HABERLER>POLİTİKA
28 Ağustos 2023 Pazartesi - 13:27

CHP İzmir İlçe Kongreleri'nin Z Raporu: Kimler geldi/kimler gitti? İl delegeleri kimler oldu?

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir’de tamamlanan ilçe kongreleri sonrası tablo netleşti. Bir çok ilçede mevcut başkanlar koltuğunu korurken, 16 Eylül tarihinde gerçekleştirilecek CHP İzmir İl Başkanlığı Olağan Kongresi için oy kullanacak isimler de belli oldu.

CHP İzmir İlçe Kongreleri nin Z Raporu: Kimler geldi/kimler gitti? İl delegeleri kimler oldu?

Oktay GÜÇTEKİN / EGEDESONSÖZ - Cumhuriyet Halk Partisi İzmir’de mahalle delege seçimleri ile başlayan kongre süreci dün (27 Ağustos Pazar) 7 ilçede gerçekleştirilen ilçe kongreleri ile son buldu.

Bir çok ilçede mevcut başkanlar ile yola devam kararı alınırken, partide görev alan üst kademe isimlerin de karşı karşıya gelişleri yaşandı. Kongrelerde ayrıca 16 Eylül tarihinde gerçekleştirilecek il kongresinde de oy kullanacak il delegeleri belli oldu.

5 AĞUSTOS: TORBALI VE BALÇOVA’DA SÜRPRİZ YAŞANDI
İlçe kongre takviminin ilk günü olan 5 Ağustos’ta Torbalı ve Balçova sandık başına gitmişti. Torbalı’da mevcut ilçe başkanı Övünç Demir’in ilk olarak adaylığını açıkladığı sonrasında ise Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin’in karşısında kürsüye çıkarak ‘belediye başkanı adayıyım’ diyerek ilçe başkanlığı adaylığından çekilmesi dikkat çekmişti. Demir’in adaylıktan çekilmesi sonrası ise listelerde başkan adayı olarak  Hakkı Polat gösterilmiş ve Polat yeni ilçe başkanı olmuştu.

Yoğun  tartışmaların yaşandığı Balçova’da ise Murat Aküzüm tek aday olarak sandık başına giderek yeniden güven tazeledi.

6 AĞUSTOS: KONAK VE KEMALPAŞA’DA DEĞİŞİM
Kongre takviminin ikinci günü olan 6 Ağustosta ise değişim yaşandı. Konak’ta Akın Kücükoğulları’nın aday olmadığı kongrede ilçe başkanlığı koltuğuna meclis üyesi Ozan Ali İlgazi gelirken, Kemalpaşa’da ise  mevut ilçe başkanı  Cemil Balyeli’nin belediye başkan adaylığı için yeni dönemde aday olmadığı süreçte Ahmet Yılmaz tek aday olarak yeni ilçe başkanı oldu.

9 AĞUSTOS: KİRAZ 'DEVAM' DEDİ
Sandık başına giden Kiraz’da ise iki adaylı yarış gerçekleşti. Mevcut ilçe başkanı Yücel Çetinkaya ile Kadın Kolları Başkanı Yasemin Bayram’ın yarıştığı seçimlerde Çetinkaya sandıkta güven tazeledi.

11 AĞUSTOS: BAYRAKLI, KINIK, URLA SANDIK BAŞINDA
Kınık’ta 9 yıldır görev yapan ilçe başkanı İsmail Yılmaz’ın tek aday olduğu kongrede güven tazelerken, Urla’da göreve atanan Pelin Karasakal’ın tek aday olduğu seçimde bu kez seçilerek koltuğa oturdu. Bayraklı’da ise kıran kırana yarış yaşanırken, mevcut ilçe başkanı Didem Gültekin ile Mutlu Odabaş karşı karşıya geldi. Sandıktan gülen taraf ise Gültekin oldu.

13 AĞUSTOS: 4 İLÇE SANDIK BAŞINDA, MENDERES’TE DEĞİŞİM
Mahalle delege seçimlerinde tek  listenin yer aldığı Gaziemir’de mevcut ilçe başkanı Kasım Özkan tek aday olarak güven tazeledi.  Ödemiş'te de tek adaylı gidilen seçimlerde Bülent Eker delegelerin oyunu alarak yeni başkan seçildi.

Menderes’te ise rekabet yaşandı. Mevcut başkan Şener Şen  ile Hakan Karakurt’un yarıştığı seçimlerde gülen taraf Karakurt olmuştu. Güzelbehçe’de gençlik kollarından çıkan iki adayın karşı karşıya geldiği seçimlerde Devrim Seyrek ile Vural Gezer yarıştı. Kongrede kazanan gülen taraf Seyrek oldu. Mevcut ilçe başkanı Çağlayan Bilge ise aday olmamıştı.

15 AĞUSTOS: BORNOVA’DA AĞIR TOPLAR BİRBİRİNE GİRDİ, BAŞKAN DEĞİŞMEDİ
Kongre takviminin en dikkat çekici ilçesi Bornova oldu. Mevcut Belediye Başkanı Mustafa İduğ’un adayı Volkan Koçanalı ile CHP İzmir Milletvekili Mahir Polat ve Bornova Belediyesi eski Başkanı Olgun Atilla’nın desteklediği mevcut İlçe Başkanı Ertürk Çapın’ın yarışının yaşandığı kongrede Eski milletvekili Atila Sertel, mevcut Milletvekili Mahir Polat gibi isimler kürsüden birbirleri ile sert atışmalar yaşadı. Kongreyi mevcut ilçe başkanı Çapın kazandı.

17 AĞUSTOS: KARABABURUN’DEĞİŞİM YAŞANMADI
Karaburun’da mevcut ilçe başkanı Erdal Subaşı ile Nuryüz Davgana’nın aday olduğu kongrede  Subaşı güven tazeleyerek yeniden ilçe başkanı oldu.

18 AĞUSTOS: SEFERİHİSAR’DA GÖREV DEĞİŞİMİ
Sandık başına giden Seferihisar’da mevcut ilçe başkanı Senem Güler Solak’ın aday olmadığı seçimlerde tek aday oy istedi. Meclis üyeliğinden istifa eden Rahmi Tezel Çınar’ın ilçe başkan adayı olduğu kongrede yeni ilçe başkanı seçildi.

19 AĞUSTOS: KARŞIYAKA’DA UZLAŞI, SELÇUK’TA DEĞİŞİM, ÇEŞME’DE GÜVEN OYU
Mevcut ilçe başkanı Rafet Yacan’ın aday olmadığı süreçte ilçede uzlaşı çıkmıştı.  Muhalif ve belediye kanadı Bahriye Üçok Mahallesi Muhtarı olan Levent Güçlü üzerinde birleşme sağlarken, Güçlü delegelerin oyunu alarak yeni ilçe başkanı oldu. Çeşme’de ise mevcut ilçe başkanı Sait Kavasoğullar tek aday olarak seçime girerek güven tazeledi.  Selçuk’ta ise mevcut ilçe başkanı Mehmet Karanfil yeniden aday olmazken, İpek Onbaşıoğlu tek aday olarak seçime girdi.

20 AĞUSTOS: FOÇA VE MENEMEN’DE DEĞİŞİM YAŞANDI
Foça’da ilçe başkanlığı görevini yürüten Ayla Yılmaz, yeni dönem için aday olmadı. Yılmaz’ın yokluğunda ise kongre tek adayla gerçekleşirken Esen Çeşmeci’nin başkanlığındaki liste delegelerin oyunu aldı. Menemen’de de mevcut başkan Ömer Güney’in belediye başkanlığı adaylığı için ilçe başkanlığı adayı olmadığı süreçte Güney’in desteklediği Hüseyin Özbey ile  Sadık Tanrıverdi yarıştı. Kıran kırana geçen seçimleri Özbey kazandı.

22 AĞUSTOS: TİRE’DE MEVCUT BAŞKAN GÜVEN TAZELEDİ
Çift adaylı gerçekleşen seçimlerden biri olan Tire’de mevcut ilçe başkanı Nejat Bozkurt ile Ersin Güngör yarışı gerçekleşti. Sandıktan Bozkurt birinci çıkarak yeniden ilçe başkanı oldu.

26 AĞUSTOS: BAYINDIR’DA 3 ADAY YARIŞTI, DİKİLİ’DE GÜVEN TAZELENDİ
Bayındır’da kongrede Meclis üyesi Arif Uyguner, Kadın Kolları Başkanı Emine Umsu ve ilçede siyaset yapan Alaatin Yörük ilçe başkanlığı için yarıştı. İlçe Başkanı Behzat Aydilek’in belediye başkanlığı için aday olmadığı süreçte seçimleri Arif Uyguner kazandı.

27 AĞUSTOS: KARABAĞLAR VE NARLIDERE DEVAM, BUCA,  BERGAMA, ÇİĞLİ VE ALİAĞA’DA DEĞİŞİM
Karabağlar’da belediye ekibi ile muhalif ekibin yarışının gerçekleştiği kongrede mevcut ilçe başkanı Bülent Sözüpek ile Emel Tangobay karşı karşıya gelmişti.  Gerilimlerin yaşandığı seçimde Sözüpek delegelerden güven oyu alarak yeniden ilçe başkanı seçildi. Narlıdere’de de mevcut ilçe başkanı Mesut Durgun ile Devrim Kırlangıç yarışı yaşandı. Kıyasıya geçen yarışta Durgun delegelerin güven oyunu aldı. Bergama’Da ise mevcut ilçe başkanı Ecevit Canbaz’ın aday olmadığı süreçte tek aday olan İsmail Durmaz yeni ilçe başkanı oldu.

Buca’da mevcut ilçe başkanı Hacer Taş’ın aday olmadığı süreçte kongre salonunda birleşmeler yaşanmıştı.  Gergin geçen süreçte geçmiş dönem il yöneticileriden Çağdaş Kaya ile Hasan Sağlam yarıştı. Kaya 344 oy alarak yeni ilçe başkanı olurken Sağlam 67 oyda kaldı.

Çiğli’de de Mert Özcan’ın aday olmadığı ve uzlaşı adayın çıkarıldığı kongrede liste sürecinde yoğun tartışmalar yaşandı. Sandıkların parçalandığı kongrede çizik operasyonları gerçekleşirken yeni ilçe başkanı Erkan Akar oldu.

Mevcut İlçe Başkanı Özlem Şan Oğuzhan’ın yeniden aday olmadığı Aliağa’da Meclis üyesi Avukat Hakan Turan ile ilçe esnaflarından Ali Serçe başkanlık için yarıştı. Kongreyi Serçe kazanarak yeni ilçe başkanı oldu.

İL DELEGELERİ BELLİ OLDU
Kongrelerin tamamlanmasının ardından 16 Eylül tarihinde oy kullanacak olan İl Delegeleri de belli oldu. Buna göre ilçe ilçe delege isimleri şu şekilde;

TORBALI;
Hüseyin Adalı, Emrah Akyol, Esra Şirin Aygün, Zerdal Baykın, Engin Bektaş, Serkan Birnci, Hamit Cömert, Ertan Çelik, Övünç Demir, Ülkü Ece, Canberk Genç, Sefer İğekli, Songül İzgi, Halil Kabasakal, Ayhan Kaya, Zümet Timur Mert, Mevlüt Özbent, Hakkı Polat, Osman Sargın, Ümit Şenbaş, Akan Şengül

BALÇOVA;
Devrim Barış Çelik, Şenol Aslanoğlu, Murat Aküzüm, Aygül Eryılmaz, Birsen Öztürk, Ercan Çınarlı, Güzide Koçyiğit, Haydar Pervanlar, Nurcan Adıgüzel, Rabia Yüce, Recep Pervanlar, Salih Küçükbayrak, Suat İstanbul, Turgay Geylani

KONAK;
Nedim Altan, Aziz Arat, Şerafettin Bahtiyar, Şakir Mehmet Başak, Güneş Dilan Başkan, Abdül Batur, Mehmet Begiç, Gizem Çağlı, Çarık Erman, Çelik Kadir, Mehmet Çetin, Serkan Çildan, Aslı Güldan Değirmenci, Utku Demirci, Arzı Efesoğlu, Harun Eker, Bülent Ekinci,  Ayşe Eksioğlu, Cem Eren, Müfir Ereş, Murat Erginci, Haktan Erim,Özlem Eser, Hatice Gördüner, Müberra Tamay Hepağır, Ozan Ali İlgazi, Safet Kanmazalp, Dilber Karatay, Heval Savaş Kaya, Mete Keskin,İlayda Doğana Köylü, Akın Küçükoğlullarından, Cemal Küpeli, Volkan Özdamar, Kazım Özdemir, Gülay Pekcan, Hüseyin Saygılı, Onur Teiz, Burcu Tuncel, Aytekin Tunus, Kazım Umdular, Okan Uslu, Nazire Uzhan, Meltem Zeynep Uzun, Uğur Yelekli, İran Yelis, Ahmet Yıldız, Vedat Yiğit,  Halime Yurteri

KEMALPAŞA;
Aysel Ablak, Kudret Balcı, Ahmet Cemil Balyeli, Arif Bulut, Süleyman Ergüner, Koray Gerem, Baran Gültekin, Hatice Korukçuoğlu, Abdullah Koz, Meliha Kurdu, Ahmet Yılmaz

KİRAZ
Yücel Çetkinkaya, Ümit Kazak, İsmet Korkmaz, Özgür Korkmaz, Hakkı Umurcalı

BAYRAKLI
Ali Alan, Nayide Atalay, Özlem Avcı, Aydemir Şaizer, Alev Aydoğdu, Aleyna Bal, Pınar Balcı, Ali Bektaş, Turan Bildirici, Yalçın Bülbül, Bünyamin Ahmet Coşkun, Sibel Cömert, Ufuk Çelenk, Ali Doğru, Mete Erol, Erol Ekinci, Nurettin Gayretli, Didem Gültekin, Vedat Karataş, Kemal Kaygül, Laçin Cansı Kuşkaya, Levent Ölçer, Bahattin Özdemir, Remzi Palabıyık, Fatma Duygu Kumaş, Serdar Sandal, Gökay Şahan, Fırat Can Tan, Yasin Tok, Tolgay Tuğcu, Gönül Vural, Yakup Yıldırım, Baysen Yıldız, Pınar Yılmaz, Gületin Yiğit, Erol Zalaltuntaş

KINIK;
İsmail Yılmaz, Mustafa Gö, Ahmet Topçu, Vedat Suay, Hüseyin Kocabaş

URLA;
Nagihan Alaş, Şeref Alpago, Alperen Aydın, Ahmet Aydınhan,, Kemal Ergn, Pelin Karasakal, Levent Özgünergin, Hatice Semerci, Oben Sezer, Cem Şahvedi, Yasemin Uslucan, Sibel Uyar, Ahmet Bahri Yalaz, Erdal Yay

ÖDEMİŞ;
Mehmet Eriş, Mustafa Turan, Bülent Eker, Ruhi Evcimen, Ferit Aynalı, Talat Ünsal, Ali Özen, Halil Aydın, Zihni Duran, Serap Eker, Nebil Genev, Can Kıral, Reyhan Türkön, Ayşegül Ziyan, Yunus Şahin

GAZİEMİR;
Mahmut Akarlı, Seher Akdeniz, Neriman Balcı Türkeri, Şeref Bora, Aysu Demirli, Yüksel Demirsoy, Yasin Ergül, Arda Işık, Birgül Karagöz, Ali Kaya, Ezgi Kurt, Baran Manav, Kasım Özkan, Ramazan Özkan, Yusuf  Ziya Peker, Hülya Sert, Serhan Seyhan, Umut Tekin

MEDRERES;
Aysel Demir, Hakan Gök, Süleyman Üstün Güler, Mustafa Gürmen, Mine Kahya, Mustafa Kara, Gülcan Mutlu Eryiğit, Erkan Özkan, Merve Öztürk, Ahmet Pala, Ahmet Şahin, Ali Seyfi Tufan, Umut Uz

GÜZELBAHÇE;
Fulya Alçay, Çağlayan Bilgen, Altan İnanç, Musfata İnce, Aslı Rana Sel, Devrim Seyrek, İrfan İnanç Yıldız

NARLIDERE;
Mesut Durgun, Ali Engin, Ferudun Gülel, Mehmet Gültekin, Mustafa Kemal Karabacak, Nazlıcan Karasu, Cemal Kaya, Sabiha Kılıç, Gözde Kurt, Doğukan Maltepe, İnanç Nurlu, Münir Sirhan Özen, Dilek Yaylalar Aras

BORNOVA;
Hmit Altındere, Talat Aslan, Öztürk Bağcı, Tanjı Ceviz, Makbule Çıtak, Halime Damirbağ, Samet Dikilitaş, Elçin Erbayraktar, Mustafa Gülen, Mustafa Kapucu, Uğur Karadağ, Pervin Koç, Selma Nalbantoğlu, Gökçe Önal Pişkin, İlknur Poyraz, Ayla Taşkıran, Tuğba Yaprak, Yasemin Yılmaz,Serkan Yurt, Yılmaz Altun, Mustafa Atay, Aliihsan Bayar, Yalçın Çalışkan, Engin Daşdemir, Çağdaş Deniz, Enver Dündar, Doğukan Gül, Adnan Hocaoğlu, İskan Kara, Mehmet Kaygısız, Behçet Koç, Gürsel Özdemir, Hüseyin Polat, Yüksel Seven, Eda Tükenmez, Perihan Yardımcı, Mümin Yılmaz, Simge Zengin, Yasemin Arıken, Olgun Atila, Duygu Bölük, Ertürk Çapın,  Zeki Demir, Yeşim Dereli, Murat Efe, Fatma Melike Gül, Ethem İnal, Erbay Kara, Hüseyin Kırmızı, Erol Mutlu, Bülent Özmen, Zekiye Polat, Kamil Okyay Sındır, Nüket Vardar, Sadık Yıldız, Serap Yılmaz

KARABURUN;
Erdal Subaşı, İlkay Girgin Erdoğan, Nuriye Burçe Orcan, Latif Ok, Ergin Ayvaz

SEFERİHİSAR;
Hilal Cemaloğlu, Fatma Serap Çınar, Rahmi Tezel Çınar, Senem Güler Solak, Tayfun İlhan, Gülbahar Kaplan, Fatih Özdem, Mahmet Ali Tarhan, İsmail Yetişkin

KARŞIYAKA;
Abdullah Engin, Adnan Alabay, Ajda Duran, Alev İldeniz, Ali Altay, Ali Yaramışlı, Alper Yücel, Aysun Kuru, Banu Cansız, Barış Erel, Başak İnan, Bedriye İnce, Birol Soylu, Burak Ali Durak, Burak Kotan, Buçin Ezgi Özsoy, Bülent Gerçek, Cem Doğan, Cem Durakan, Cemil Tugay, Cenk Erdöl, Dilek Bilgin, Dilek Karcı, Dinçer Çetin, Emin Karameşe, Engin Altunbay, Gizem Yıldırım, Gonca Özketen, Gürkan Albaz, Hakan Sunay, Hanımşah Han, Harın Atalayman, Hasan Taşkın, Hasan Oğuz Erbatu, Hatice Çınar, İhsan Kaya, İlker Akçe, İsfahan Naki, İsmail Alp Soydam, Kenan Ocak, Kezban Kaya, Levent Güçlü, Mehmet Durak, Mualla Özalp Hazne, Muharrem Etki, Murat Atayoğlu, Murat Dişlen, Naciye Çağlar, Nail Uylaş, Nurşen Balcı, Önder Koç, Özgür Özcan, Remziye Akyürek, Rujdi Gürbüz, Savaş Çolak, Seçim Alkan, Serdedil Coşkuner, Serdar Çoban, Serdar Çoban, Serkan Öner, Sıla Irmak Bozkurt, Süleyman Kuş, Şükrü Parmaklı, Tayfur Çetin, Uğur Ermeş, Yağmur İnanır, Yurdagül Berber, Zeynep Kıvrak

ÇEŞME;
Betül Araz, Sait Kavasoğulları, Ekrem Oran, Erdem Özen, Nuran Peker, Ali Şişman, Soner Varhan, Levent Veryeri

SELÇUK;
Ahmet Arslan, Filiz Ceritoğlu Sengel, Ayşe Kaçer, Mehmet Karanfil, İpek Onbaşıoğlu, Mustafa Ürkmez,

FOÇA;
Ayla Gülay, Birtan İskit,Fahrettin Elvanlar, Hasan Ercan, Hazal Kardelen Gerçek, Huriye Kuruoğlu, Işık Ergin, Kayahan Bora, Meryem Ertürk, Nevin Acar, Poyraz Aksoy, Serkan Kaplan

MENEMEN;
Hatice Altnbaşak, Gülten Aytaş, Nülüfer Ayyıldız, Ahmet Baykal, Aysel Bozkurt, Elif Doğan, Melis Dolan, Egemen Ege, Mehmet Erdoğdu, İsmail Gül, Eradl Güneş, Ömer Güney, Cem Kaya, Ali Koç, Şeyda Odabaş, Güseyin Özbey, Soner Öztürk, İsmail Polat, Emre Sağlam, Emir Şükrü Sarı

TİRE;
Nejat Bozkurt, Alp Bırak Ersen, Ayten Gülsever, Funda Pir, Şenol Sardoğan, Gürel Soyuer, Buse Şenler, Ali Uçmaz, İbrahim Ukil, Baki Üküşçevik

BAYINDIR;
Arif Uyguner, Şükrü Süreroğlu, Muhsin Tırılı, Hasan Dulger, İsmail Ersavaş

DİKİLİ;
Adil Kırgöz, Emre Kırlı, Gazi Gençoğlu, Gülten Kuzucuoğlu, Gülten Kuzucuoğlu, Hatice Demir, Hakkı Şener, Huhittin Kaya, Sabri Gören

BUCA;
Eren Acar, Tanju Altunbulak, Murat Arslan, Mehmet Bavank, Gizem Bayram, Hüseyin Benzer, Nazım Cihan, Hüseyin Çelik, Rojin Çelik, Ekin Çetin, Hakan Dedebal, İsmail Demir, İlker Dikmen, Yakup Doğan, Görkem Duman, Aylin Düzen, Okan Düzova, Varol Edebali, Binnur Ekici, Deniz Eroğlu, Akın Geyik, Haydar Göktepe, Günay Gül, Mehmet Ali Gül, İlker Gülçiçek, Sibel Güler, Ali İşen, Metin Halıcı, Gülhatın Kahraman, Zafer Kaplansoy, Evren Karakoyun, Ali Rıza Kaya, Sevgi Kazankaya, Anıl Ersin Kendigelen, Erhan Kılıç, Hüseyin Kocalar, Nevzat Koç, Furhat Kurt, Ezgi Lök, Cihan Özbek, Barış Özdemir, Sabriye Özdemir, İsmail Öznur, Özgür Pamuk,  Barış Sönmez, Mürüvet Suatoğlu Balcılar, Mehmet Süne, Eylül Şahin, Gülsen Şişbacak Karataş, Hacer Taş Gültepe, Hasan Tice, Ali Topçu, Umut Orkun Uğrak, Hesna Ünal, Sinan Yaman, Işın Yeleser, Cengiz Yıldız, Fikret Yıldız, Taner Yıldız, Tolga Yıldız, Yıldız Yılmaz, Gözde Yiğit, Hüseyin Yüzer

ALİAĞA;
Güneş Ataş, Faik Babayiğit, Arzu Baylav, Canan Özyiğit Cengiz, Hasan Gülmez, Erol Güngör, Ali Kaya, Zafer Maden, Merve Yusufoğlu Orhan, Ali Şerçe, Muharrem Şen

BERGAMA;
Mehmet Ecevit Canbaz, İrem Iraz, Çorman, İsmail Durmaz, Bensu Fidan,  Nafize Gökkaya, Hüseyin Kızıltan, Cengiz Özkaya, Halil Sinan, Emrecan Tokbay, Behice Türkdoğan, Ahmet Ülker, Mehmet Yazar

ÇİĞLİ;
Erkan Akar, Şirin Akgül, Ergül Akara, Yüksel Arduç, Sedef Ark, Seddat Arslan, Hasan Arslan, Niyazi Arslan, Bülent Bingöl, Zeynel Erdem, Baransel Güler, Utku Gümrükçü, Ferman Kaya, Mehmet Kazar, Kardelen Senem Kızıl, Yeşim Koçhan, Gizem Kotan, Ferhat Mansuroğulları, Zeynel Mertoğlu, Mert Özcan, Ertif Özgül, İbrahim Pamuk, Hikmet Polat, Yaşar Sert, Gülcan Şeker, Hülya Taner, Orhan Uçmaz, Mustafa Üçer, Efruz Ünal, Ali Yaşar, Mehmet Yıldırım

KARABAĞLAR;
Ahmet İlhan Akaltun, Ekincan Aksoy, Ezgi Aktaş, Yusuf Avşar, İsmet Basmacı, Ebru Batıhan, Nuri Batuhan, Yaren Bozdemir, Bahar Güler Burgucu, Recep Catuk, Özlem Çınar, Sema Kaydıran Çulhadaroğlu, Sakine Daloğlu, Metin Merkaya, Şerafettin Demirlek, Iğuzhan Demir, Şahin Demir, Cemal Demirgıran, Hasan Doğan, Latif Dostugur, Hüseyine Rbaş, Hamdi Erişen, Elif Erkan, Öznur Gençaslan, Neslihan Güçsav, Volkan Gürboğa, Neşe Kahraman, Çayan Kapçık, Hatip Karaaslan, Nafize Karacan, Aykut Karakoyun, Azad Yusuf Kaya, Murat Köse, Nurettin Menga, Kamuran Mut, Hüsnü Oral, Cevdet Okulmuş, Recep Özçalık, Kumru Özer, Tahir Özgüzel, Nevvaf Özmen, Murat Özmen, Ömer Ökten, Tuncer Polat, Başar Sözbir, Bülent Sözüpek, Osman Şahin, Simge Şeker, Asuman Şençamlar, Mustafa Şeşoğlu, Bülent Şimşek, Tuğba Tama, Hakan Tarhan, Özkan Tice, Sibel Turgul, Mehmet Türkbay, Sedef Uysal, Yusuf Yalçın, Latif Yelekçioğlu

 
Menemen'de nefes kesen festival!
 
CHP’li eski vekil açıkladı: Tüzükte neler var?
YORUMLAR
Toplam 4 yorum var, 4 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
mustafa 28 Ağustos 2023 Pazartesi 17:57

partiyi dolandıran serkan çildan konaktan il delegesi olmuş ,pes ,yazık

Yorumu oyla      2      3  
Buca'lı 28 Ağustos 2023 Pazartesi 17:26

Genel merkez bütün delegeleri tespit etti belediye başkanları fire vermeden delege listeleri oluştu,il ve büyük kurultayda kesinlikle Kemal Kılıçdaroğlu ve ekibi yüzde yüz oy ile iş başında kalacaktır,çünkü ön üç seçim kayıp edildi ama parti içi kurultaylarda bu ekip hiç kayıp etmediler bravo dantel gibi işliyorlar bu süreci iktidara yürümek sözde oluyor...

Yorumu oyla      2      3  
liyakat 28 Ağustos 2023 Pazartesi 14:40

karşıyakada ağalar,avcılar,pazarlıkcılar,2010,2015,2020,2023 hep aynı isimler,hep aynı kişiler NASIL OLACAK BU DEĞİŞİM

Yorumu oyla      2      3  
Gerçekler 28 Ağustos 2023 Pazartesi 13:38

Lüzumsuz biat edecek zatlar bunlarla hicbir şey olmaz sadece bölücü ve ayrıştırıcı olarak çalışırlar bu zihniyetle güle güle CHP

Yorumu oyla      2      3  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Erdoğan başkanlık edecek... AK Parti MKYK toplanıyor!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti MKYK toplantısına başkanlık ...
İsmi Büyükşehir için konuşulan Özgener’in durumu netleşti… Aday olacak mı?
Yerel seçim öncesi siyasi partilerden adayların gündeme geldiği dönemde ...
Başkan Saygılı ‘rotasyon’ düğmesine bastı… En az yarısı gidecek!
AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı yerel seçim öncesinde teşkilat ...
 
CHP’li Taşkın’a Kadın Kolları’ndan sitem: Oturduğunuz koltukta kadınların emeği çoktur!
CHP İzmir Milletvekili Yüksel Taşkın, Karabağlar İlçe Kongresi’nde, Tüzük ...
Kılıçdaroğlu, Akşener’in eleştirilerine ne dedi?
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti lideri Meral Akşener’in ...
Yeniden Refah, yerel seçim için kararını verdi
Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Suat Kılıç, "Seçimlere Yeniden ...
 
CHP'li belediyelere burs talimatı!
CHP, bünyesindeki bütün belediyelere barınma sorunu olan üniversite öğrencilerine ...
Mehmet KARABEL yazdı... Keskin bıçak!
Mehmet KARABEL yazdı... Keskin bıçak!
Liste gecikti, Karabağlar Kongresi karıştı!
CHP Karabağlar olağan ilçe kongresinde Divan Başkanı Yücel Taşkın, listelerin ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Köprü üstü kalabalık
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İngiltere seçimini okuyalım
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
'Bozkurt' işareti Avrupa'ya neden dert oldu?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Kültürel İslam, Siyasal İslam...
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çocuk istismarı
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
Ormanlarımız yanar gider!
Aylin AKDOĞAN
Aylin AKDOĞAN
İzmir-İN
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
İnsan insanı yakar mı?
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Türk Milleti!!!
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Az okumuşlar
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva