HABERLER>GÜNCEL
19 Temmuz 2024 Cuma - 10:19

DEÜ'de tercih ve tanıtım günleri başlıyor

Dokuz Eylül Üniversitesi’nin (DEÜ) düzenleyeceği “DEÜ Tanıtım ve Tercih Günleri”, üniversite tercihinde bulunacak gençleri bekliyor. 24-26 Temmuz 2024 tarihleri arasında DEÜ Sabancı Kültür Sarayı’nda gerçekleştirilecek etkinlikte aday öğrenciler, farklı bölüm ve programlardan 200’ün üzerinde DEÜ’lü akademisyen ve tanıtım görevlileriyle yüz yüze görüşme fırsatı yakalayarak, tercih rehberliği hizmeti alacak.

DEÜ de tercih ve tanıtım günleri başlıyor

Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonuçlarının açıklanmasının ardından üniversitelerde tercih danışmanlığı günleri de başlıyor. İzmir’in saygın üniversitelerinden birisi olan Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ), yükseköğrenim hayatlarını DEÜ’de sürdürmek isteyen aday öğrencilere yönelik Tanıtım ve Tercih Günleri etkinliği düzenleyecek. Üniversitenin Kariyer Planlama ve Mezunlarla İlişkiler Koordinatörlüğü öncülüğünde 24-25 ve 26 Temmuz tarihlerinde DEÜ Sabancı Kültür Sarayı'nda yapılacak etkinlikte, adaylara uzmanlar tarafından yüz yüze bilgilendirmeler sağlanacak, fakülte, bölüm, program ve öğrenci topluluklarının tanıtımları yapılarak yerleşke turları düzenlenecek.

DOĞRU KAYNAKTAN REHBERLİK
Etkinliğe yönelik bilgiler aktaran DEÜ Kariyer Planlama ve Mezunlarla İlişkiler Koordinatörü Prof. Dr. Diğdem Müge Siyez, üniversite hayatına adım atmaya hazırlanan aday öğrencilere yönelik doğru kaynaktan yapılan rehberlik hizmetinin önemine değindi. DEÜ’nün tercih ve tanıtım günlerinde alanında uzman akademisyenler ve görevlilerin yer alacağını belirten Prof. Dr. Siyez, “Koordinatörlüğümüz, Sürekli Eğitim Merkezimiz ve Kurumsal İletişim Koordinatörlüğümüzün katkılarıyla düzenleyeceğimiz bu özel günlerde, aday öğrenciler ve aileleri, Üniversitemizin geniş akademik program yelpazesi, kampüs olanakları, öğrenci toplulukları, İzmir ve öğrenci yaşamı hakkında kapsamlı bilgi edinebilecekler. Deneyimli akademik kadromuz, bu kapsamda merak edilen soruları yanıtlayacak. Üniversitemizin sunduğu nitelikli eğitim ve öğrenci odaklı yaklaşım ile aday öğrencileri tanıştırarak, gelecekteki üniversite hayatları için doğru tercih yapmalarına yardımcı olacağız. Ayrıca katılımcılar, Dokuz Eylül Üniversitesi'nin modern ve donanımlı yerleşkelerini yerinde görme fırsatı bulacaklar. Tercih ve tanıtım günleri, tüm aday öğrenciler ve aileleri için açık olup, katılım tamamen ücretsizdir” dedi. 

DEÜ’YE DAVET
DEÜ Rektör Vekili ve Yükseköğretim Kurulu (YÖK) üyesi Prof. Dr. Mahmut Ak da aday öğrencileri parlak bir gelecek için DEÜ’ye davet etti. Prof. Dr. Ak, “Yükseköğretim Kurumları Sınavı sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte aday üniversite öğrenci ve velileri için son derece önemli olan tercih süreci başladı. Bu süreçte adayların doğru bilgilendirilmeleri ve yönlendirilmeleri büyük önem taşıyor. Türkiye’nin sayılı araştırma üniversitelerinden birisi olan Dokuz Eylül Üniversitesi olarak, gençlerin geleceklerine yön verecekleri üniversite tercihlerinde doğru karar verebilmeleri için tanıtım ve tercih günleri programını tertipledik. Akademik mükemmeliyet, sosyal hayat ve kariyer fırsatlarıyla Türkiye'nin en çok tercih edilen üniversitelerinden birisi olan DEÜ ailemize, yeni başarılarımıza ortak olacak yeni öğrencilerimizi sabırsızlıkla bekliyoruz” ifadesinde bulundu. 

DEÜ'nün aday öğrenciler için hazırlanmış olduğu web sitesine https://tercihrehberi.deu.edu.tr adresinden ulaşabilirsiniz. 

 
21 gün dayanabildi... 'Bacanak' cinayeti!
 
THY'de biletleme ve rezervasyonda sorun!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
21 gün dayanabildi... 'Bacanak' cinayeti!
Adana'da 21 gün önce bacanağı olan uzman çavuş Gökhan Çelik, tarafından ...
Kardeşler arasındaki alacak verecek meselesi kanlı bitti
İstanbul Sultangazi'de iki kardeş arasındaki alacak verecek meselesi, ...
Sinan Ateş davasında yeni gelişme: Duruşma ertelendi
Sinan Ateş davasında savcı mütaalasını açıkladı. 3 sanığa beraat istedi. ...
 
Zeytinlikteki jeotermal girişimine veto!
Seferihisar'da kurulu bulunan ve dönem dönem doğaya su salınımı iddiaları ...
Ender ALDANMAZ yazdı... Kim bu sakallılar?
Ender ALDANMAZ yazdı... Kim bu sakallılar?
6 ilde 'KUYU-9' baskını: 46 kişi tutuklandı
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, ...
 
Fenerbahçe'de Allan Saint-Maximin kararı!
Jose Mourinho yönetimindeki Fenerbahçe, takıma yeni katılan yıldız futbolcu Allan ...
Vali Elban’dan yangın raporu: Sahada kaç personel var?
İzmir’de Buca ve Gaziemir ilçeleri arasında süren yangınla ilgili olarak ...
Elektrik faciasında karar açıklandı… 14 şüpheli tutuklandı!
İzmir’de sağanak yağıştan korunmaya çalışırken elektrik akımına kapılarak ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Ağlayan fotosu hiç yok! Ama…
Ayda ÖZEREN
Ayda ÖZEREN
 Narin (İnce) Habercilik ve Medya Etiği
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Aşırı uçuşlar da turizm canavarı
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Gazzeli Çocuklara Mektuplar (5) Yönetmen değil, önce insanım!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Cumhuriyet, cemaat ve cinayet!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
İzmir’de en yüce değer, tembelliktir
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Okullar açıldı
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Narin'in katliamı, feodalizm ve suskunluk yasası
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'Nefes nefese bir yaz geçti'
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Ne yaşıyoruz?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva