HABERLER>GÜNCEL
13 Aralık 2011 Salı - 12:09

Cübbeli Ahmet Hoca'nın 300 seks kasedi var!

Polisin yaptığı teknik takibe takılan telefon konuşmalarında, Cübbeli Ahmet Hoca'nın gizli çekimle kaydedilmiş 300 seks kasedinin olduğunun konuşulduğu belirlendi.

Cübbeli Ahmet Hoca nın 300 seks kasedi var!

İSTANBUL - Karagümrük çetesi olarak bilinen suç örgütüne ilişkin 5 aylık bir takibin ardından İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonda, Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü tutuklanarak cezaevine gönderildi. Ünlü'nün gizli çekimle kaydedilmiş seks görüntülerinin bulunduğu ve bu görüntüleri yaymakla tehdit ederek kendisinden para isteyen eski koruması Hamit Duysak için, bağlantılı olduğu mafya üyelerinden yardım istediği ortaya çıktı. Vatan Gazetesi, seks kasedi skandalının ardındaki detaylara ulaştı.
 
Koruması tehdit etti
İsmailağa Cemaati'nin önde gelen isimlerinden Cübbeli Ahmet Hoca lakaplı Ahmet Mahmut Ünlü'nün geçtiğimiz yıl 8 ay boyunca korumalığını yapan eski polis memuru Hamit Duysak, para anlaşmazlığı nedeniyle işten çıkarıldı. Geçen yıl Ocak ayında Ünlü'nün korumalığını yapan ve ona en yakın isimlerinden biri olan Duysak, Eylül ayında bazı anlaşmazlıklar nedeniyle işten uzaklaştırıldı. Ekim ayında Ünlü'nün adamları ile temasa geçen Duysak, elinde Ünlü'nün seks kasetleri olduğunu ve bu kasetleri yok etmenin karşılığında 30 bin TL istediğini söyledi.
 
Çete yardım etti
Seks görüntülerinin bir kısmı internete sızarken, bir kısmının da cemaatin önde gelen isimlerine postalandığı öne sürüldü. Ancak görüntülerin kendisine ait olmadığını öne süren Ünlü, konuyla ilgili bağlantılı olduğu bazı mafya üyelerinden yardım istedi. Daha önce suç örgütü kurmak ve yağma gibi suçlardan birçok sabıkası bulunan Abdullah Şanlıer, Ünlü'nün yardım talebini kabul etti ve Hamit Duysak ile bir buluşma ayarlandı.
 
Geçtiğimiz yıl 12 Ekim günü Kadıköy'de bulunan Özel Medipol Hastanesi'ninin kafeteryasında, eski koruma Hamit Duysak, mafya üyesi Abdullah Şanlıer ve Ünlü'nün adamları Barış Sezek, Mustafa Kıroğlu, Muhammet Ali Melemez, Fahri Canpolat buluştu. Polisin adım adım takip ettiği buluşmada yaklaşık 1 saat sürerken, zaman zaman sert tartışmalar da yaşandı. Şanlıer ve Sezek'in adamları ile Duysak arasında itişmelerin de yaşandığı buluşma sonrası, Duysak'ın kasetlerle ilgili tehditten vazgeçtiği belirlendi.
 
Cübbeli'nin adamları eski korumayı kıstırdı
Ahmet Mahmut Ünlü'yü seks kasetlerini yaymakla tehdit eden eski koruma Hamit Duysak, Ünlü'nün irtibata geçtiği mafya üyesi tarafından hastanede tehdit edildi. Polisin kaydettiği buluşmada, zaman zaman tansiyon yükseldi.

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 4 yorum var, 4 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Ertuğrul 13 Aralık 2011 Salı 15:41

ne zaman ki islami yaşamıyla tanınan biri toplum tarafından da sevilmeye başlayınca onu karalamak için başvurulan yol budur: hoca ve seks haberleri. hemen karar vermemek lazım. hatırlayın 28 şubatta aczimendi tarikatı diye bir şey çıkarıldı piyasaya ve sözde hocayı genç bir kızla bastılar. toplum da senaryoyu yedi. halbuki hoca da mağdur da tamamen düzmeceydi.

Yorumu oyla      14      8  
AHMET NEVZAT GÜVEN 13 Aralık 2011 Salı 15:01

KASETLERİ ÇEKEN VATANDAŞ,BUNLAR KARŞILIĞINDA 30 BİN TL İSTEMİŞ.BU ÇOK SAÇMA.ÇÜNKÜ KASET BAŞINA 100 TL DÜŞER.HALBUKİ BUNLARI INTERNET SİTELERİNDE PAZARLASA HER BİRİNDEN DAHA FAZLA MİKTARDA PARA KAZANABİLİRDİ.BUDA ORTADA BÖYLE BİR KASET BİRİKİMİNİN OLMADIĞINI GÖSTERİR.YANİ HEPSİ BALON VE İFTİRDIR.MAKST CÜBBELİYİ İTİBARSIZ BİR HALE GETİRMEKTİR.ANCAK ÜLKEMİZDE ADALET YOK.HUKUK YOK.MAHKEMELERDE ADALET DAĞITILMIYOR.BU NEDENLE CÜBBELİNİN HAKKINI SAVUNMASI ÇOK ZOR.ADALET OLMAYINCA ZULÜM DOĞUYOR.

Yorumu oyla      14      7  
DEMOKRAT 13 Aralık 2011 Salı 12:44

Hocamız 1970 li Yıllarda Yeşilçamda Olsaydı,Sanırım Kimse Eline Su Dökemezdi.Behçet Nacar,Coşkun,Nuri Alço lar Yanında Amatör küme Futbolcusu gibi Kalırlardı.Bu Olayda bize Pensilvanya Dolaylarını Kimsenin eleştiremiyeceğini göstermekte.Konuşan Çarpılıyor!

Yorumu oyla      19      7  
zeki 13 Aralık 2011 Salı 12:34

Bence hepsi düzmece iftira,kaset maset yok,Ahmet hoca toplum tarafından sevilmeye başlanınca korktular ve içeriye attılar,bütün mesele budur.Oy hesabı yapılıyor,ne kadar çok cemaat varsa o kadar oy var demektir.

Yorumu oyla      16      10  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
3 küçük kıza cinsel tacize 28 yıl hapis
Buca’da 2 yıl önce, işyerinde 3 küçük kıza porno film izletip, cinsel ...
Dalan hangi ülkede olduğunu açıkladı
Ergenekon Davası'nın sanıklarından Bedrettin Dalan, hakkındaki iddiaları ...
Ankara’da garip bir hırsızlık transferi olayı!
Ankara’da bir hırsızlık çetesinin futbol takımlarındaki gibi transfer ...
 
Karakol dayağını savcı sadece izlemiş
İzmir’de karakol dayağı yiyen Fevziye Cengiz'in görüntülerinin savcı tarafından ...
Terör örgütünden kan donduran infaz
Rütbe vereceğiz" diye çağırdıkları kadına önce tecavüz ettiler. Sonra ...
Bakan Yıldırım kimi göreve çağırdı?
Yazarımız Erkan İyigüngör, EXPO Yürütme Kurulu Seçimi’ne sayılı günler ...
 
Cumhurbaşkanı Gül'den 'Şike Yasası' açıklaması
Cumhurbaşkanı Gül: Anayasa'ya göre bundan sonra yapacağım bellidir.
15 yaşındaki PKK'lıyı teselli etti, parkasını verdi
Bingöl’ün Karlıova İlçesi kırsalında güvenlik güçlerinin 4 gün önce düzenlediği ...
Karakolda kadına dayakta tek tanık kameralarmış!
İzmir'deki bir karakolda iki polisin feci şekilde dövdüğü kadının kamera ...
 
Serdar DEĞİRMENCİ
Serdar DEĞİRMENCİ
Sonbahar
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
Başıboş canileri toplamak!
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Bu da geçer
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Yemek kitabı değil Kültürel Miras!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
İşte 'gülen' ilk fotoğrafı!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Son nefeste Göztepe!
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Townç Sowyer'in maceraları
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve Bugün Türkiye (9) 'Bizim radyo tiyatrolarımız vardı'
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Bektaşi Devleti tartışmaları!
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
Parti tabanı Özel’den kopuyor mu?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva