HABERLER>POLİTİKA
2 Haziran 2011 Perşembe - 12:06

Cemaatten MHP'ye deklarasyonlu destek

İskenderpaşa Cemaati ''Başbakan, MHP'nin barajı aşamayacağını bekliyor'' deyip MHP'yi destekledi.

Cemaatten MHP ye deklarasyonlu destek

İSTANBUL - Es'ad Coşan'ın oğlu Nurettin Coşan'ın liderliğindeki İskenderpaşa Cemaati MHP'yi destekleyeceğini bir deklarasyonla ilan etti. Daha önce DYP'yi destekleyen bir dönem AKP ile hareket eden cemaat bu defa MHP'ye destek çıkacağını açıkladı.
 
ASALAKLARI SİLKELE
"Başbakan, MHP'li kardeşlerin barajı aşamayacağını bekliyor" denilen açıklamada kamuoyuna "Maneviyat bahçemize dadanmış domuz sürülerini, sırtlanları, hain köpekleri, kurnaz tilkileri, leş kargalarını, kanımızı, canımızı, değerlerimizi, zenginliklerimizi emmeğe yeltenen sülükleri, asalakları silkele" çağrısında bulunuldu.
 
BOZKURTLARA FIRSAT VER
İlk Genel seçimde AKP'ye verilen desteğin Başbakan tarafından değerlendirilemediğini söyleyen Coşan "Şimdi silkin, şimdi uyan, dengeleri boz. "Bozkurtlara" fırsat ver, yol ver, oy ver. Çeki düzen versin, destek olsun dostlara, fayda versin, tek yürek olsun iyiler." dendi. "MHP'li kardeşlerim, barajı aşın da, sizinle birlikte, daha önce söz verip de yerine getiremeyenler için bir telafi fırsatı doğsun." diyen Coşan, "Birleşsin güçler def etsin akbabaları, şanımız yürüsün cihanda. Sefillere uşak olmayalım" sözleri ile cemaat üyelerine çağrıda bulundu.
 
İşte Nureddin Coşan İmzasını taşıyan bildiri:

Aklını Kullan!
 
Değerli kardeşim, aklını kullan!
 
Nereye gidildiğini, yarın ne olacağını, canından çok sevip tercih edip büyüttüğün çocuklarını, istikbalini düşün, emekliliğinin, sonrasının, hayatının istemediğin, tasvip etmediğin bir düzeneğin içinde geçtiğini, heba edildiğini farket, bu duruma müdahale et, itiraz et, boş verme!
 
Anlamaya, görmeye çalış, doğruyla yanlışı ayır, duruşunu özünle birleştir.
 
Göz boyamalı, kısa vadeli, saman alevli, serap misali ağzına bal çalındığını, çalınanın aslında bal olmadığını, duygularınla oynandığını, oynananlardan bihaber gafil kaldığını gör!
 
Kafanı devekuşu gibi kuma gömüp yaşadığın ülkede değerlerinin buharlaşmasına kayıtsız kalma, "neme lazım" deme, "menfaatim" deme!
 
Maneviyat bahçemize dadanmış domuz sürülerini, sırtlanları, hain köpekleri, kurnaz tilkileri, leş kargalarını, kanımızı, canımızı, değerlerimizi, zenginliklerimizi emmeğe yeltenen sülükleri, asalakları silkele, sırtından at, kamburunu düzelt, el ele ver, gücünü topla, maneviyatını düzelt, iyileri bul, onlarla birleş, işbirliği yap, yanlışı düzelt!
 
Bunu daha önce yaptın. Güzeli seçtin, güzelleştin, güçlendin. Örnek oldun, öncü oldun, yol gösterdin, ilham kaynağı oldun, sevildin...
 
Isıttın, karanlık asırlara güneş oldun aydınlattın. Çağ atlattın. Susuz yüreklere su serptin, serinlettin. Umut oldun, çare arayan biçare insanlığa, tarih yazdın altın harflerle dimağlara.
 
Şimdi silkin, şimdi uyan, dengeleri boz. "Bozkurtlara" fırsat ver, yol ver, OY ver. Çeki düzen versin, destek olsun dostlara, fayda versin, tek yürek olsun iyiler.
 
"Sagduyu'nun" mevcut hükümeti kuran partiye ilk genel seçimlerinde tek başına iktidar olmasıyla sonuçlanan verdiği şartlı destekle bile, hala, maalesef insanlık için, inananlar için beklenenleri gerçekleştiremeyen Sayın Başbakan, MHP'li kardeşlerin barajı aşamayacağını bekliyor. Haydi! Yalnız bırakmayalım meydanda özgürlükler vaad edegelen arkadaşı. MHP'li kardeşlerim, barajı aşın da, sizinle birlikte, daha önce söz verip de yerine getiremeyenler için bir telafi fırsatı doğsun.
 
Birleşsin güçler def etsin akbabaları, şanımız yürüsün cihanda.
 
Sefillere uşak olmayalım.
 
Çünkü, kölesiyiz, Razı olsun alemlerin Efendisi bizden.
 
Nureddin Coşan

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 2 yorum var, 2 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
2 Haziran 2011 Perşembe 17:16

İyi niyet makbuldür Zan altında bırakmak muteber değildir.Yukarıda beyan edilen görüş Devletimiz Milletimiz ve insanlık için iyi bir zan ise Allah razı olsun Kim mümin kardeşinin kusurunu araştırır yayarsa o mümin olur mu?Oysa Mümin insan müslüman kardeşinin ayıbını örtendir.Mümin elinden dilinden gönlünden sakınandır Allah tan afv ve mağfiret dileyendir.Mahmud Esad Coşan hocaya Allah rahmet eyleye Oğlu Sn Nureddin Coşan hocaya da fikrini derecesini yüksek eyleye Yüreğinize sağlık. Selam ve dua ile

Yorumu oyla      13      6  
erkan tek 2 Haziran 2011 Perşembe 12:49

bu haber chp den gelen oyların önünü kesme amacı taşımaktadır,olaylara bakınca mhp yle nasıl uğraşıldığını anlıyorum.müthiş bir mhp karşıtı mücadele yapılıyor sadece bozkurtlar değil hepimiz sahip çıkalım bir seferlik mhp ye

Yorumu oyla      15      7  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Tataroğlu: Ülkenin ve kadınların umudu CHP
Cumhuriyet Halk Partisi İzmir 2. bölge milletvekili adayı Elfin Tataroğlu ...
Akay: Gölge etme başka ihsan istemez
AK Parti İzmir İl Başkanı Akay, Başbakan Erdoğan’ın açıkladığı İzmir projelerine ...
Kavuşan: Ülkemizi hak ve adalete göre yöneteceğiz
Saadet Partisi İzmir milletvekili adayı Selçuk Kavuşan, “Milli Görüş, ...
 
Tatlıses CHP’den aday olmak istemiş
Sanatçı İbrahim Tatlıses'in CHP'den aday olmak istediği ortaya çıktı. ...
‘12 Haziran’ı demokrasi düğününe çevirelim’
CHP İzmir Milletvekili Adayı Mustafa Moroğlu, seçime çok kısa bir süre ...
Çıray: AKP sağlığı ranta dönüştürdü
CHP İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı Doktor Aytun Çıray, Tire’de iktidarın ...
 
Şengül: İzmir büyüyecek, İzmirli zenginleşecek
AK Parti İzmir 2. Bölge adayı Aydın Şengül, İzmir’i durağanlıktan kurtarıp ...
Şahin: İzmir’in marka değerini yükselteceğiz
MHP İzmir 1. Bölge Adayı Selahattin Şahin, 9 yıldır mecliste olanların ...
Dağ: Organize sanayi bölgelerinin sayısı artıyor
AK Parti İzmir 2. bölge milletvekili adayı Hamza Dağ, Bornova Sanayi Sitesi’nde ...
 
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
'Pişman olmuş adama Nobel verdiler!'
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Altın anahtarla açılan Sümerbank'ın acı sonu!
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
‘Gönülsüz bekarlar’ için bakanlar devreye!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İmamoğlu yalnız mı bırakılıyor?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Atatürk’ten rövanşı alacaklar da…
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
Halkın gerçek gündemi sahnede!
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve Bugün Türkiye (10) 'Bak Postacı Geliyor'
Serdar DEĞİRMENCİ
Serdar DEĞİRMENCİ
Sonbahar
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Bu da geçer
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Son nefeste Göztepe!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva