HABERLER>POLİTİKA
27 Aralık 2011 Salı - 14:01

Delege seçimlerinde ateş açan Kılıç'a 6 ay hapis

AK Parti Bayraklı’da yapılan delege seçimlerinde çıkan kavgada havaya ateş açtığı ve silah kullandığı gerekçesiyle yargılanan İlçe eski Yönetim Kurulu Üyesi Ferudun Kılıç, altı ay hapis cezasına çarptırılırken masraflar da dahil 2 bin 150 TL para ödeyecek.

Delege seçimlerinde ateş açan Kılıç a 6 ay hapis

FATİH YAPAR/EGEDESONSÖZ - AK Parti İzmir İl Teşkilatı’nda delege seçimlerinin ardından devam eden sancılı ve tartışmalı kongre süreci devam ederken Bayraklı İlçe Başkanlığı’nı ilgilendiren yeni bir karar alındı. Bayraklı’da Cengizhan Mahallesi’nde yapılan delege seçimlerinde çıkan olaylarda havaya ateş açan eski İlçe Yöneticisi Ferudun Kılıç ile ilgili mahkeme kararını verdi. Kılıç’ın, silah kullandığı ve huzuru bozduğu gerekçesiyle 6 ay hapis cezasına çaptırıldı. Kılıç, beş yıl içinde aynı suçu işlerse 6 ay hapis yatacak.

AK Parti'de kongreler silahla başladı haberi için tıklayın
 
ŞİKAYETİNİ GERİ ÇEKTİ
Delege seçimlerinin yapıldığı dönemde İlçe Başkanı İsmail Sarı’nın yönetiminde olan Ferudun Kılıç ile kongrede aday olan ve karşı listeyi çıkartan şimdiki ilçe başkanı Erdal Seyitler arasında tartışma yaşanmıştı. Seyitler ve yakınlarının Kılıç’ın kardeşini dövmesi üzerine Kılıç, silahına sarılmış havaya üç el ateş açmıştı. Türkiye gündemine oturan ve AK Parti İzmir İl Teşkilatı’nın karışmasına neden olan olayın ardından Kılıç, yönetim kurulu üyeliğinden istifa etmişti. Olay günü tehdit edildiği ve ağır hakarete maruz kaldığı gerekçesiyle Erdal Seyitler’den şikayetçi olan Kılıç, mahkemede şikayetini geri aldı. Seyitler’den şikayetçi olmadığını belirten Kılıç, olayda silah kullandığı için ceza aldı.
 
Kılıç’ın şikayetinin ardından hakkında dava açılan ve adliyeye gelen Bayraklı AK Parti İlçe Başkanı Erdal Seyitler, küfür etmediğini ve kimseye baskı yapmadığını söyledi. 28. Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülen davada Seyitler’in şahitliğini ise Bayraklı’da yerel bir gazetede çalışan Ahmet Karakuş ve partili Nuri Üstün yaptı.
 
TANIMIYORUM
Parti büyükleri ile görüştüğünü söyleyen eski ilçe yönetici Ferudun Kılıç, şikayetini geri çekmesinde partililiğin etkili olduğunu söyledi. AK Parti’nin yıpratılmasına kesinlikle izin vermeyeceğini anlatan Kılıç, “ Delege seçimlerinin olduğu zaman olayın olduğu yeri kastederek ‘buraya başbakan bile gelse seçim alamaz’ diyenler şu anda ilçe yönetiminde görev yapıyor. Parti tabanına sahip çıkmayan ve orada birliği sağlayamayan ilçe başkanını tanımıyorum. Partinin zarar görmemesi için mahkeme huzurunda şikayetçi olmadığımı ifade ettim. Kimse partiden büyük değildir. Biz partide koştururken ortalıkta olmayan, başka hesaplar yapanlar şimdi partinin gerçek sahibi gibi hareket etmeye çalışıyor. Kimin partiye hizmet ettiği partimizin tarihinde yazılıdır. Kimse merak etmesin” dedi.

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 12 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
OSMANLI 16 Ocak 2012 Pazartesi 15:25

kaldıki BEN OSMANLI lığımla gurur duyuyorum.sizede sormayacağım hangi nick i kullanacağımı ve hele hele sizden izin hiç almayacağım.

Yorumu oyla      12      7  
osmanlı 16 Ocak 2012 Pazartesi 15:21

Neden bana zavallı diyorsun anlayamadım ben bir seçmenim ve senin bu söylemlerinden dolayı AKPARTİ ye oy vermeyeceğim sırf bana yapmış olduğun bu hakaretten dolayı.dahada yazmıyorum.sen ve senin gibiler olduğu sürece izmirde AKPARTinin işi zor.hele benim gibi ortada tereddütte kalanın oyunu nasıl alacaksınız birbirinize çamur atarak mı vay halinize...

Yorumu oyla      12      7  
FERUDUN KILIÇ 31 Aralık 2011 Cumartesi 20:59

OSMANLI DENİLEN ZAVALLI HERŞEY KAĞIT ÜZERİNDE PARTİYE BAĞLILIKLA OLAMAZ İLK ÖNCE PARTİ DİSİPLİNİNİ ÖĞRENECEKSİN FERUDUN KILIÇ BU PARTİNİN KURUCULARINDANDIR İLK 28 KİŞİDDEN BİRİDİR.SENİN PARTİLİ OLMADIĞIN FERUDUN KILICI TANIMAYIP HAKKINDA YORUM YAPTIĞINDAN BELLİ.BUGÜN PARTİYE ÜYE OLUPTA PARTİYE OY VERMEYEN İLÇE YÖNETİM KURULU ÜYELER VAR HERŞEY KAĞIT ÜZERİNDEMİ OLUYOR YAZIK SİZİN GİBİLERE ACIYOM.NE KADAR UCUZ SİYASET YAPIYORSUN O BÜYÜK OSMANLI NİKİNİ KULLANMA.ZAVALLISIN...

Yorumu oyla      14      7  
osmanlı 29 Aralık 2011 Perşembe 12:08

az önceki yorumumda düzeltmem ve eklemem gereken bir konu var.Ben habere konu olan arkadaşın AKPARTİ den istifa ettiğini duydum ama ne derece doğru ne derece yanlış bilmiyorum.Eğerki doğru ise bu konunun AKPARİ miz ile bir bağlantısıda bulunmamaktadır.Üyesi bile olmadığı AKPARTİ nin haklarını savunmasınıda tebrik ederim.Eğerki yanlışsa diyecek birşey yok.TÜm partililerimize saygılar...

Yorumu oyla      14      9  
osmanlı 29 Aralık 2011 Perşembe 11:47

Kol kırılır yen içinde kalır.Bakıyorum da kendi içimizde dahi eleştirilerimize bile katlanamıyoruz.Neden? tabiki insan ın içindeki HIRS adamın gözünü kör ediyor.önüne geleni yıkıp geçmek istiyor.Eğerki biz hırsımıza dur dersek AKPARTİ miz o zaman kazanacaktır.Buradaki habere konu olan arkadaşımız bir AKPARTİli olabilir ama kendisini tutmasınıda bilmeli.Burada eğer haber olarak veriliyorsa herkes buraya Hakaret derecesini aşmadan yorumunu yapabilir.Bayraklı da kazanan herzaman AKPARTİ olacaktır.

Yorumu oyla      14      7  
FERUDUN KILIÇ 28 Aralık 2011 Çarşamba 00:38

BEN FERUDUN KILIÇ OLARAK BURADA PARTİME VE ŞAHSIMA YAPILACAK OLAN PARTİMİ VE ŞAHSIMI KÖTÜLEYECEK AŞIĞILAYACAK VE RENCİDE EDECEK YORUMLAR HAKKINDA SAVCILIĞA SUÇ DUYURUSUNDU BULUNUCAĞIMI BEYAN EDERİM.KİMSE BENDEN FAZLA AK PARTİLİ OLAMAZ BENDE KİMSEDEN FAZLA.SEVYEYİ DÜŞÜRMEDEN YORUM YAPALIM.SONUÇTA FERUDUN KILIÇ VEYA BAŞKASI ZARAR GÖRMEZ AKPATIMİZ ZARAR GÖRÜR BUNA MEĞİL VERMEYELİM.

Yorumu oyla      15      10  
devamı 27 Aralık 2011 Salı 21:44

düzeni kurarak aile boyu delege yazdılar gel kardeşim sen yerel seçimi alda göreyim sen ne yaparsın biliyormusun çıkarsın seçim meydanlarına adam döversiniz kurşun atarsınız partiyi kamu oyuna rezil edersiniz.gelin bir lider bulunda şu izmirde bu kişilere durun arkadaşlar karışmayın gayrı parti biraz kendine gelsin genç bulamıyoruz parti binamız hep dolup taşıyor diyorlar yalan bizde iki güne bir gidiyoruz bir soğukluk var başkan düzelt bu havayı desdek verdiğimiz halde bizde rahatsızız.

Yorumu oyla      14      8  
sevdasızlar 27 Aralık 2011 Salı 21:35

bırakın kardeşim dedikoduyu bayraklıda bizleri bu hale getirenler utansın bizler isimlerde hep kavga ediyoruz. değmez kavga partinin iktidar olması için sahada mücadele etmeliyiz ve seçim kazandıracak halkın sevdiği insanları bulup omuz omuza çalışarak seçim almalıyız.bu vaziyette nasıl alacağız birileri bana anlatsın.mahallerde delege seçimleri yapılırkan mahalleyi temsil edeceksandıkta olacak biz bayraklıda seçim kazanacağız diye çalışacak arkadaşların olmasıiçin uğraş verdik birileride aşıret

Yorumu oyla      14      9  
sevda aşkı 27 Aralık 2011 Salı 18:56

ilçe başkanlıgı seçimini kaybedenler şimdide kaybetme piskolojisiyle ilçe başkanı ve ekibine çirkin ve tutarsız iftiralarla yıpratma kampanyası içine girmiş bulunduguna şahit oluyoruz bu sayfada ismail bey zamanında ilçe,ye üç beş insan girmezdi.ama ilçe başkanı erdal seyitler olunca ilçe her gün dolup taşiyor.hamd olsun buna şahit olduk başarılar başkanım sen bu parti düşmanlarına bakma sen çalışiyorsun onlar dedikodu uretiyor.onlar tebrik etmesini bilmezler.onlar asla dava adamı degil.saygılar

Yorumu oyla      17      14  
BURAK BERK 27 Aralık 2011 Salı 17:22

KÜLTÜR SEVİYESİ VE SOSYAL SEVİYESİ DÜŞÜK KİŞİLER ÖN PLANDA OLDU MU? PARTİNİN ADI BU TÜR SEVİYESİZLİKLERLE ANILIR. BASİT BİR DELEGE SEÇİMİNDE BİLE ORTAM BU KADAR GERİLİYORSA ARDIN DA BAŞKA ŞEYLERİ ARAMAK LAZIM. ÖNEMLİ OLAN KİŞİLERİN BEKASI DEĞİL AKPARTİNİN BEKASIDIR... O YÜZDEN ŞİMDİYE DEK AKPARTİYE KOŞMADI BU ARKADAŞ MENFAATİNİN PEŞİNEN KOŞTU. ÇÜNKÜ VASIFSIZ VE İŞSİZ KİŞİNİN FEDAKARLIĞI OLMAZ. AKPARTİ SAYESİNDE GEÇİMİNİ İKAME EDEN ANCAK MENFAATİNE KOŞMUŞTUR....

Yorumu oyla      21      10  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP Kadın Kolları Başkanı görevden alındı
Cumhuriyet Halk Partisi Kadın Kolları Başkanı Zuhal Samlı, görevinden alındı.
İzmirli Ak Kadınlar Ulema’ya danışacak!
AK Parti İl Kadın Kolları’nda kongre için geri sayım başladı. Ocak ayı ...
Başbakan’dan Koşaner'e makam aracı jesti
Eski Genelkurmay Başkanı emekli Orgeneral Işık Koşaner’in 5 aydır kendi ...
 
AK Parti Bergama'da başkanlığa Raşit Ürper seçildi
AK Parti Bergama İlçe Başkanlığına eski Belediye Başkanı Raşit Ürper seçildi.
Vekil zammı onaylanırsa, CHP iptal için başvuracak
CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Birgül Ayman Güler, emekli ...
MHP'li Lütfü Türkkan: 11 bin lira ile geçinemiyorum
MHP Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, milletvekillerine yapılan gece ...
 
CHP'de ‘naylon üyeye’ MERNİS engeli
CHP İzmir İl Örgütü’nde, her kongre döneminde yaşanan ‘naylon üye’ tartışmaları, ...
Emekli milletvekiline fahiş zam CHP'yi fena karıştırdı!
Milletvekillerinin emekli maaşlarında yapılan düzenlemeyle ilgili, CHP ...
Bakan Günay: Bu maaş zammı benim de içimi burktu
Kültür Bakanı Günay, milletvekili emekli maaşlarının artırılmasına ilişkin ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Atatürk’ten rövanşı alacaklar da…
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
Halkın gerçek gündemi sahnede!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Şimdi ne olacak?
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve Bugün Türkiye (10) 'Bak Postacı Geliyor'
Serdar DEĞİRMENCİ
Serdar DEĞİRMENCİ
Sonbahar
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
Başıboş canileri toplamak!
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Bu da geçer
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Yemek kitabı değil Kültürel Miras!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Son nefeste Göztepe!
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Townç Sowyer'in maceraları
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva