon verilerini açıkladı. Buna göre; kiralarda ...
 
Ayrıntılara Egedesonsöz ulaştı… İnciraltı davasında bilirkişi ne dedi?
Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından onaylanan İnciraltı ...
Kirada yüzde 25 zam sınırı kalktı!
Kira artışında yüzde 25'lik sınır 1 Temmuz'da sona eriyor. Yeni dönemde ...
Kira zammında yeniden TÜFE dönemi
Konut kiracılarını korumak için 2 yıldır yüksek enflasyon döneminde uygulanan ...
 
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Benzersiz ve çok tartışmalı bir açılış!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Kalplerde yaşıyor!
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Zurnanın ‘zırt’ dediği yer!
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İzmir’in Vahşi Batı’sı: Katırcı Yanni belası
Ayda ÖZEREN
Ayda ÖZEREN
Attends-nous PARIS
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Sözün haysiyeti
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Belediyelerin borç krizi siyasi krize dönüşüyor
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Farklı ahlak anlayışları, kültür, kontrol
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Bir zamanlar yaşananlar (1)
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Dönemi biterken Ekrem Bulgun…
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva