HABERLER>POLİTİKA
27 Aralık 2011 Salı - 11:01

İzmirli Ak Kadınlar Ulema’ya danışacak!

AK Parti İl Kadın Kolları’nda kongre için geri sayım başladı. Ocak ayı sonunda yapılması planlanan kongreye, Başbakan Recep Tayip Erdoğan da katılacak. AK Partili Kadınlar, yılbaşında Nesrin Ulema’nın da katılacağı bir toplantı gerçekleştirecek.

İzmirli Ak Kadınlar Ulema’ya danışacak!

CAN ÖZLÜ/ EGEDESONSÖZ - İlçe kongrelerini tamamlayan Ak Parti Kadın Kolları Teşkilatı’nı il kongresi heyecanı sardı. Ocak ayı sonunda yapılması planlanan il kongresi Başbakan Recep Tayip Erdoğan’ın da katılacağı, kongre gün ve saatinin de Başbakan’ın programına uygun olarak hazırlandığı öğrenildi. Mevcut İl Kadın Kolları Başkanı Özen Kızılırmak’ın tek aday olarak girmesi beklenen yarışta, farklı adayların çıkması halinde genel merkezin müdahalede bulunmayacağı ve rekabete izin vereceği belirtildi. Bir dönem İl Kadın Kolları Başkanlığı yapan Ak Parti İzmir Milletvekili Nesrin Ulema’nın yönetim listesi belirleme noktasındaki ağırlığı da arttı. Kongre sürecine direk müdahale etmesi beklenmeyen Ulema’nın listeler üzerinde isim önerebileceği ifade edildi. İl kongresi öncesi teşkilat ile bir araya gelmek isteyen Ulema, Ocak ayının ilk haftasında yapılacak olan ilçe başkanları toplantısına katılacak. Toplantıda, kongre öncesi Kızılırmak’ın yönetim listesine son şekli verilecek.
 
BAŞBAKAN DA KATILACAK
Kongre öncesi çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren İl Kadın Kolları Başkanı Özen Kızılırmak “İlçe kongrelerimizi tamamladık. İl kongremiz için genel merkeze başvurduk. Başkanımızın programına uygun olarak Ocak ayı sonunda ya da en geçe Şubat ayı başında kongremizi gerçekleştireceğiz. İlçe ziyaretlerimize devam ediyoruz. Sorun yaşadığımız bir teşkilat yok. Kongrede aday olacağım. Benim dışımda adaylık için resmi bir başvuru olmadı şu ana kadar. Aday çıkması halinde genel merkez rekabete izin verebilir. Nesrin Hanım’ın düşünceleri bizim için önemli. Bu süreçte katkılarını alabileceğimizi düşünüyoruz” dedi. Öte yandan atama ile göreve devam eden Mediha Balbakan başkanlığındaki Gaziemir İlçe Kadın Kolları Teşkilatı için de önümüzdeki günlerde kongre gerçekleştirilecek. Kongrede, genel merkezin de telkinleri ile Gül Parlak’ın aday olarak çıkması bekleniyor.

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 10 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
turgut çelebioğlu 31 Aralık 2011 Cumartesi 11:10

ben bir akpartili olarak nesrin ulemanın hanımefendiliğini çalışkanlığını takdir ediyoru başbakanımızda uygun görmüş ve milletvekili seçilmiştir özen kızılırmak'I da aynı şekilde çalışmaları sade ve dik duruşuyla ciddiyeti ile takdir ediyorum..il başkanlığı yeni heyecan aramalara ve şaibeli bazı isimleri kullanmaya çalışarak oyun oynamasın.kadının birlikte çalıştığı en yakın isimleri bile aday göstererek düzeni bozmaya çalışıyorlar..ama biz bu partide gördük ki düzen bozanların düzeni bozuluyor

Yorumu oyla      16      6  
Cahil 30 Aralık 2011 Cuma 18:27

İZMİR AKPARTİ KADIN KOLLARI AÇISINDAN EN ŞANSLI İL DENEBİLİR. İLÇE KADIN KOLLARI BAŞKANLARIYLA KOORDİNE OLARAK MUHTEŞEM ÇALIŞMALAR YAPAN, HANIMEFENDİLİĞİYLE,TEVAZUSUYLA, DONANIMI İLE TÜM İLÇELERİMİZDE KADIN KOLLARI ÜYELERİNE ÖRNEK TEŞKİL EDEN,İZMİR'E YAKIŞIR BİR BAŞKAN SAYIN ÖZEN KIZILIRMAK..SAYIN VEKİLİMİZ NESRİN ULEMA'DA BUNLARI BİLİYOR MUHAKKAK VE DESTEK OLACAKTIR KONGRESİNDE DE ÖZEN HANIMA.AK KADIN OLMAK HELEKİ AKKADINLARIN İL BAŞKANI OLMAK HERKESİN HARCI DEĞİLDİR.ÖZEN BAŞKAN BİÇİLMİŞKAFTAN

Yorumu oyla      17      6  
AK SULTAN 30 Aralık 2011 Cuma 15:16

İŞTE AK PARTİ İŞTE ÖZEN BAŞKAN BÜTÜN FARKIYLA İZMİRE HİZMET ETMEYE DEVAM EDECEKTİR.MODERS SAMİMİ DURUŞU GÖREV AŞKI HERKESİN TAKTİRİNİ VE SEVGİSİNİ KAZANMAKTADIR.HEDEF 2014 HEDEF 2023 DURMAK YOK YOLA DEVAM...

Yorumu oyla      21      6  
İZMİR AK 30 Aralık 2011 Cuma 15:12

YENİ HEYECANLARA İHTİYAÇ YOK. ÖZEN BAŞKAN BÜTÜN YENİLİĞİYLE AKTİFLİĞİYLE İZMİRE HİZMET ETMEKTE DAHA İYİSİNİ DÜŞÜNEMİYORUM. KENDİSİNİ VE EKİBİNİ KUTLUYORUM.

Yorumu oyla      20      6  
AKKADIN İZMİR 30 Aralık 2011 Cuma 15:11

SAYIN ÖZEN KIZILIRMAK MÜTEVAZİ SICAK KANLI SAMİMİ KİŞİLİĞİYLE TANINAN OLDUĞU GİBİ DAVRANAN BİR HANIMEFENDİ .İZMİRİN DERDİNDEN ANLAYAN SORUNLARINI ÇOK İYİ BİLEN TEBRÜBELİ VE GERÇEK BİR AK PARTİLİ. İL BAŞKANIMIZ BULUNDUĞU YERİ HAKEDEN VE HAKKINI VEREN BİR BAŞKAN.İZMİRE ÇOK ŞEYLER KATACAĞINA ÖNÜMÜZDEKİ SEÇİMLERDE BAŞARILARINA BAŞARI EKLEYECEKLERİNE İNANIYORUZ.ÖZEN HANIM VE EKİBİNİ CANI GÖNÜLDEN KUTLUYOR ÇALIŞMALARINDA BAŞARILAR DİLİYORUM.

Yorumu oyla      21      6  
izmirli akkadın 29 Aralık 2011 Perşembe 20:20

NİSAN AYINDA ATANMIŞ EKİBİNİ KURUP HAZİRANDA SEÇİMLERİ BAŞARI İLE TAMAMLAMİŞ İLÇE KADIN KONGRELERİNİ ASLA MÜDAHALE ETMEDEN GEÇİRMİŞ PARTİSİNİ SEVEN ENTRİKALARI OLMAYAN BİR İL BAŞKANIDIR ÖZEN KIZILIRMAK...KENDİ ENTRİKALARINA ALET OLMADIĞI İÇİN RAHATSIZ OLANLAR NE YAPARLARSA YAPSINLAR DOĞRUYU BOZAMAZLAR KURULDUĞUNDAN BERİ PARTİSİ İÇİN ÇALIŞAN ÇALIŞKANLIĞI DÜRÜSTLÜĞÜ İLE İL BAŞKANI OLMUŞTUR..ÖZEN HANIMA HER ZAMAN DESTEK OLACAĞIZ..

Yorumu oyla      19      6  
FANATİK İZMİRLİ AK ADAM 28 Aralık 2011 Çarşamba 00:49

BENCE KADIN KOLLARINA YENİ HEYECAN GETİRECEK,İL BAŞKANI İLE KOORDİNE ÇALIŞACAK,İLÇE BAŞKANLARI İLE İÇ İÇ VE AYNI HEDEFTE OLACAK BİR KADIN KOLU İL BAŞKANI LAZIM.AYNI YÖNETİMDEN SEVİNÇ HNM ÇOK İSABETLİ OLABİLİR,YEŞİM DEMİRALİ OLABİLİR GERÇEK TEKİN OLABİLİR,EBRU ASLIER OLABİLİR AMA MEVCUT BAŞKAN BENCE ASLA OLMAZ.YETKİLİLER DİKKATE ALMALI İZMİRDE SEÇİMİ KADINLAR ALIR TEK KELİME.

Yorumu oyla      15      15  
ahmet tok 27 Aralık 2011 Salı 14:22

allah var içi dışı bir mütavvazi aklından şeytanlık geçmeyen vekillerimizden biri allah yolunu açık etsin

Yorumu oyla      20      11  
AK DEMOKRAT 27 Aralık 2011 Salı 13:58

SN VEKİLİM İVEDİLİKLE SİZE YAKIŞTIĞI ŞEKİLDE KADIN KOLU İZMİR İL BAŞKANININDA DEĞİŞMESİ GEREKİYOR.İYİ BİR HANIM OLABİLİR AMA BU KADIN KOLU İL YÖNETİMİ SİZİN GİBİ TEŞKİLATI KUCAKLAYAMADI 2014 DE GİDEN ZORLU YOLDA İZMİRİN AK HANIMEFENDİLERİNİ TAŞIMA VE TEMSİL KABİLİYETİNE UYGUN BİR ADAYIN BULUNMASI İÇİN ŞAHSINIZIN VE İL ANA KADEME BAŞKANIMIZIN ACİLEN ÇALIŞMA YAPMASI GEREKMEKTEDİR.SAYGILARIMIZLA.

Yorumu oyla      19      17  
AK DEMOKRAT 27 Aralık 2011 Salı 11:48

SN NESRİN ULEMA KADIN KOLU İL BAŞKANLIĞINIZ ZAMANINIZDAKİGEREK TEŞKİLAT İÇİ DURUŞUNUZA GEREKSE ÇALIŞMALARINIZDAKİ BAŞARILARINIZLA HEM İZMİR TEŞKİLATININ HEMDE SN BAŞBAKANIMIZIN TAKTİRİNİ KAZANARAK MİLLETİN VEKİLİ OLMA ONURUNU KAZANDINIZ.MİLLETVEKİLLİĞİNDE DEAYNI DUYARLILIKLA GİDİYORSUNUZ ŞİMDİDEN HALKIN GÖNLÜNDEKİ YERİNİNİZİ ALDINIZ.İZMİR AK TEŞKİLAT SİZİNLE GURUR DUYUYOR.

Yorumu oyla      21      12  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Başbakan’dan Koşaner'e makam aracı jesti
Eski Genelkurmay Başkanı emekli Orgeneral Işık Koşaner’in 5 aydır kendi ...
AK Parti Bergama'da başkanlığa Raşit Ürper seçildi
AK Parti Bergama İlçe Başkanlığına eski Belediye Başkanı Raşit Ürper seçildi.
Vekil zammı onaylanırsa, CHP iptal için başvuracak
CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Birgül Ayman Güler, emekli ...
 
MHP'li Lütfü Türkkan: 11 bin lira ile geçinemiyorum
MHP Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, milletvekillerine yapılan gece ...
CHP'de ‘naylon üyeye’ MERNİS engeli
CHP İzmir İl Örgütü’nde, her kongre döneminde yaşanan ‘naylon üye’ tartışmaları, ...
Emekli milletvekiline fahiş zam CHP'yi fena karıştırdı!
Milletvekillerinin emekli maaşlarında yapılan düzenlemeyle ilgili, CHP ...
 
Bakan Günay: Bu maaş zammı benim de içimi burktu
Kültür Bakanı Günay, milletvekili emekli maaşlarının artırılmasına ilişkin ...
AK Parti Karabağlar ve Narlıdere'de ipi kimler göğüsledi
Mevcut İlçe Başkanı Kadir Uçar’ın kongreyi kazandığı Karabağlar’da eski ...
Birgül Ayman Güler'den yoğun Aliağa mesaisi
Aliağa’da kurulması planlanan termik santraller CHP kurmaylarını da harekete ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Atatürk’ten rövanşı alacaklar da…
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
Halkın gerçek gündemi sahnede!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Şimdi ne olacak?
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve Bugün Türkiye (10) 'Bak Postacı Geliyor'
Serdar DEĞİRMENCİ
Serdar DEĞİRMENCİ
Sonbahar
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
Başıboş canileri toplamak!
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Bu da geçer
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Yemek kitabı değil Kültürel Miras!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Son nefeste Göztepe!
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Townç Sowyer'in maceraları
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva