HABERLER>EKONOMİ
23 Eylül 2011 Cuma - 12:45

Erkunt Traktör Ege'de vites büyüttü

Erkunt Traktör, özellikle bağ, bahçe ve tarla için çiftçinin beklentileri doğrultusunda geliştirdiği yeni “m serisi”ni İzmir’de düzenlenen basın toplantısıyla tanıttı.

Erkunt Traktör Ege de vites büyüttü

İZMİR - Swiss Otel’de gerçekleşen basın toplantısında konuşan Erkunt Traktör Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Zeynep Erkunt Armağan, Ege Bölgesi’ndeki traktör pazarına ve Erkunt’un bölgedeki yerine de değindi.
 
Ege Bölgesi’nin tarımın kalbi olarak nitelendiren Armağan 2011 yılının üçüncü çeyreğinde pazar liderleri arasındaki yerini korumaya devam eden, Türkiye’nin ilk yerli tasarım traktör markası Erkunt Traktör, çiftçinin beklenti ve talepleri doğrultusunda üstün özelliklerle donattığı yeni “m serisi”nin tüm ihtiyaca cevap verecek şekilde hazırlandığını söyledi.
 
Tüm traktör serilerini üretiminden önce çiftçilerin önerileriyle harekete geçtiklerini aktaran Erkunt Traktör Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Zeynep Erkunt Armağan “ m serisinin Türk çiftçisine, bağda, bahçede ve tarlada traktöre ihtiyaç duyulan tüm işlerde ekonomik, güçlü ve konforlu çözümler sunuyor . Yenilenen serinin özelliklerini göz önüne alırsak aslında yeni bir traktör yarattık. “Yenilediğimiz m serisi, rakiplerine ve eski modeline göre iki farklı özelliğe sahip. Birincisi, çiftçiler 52 derece dümenleme açısı ile artan manevra yeteneği sayesinde hem zamandan, hem de yakıttan tasarruf edecekler. İkincisi, arttırılan yüksek hidrolik pompa kapasitesi ile çiftçiler düşük beygir gücündeki traktörleriyle büyük ekipman kullanma imkanına sahip olacaklar. Yeni modelimizde sürüş konforu ve ergonomiyi daha ön planda tuttuk” dedi.
İşleri hayli zor olan çiftçileri, daha ergonomik oturma pozisyonu ve yumuşak vites geçişleri, yükseklik ayarlı direksiyon sistemi ve kolay okunabilen gösterge paneli gibi özelliklerle çok daha rahat bir sürüş keyfine kavuşturduklarını hatırlatan Armağan şöyle devam etti “İleri mühendislik çalışmalarıyla geliştirilen bu özelliklerin hissedilebilir bir bedensel rahatlama sağlayacağından ve yorulmayı asgari ölçüye indireceğinden eminim. Çiftçi dostlarımız, sahip olduğu daha yüksek konforun yanı sıra performansını da artırdığımız yeni m serisini, İzmir Tarım Fuarı’ndaki birinci holde bulunan standımızı ziyaret ederek yakından görme fırsatı bulabilirler”
 
Ege’de 6 yılda üçüncülüğe…
Zeynep Erkunt Armağan, Erkunt Traktör’ün, Türkiye’nin yakıt tasarrufu noter huzurunda onaylanmış ilk ve tek traktör üreticisi olduğuna dikkat çekerek, koşulsuz müşteri memnuniyetini sağlamak amacıyla hizmet çıtalarını her geçen gün yükselttiklerinin altını çizdi. Bu başarının, sektörde ilk kez Erkunt tarafından alınan TS-ISO 10002 Müşteri Memnuniyeti ve Şikâyet Yönetim Sistemi Belgesiyle tescillendiği söyleyen Armağan, Ege Bölgesi’ndeki traktör pazarı ile Erkunt’un bölgedeki durumuna da değindi. 2005 yılında yüzde 3’lük payla pazar yedincisi olduklarını hatırlatan Armağan, bugün ulaşılan noktanın yüzde 8,7 ile pazar üçüncülüğü olduğunu kaydetti. Armağan, “Ege’de, 3 tedarikçiyle çalışmaya başlamıştık. Bugün ise 21 tedarikçiden yılın ilk altı ayında 6.250.000 TL tutarında satın alma yapmış durumdayız” dedi.

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 2 yorum var, 2 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
HULUSİ ARMAĞAN 23 Eylül 2011 Cuma 22:42

Sayın Z.E.A Hanım Ege Bölgesi ve İzmir'e hiçbir katkısı olmayan traktörünüzü tercih etmek için bir fincan mazotu az kulllanma avantajı komiktir. Siz Egeli kaç adam çalıştırıyorsunuz? İzmir'de hangi kurum ve kuruluşa beş kuruşunuz nasip oldu? Otel salonlarında ahkam kesmekle olmaz bu iş...Hele inin bir ovalara ,yaylalara..Halkın hangi değerlere önem verdiğini ölçülerinin ne olduğunu görün öğrenin sofralarından bir çorba kaşıklayın sonra traktörünüzden sözedin...Bir de selam verin selam...

Yorumu oyla      13      7  
HULUSİ ARMAĞAN 23 Eylül 2011 Cuma 22:34

Sayın Erkunt Armağan "hoşgeldiniz,hoşgeldiniz!.." Sizlerin Swiss Otel salonlarından da olsa İzmirlilere seslenmeniz ne güzel bir haber bu böyle...Doğrusu gözlerim yaşardı duygusalllıktan...Beyiniz söylememiştir belki bu şehirde yaklaşık otuz kırk tane Kuntsuz "ARMAĞAN" ailesi var. Onlar da BEYİNİZ GİBİ Halil İbrahim Armağan'ın torunları...Ama YA SİZ BEYİNİZE ARMAĞANLARLA KONUŞMAYI YASAKLATTTINIZ YA DA BEYİNİZ ASLINI UNUTMUŞ Kİ ARMAĞANLARA ŞEHİRLERİNDE BİLE SELAM VERMİYORSUNUZ...

Yorumu oyla      12      7  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
'Ete ve süte müdahale kurumu kurulacak'
Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, et ve süt piyasasında 'fiyat ...
8 ayda 22 milyon turist geldi
Türkiye'ye gelen turist sayısı ilk 8 ayda yüzde 10.45 artışla 21.7 milyon oldu.
İTO'nun, Çeşme için SİT raporu Bakanlık'ta
Çeşme’de 2006'da yapılan SİT alanları çalışmasının mahkemece durdurulmasının ...
 
Turizmde 2012’nin rotası çizildi
Turizm sektörüne yön verenler 2012 yılı için sektörde rekabet edilebilirliği ...
Tekstil, kümelenmeyle atağa geçecek
Ege Tekstil ve Hammaddeleri İhracatçıları Birliği Başkanı Sabri Ünlütürk, ...
Dolar yeniden hareketlendi!
Serbest piyasada dolar açılışın ardından 1,8240 liraya yükselerek 2009 ...
 
EGİAD, EXPO 2020 için daha aktif rol alacak
Ege Genç İşadamları Derneği Başkanı Temel Aycan Şen, EXPO için çalışmalara ...
Tekstilde kümelenme çalışmaları başladı
Ege İhracatçı Birlikleri, organik ve mobilya sektöründen sonra uluslararası ...
Ankara Büyükşehir'den sanayiciyle istihdam anlaşması
Ankara Büyükşehir Belediyesi ile Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Gönlüm hep seni arıyor neredesin?
Ayda ÖZEREN
Ayda ÖZEREN
Kirpi ikilemi – Hayır deme sanatı
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İzmirli giderek kendini daha kötü hissediyor
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Netameli meseleler 7
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Bir portre: Sadullah Usumi
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Tire pazarında…
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
İsrailli çocuklara mektuplar (2) Barış sizin elinizde çocuklar!
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Nasıl toprak reformu yapılmalı?
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Yaşamak...
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
19’undaki genç, dedesi yaşındaki adama nasıl yumruk atar?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva