HABERLER>EKONOMİ
10 Ocak 2016 Pazar - 09:39

Egeli sanayiciler yeni yıldan barış diledi

Ege Bölgesi Sanayi Odası (EBSO) yeni yıl kutlamasını Kuşadası’ndaki Amara Sealight Elite Otel’de gerçekleştirdi. Egeli sanayicilerin 2016’dan en büyük beklentisi huzur ve barış oldu.

Egeli sanayiciler yeni yıldan barış diledi

İZMİR - ‘EBSO Meclisi ile 2016’ya Merhaba Gecesi’nde konuşan EBSO Meclis Başkanı Salih Esen, zorlu bir yılı geride bıraktıklarını söyledi. 1951’ de kurulan EBSO’nun mensupları olarak, geçmiş dönem başkanları, yönetim kurulu ve meclis üyeleri görevlerini layıkıyla yapmanın gayreti içinde olduklarını vurgulayan Esen, “2015 bizleri çok yordu. Dolayısıyla bize bu geceyi kimse fazla görmesin. Çünkü biz üretmek, istihdam yaratmak, vergi vermek zorundayız. Ülkemizin geleceği için yılmadan, yüksünmeden, hiçbir şekilde motivasyonumuzu azaltmadan yola devam etmek zorundayız” dedi. Bu bağlamda, yönetim kurulu üyeleri ve Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar’ın olağanüstü çabaları olduğunu vurgulayan Esen, “EBSO, başka odalara örnek teşkil edecek çalışmalara imza atıyor. Bunu yaparken bizlerin fikirleri, haykırışları yönetim kurulu ve başkanımıza ulaşıyor. Bu geçirdiğimiz çok nazik ortamda isteklerimizi ve eksikleri kırmadan dökmeden ifade ediyor ve karşılığını da alıyoruz. 2016, 2015’i aratmayacak nitelikte çok daha iyi zamanlar getirsin diliyorum” şeklinde konuştu.

HEP BİRLİKTE DAHA İLERİYE
EBSO Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar da yoğun bir dönemi geride bıraktıklarını kaydetti. Yasa gereği ekim ya da kasım ayında Türkiye genelinde oda seçimlerinin gerçekleştirileceğini ifade eden Yorgancılar, “Yeni yönetimimiz seçilecek. Yeni ufuklar, yeni hedeflerle, bu güzel bayrağı daha üst seviyeye taşıyacak yeni heyecanlarla birlikte Odamızı hep birlikte daha iyi noktalara götüreceğiz” dedi. Bu ortamda toplumsal huzurun önemine dikkat çeken Yorgancılar, “Belirli bir süre geçtikten sonra kaybettiklerimizi kazanma imkanı var. Yeter ki huzur olsun. Ama huzurun olmadığı yerde, çalışmanın da, kazanılan paranın da hiç kimseye faydası olmuyor. Bu ülkenin önündeki terör belasının bir an önce ortadan kalkması en büyük temennimiz. Toplumsal huzur ve barışı bir araya getiremediğimiz sürece 2023 hedeflerini yakalamak hayalden başka bir şey değil. Birlik ve beraberliğimizi her ortamda devam ettirmemiz gerekiyor” dedi. Konuşmasında sağlık, huzur ve bereket dolu bir yıl dileğini tekrarlayan Yorgancılar, EBSO’nun, bu birlik ve beraberliği Türkiye’de en güzel gerçekleştiren sivil toplum kuruluşlarından bir tanesi olduğunu belirterek, “İşte bizim bu yaptığımızı Türkiye yaptığı zaman başarı kaçınılmaz” dedi.

CEBSO Yönetim Kurulu'nun “EBSO Meclisi ile 2016’ya Merhaba Gecesi’nde sanatçı Burcu Güneş şarkılarıyla sanayicilere keyifli anlar yaşattı. Gecede yeni yıl pastası Yönetim Kurulu, Meclis Başkanlık divanı üyeleri, eski başkanlar ve Burcu Güneş’in katılımı ile kesildi.

 
Ankara'nın adres sorma sapığı yakalandı!
 
ABD'den Kuzey Kore'ye 'B-52' ile gözdağı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Esnafın Başkanı peynir satış tartışmalarına nokta koydu!
Mutlu, açıkta ve tadım yapılarak peynir satılamayacağı bilgilerinin yanlış ...
Türkiye 89 ülkeyle anlaşmayı feshediyor!
Türkiye, göçmen krizinin çözümü için Avrupa Birliği (AB) ile vardığı anlaşmayla ...
Asgari ücret desteğinde iki kritik değişiklik
Asgari ücret artışı nedeniyle işverene sağlanacak aylık 110 liralık devlet ...
 
Lahmacun'da yeni dönem
Türk mutfağının önemli lezzetlerinden lahmacundaki kıyma oranı yüzde 25'ten yüzde 35'e çıkarıldı.
Park Yaşam Ataşehir'de dev işbirliği
Türkiye’nin dört bir yanında hayata geçirdiği projelerle dikkat çeken ...
Sanayi üretimi yüzde 0.9 daraldı!
Büyümenin öncü göstergelerinden sanayi üretimi Kasım'da, aylık bazda yüzde ...
 
İzmir'de gelecek zirvesi: Yenilenebilir enerjide Türkiye!
Yenilenebilir enerji kullanımının arttırılması ve geliştirilmesi kapsamında ...
Rusya krizi pazarda fırsat olmadı
Rusya'nın alımı durdurmasından dolayı iç piyasaya yönelen sebze ve meyvelerin ...
Beydağ balıkçılığın merkezi oldu: Tekne ve iskele geliyor!
Devlet Su İşleri (DSİ) tarafından son 6 yıl içerisinde Beydağ Sulama Barajı'na ...
 
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
Ormanlarımız yanar gider!
Aylin AKDOĞAN
Aylin AKDOĞAN
İzmir-İN
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Neden itibardan tasarruf olmaz?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İnsan yakmak ve Madımak!
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Avrupa’yı daha da zor günler bekliyor
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Galiba, bu filmi seyretmiştik…
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
İnsan insanı yakar mı?
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Türk Milleti!!!
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Az okumuşlar
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Karl Marx ve Mehmet Şimşek!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva