HABERLER>EGE
17 Aralık 2011 Cumartesi - 18:12

Gazinocu cinayetinde çifte gözaltı!

Muğla’nın Dalaman İlçesi’ne bağlı Narlı Köyü’nde, geçen Eylül ayında cesedi bulunan gazinocu Ünal Yılmaz’ın (39) öldürülmesiyle ilgili Denizli’nin Çameli İlçesi’ne bağlı Kolak Köyü’nde yaşayan bedensel engelli Ö.A. (32) ile eşi H.A. (30) gözaltına alındı.

Gazinocu cinayetinde çifte gözaltı!

MUĞLA - Geçen 3 Eylül’de, Denizli’nin Çameli İlçesi, Kolak Köyü’nden motosikletiyle ayrılan iki çocuk babası gazinocu Ünal Yılmaz’ın gece eve dönmemesi üzerine yakınları jandarmaya kayıp başvurusunda bulundu. Jandarma Yılmaz’ı ararken, beş gün sonra acı haber Muğla’nın Dalaman İlçesi’ne bağlı Narlı Köyü’nden geldi. Köylülerin yol kenarında bulduğu, av tüfeğiyle vurulmuş ve karının sağ tarafından kesici alet yarası olan erkek cesedinin Yılmaz’a ait olduğu anlaşıldı.
 
Dalaman İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, olayla ilgili soruşturma kapsamında, üç ay sonra öldürülen Yılmaz’ın Çameli’nin Kolak Köyü’nden G.B. (30), Eğricek Köyü’nden H.A. (30) ile Denizli’den S.A. (20) ile iddiaya göre ilişkisini olduğu belirlendi. Bunun üzerine geçen 8 Aralık’ta, üç kadın ile kadınlardan H.A.’nın eşi bedensel engelli Ö.A. ile kayınbiraderleri M.A. (44) ve M.A. (53), S.A.’nın babası N.A. (45) ile annesi M.A. (40) gözaltına alındı. Gözaltına alınan zanlıların irtibat halinde oldukları tespit edilen N.Ö. (43) Muğla’nın Ortaca İlçesi’ne bağlı Gökbel Köyü’nde, başka bir suçtan hakkında kesinleşmiş hapis cezası bulunan E.Y. de Antalya’da yakalanıp, Dalaman’a getirildi. Jandarmadaki sorgularında kendilerine yöneltilen suçlamaları kabul etmeyen 10 zanlı, işlemlerinin ardından ertesi gün sevk edildikleri adliyede tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
 
Soruşturmayı daha da derinleştiren jandarma, serbest kalan zanlılardan bir süre önce çalıştığı inşaattan düşüp, belden aşağının felç olması nedeniyle tekerlekli sandalyeye mahkum olan Ö.A. ile H.A., üzerinde yoğunlaştı. Jandarma, genç çifti dün ekrar Kolak Köyü’ndeki evlerinde tekrar gözaltına aldı. Dalaman’a getirilen çiften Ö.A., sorgusunda suçunu itiraf etti. Ö.A., Yılmaz’ı eşiyle ilişkisi olduğunu söyleyerek iftira attığı için öldürdüğünü ileri sürüp, "Eşim, tuvalet ihtiyacı haricinde benim yanımdan ayrılmaz. Bu işi tuvalete gittiğinde mi yaptı? Eşimi, karalamak istedi. Namusumu temizledim. Daha sonra cesedi, eşimin de yardımıyla Narlı Köyü’ne götürüp, attık. Pişman değilim" dedi. Ö.A. ve eşi H.A., işlemlerinin ardından bugün adliyeye sevk edildi.
 
TUTUKLANDILAR
Muğla’nın Dalaman İlçesi’ne bağlı Narlı Köyü’nde, cesedi bulunan gazinocu Ünal Yılmaz’ın (39) öldürülmesiyle ilgili Denizli’nin Çameli İlçesi’ne bağlı Kolak Köyü’nde gözaltına alınıp, adliyeye sevk edilen bedensel engelli Ö.A. (32) ile eşi H.A. (30) tutuklandı. (DHA)

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Muhalefetken açtığı dava başına dert açtı
Muhalefetteyken açtırdığı davanın bugün cezasını ödemek durumunda kalan ...
Manisa'da iki gizemli ölüm vakası
Manisa’nın Salihli ve Ahmetli ilçesinde iki vatandaş ölü bulundu.
Mucize bebek babasına teslim edildi
Muğla Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde, 8 aylık hamile 19 ...
 
Fırtınada teknesi batan balıkçı, 5 mil yüzerek kurtuldu
Muğla'nın Gökova Körfezi açıklarında, telsizden fırtınaya yakalandığını ...
Manisa’da ‘aşkın tanımı’ tartışma başlattı
Manisa Valisi Halil İbrahim Daşöz'ün, göreve gelmesiyle başlattığı '251 ...
Tecavüz davasında kadınlardan yine eylem
Muğla'nın Fethiye İlçesi'nde 2007 yılında 8 kişinin tecavüzüne uğradığı ...
 
Bu kadınlar asgari ücrete, balyozla taş kırıyor
Aydın'ın Nazilli İlçesi'ndeki Tekcan Doğaltaş ve Madencilik adlı firmada ...
Kardak'ta Yunan balıkçıların ihlali başladı
Kardak kayalıklarına bu sabah saatlerinden itibaren gelen 12 Yunan balıkçı ...
Manisa’da motosiklet kamyonla çarpıştı: 1 ölü, 1 yaralı
Manisa'nın Turgutlu İlçesi'nde, kamyonla çarpışan motosikletin kasksız ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Atatürk’ten rövanşı alacaklar da…
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
Halkın gerçek gündemi sahnede!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Şimdi ne olacak?
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve Bugün Türkiye (10) 'Bak Postacı Geliyor'
Serdar DEĞİRMENCİ
Serdar DEĞİRMENCİ
Sonbahar
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
Başıboş canileri toplamak!
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Bu da geçer
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Yemek kitabı değil Kültürel Miras!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Son nefeste Göztepe!
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Townç Sowyer'in maceraları
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva