HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
22 Ekim 2013 Salı - 13:20

Cumhuriyet coşkusu Narlıdere’de de yaşanacak

Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur 29 Ekim kutlamaları programını daha coşkulu ve geniş katılımlı bir hale getirmek için çalışmalarına devam ediyor. Narlıdere’de faaliyet gösteren Sivil toplum örgütleri ve hemşeri dernekleri ile kahvaltılı toplantıda bir araya gelen Batur 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını Narlıdereliler ile bütünleşerek kutlamanın önemine değindi.

Cumhuriyet coşkusu Narlıdere’de de yaşanacak

İZMİR - Narlıdere Atatürk Kültür merkezinde gerçekleşen kahvaltılı toplantıya Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur olmak üzere CHP Narlıdere İlçe Teşkilatı Sivil toplum örgütlerinden sorumlu başkan yardımcısı Şadan Vural, ADD Narlıdere İlçe Başkanı Mükerrem Demir, Temad başkanı Hıdır Özdemir, Narlıdere Alevi Bektaşi Derneği Başkanı Mustafa Aslan, Narlıdere Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Hasan Kırmacı, Eğit der Başkanı İsmail Kurban, Sahilevleri geliştirme Derneği Başkan yardımcısı Hakan El,  Erzincanlılar Dernek başkanı Cemal öz, Narlıdere Malatyalılar dernek başkanı Mehmet Bektaş, Narlıdere Çorumlular dernek başkanı Kazım Ardıç,  Narlıdere Çağdaş Tahtacılar derneği yönetim kurulu üyesi Merih Ünsal, Narlıdere Çağdaş Tahtacılar Dernek Başkanı Ali Ünsal, Narlıdere Zihinsel Engelliler dernek başkanı Besim Toker, Ağrılılar dernek Başkanı Hasan Göztepe, Eğitim Sen 6 Nolu Şube Başkanı Duran Sınacı, Narlıdere Tokatlılar Dernek Başkanı İsmail Bektaş, Narlıdere Çorumlular Federasyon başkanı Veli Karakurt katıldı.
 
CUMHURİYET DEĞERLERİNE SAHİP ÇIKMAYA DAVET EDİYORUM
Narlıdere’de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarını daha etkin bir şekilde yapmak için Narlıdere Belediyesi Başkanı Abdül Batur önderliğinde bir araya gelen Narlıdere Sivil toplum örgütleri ve dernek başkanları, 28 Ekim Pazartesi itibari ile tüm üyeleri ile birlikte Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri destek vereceklerini ve katılacaklarını belirttiler. Özellikle 29 Ekim Salı günü gerçekleştirilecek olan fener alayına tüm Sivil Toplum Kuruluşları, dernek üyeleri ve Narlıdere’lilerin katılmasını istediklerini ifade eden Başkan Batur “ Bu yıl 90.ncısını kutlayacağımız Cumhuriyetimize her yıl olduğundan daha fazla sahipleneceğiz. Birlik ve beraberliğimizi göstermek için, siz sivil toplum örgüt temsilcileri ve hemşeri dernek temsilcileri ile birlikte tüm Narlıdere’li hemşerilerimizi 29 Ekim Cumhuriyet bayramı etkinliklerine katılmaya, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün bize armağan ettiği Cumhuriyet ve onun değerlerine sahip çıkmaya davet ediyorum” dedi.
 
NARLIDERE’DE CUMHURİYET PROGRAMI
Narlıdere Belediyesi 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri programı 28 Ekim Pazartesi günü Saat:13.00’da kaymakamlık bahçesinde gerçekleştirilecek olan Resmi çelenk bırakma töreni ile başlayacak. Yine aynı saat:13.00’da sivil toplum örgütleri ve hemşeri dernekleri çelenk sunma töreni Narlıdere Ahmet Piriştina Demokrasi meydanında gerçekleştirilecek. Saat:13.30’da ise Narlıdere şehitliğinde şehitleri anmak için geniş katılımlı bir tören düzenlenecek. 28 Ekim pazartesi Narlıdere Atatürk Kültür Merkezinde adını, Kars yöremize ait “Hoş Gelişler Ola / Mustafa Kemal Paşa” adlı türküden alan, ulusça yaşadığımız zorluklar
 
Ve Cumhuriyet kazanımlarını etkili bir şekilde anlatıldığı Utku Eriş’in sahnelediği, tek kişilik oyun “Hoş Gelişler Ola” Saat:19.00’da ücretsiz olarak tüm Narlıdere’lilerin beğenisine sunuluyor. 29 Ekim Salı günü Saat:10.30’da Narlıdere Ali Artuner Stadyumunda okulların düzenleyeceği Cumhuriyet bayramı programı ve resmigeçit töreni ile başlayan kutlamalar, Saat:19.00’da 9 Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi önünde başlayacak olan Fener Alayı ile devam edecek. Tüm Narlıdere’yi dolaşacak olan Fener Alayı’nın yürüyüşü, Ahmet Piriştina Demokrasi meydanına kadar devam edecek. Saat:20.00’da Demokrasi meydanında Türk halk Müziği konseri ile devam edecek olan etkinlikler Saat:21.00’da Cumhuriyetimizin 90. Yılı şerefine gerçekleştirilecek olan Havai fişek gösterisi ve hemen arkasından Grup Gripin konseri ile devam edecek.
 
28 Ekim Pazartesi
Saat:13.00 Narlıdere Kaymakamlık Resmi çelenk sunumu
 Saat:13.00 Narlıdere Demokrasi Meydanı Sivil Toplum Örgütleri çelenk sunum töreni
 Saat: 13.30 Narlıdere Şehitliği tören
 Saat: 19.00 Narlıdere AKM “Hoş Gelişler Ola” adlı gösteri
 
29 Ekim Salı
Saat: 10.30 Narlıdere Ali Artuner Stadyumu Resmi törenler
Saat:19.00 Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi önü Fener Alayı Saat: 20.00 Demokrasi Meydanı Türk Halk Müziği Konseri
Saat: 21.00 Demokrasi Meydanı Cumhuriyetimizin 90. Yılı şerefine Havai Fişek gösterisi
 Saat: 21.30 Demokrasi Meydanı Grub Gripin Konseri
 

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Karşıyaka’da Cumhuriyet’in 90.yılına muhteşem kutlama
Karşıyaka, Cumhuriyet’in 90. yılını görkemli etkinliklerle kutlamaya hazırlanıyor. ...
Çiğli'de kimse oturacak yer aramayacak!
Çiğli Belediyesi tarafından ihtiyaç bulunan tüm bölgelerde kullanılmak ...
İZSU Aliağa'nın 36 deposunu yenileyecek
İzmir Büyükşehir Belediyesi, içme suyu şebekesi yenileme çalışmalarını ...
 
Ödüllü sporculardan Başkan Sındır’a teşekkür
Bornova Belediyesi’nin başarılı sporcuları kazandıkları kupa ve madalyaların ...
Büyük şölen başlıyor: Haydi Basmane'ye
İzmir Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde düzenlenen “Basmane Günleri”nin ...
İzmirliler'e tarih brifingi: Son durum ne?
İzmir’in 8 bin 500 yıllık kültürel mirasına sahip çıkan Büyükşehir Belediyesi, ...
 
Kocaoğlu o sözleri tekrarladı: İki dönem yeter!
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu yerel seçim öncesi tartışmalı ...
Çandarlı 50 bin kişilik artmasını faaliyete geçirdi
Dikili'ye bağlı Çandarlı beldesinde Belediye Başkanı Ahmet Dağdelen, belediye ...
Karabağlar’a modern pazaryeri müjdesi
Karabağlar Belediyesi, yatırımlarını hız kesmeden sürdürüyor. Geçtiğimiz ...
 
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İyi oyuncu, kötü politikacı!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Siyasi yasak gelirse ne olacak?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Horus'un Gözü
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Çiğli Güneş Ülkesi
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve bugün Türkiye (3): 'Dans eden ayılar' ve 'Sokak hayvanları'
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'Eskidendi çok eskiden...'
Ayda ÖZEREN
Ayda ÖZEREN
Metanoya!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türkiye'nin İslam’la sınavı
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
12 Eylül ve yeni Anayasa
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Atatürk’ün Toprak Kanunu ya da feodalizmin tasfiyesi uğraşısı
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva