HABERLER>POLİTİKA
5 Şubat 2022 Cumartesi - 14:14

CHP İzmir'den 'rozet' şovu! Tek seferde 450 yeni üye…

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir'de düzenlenen 450 kişilik yeni üye kaydı töreninde konuşan CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı, "Biz, nereden geldiğinize bakmıyoruz, neden geç geldiniz diye sormuyoruz. 6 oklu Atatürk'ün kurduğu CHP'ye geldiğiniz için size teşekkür ediyoruz diyoruz. Sanki 40 yıldan beri CHP'de emek veren arkadaşlarımız gibi bugün katılan arkadaşlarımız da bizim yol arkadaşlarımızdır" ifadelerini kullandı

CHP İzmir den  rozet  şovu! Tek seferde 450 yeni üye…

Oktay GÜÇTEKİN / EGEDESONSÖZ - Cumhuriyet Halk Partisi İzmir il yönetimi 450 yeni üye kaydı için rozet takımı töreni düzenledi.

Ahmet Adnan Saygun Sanat Merkezi'nde düzenlenen rozet takım törenine ev sahibi CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel'in yanı sıra CHP Genel Sekreteri Selin Sayek Böke, CHP Örgüt ve Örgüt Yönetimlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı, CHP İzmir Milletvekili ve PM Üyesi Ednan Arslan, CHP İzmir Milletvekilleri Özcan Purçu, Tacettin Bayır, Murat Bakan, Kani Beko, Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ, Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, il yöneticileri ve ilçe başkanları katıldı.

SALICI: BURASI BEŞLİ ÇETEYİ SEVENLERİN PARTİSİ DEĞİL
Kürsüye çıkarak yeni üyelere seslenen CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı, AK Parti'nin doğru işler yapmadığı için bu kadar yeni üyenin partiye katıldığını vurgularken şu ifadeleri kullandı:

 "Uzun uzun AK Partinin neyi yapamadığını anlatmayacağım. AK parti bir şeyi iyi yapıyor olsa zaten siz CHP'ye katılıyor olmazdınız. AK Parti birçok şeyi eksik yaptı. Elektrik faturalarından canı yanmayan kaldı mı bu ülkede? Kirasının yarısı kadar elektrik faturası ödeyen esnaf var bu ülkede. Kendiliğinden sokağa çıkan ve bu duruma isyan eden vatandaşlarımız var. Bir de iki günden beri elektrik bile bulamayan Ispartalılar var. Geceleri mum ışığında oturan vatandaş, gündüz sokağa bile çıkamıyordu, telefonunu bile şarj edemiyordu, karakışta yorgan altında ısınıyordu. Siz bu manzarayı yaşıyorsunuz. Türkiye'de kutuplaştırma siyasetinin getirdiği yeri de biliyorsunuz ve bu nedenle geleceğin iktidarı CHP'ye geldiğinizden dolayı büyük bir mutluluk duyuyoruz. Biz, nereden geldiğinize bakmıyoruz, neden geç geldiniz diye sormuyoruz. 6 oklu Atatürk'ün kurduğu CHP'ye geldiğiniz için size teşekkür ediyoruz diyoruz. Sanki 40 yıldan beri CHP'de emek veren arkadaşlarımız gibi bugün katılan arkadaşlarımız da bizim yol arkadaşlarımızdır. CHP'ye gelen sizler nasıl bir siyasi partiye geldiniz? Burası 5'li çetedekileri sevenlerin partisi değil, onlara uzak olanların partisi. Devletin ihalelerini hesapsız kitapsız birilerine verilmesi için ihale kanununu değiştirenlerin partisi değil. Burası pudra şekerini pudra şekeri olarak tanıyanların partisi. Burası insanların inançlarına saygılı olanların partisi. Burası herkesin barış içinde yaşayabileceğini temin etmek isteyen, doğusunun ve batısının da eşit olmasını gerektiğini savunanların partisi. Burası birisi açken tok yatmayanların partisi. Biz yoksullukla gurur duymuyoruz, ortadan kaldırmak için mücadele ediyoruz. Millet İttifakı çerçevesi içinde iktidar yakın. Buna hazırlık yapan CHP Genel Merkezi, il ve ilçe örgütleri iktidar için politikalarımız kadrolarımız açısından gerekli hazırlıklarımızı tamamlamak üzereyiz. Bu içinde bulunduğumuz sıkıntılı durumdan nasıl çıkacağımızı ifade ediyoruz. Örgütlerimiz il ve ilçe başkanlarımız sahada da daha fazla vatandaş ile buluşabilmemiz için gerekeni yapıyor. 2022 yılında Atatürk'ün Samsun'da ilk adım attığı yerde anıtı sindiremeyen, Atatürk'ü sindiremeyen insanlarla da karşılaşıyoruz. Bunların provokasyon olduğunun farkındayız. Mustafa Kemal Atatürk bu ülkede herkesin gönlünde. Semboller üzerinden saldırabilirsiniz ancak bu ülkedeki insanların gönlünden alma imkanınız yoktur."

BÖKE: BU SORUMLULUĞU ANLATMAK ARTIK SİZİN OMUZLARINIZDA
Kürsüye çıkan Genel Sekreter Selin Sayek Böke ise katılanların hangi partiden geldiğinin önemi olmadığını belirtirken şunları söyledi:

Bugün içinde bulunduğumuz karanlığın aşılması için bir arada duran yani siyasete ihtiyacı var. CHP'nin kurduğu siyaset tam budur. Toplumu kimlik ayrıştırımını engellemeye çalışan, kim olursa olsun hepimizin eşit olduğu, dayanışma ile var olabileceği ve 100 yıla dayanmış bir tarihten gelen CHP'yi büyüten varlığınız için sizlere teşekkür ediyorum. Bize dayatılan bu karanlık bu umut ışıkları ile aşılacak. Eşit, demokratik, adalete dayalı toplumu ayağa kaldırma iradesi böyle büyütecek. Sizler bugün ilk adımı attıysanız göreviniz sizler gibi henüz katılamayanları bu sorumluluğu anlatmak sizin omuzlarınızda. Hükümetin getirdiği durum derin bir ekonomik buhran, herkesin mutfağında büyük yangının var olması, yeni zamların haber değerinin yitirdiği bir karanlık ile karşı karşıyayız. Bu karanlığı aşmak için bir arada olmaya, demokrasiyi var etmek için farklı şeyleri hep birlikte söylemeye ve özgür alanları CHP'de olduğu gibi büyütmeye çok ihtiyacımız var. Bu buluşma daha eşit, daha adil bir durumun ilk adımları olduğu için sizlere teşekkür ediyorum."

ÖZUSLU: CHP, MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'ÜN İKİ EMANETİNDEN BİRİDİR
Konuşmasını gerçekleştiren İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mustafa Özuslu, "Başkanımız şu anda Aliağa'da 6 masal evi ve kreşin açılışı için bulunmaktadır. Bu şu demek; CHP'li belediyeler tıkır tıkır çalışıyorlar ve halkına hizmet etmek için her türlü engellemeye rağmen işlerini yapmaya devam ediyorlar.  Adım attığımız CHP Ulu Önder Mustafa Kemal'in benim 2 emanetten biridir dediği CHP ve diğeri de Türkiye Cumhuriyetidir. CHP'li olmak bir onurdur. CHP üyeleri içerisinde en büyük rütbe ise partinin neferi olmaktır. Bu bilinç ile CHP'nin iktidarına, hak hukuk adalet demokrasi mücadelesine, Türkiye'yi Millet İttifakı ile birlikte ülkeye giydirilmeye çalışılan gerici faşist uygulamaları atıp gerçekten laik bir ülke haline getirmek için CHP'ye adıma attığınız için hepinizi alkışlıyorum" dedi.

YÜCEL: CHP ÜYESİ OLMAK SİZE VE BİZE ÇOK ÖNEMLİ SORUMLULUK VE MİSYON YÜKLER
Ev sahibi olarak konuşan CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel ise yeni katılan üyeler ile birlikte çok daha umutlu olduklarını belirtirken şunları söyledi:

"CHP üyesi olmak bir tarafta bir onurdur, bir taraftan size ve bize çok önemli sorumluluk ve misyon yükler. CHP köklerini Anadolu ve Rumeli Müdafa-i hukuk cemiyetlerinden alma mili mücadeleyi örgütleyen tam bağımsız bir Türkiye Cumhuriyeti devletini kurulmasını sağlayan bir partidir. Her türlü imkan varken çok partili sistemin önünü açan bir partidir. Her zaman eşitlikten özgürlükten yana , ezilenden yana ve  demokrasinin gerçek anlamda ülkemizde hayata geçmesinden yana. Hepiniz zor günler geçiriyorsunuz. Ekonomik kriz artık herkesi etkiliyor. Bunu cüzdanınızda evinizde her yerde hissediyorsunuz. Özellikle son birkaç ayda bütün halkımız fakirleşti. Bu bir kader değil, tesadüf değil , ülkeyi yönetenlerin tercihi. Biz bu yaşadığımız sıkıntıları düzeltmek için, ülkemize huzuru adalete, barışı getirmek için bir mücadele veriyoruz ve bunda başarılı olacağımıza ben inanıyorum. Geçmişte burada çok farklı kesimlerde arkadaşlarımız var. Geçmişte farklı siyasi partilere oy vermiş olabilirsiniz, üye olmuş olabilirsiniz. Bunların hiçbiri ile ilgilenmiyoruz. Çünkü bizi bir arada tutan bağlarımız var. Mustafa Kemal Atatürk, Türkiye Cumhuriyet, Milletimiz ve Bayrağımız bunlar bizi bir arada tutan şeyler. Geri kalan tüm farklılıklarımızın bizim zenginliklerimizdir. Mutlu ve barış içinde yaşayacağımızı Türkiye'yi hep birlikte kuracağız. Bu mücadelede sizlerle birlikte çok daha güçlü ve umutluyuz."

 
AK Partili Kaya: Seferihisar Soyer'den çektiğini hiç kimseden çekmedi!
 
Başkan Soyer Masal Evleri açılışından seslendi: Geliyor gelmekte olan!
YORUMLAR
Toplam 2 yorum var, 2 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Vatandaş 6 Şubat 2022 Pazar 13:02

Bu üyeleri kayıt işlemlerinin olması çok güzel ama e devlet üzerinden partiden istifa edenler bir hayli çok bu konuda iki sene önce parti üyesi Barış YARKADAŞ e devletten bir çok partili istifa ettiğini duyurdu ve genel merkezi uyarmıştı,ne gibi önlemler alındı acaba?...

Yorumu oyla      3      3  
HASAN GÜRSEL ALTUĞ 5 Şubat 2022 Cumartesi 18:31

Chp'nin web sitesinden online Chp'ye üye olamıyorsunuz.Üyelik formu doldurduğunuzda yaşadığınız ilçedeki ilçe teşkilatının onayından sonra üye olacaksınız uyarısı çıkıyor. Bugün üye olanlar bu onayı aldı herhalde. :)

Yorumu oyla      2      3  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
AK Partili Kaya: Seferihisar Soyer'den çektiğini hiç kimseden çekmedi!
AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, saha programları kapsamında Seferihisar'daydı.
Sındır’dan Bakan Pakdemirli’ye sert mesaj: Önce çiftçiye hakkını ver!
Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli’nin, tarımda dış ticaret fazlası ...
İnce'den 'anket' sorusuna çarpıcı yanıt: İzmir en umutlu olduğum kent!
Düzenlenen basın toplantısında konuşan Memleket Partisi Genel Başkanı ...
 
CHP PM Üyesi’nden İzmir için flaş iddia: Merkezdeki hastaneler kapatılacak!
CHP PM Üyesi Rıfat Nalbantoğlu, şehir hastaneleri açıldıkça kent merkezinde ...
CHP'li meclis üyesi istifa etti... İlçe başkanlığına aday olacak!
Torbalı Belediye Meclisi Şubat ayı olağan meclis oturumuna CHP'li Meclis ...
Atmaca'dan Büyükşehir'e Aktepe-Emrez isyanı
Gaziemir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Uğur İnan Atmaca, ...
 
Nalbantoğlu'ndan ekonomi eleştirisi: Matematik verileri ortada!
İzmir'in verdiği vergilerin büyük bir bölümünü geri alamadığını dile getiren ...
Kılıçdaroğlu'ndan ittifak açıklaması
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, "ittifakta çatlak" iddialarına ilişkin, ...
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ukrayna dönüşü mesajlar
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ukrayna ziyareti sonrası dönüş yolunda ...
 
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İran’da yeniden Türk başkan!
Ayda ÖZEREN
Ayda ÖZEREN
Sensedim - 266 Gün
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Atatürk’ün, Çeşmeliler ile ilk teması...
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Kalbi güzel kötü adam!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Köprü üstü kalabalık
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çocuk istismarı
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
Ormanlarımız yanar gider!
Aylin AKDOĞAN
Aylin AKDOĞAN
İzmir-İN
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
İnsan insanı yakar mı?
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Türk Milleti!!!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva