HABERLER>GÜNCEL
15 Aralık 2015 Salı - 18:57

Engelsiz aşkta en mutlu gün

Bodrum'da, mutlu birliktelikleri, aşkın engel tanımadığını gösteren fiziksel engelli 41 yaşındaki Vedat Ergüven ile 32 yaşındaki Sibel Kahraman, nikah öncesi el ele Bodrum'u gezdi. Çiftin mutluluğuna, çevredekiler de ortak oldu.

Engelsiz aşkta en mutlu gün

MUĞLA - Önceleri Birleşmiş Milletler Çocuklara Yardım Fonu'na (UNICEF) ait kartpostalları satarak geçimi sağlayan, iki yıl önce büfe açan, doğuştan fiziksel engelli Vedat Ergüven ile 9 yıldır birlikte olduğu ve 3 yıl önce nişanlandığı Sibel Kahraman, en mutlu günlerini yaşadı. Ailelilerinin karşı çıkmasına rağmen aşklarından vazgeçmeyen çift, herkesi ikna razı edip sabırsızlıkta bekledikleri o güne kavuştu. Diamond Of Bodrum Otel'de kıyılacak nikah öncesi, gelin ve damatlık kıyafetleriyle kenti gezinen çift, mutluluklarını vatandaşlarla paylaştı.
 
'YETER Kİ KALPLER GÖNÜLLER ENGELLİ OLMASIN'
Elini bir an olsun bırakmadığı Sibel'i öpücüklere boğan Vedat Ergüven, "Yaklaşık dokuz yıldır tanıştığım Sibel ile evlenmemize ailelerimiz yıllarca engel olmaya çalıştı, izin vermedi. Sonunda bizim aşkımız galip geldi. Sibel ile birbirimizi bırakmayacağımızı, ayrılmayacağımızı anlayınca onlar da razı oldular. Bize destek oldular. Bundan sonra da mutlu ve huzurlu yaşamayı düşünüyoruz. Darısı da bütün engelli kardeşlerime diyorum. Çünkü hiçbir engelli evde kalmasın, hayata atılsın. Kesinlikle evlenmekten korkmasınlar. Hayat o kadar güzel ki. İki kardeşim de engelli benim gibi. Onların da çok mutlu evlilikleri var. Engel ayakta, kolda değildir; beyindedir. Yeter ki kalpler gönüller engelli olmasın, güzel olsun" dedi.
 
'KALBİNDE, BEYNİNDE VE İNSANLIĞINDA ENGEL YOK'
Hiçbir zaman Ergüven'i engelli olarak görmediğini belirten Sibel Kahraman, "Çünkü Vedat'ın kalbinde, beyninde ve insanlığında engel yok. Hiçbir zorluğu hiçbir engeli yok. 24 saat büfede beraberiz hep birbirimize destek olduk çok mutluyuz. Bu mutluluk bu gün bin kat daha artacak. Ben aileme; 'ölürüm beni Vedat'tan ayıramazsınız' demiştim. Bugün bu mutlu güne ulaştık" dedi.
 
Oyun havaları eşliğinde Bodrum sokaklarında bir süre daha gezinen çift, Bodrum Belediye Başkanı CHP'li Mehmet Kocadon'un kıyacağı nikah için otele geçti.
http://ajans.dha.com.tr/images/thumbnail/muhabir/2015_12/2015_12_15/afb13d06005d2068a1d9c7a9ab512e56.jpg
ONLARINKİ BİR AŞK HİKAYESİ

9 yıldır birlikte olduğu Sibel Kahraman ile bu akşam yapılan nikah töreni ile dünya evine giren 41 yaşındaki fiziksel engelli Vedat Ergüven'in nikahını Bodrum Belediye Başkanı CHP'li Mehmet Kocadon kıydı. Diamond Of Bodrum Otel'de kıyılan nikah törenine gelin ve damadın yakınları ile Bodrumlular katıldı. Çiftin şahitliklerini Bodrum Emniyet Müdürü Can Candaş, Bodrum belediye meclis üyesi Ali Demiröz, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Erdoğan Başeğmez yaptı.

Damadın annesi Gülşen Ergüven ve babası Nebi Ergüven fiziksel engelli kardeşi Haydar Ergüven eşi Kübra Ergüven, diğer fiziksel engelli kardeşi Ömer Ergüven ile eşi Filiz Ergüven, gelinin annesi Günay Kahraman, babası Ömer kahraman, ile yaklaşık 500 davetlinin katıldığı nikah töreni sırasında Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ile Vedat Ergüven arasında sık sık şakalaşmalar oldu. Ergüven'i dokuz yıldır tanıdığını ve çok insancıl bir kalbi olduğunu belirten Kocadon, "Bugün burada iki insanın bir yuva kurmasından çok sevginin gücünü görüyorsunuz. İki gönül bir olmuş, birbirlerine sahip çıkmış ve buraya kadar ilişkilerini getirmişler en mutlu gün onlar için bugün. Bu nedenle insanların sağlam olması engelli olması hiç önemli değil yüreklerindeki pırıltı kalplerindeki sevgi her engeli aşacak güçtü, Sibel kızımızda bu engelleri aşmış ve kalbini Vedat'a vermiş" dedi. Gelin eşinin ayaklarına bastı salon kahkahaya boğuldu.

Kocadon'un nikahı kıymasının ardından gelinin tekerlekli sandalyedeki eşinin ayaklarına basması salondakileri ve tanıkları kahkahaya boğdu. Gelinle damat nikah töreninin hemen ardından Kayahan'ın Bizimki Bir Aşk hikayesi isimli şarkısı ile konukların alkışları arasında dans etti.(dha)

 
Aziz Sancar Ata’ya kırmızı karanfil bırakıp dua etti
 
LİYAKAT uluslararası konferans ile fark yarattı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Aziz Sancar Ata’ya kırmızı karanfil bırakıp dua etti
Nobel Kimya Ödülü sahibi Prof. Dr. Aziz Sancar eşi ve kızı ile Anıtkabir’i ziyaret etti.
Tire'de define alarmı: 'Tarihe' özel önlem
İzmir'in Tire İlçesi'nde 'Tahatakale Çarşısı' olarak bilinen tarihi çarşı ...
Flaş! Diyarbakır’da polis aracına saldırı: 3 şehit
Diyarbakır, Silvan İlçesi karayolunda PKK'lılar yola tuzakladıkları patlayıcıyı ...
 
İzmir’deki kuyumcu cinayetine müebbet hapis
İzmir’in Seferihisar İlçesi'nde bir yıl önce, kuyumcu Akın Gelmez'i tabancayla ...
İHD İzmir’den sokağa çıkma yasağı tepkisi
İnsan Hakları Derneği (İHD) İzmir Şubesi üyesi bir grup, basın açıklamasıyla, ...
Genelkurmay açıkladı: Rusya Türkiye’de uçuş yapıyor
Genelkurmay Başkanlığı, Rusya Federasyonu’nun Açık Semalar Antlaşması ...
 
Flaş! İstanbul Adliyesi'nde bomba paniği
İstanbul Adliyesi yerleşkesi içindeki terk edilmiş haldeki araç polisi ...
Kırşehir’deki kitapevini ‘üzüntü’den yakmışlar!
Kırşehir’de geçen 8 Eylül'de düzenlenen 'Teröre Lanet Yürüyüşü'nün ardından ...
Adana’da yine pompalı dehşet: Okulu bastı!
Adana’da dayak yiyen kardeşinin intikamını almak isteyen 21 yaşındaki ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
50 yıl önce nasıl katil oldu?
Ayda ÖZEREN
Ayda ÖZEREN
Metanoya!
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve bugün Türkiye (2)
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türkiye'nin İslam’la sınavı
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Kamu yararı Çeşme Projesi’nin neresinde?
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
12 Eylül ve yeni Anayasa
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Atatürk’ün Toprak Kanunu ya da feodalizmin tasfiyesi uğraşısı
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
Siber ve milli!
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Germir bağları
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Müzik ve mandolin
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva