HABERLER>POLİTİKA
19 Nisan 2011 Salı - 15:10

Erdoğan'a '35 şarışın kadın' projesi

İzmir’de AK Parti yöneticileri, kentte partiye karşı önyargıları yıkmak için ’35 sarışın kadın’ adıyla bir proje hazırladı. Sadece dikkat çekmesi için böyle isimlendirilen proje kapsamında İzmir’den 35 kadın, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile görüşecek.

Erdoğan a  35 şarışın kadın  projesi

İZMİR - Milliyet'in haberine göre; AK Parti İl Yönetim Kurulu üyesi Nilgün Yerli Gürel ile AK Parti Güzelbahçe İlçe Yönetim Kurulu üyesi Filiz Çetiner 2 aydır ’35 sarışın kadın’ projesi üzerinde çalışıyor. Projenin amacı, İzmirli kadınların AK Parti’ye yönelik kaygılarını, yaşam alanına müdahale endişelerini doğrudan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile paylaşmalarını sağlamak olarak açıklandı. Projenin sahibi kadınlar, ’sarışın’ ifadesini dikkat çekmek için kullandıklarını; kadınlar arasında kumral, kızıl saçlı ve esmerlerin de olduğunu belirtti. Çevre tasarımcısı olan Çetiner, kadınlarla Başbakan’ın önümüzdeki hafta buluşacağını, şimdilik 15 kadını belirlediklerini belirterek, "İş kadınlarını tercih ediyoruz. Halk eğitim müdürleri, turizmciler var. Partili olmamasına dikkat ediyoruz. İstiyoruz ki kadınlar zihinlerine düşen soru işaretlerini gidersinler. Her türlü endişelerini paylaşsınlar. Başbakan, bu soruları tüm içtenliğiyle yanıtlayacak" dedi.
 
KADINLAR SORACAK
Tiyatro sanatçısı, kentin cemiyet hayatının önemli isimlerinden olan Nilgün Yerli Gürel de, bu projeyle Başbakan’ın büyük bir jest yaparak, kadınlara kollarını açtığını belirterek, "Kenarda durmak eleştirmek kolay. Sahaya inin, bir şeyleri değiştirebileceğinize inanın. Ben tanıdığım kadınlara mesaj atarak çağrıda bulundum ancak 3 haftada bana sadece 5 kadın geri döndü. Kadınlar, içki yasağı, mini etek gibi her türlü endişesini, sıkıntısını, eleştirisini Başbakan’a anlatabilecek. Bu çok önemli bir proje" dedi.

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 6 yorum var, 6 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
AHMET ANLI 21 Nisan 2011 Perşembe 13:50

HEP DİLLENDİRİLEN BİR FIKRA VAR BAŞBAKAN AMARİKA BAŞKANIYLA SOHBET EDER BİZ ÖLÜYÜ DİRİLTECEK TEKNOLOJİYİ BULDUK DER BAŞBAKANDA ALTTA KALMAMAK İÇİN BENİM TEŞKİLATIMDAKİ HER KİŞİ 100 METREYİ 3 SN YEDE KOŞAR DER VE AYRILIRLAR.BU KONUYU YARDIMCILARIYLA KONUŞUR YARDIMCILAR SN.BAŞBAKANIM ÖLÜYÜ DİRİLTEMEZ VELEVKİ DİRİLTTİ ZATEN SİZ 100 MT.Yİ 3 SN YEDE KOŞARSINIZ.PROJE SARIŞIN KUMRAL ÖNEMLİ DEĞİL İZMİRİN İLÇE İL YÖNETİMİ TEŞKİLATI MİLLETİN VEKİLLERİ NE İŞ YAPARDA İKNA YİNE BAŞBAKANA KALIR ONU ANLAYAMADIM BİR TÜRLÜ

Yorumu oyla      15      6  
Asya Oralı 20 Nisan 2011 Çarşamba 17:17

İl Başkanı mutlaka ve derhal değişmeli. Bu il Başkanı ile bu seçim dönemi başarı çok zor. Ama adama bravo, kendi adamları seçilecek yerler yerleşt

Yorumu oyla      14      6  
aylin özsümbül 20 Nisan 2011 Çarşamba 15:54

nilgün gürel ya çok kurnaz yada hakikaten işi bilmiyor ve akpartiye zarar vermek için yönetime geldi."35 sarışın kadın " isimli bir proje olurmu hiç başka isimmi bulamadı.ak parti kadınlara değer veriyorum imajı yaratmaya çalışırken bu bayan bu imajı yerle bir etmeye çalışıyor.zaten sarışın bayanlara herkes aptal diyor böyle bir izlenim var bizim ülkemizde.neyi ispatlıyor merak ediyorum.hollandamı sandı acab ülkemizi? birgün duyuyorum hollanda televizyonlarını transseksüellerin sahne aldığı bara götürüyor aklı sıra ülkemizi tanıtıyor.bu organizasyonuna yönetimden gerçek tekini ve il başkanı ömer beyin eşinide götürüyor tabii.valla ak parti doğru kişileri seçmemiş bence yönetime.hepsi ayrı telden çalıyor hadi bakalım hayırlısı...

Yorumu oyla      17      6  
emin emin 20 Nisan 2011 Çarşamba 10:36

yönetimdeki bu bayan akpartiye zarar vermekten başka birşey yapmıyor,bir dur diyen çıkmayacakmı partide bu bayana

Yorumu oyla      13      6  
hüseyin ahmetoğlu 19 Nisan 2011 Salı 17:08

haydi hayırlısı maşaallah

Yorumu oyla      16      10  
Kazım Ersoy 19 Nisan 2011 Salı 16:40

Bence Ak Parti İzmir'de Hülya Avşar'ı aday göstermeliydi. Hülya Avşar, İzmir'de birçok duvarları yıkar ve Ak Parti'ye uzak duranlara ulaşabilirdi. Bence bu proje ters tepecektir. Hülya Avşar Ak Parti'ye İzmir'de en az 3-4 puan kazandırabilirdi.

Yorumu oyla      20      12  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
'Meclis derhal toplanmalı'
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, YSK'nın 12 bağımsız adayın başvurusunu ...
YSK geçici İzmir listesini açıkladı
Yüksek Seçim Kurulu geçici milletvekilleri aday listesini Resmi Gazete'nin ...
'Atatürk bile seçim dışı kalabilirdi'
Akşam Yazarı Gürkan Hacır'a göre, tarihte büyük liste savaşları yaşandı. ...
 
YSK'dan 'veto' gerekçesi
12 bağımsız adaylığını veto eden YSK gerekçeli kararını açıkladı. Açıklamada, ...
Baykal ve diğer siyasilerin YSK tepkisi
YSK’nın, ikisi milletvekili 12 bağımsız aday hakkındaki ‘’Veto’’ kararı ...
Demirtaş’tan AKP’ye çağrı
YSK'nın adaylara veto kararını değerlendiren Eski BDP Genel Başkanı Demirtaş, ...
 
Başbakan'a hakarete 7 bin TL ceza
Başbakan'a terörist sensin diyerek hakaret eden kapatılan DTP İl Yönetim ...
Egeli adaylara özel ilgi
Ege’nin bayan adaylarıyla yakından ilgilenen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın ...
Bahçeli İzmir'den başlıyor
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli 24 Nisan Pazar günü İzmir'e gelerek partisinin ...
 
Serdar DEĞİRMENCİ
Serdar DEĞİRMENCİ
Sonbahar
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
Başıboş canileri toplamak!
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Bu da geçer
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Yemek kitabı değil Kültürel Miras!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
İşte 'gülen' ilk fotoğrafı!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Son nefeste Göztepe!
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Townç Sowyer'in maceraları
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve Bugün Türkiye (9) 'Bizim radyo tiyatrolarımız vardı'
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Bektaşi Devleti tartışmaları!
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
Parti tabanı Özel’den kopuyor mu?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva