HABERLER>MAGAZİN
23 Aralık 2010 Perşembe - 00:00

Cem Özer ve Nurgül neden boşanıyor?

  Altı yıllık eşi ve çocuğunun annesi Nurgül Yeşilçay ile boşanma kararı alan Cem Özer, ayrılık hakkında konuştu.’

Cem Özer ve Nurgül neden boşanıyor?

 
Altı yıllık eşi ve çocuğunun annesi Nurgül Yeşilçay ile boşanma kararı alan Cem Özer, ayrılık hakkında konuştu.’
 
Yeşilçay'la evlerini altı ay önce ayıran Cem Özer, boşanma kararı aldıklarını doğruladı. Cem Özer ayrılıkla ilgili şöyle konuştu: "Biz birbirini seven iki insanız. Şimdi boşanıyoruz ve bu aramızdaki özel bir durumdan kaynaklanıyor. Nedeni de mezara kadar sır kalacak. Bu kararı, yazıldığı gibi altı ay önce değil kısa süre önce aldık ve uygulamaya koyduk. Birkaç gün içinde boşanacağız. Ben Nurgül'ü her zaman sevdim ve sevmeye de devam edeceğim."
 
Borçları yüzünden mahkemelik olan Cem Özer, bu nedenle açılan davaların evliliğini yıprattığı iddiası için de şunları söyledi: "Ben hayatımda hep borçlu ve alacaklıydım. Ayrılığımızın nedeni borçlar değil. Bu konuda Nurgül de bir şey söylemez, ben de konuşmam. Boşanma kararı aldık ve artık geri dönüş yok."
 
Oyuncu çiftin dizi setinde başlayan aşkını borç mu bitirdi?
 
Çocuklarına, aşklarının başladığı Melekler Adası adlı dizinin yapımcısı Osman Yağmurdereli'nin isminden esinlenerek Osman Nejat adını veren oyuncu Nurgül Yeşilçay ile Cem Özer'in 6 yıl önce gizli nikahla kurulan evliliği, anlaşmalı ayrılıkla sona erdi. Evliliğin bitişine Cem Özer'in borçlarının neden olduğu öne sürülüyor.
 
6 yıllık evliliklerini sona erdiren oyuncu Cem Özer ile Nurgül Yeşilçay'm ilişkisi, Melekler Adası adlı dizinin setinde başladı. Osman Yağmurdereli'nin yapımcılığında Mudanya Trilye'de çekilen Hande Ataizi ile Nurgül Yeşilçay'm başrolünde olduğu dizinin kadrosuna Cem Özer sonradan dahil oldu.
Cem Özer ile Nurgül Yeşilçay, dizi setinde aşka olumlu bakmadığı bilinen Osman Yağmurdereli'yi ilişkilerinin set aşkı olmadığına; evliliğe giden ciddi bir birliktelik olduğuna ikna etti. Ve çift yapımcıya o zaman verdikleri sözü tutup doğan çocuklarına Osman Nejat ismini koydu. Beşiktaş Belediye Başkanı İsmail Ünal'ın kıydığı gizli nikah basma yansıdığında insanları iki şey şaşırttı. İlki, özgürlüğüne düşkün imaj çizen ve evlilik fikrine uzak olduğunu dile getiren Nurgül Yeşilçay'm evlenmesiydi. İkincisi ise Nurgül Yeşilçay'm o dönem imajı pek de iyi olmayan Cem Özer ile dünya evine girmesiydi. Ancak onların aşkı tüm eleştirileri göğüslemeye yetti.
 
'ARKADAŞIM KALACAK'
Yeşilçay, çocukları Osman Nejat'ın 2005'teki doğumunun ardından, oğluna iyi annelik yapabilmek için bir süre çalışmadı. Cem Özer de ses getiren sivri eleştirilerini bıraktı. Çift birlikte Adem'in Trenleri filminde övgü alan bir oyunculuk sergileyerek iş birlikteliğinde de kendilerini gösterdi. Ancak çiftin ortağı olduğu şirketin yaptığı Şafak Sezer'li "Kadri'nin Götürdüğü Yere Git" filminin borçları ve gelen haciz kararlarının evliliği de yıprattığı yorumları sıklaştı. 1 yıl önce ayrılık noktasına gelen çift "yeniden deneme" kararı aldı. Avukatlarının da onayladığı gibi 6 ay önce evlerini ayıran Özer ve Yeşilçay, çocukları için evliliklerini kurtarmaya çalıştı. Ancak çabalar onları buraya kadar getirdi ve çift, önceki gün anlaşarak boşanmak için avukatlarına vekalet verdi. Çocuğun velayeti Nurgül Yeşilçay'a verildi. Bebek'te oturdukları ev ise zaten Yeşilçay'm birikimleriyle aldığı kendi eviydi. Yeşilçay, "Cem en iyi arkadaşım olarak her zaman görüşmeye devam edeceğim biri" diyerek dostça ayrılık mesajı verdi.
 
'YERİM PORTAKALINI'
Son 1 yılın en ünlü sinema ve televizyon yıldızlarından biri olan Nurgül Yeşilçay'ın hayatı 1976'da Afyon'da başladı. Ortaokul ve lise eğitimini İzmir'de tamamlayan Yeşilçay, üniversite eğitimini Eskişehir'de aldı. Anadolu Üniversitesi Tiyatro Bölümü'nde henüz öğrenciyken İkinci Bahar dizisinde Türkan Şoray'ın kızı rolüyle bir anda parladı. Kısa süre sonra fenomen haline gelen Asmalı Konak'ta ilk başrolünü üstlendi. Özcan Deniz ile oynadığı dizideki Bahar rolü ona şöhretin kapılarını sonuna kadar açtı. Kariyerinde adım adım yükselen Yeşilçay, Altın Portakal'a aday olup alamayınca 'Yerim portakalını" diye ilginç bir tepki gösterdi. Erden Kıral'ın yönettiği Vicdan'daki rolüyle bu ödülü aldığında ise sahnedeki ilk tepkisi "Bu muymuş?" oldu. Televizyondaki kariyerini ise hiç "ihmal" etmedi; dizilerin en çok talep edilen kadın oyuncusu oldu.
 

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
’‘Evlilik bana göre değil’’
Dünyaca ünlü oyuncu Eva Mendes 8 yıldır süren birlikteliği hakkında konuştu. ...
Cem Özer'le Nurgül Yeşilçay çifti boşanıyor!
Ayakligazete.com'un haberine göre, bir süredir bir dargın bir ...
Sibel Can’’a 2 ayda 10 kilo verdiren çorba
Sibel Can Londra'da İngiliz bir doktor eşliğinde 2 ayda 70 kilodan ...
 
’‘Behlül’’ milyon dolar kaybettirdi
Oldukça büyük bütçeli bir film çekmeye hazırlanan Araplar ülkelerinde ...
2010'un yıldızı Tarkan
2010 yılında müzik dünyasının en çok satan albümü Tarkan’’ın ’“Adımı ...
Atalay: Bazı öğrenciler kendini yere atıyor!
İçişleri Bakanı Atalay, "Yerde yatan kız öğrenci görüntüsünü 40 yönden ...
 
Şok iddia: Tekin’’le Batum yumruk yumruğa!
Kurultayını tamamlayan CHP'de yaşanan ’‘kota krizinde’’ Gürsel Tekin ...
Dostluğu bitiren gol sevinci
Bursasporlu Sercan Yıldırım’’ın Gençlerbirliği maçında attığı gol sonrası ...
Hande’’nin zor zamanları: Bebeğini kaybetti
Geçtiğimiz yazdan beri Amerikalı gazeteci Benjamin Harvey’’le birlikte ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Halktan biri olma sanatı!
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve Bugün Türkiye (7) 'Yazlık Sinemalar'
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
Kartla ödemede 'derin' sorular!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Yolun sonu
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Buraya kadar!
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Pişmanlıklar
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Gürgen Kral
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Rüşvet ile jest arasında!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Stoilov’a nazar değdi!
Ayda ÖZEREN
Ayda ÖZEREN
Kirpi ikilemi – Hayır deme sanatı
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva