HABERLER>POLİTİKA
6 Şubat 2012 Pazartesi - 13:30

CHP Karşıyaka'da işlem tamam! Gözler il kongresinde!

Delege seçimlerini tamamlayan CHP Karşıyaka’da gözler ilçe ve il kongrelerine çevrildi. Alabay’a destek için kapı kapı dolaşan Ünsalan ve ekibi, Karşıyaka’nın kongrelerde de belirleyici olacağını söyledi.

CHP Karşıyaka da işlem tamam! Gözler il kongresinde!

EGEDESONSÖZ - Delege seçimlerini tamamlayan CHP Karşıyaka’da, gözler ilçe kongresine çevrildi. 24 mahalle ve iki köyün genelinde üstünlük sağlayan İlçe Başkanı Adnan Alabay ve yakın çalışma ekibi de çalışmalarına bu doğrultuda hız verdi. Delege seçimleri sürecinde Başkan Alabay’ın lehine çalışma yürüten, tecrübeli partililerden Müjdat Ünsalan ve bazı mahalle temsilcileri, mahalle seçimlerinin ardından bu kez medya turuna çıktı. Egedesonsöz’ü de ziyaret eden heyet, CHP Karşıyaka örgütü, delege seçimleri ve yaklaşan kongreler ile ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı. Heyet, ilçe kongreleri öncesinde, Adnan Alabay’ın ilçe başkan adaylığın destekleyen 281 delegeden imza topladıklarını ve bu sayıyı artırmak için çaba göstereceklerini belirtti.
 
KARŞIYAKA’DA YÜZDE 80 KATILIM SAĞLANDI
24 mahalle ve 2 köyde sandığa giden CHP Karşıyaka’da tam bir demokrasi dersi verildiğini belirten eski il yöneticilerinden Müjdat Ünsalan, bu olumlu atmosferin kongreler sürecinde de devam edeceğini söyledi. Ünsalan “CHP Karşıyaka örgütü olarak, delege seçimleri sürecinde birlik ve beraberlik örneği sergiledik. Bu öngörümüzü, seçimler öncesinde Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu ile de paylaşmıştık. Genel başkanımıza verdiğimiz sözü tuttuk ve 3 binin üzerinde kongre ve ön seçim delegesinin yarısından fazla olan 1568 kişiyi gençler ve kadınlar arasından seçtik. Bu hassasiyetimiz sonrasında Sayın Kılıçdaroğlu da ilçe kongremize gelme sözü verdi. Bu bizim için onurdur. Tek liste ya da çift liste olsun, yaptığımız hiçbir seçimin sonucuna itiraz gelmemesi de mutluluk kaynağımızdır. Tek listeli yarışlarda yüzde 60, çift listeli sandıklarda ise yüzde 80’e yakın katılım sağladık. Bu da demokrasinin en güzel göstergesidir” dedi.
 
TÜRSEN’İ KENDİ EKİBİ YAZMADI!
Başta Bostanlı olmak üzere, uzlaşının sağlandığı mahallelerde, kimseyi ötekileştirmediklerini belirten Ünsalan “Bostanlı, ilçenin en önemli mahallelerinden biri. İki liste vardı ve karşı tarafla da örnek bir tek liste çalışması yaptık. Herkes, tabandaki temsil gücü kadar delegeye sahip oldu. Kimseyi küstürmedik. Önemli isimlerden biri olan Cihan Türsen, kendi liste hazırlığında olduğu ekip arkadaşları tarafından bize önerilmediği için listede yer alamadı. Yoksa bizim kimseyi reddetme gibi bir düşüncemiz olmadı. İlçe Başkanımız Adnan Alabay, çift listeli hiçbir mahallede sandık başına gitmedi ve taraf olmadı. Belediye başkanımız da belediye imkanlarını siyasete alet etmedi. Çift listeli 4 mahallede, çok desteklediğimiz listeler kazanamadı. Bahriye Üçok’ta ise daha fazla çalışılabilir ve seçim alınabilirdi” ifadelerini kullandı.
 
“ALABAY İMZALARI GÖRÜNCE AĞLADI”
Ünsalan sözlerini şöyle sürdürdü: “Karşıyaka, CHP İzmir için her zaman belirleyici olmuştur. 73 kişilik il delegasyonu ile de il kongresinde önemli bir güç olacağız. İnanıyorum ki il başkanlığında da Karşıyaka belirleyici rol üstlenecek. Delege seçimlerinin ardından zafer sarhoşu olmadık. Seçilen delegeler arasında görev dağılımı yaptık ve kapı kapı, yarın seçim olacakmış gibi dolaşmaya başladık. İlçe Başkanımız Alabay’a destek olmak için 281 imza topladık. Alabay imzaları görünce gözyaşlarına hakim olamadı. Delege seçimlerindeki olumlu havayı ilçe ve il kongrelerimize yansıtacağız”

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 14 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
H.ABDULLAHOĞLU 7 Mart 2012 Çarşamba 20:27

Dışarıdan biri olarak ilçe ye her gitmemde ADNAN BEY oradaydı.görevini de ayni ciddiyetle yapacağına inanıyorum.Başarılar...

Yorumu oyla      12      7  
hakan alabay 9 Şubat 2012 Perşembe 12:30

başkanım cıhan türksen senı cok sevıyoruz alabay aylesı dürüs başkan cıhan abı karşiyakaya sen lazimsin cıhah abi

Yorumu oyla      16      9  
8 Şubat 2012 Çarşamba 06:57

ey ahali düdüklü ve güdümlü siyaset yok artık seçimli siyaset var erken başlamışsınız beyler

Yorumu oyla      14      6  
hakan sunay 8 Şubat 2012 Çarşamba 01:57

adnan alabay başkan karşıyaka şampiyon

Yorumu oyla      13      12  
7 Şubat 2012 Salı 21:48

ne olursunuz sayın karşıyakalılar daha seviyeli mesajlar yazın o resimdeki beyler sizlerde biraz sessiz kalın medya yoluyla siyaset olmaz siyaset halkla sokakla yapılır haaa

Yorumu oyla      17      7  
hakan alabay 7 Şubat 2012 Salı 11:16

chp kimlere kaldi mafya adlan alabay yazik yazik chpye

Yorumu oyla      24      7  
murat doğan 7 Şubat 2012 Salı 01:31

önce birbirinizi delege yazın sonra da o delegeleri götürün ön seçimle belediye başkan adayı seçtirin kendinizi. Kılıcdaroğlu'na sesleniyorum ey GENEL BAŞKANIM cevat durak ön seçim için delege listelerine müdahale etti. 29 ilçe ön seçime gitsin ama Karşıyakayı atama yap yeter ki cevat olmasın. cevat aday olacaksa ön seçim olmasın.

Yorumu oyla      20      8  
ÖNCE İNSAN CHP 6 Şubat 2012 Pazartesi 21:41

HER KOŞULDA SAYIN CİHAN TÜRSENE KATILIYORUM KARŞIYAKADA DEMOKRASİ RÜZGARI DİYE Bİ RÜZGAR ESTİRİLMEYE ÇALIŞILIYO NE RÜZGARYA NE HİKMETSE HEPSİDE CEVAT DURAGA DOGRU ESİYO İLÇE BELEDİYE MÜJDAT VE ÇALIŞKAN VAYBE NE DEMOKRASİYMİŞ PEKİ CHP NE OLACAK GENEMİ SEÇİMDEN SONRA PARTİLİLER KAHROLACAK BİZ NE YAPTIKMI DİYECEK PEKİ ONURUYLA MÜCADELE VEREN HİÇBİR ŞEKİLDE MENFATLERİNİ CUMHURİYET HALK PARTİSİ MENFAATLERİNİN ÜSTÜNDE GÖRMEYEN GÜZEL İNSANLAR NE OLACAK İDOLLERİMİZ NE OLACAK K.YAKAYA YAZIK EDEÇEKSİNİZ

Yorumu oyla      29      8  
KARŞIYAKALI 6 Şubat 2012 Pazartesi 20:58

ADNAN ALABAYIN GÖZYAŞLARI TİMSAH GÖZYAŞLARIDIR...

Yorumu oyla      43      7  
yorgun demokrat 6 Şubat 2012 Pazartesi 20:48

İlçe seçimi 2,5 ay sonra,seçim günü belli değil, adaylar ortaya çıkmamış, tüzük değişecek, imza toplama delegenin oyuna ipotek koymak. atanda, attıranda demokrasiyi ağzına almasın, çok yazık

Yorumu oyla      30      7  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Uğur Mumcu Hacıbektaş'ta anıldı
TBMM Başkan Vekili ve CHP İzmir Milletvekili Güldal Mumcu, Kurtuluş Savaşı ...
Yıldırım, “Yeteneğe Destek” Projesini İzmir’den başlatacak
TTNET’in 2011 yılında başlattığı “Yeteneğe Destek Yaratıcı Ekonomiye Destek” ...
İçişleri Bakanı Şahin’den sert sözler
İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, ''Birileri için silah sigorta olabilir, ...
 
AK Parti İzmir'den 48 bin EXPO gönüllüsü
AK Parti İzmir İl Gençlik Kolları Başkanı Bilal Kırkpınar 48 bin üyelerinin ...
Kocaoğlu kendi oyuyla seçildi, Güzelbahçe'de gerginlik!
CHP'deki delege seçimleri yine nefesleri kesti.Güzelbahçe'deki gerginlik ...
Kılıçdaroğlu'ndan parti bütçesinde radikal kararlar
Kılıçdaroğlu, özellikle kadın ve gençlere yönelik olarak, tüzükte yeni bir düzenleme getirdi.
 
Gürsel Tekin: Haddinizi bilin
CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, gazeteciler tutuklandığı için ...
Arınç'tan Kılıçdaroğlu'na 'sazan'lı yanıt
Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç,"Biz gerçek sanatçıyı da sanatı da onlardan ...
Çiçek: Laiklik toplumsal barışımızın sigortası
TBMM Başkanı Cemil Çiçek, laiklik ilkesinin, inanç ve kültür farkı gözetmeksizin ...
 
Serdar DEĞİRMENCİ
Serdar DEĞİRMENCİ
Sonbahar
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
Başıboş canileri toplamak!
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Bu da geçer
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Yemek kitabı değil Kültürel Miras!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
İşte 'gülen' ilk fotoğrafı!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Son nefeste Göztepe!
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Townç Sowyer'in maceraları
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve Bugün Türkiye (9) 'Bizim radyo tiyatrolarımız vardı'
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Bektaşi Devleti tartışmaları!
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
Parti tabanı Özel’den kopuyor mu?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva