HABERLER>EGE
14 Eylül 2011 Çarşamba - 12:35

İki kaza, 20 yaralı ve kahraman şöför

Alaşehir’deki iki trafik kazasında 2'si ağır, toplam 20 kişi yaralandı. İlk kazada, tarlaya işçi taşıyan midibisün freni boşalınca şoför Ahmet Erbay, aracı, diğer tarafı 200 metrelik şarampol olan yolda yan yatırdı. Erbay,"Fren patlayınca midibüsü yan yatırdım. Şarampole uçsaydık hepimiz ölürdük" dedi.

İki kaza, 20 yaralı ve kahraman şöför

MANİSA - İlk kaza, Alaşehir-Kula Karayolu Türkmen Köyü yakınlarında bugün saat 07.00 sıralarında meydana geldi. Kula'dan Alaşehir yönüne giden ve bir tarlaya üzüm kesmek için işçi taşıyan Ahmet Erbay (40) yönetimindeki 45 K 3444 plakalı midibüsün Türkmen Köyü yakınlarında freni boşaldı. Midibüsteki 25 işçiye panik yapmamaları için durumu söylemeyen Erbay, soğukkanlı bir şekilde ilerlemeye devam etti. Bir süre daha giden midibüsün hızlanması üzerine Erbay, diğer tarafı 200 metrelik şarampol olan yolda aracı yan yatırdı. Yaklaşık 10 metre sürüklenen midibüs güçlükle durdu. Kazayı görenler durumu sağlık ve jandarma ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen çok sayıda ambulansa bindirilen Bedia Öndeç (38), Kübra Yağcı (18), Ülkü Göndeç (16), Hafize Akyol (60), Halime Yıldız (45), Emine Çıldır (40), Zeynep Çakal (33), Fadime Gülmez (38), Burcu Emre (15), Bahar Özkara (27), Fadime Sönmez (51), Nazihe Ercan (51), Elif Kulalı (17) ve Yaşar Topcan (38), Alaşehir Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedaviye alınan yaralılardan durumu ağır olan Yaşar Topcan ve Burcu Emre ilk müdahalenin ardından Salihli Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.
 
KAHRAMAN ŞOFÖR
Kazayı yara almadan atlatan midibüs şoförü Erbay, "Kula'dan Alaşehir yönüne gelirken, fren patladı. Yol çok virajlı ve uçurum. Yolculara bir şey söylemedim. Ama aracımı en uygun yerde yatırmayı planladım. Burası yatabileceğim en uygun yerdi. Aksi taktirde önümde yaklaşık 200 metrelik uçurum vardı. Buraya uçsaydım, işçilerin tamamı hayatını kaybedebilirdi. Üst şarampole yan yatarak, yaklaşık 10 metre sürüklendikten sonra durabildim" dedi. Erbay, daha sonra ifadesi alınmak üzere jandarma karakoluna götürüldü.
 
İKİNCİ KAZA SANAYİ SİTESİNDE
Alaşehir Sanayi Sitesi'nde bugün saat 08.00 sıralarında meydana gelen ikinci kazada da Mehmet Ali Ölmez (20) yönetimindeki 45 ZA 250 plakalı otomobille Necati Çay yönetimindeki 35 HA 3100 plakalı otomobil 2'nci ve 3'üncü Cadde köşesinde çarpıştı. Kazada, Sürücü Mehmet Ali Ölmez ile aynı otomobilde bulunan Hanım Ölmez (56), Serdar Ölmez (18) ve Melek Ölmez (39) ile diğer otomobilin sürücüsü Necati Çay ile yanındaki Muhammet Yılmaz (46) yaralandı. Kazada yaralanan 6 kişi ambulansla Alaşehir Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. İki kazada yaralanan toplam 20 kişinin tedavisinin sürdüğü öğrenildi. Kazalarla ilgili soruşturma sürüyor.(DHA)
 

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Zorla evlendirilmek istenince intihara kalktı
Yatağan’da kendisini bir yakınıyla evlendirme isteğine karşı çıktığı babası ...
'Bırakın biraz daha yüzeyim'
Bodrum ‘da boğulma tehlikesi geçiren ve tatilcilerle su sporları işletmecileri ...
Çinli konuklar, 'beyaz cennet'e hayran kaldı
Türkiye'ye gelen Çin Komünist Parti Merkez Politbüro Daimi Komite üyesi ...
 
Gümüşlük 'taş' olmasın!
Bodrum’un Gümüşlük Beldesi'ndeki Myndos Antik Kenti'nde Hazine'ye ait ...
1800 yıllık kumaş parçası bulundu
Balıkesir'den Kepsut İlçesi'ne bağlı Kalburcu Köyü yakınlarındaki Asartepe ...
Kaçak katın yıkımında büyük arbede
Kütahya'da Göveççi Mahallesi'nde 3 katlı binanın kaçak olan son katını ...
 
Bodrum Karnavalı MFÖ'yle sona erdi
Bodrum’da bu yıl ilk kez düzenlenen 'Uluslararası Bodrum Karnavalı', Mazhar- ...
Oğlunu ABD'ye uğurladı, dönüş yolu sonu oldu
Yatağan’da yaşayan 60 yaşındaki Mehmet Solmaz, ABD'den ziyaretine gelen ...
Bir hiç uğruna bir can gitti
Muğla'da, uyuşturucu etkisi yapması için poşet içine doldurdukları çakmak ...
 
Serdar DEĞİRMENCİ
Serdar DEĞİRMENCİ
Sonbahar
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
Başıboş canileri toplamak!
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Bu da geçer
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Yemek kitabı değil Kültürel Miras!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
İşte 'gülen' ilk fotoğrafı!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Son nefeste Göztepe!
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Townç Sowyer'in maceraları
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve Bugün Türkiye (9) 'Bizim radyo tiyatrolarımız vardı'
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Bektaşi Devleti tartışmaları!
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
Parti tabanı Özel’den kopuyor mu?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva