HABERLER>SPOR
29 Ağustos 2024 Perşembe - 13:45

Göz-Göz'e Atatürk Lisesi'nde saha müjdesi

Göztepe Spor Eğitim Vakfı, katıldığı ihalede İzmir Atatürk Lisesi’nin halı sahalarını yıllık 14,5 milyon liraya, İnönü Lisesi Spor Salonu’nu 5 milyon, Nevvar Salih İşgören Anadolu Lisesi Spor Salonu’nu da 4,5 milyon liraya kiraladı

Göz-Göz e Atatürk Lisesi nde saha müjdesi

Muhittin AKBEL / EGEDESONSÖZ - Milli Eğitim Bakanlığı’nın İzmir’de 18 okulu kapsayan spor salonu, bahçe, halı saha, ATM ve duvar kiralama ihaleleri devam ediyor. İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün yaptığı son ihalede İzmir Atatürk Lisesi halı sahaları, İnönü Lisesi ve Karabağlar Nevvar Salih İşgören Anadolu Lisesi spor salonları için en yüksek teklifi Göztepe verdi. Göztepe, iki halı saha ve iki spor salonunu toplamda yıllık 24 milyon liraya kiraladı.

HALI SAHA, MUHAMMEN BEDELİN 11 KATINDAN FAZLA
İhale sonuçlarına göre Göztepe Spor Eğitim Vakfı, İzmir Atatürk Lisesi’nin muhammen bedeli 1 milyon 200 bin lira olan iki halı sahası için yıllık 14,5 milyon lira teklif etti. İhaleye katılan diğer kişi ve kuruluşlar bu rakamın üzerine çıkamayınca, ihale de sonuçlanmış oldu. Göztepe Spor Eğitim Vakfı (GÖSEV) İnönü Lisesi spor salonu ihalesinde 1 milyon 200 bin lira ile başlayan açık artırmada yıllık 5 milyon lira ile en yüksek teklifi verdi. GÖSEV, Karabağlar Nevvar Salih İşgören Anadolu Lisesi’nin 1,5 milyon lira muhammen bedeli olan spor salonu ihalesinde açık artırmada yıllık 4,5 milyon liralık teklif vererek ihaleyi kazanan kurum oldu. Göztepe, 5 yıllık kiralama sonucu bu yerler için toplamda 125 lira ödeme yapacak.

SOSYAL SORUMLULUK PROJELERİ DE YAPILACAK
Göztepe Spor Eğitim Vakfı Başkanı, aynı zamanda kurucusu olan işadamı Emre Kızılgüneşler, altyapı gruplarının yanı sıra çeşitli sosyal sorumluluk projelerini hayata geçirmek amacıyla İzmir Atatürk Lisesi halı sahalarını kiraladıklarını söyledi. Kızılgüneşler, İnönü ve Nevvar Salih İşgören liselerinin spor salonlarını da Göztepe’nin salon sporları takımlarının kullanacağını açıkladı.

GÖZTEPE, MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜNE TEŞEKKÜR ETTİ
İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün konuyla ilgili yazılı açıklamasında, Göztepe’nin İzmir Atatürk Lisesi birlikteliğiyle kentin merkezinde yeni spor ve gençlik merkezi kazandığına vurgu yapıldı. Açıklamada şu görüşlere yer verildi:

“Önümüzdeki aylarda kuruluşunun 100'üncü yılını kutlayacak Göztepe, 136 yıllık tarihi geçmişe sahip İzmir Atatürk Lisesi birlikteliği ile kentin merkezinde yeni spor ve gençlik merkezi kazandı. Bu alanı futbol okulunun yanı sıra, çocuklar ve gençleri daha çok sporla buluşturacak sosyal sorumluluk projeleri ile de taçlandırmak dileğinde olan Göztepe, tarihinde kök salmış iki önemli kurumun yan yana çok başarılı ve anlamlı projelere imza atması için her türlü çaba ve desteği göstermeye hazır olduğunu açıkladı.

Bu alanı sadece bir halı saha olarak değil, aynı zamanda manevi değeri çok yüksek bir prestij alanı olarak gören kulübün amacı, Göztepe Spor ve Eğitim Vakfı, İzmir Atatürk Lisesi'nin idarecileri, İzmir Atatürk Lisesi Okul Aile Birliği ve İzmir Atatürk Lisesi Mezunlar Derneği ile iş birliği içerisinde ve hep birlikte, her kuruma yakışır projelerle sporu kentte daha çok yaygınlaştırma hedefine katkı sağlayacak bir alan haline getirmek olarak açıklandı. Göztepe, binlerce çocuğu sporla tanıştırmalarını sağlayan, Şehrimin Takımı Projesi'ne katkılarını esirgemeyen Ömer Yahşi başta olmak üzere İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne teşekkür etti. 

Açıklamada "Göztepe İzmir’dir, İzmir Göztepe’dir şiarı ile şehrimizle bütünleşerek var gücümüzle çalışarak her alanda başarılar kazanacağımıza inancımız tamdır." denildi.

 
Gümrüklerden 2,3 milyar liralık eşya satıldı
 
Karşıyaka'da gündem defansa takviye
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Menemen FK'ya genç savunmacı
TFF 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta cumartesi günü Yeni Mersin İdmanyurdu'nu ...
Altınordu'da Emre resmen gitti
TFF 2'nci Lig Beyaz Grup ekiplerinden Altınordu'da gözden çıkarılan orta ...
Göztepe'de Hugo yarın İzmir'de
Süper Lig'deki İzmir temsilcisi Göztepe, 20 yaşındaki Brezilyalı orta ...
 
Süper Lig'de 4. hafta heyecanı başlıyor
Trendyol Süper Lig'in 4. haftası, yarın yapılacak tek karşılaşmayla başlayacak.
Fenerbahçe'nin Allan Saint-Maximin planı!
Fenerbahçe kiralık olarak kadrosuna kattığı Allan Saint-Maximin'in bonservisini ...
Salih Özcan'ın yeni adresi belli oldu
Borussia Dortmund forması giyen milli futbolcu Salih Özcan, yeni sezonda ...
 
Paris 2024 Paralimpik Oyunları açılış töreni yapıldı
17. Paralimpik Yaz Oyunları'nın açılış töreni Fransa'nın başkenti Paris'te yapıldı.
Galatasaray'dan karaborsa bilet iddiaları için açıklama!
Galatasaray Kulübü Denetim Kurulu, karaborsa bilet iddialarına ilişkin soruşturma başlattı.
Salih Özcan'ın yeni adresi Wolfsburg oldu!
Alman devi Borussia Dortmund, Milli yıldız Salih Özcan'ın Wolfsburg'a kiralandığını açıkladı.
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
O köy devlete kafa tutamaz!
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
Siber ve milli!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Çeşme Projesi’ni kim sabote etti?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Dinimiz Âmin
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Germir bağları
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Müzik ve mandolin
Ayda ÖZEREN
Ayda ÖZEREN
 Narin (İnce) Habercilik ve Medya Etiği
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Gazzeli Çocuklara Mektuplar (5) Yönetmen değil, önce insanım!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Okullar açıldı
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Narin'in katliamı, feodalizm ve suskunluk yasası
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva