HABERLER>EKONOMİ
17 Şubat 2012 Cuma - 13:00

IF Wedding 51 ülkeyi İzmir’de buluşturdu

Türk fuarcılık sektörünün lider kuruluşu İZFAŞ tarafından 6. kez düzenlenen IF Wedding Fashion İzmir – 6.Gelinlik, Damatlık ve Abiye Giyim Fuarı’na, ilk iki gününde 7 bin 269 ticari alıcı geldi.

IF Wedding 51 ülkeyi İzmir’de buluşturdu

İZMİR - Alanında ülkemizin ilk ve tek, Avrupa’nın en büyük fuarı olan IF Wedding Fashion İzmir, yerli ve yabancı sektör temsilcilerini “Gelinliğin Başkenti İzmir”de buluşturarak, başarısını bir kez daha kanıtladı. 

Fuarı ilk iki gününde 73 şehir ve 51 ülkeden 718’i yabancı toplam 7.269 profesyonel kişi ziyaret etti. IF Wedding Fashion İzmir’de bu yıl Rusya ve Yunanistan’dan gelen ziyaretçi sayısında artış görüldü. Fuar’ın Orta Doğu ülkelerinden büyük ilgi görmesi ise dikkat çekti. Özellikle İran ve Suudi Arabistan’dan gelen ziyaretçilerin ilgi gösterdiği IF Wedding Fashion İzmir, önemli iş bağlantıları kurulmasına aracılık etti. Avrupa’dan gelen ziyaretçi ülkeler arasında ise Almanya ilk sırada yer aldı. Almanya’yı İtalya izledi. IF Wedding Fashion İzmir ile eş zamanlı olarak aynı çatı altında organize edilen MTF- Moda Tedarikçileri Fuarı’nı gezen ziyaretçiler gelinlik, abiye, damatlık, moda ve konfeksiyon sanayinin ihtiyaç duyduğu tüm ürünleri bir arada görme, inceleme ve satın alma olanağı buldu. Fuar’a şu ülkelerden ziyaretçi geldi: ABD., Afganistan, Almanya, Arnavutluk, Avusturya, Azerbaycan, BAE, Belçika, Cezayir, Çin, Danimarka, Etiyopya, Fas, Filistin, Fransa, Güney Afrika, Gürcistan, Hindistan, Hollanda, Irak, İran, İsrail, İngiltere, İspanya, İsveç, İsviçre, İtalya, Katar, Kırgızistan, KKTC, Kosova, Kuveyt, Libya, Lübnan, Macaristan, Makedonya, Malta, Mısır, Mozambik, Özbekistan, Polonya, Portekiz, Rusya, Sudan, Suriye, Suudi Arabistan, Türkmenistan, Ukrayna, Ürdün, Yemen ve Yunanistan.
Fuar’a şu illerden ziyaretçi geldi: Adana, Adıyaman, Afyonkarahisar, Ağrı, Aksaray, Amasya, Ankara, Antalya, Aydın, Balıkesir, Bartın, Batman, Bayburt, Bilecik, Bingöl, Bolu, Burdur, Bursa, Çanakkale, Çankırı, Çorum, Denizli, Diyarbakır, Düzce, Edirne, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Giresun, Gümüşhane, Hatay, İsparta, İstanbul, İzmir, Kahramanmaraş, Karabük, Karaman, Kastamonu, Kayseri, Kırıkkale, Kırklareli, Kırşehir, Kocaeli, Konya, Kütahya, Malatya, Manisa, Mardin, Mersin, Muğla, Muş, Nevşehir, Niğde, Ordu, Osmaniye, Rize, Sakarya, Samsun, Siirt, Simav, Sivas, Şanlıurfa, Şırnak, Tekirdağ, Tokat, Trabzon, Uşak, Van, Yalova, Yozgat, Zonguldak. 188 firmanın katıldığı IF WEDDING FASHION İZMİR İZFAŞ tarafından T.C. Ekonomi Bakanlığı’nın katkılarıyla, İzmir Büyükşehir Belediyesi, TMHGF-Türkiye Moda ve Hazır Giyim Federasyonu ve EGSD-Ege Giyim Sanayicileri Derneği’nin destekleriyle düzenleniyor. Sadece profesyonel ziyaretçiye hitap eden fuar 10:00 – 20:00 saatleri arasında ziyaret edilebilir.

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Egeli ayakkabacılardan Çağlayan'a koruma çağrısı
Egeli ayakkabı sanayicileri, ayakkabıda ithalatı önlemek için yürürlükte ...
Türklerin marka çılgınlığı Fransa’yı bile geride bıraktı!
Türkiye, 2011'de 120 bin marka başvurusuyla Fransa'yı geride bırakarak ...
Yabancıların gözü Mersin açıklarında!
Mersin'deki petrol arama çalışmalarına 10'a yakın yabancı firma başvurdu.
 
Komşudan Türk turistlere özel ucuz tatil kampanyası!
Yunanistan'daki kriz Türk turizmci için fırsat oldu. Fiyatlarını yüzde ...
Balçova'ya 402 yataklı 5 yıldızlı otel geliyor!
Ramada Encore ile anlaşma imzalayan Ever Grup Ege Park Balçova'daki 22 ...
Varan’ın direksiyonuna Haluk Ulusoy geçti
Varan’ın satın alınması sonrasında tüm operasyonların başına Türkiye Futbol ...
 
İTO'dan ikinci yat limanı atağı!
İcradan satışa çıkan Tarihi dalgakıranı 2.7 milyon liraya alan İzmir Ticaret ...
Odalarda kimin gözü, kimin koltuğunda?
Editörlerimizden Erkan İyigüngör, İzmir'de 9 ay sonra yaşanacak oda ve ...
İzmir yerli vagon için ‘babayiğit’leri arıyor!
Başbakan Erdoğan’ın Ankara Metrosu için yerli şartı aramasından sonra ...
 
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Townç Sowyer'in maceraları
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve Bugün Türkiye (9) 'Bizim radyo tiyatrolarımız vardı'
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Bektaşi Devleti tartışmaları!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
‘Erkekler bastığım kaldırımı öperdi!’
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
Parti tabanı Özel’den kopuyor mu?
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
CHP ne yapmalı?
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Neden toprak reformu yapılmalı?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Eril toplumda kıyamet alametleri...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İzmir’e kruvaziyer niye gelsin?
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İzmir’in sokakları hem kız hem deniz kokar… 
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva