HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
7 Eylül 2011 Çarşamba - 14:44

Bayraklı'dan 'söz düellosu' açıklaması

Bayraklı Belediyesi geçtiğimiz günlerde yapılan olağan meclis toplantısı sonrası çıkan haberler üzerine yazılı bir açıklama gönderdi.

Bayraklı dan  söz düellosu  açıklaması

İZMİR - Bayraklı Belediyesi tarafından yazılı olarak yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: 
“Bayraklı Belediyesi’nin 05.09.2011 tarihinde gerçekleşen olağan Meclis Toplantısı’nın ardından bazı yayın kuruluşlarında “CHP’li Karabağ, muhalif üyeye söz vermeyince söz düellosu çıktı” şeklinde yer alan haberler gerçeği yansıtmamaktadır.  Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, Cumhuriyet Halk Partisi Meclis Üyesi Levent Ölçer’in ara verilmesi talebini kabul ederek 5 dakika ara vermiş, aranın hemen ardından başlayan Meclis’te ilk sözü Meclis Üyesi Yüksel Türker’e vermiştir. Türker daha sonra kürsüye çıkarak konuşmasını yapmıştır. Gelişmeler de meclis kayıtlarına bu şekilde yansımıştır.

Bayraklı meclisinde "söz" düellosu...haberi için tıklayın

Ne Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ’ın ne de Cumhuriyet Halk Partisi Grup Başkanı Levent Ölçer’in Meclis Üyesi Yüksel Türker’e müdahalesi bulunmamaktadır. Bu konu hakkında çıkan haberlerin tamamı yanlış ve eksiktir. Kamuoyunun bilgisine sunarız” denildi.

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 44 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
EDİTÖR 13 Eylül 2011 Salı 13:56

Sevgili egedesonsöz okuyucuları bu haber yoruma kapanmıştır...ilginize teşekkürler....

Yorumu oyla      12      6  
kasabalı 13 Eylül 2011 Salı 13:26

senin ismin ahmet değil yt hasan karabağ doksanlı yılların başında shp il yönetim kurulu üyeliği yaptı chp 1992de açıldı şimdi nasıl oluyorda sen ondan önce partili oluyorsun hasan başkanın shpde yönetim kurulu üyeliği yaptığı dönemde yt anapta sade bir üyeydi chpde olduğu gibi anaptada etkili bir görevi yoktu yt buraları kullanarak kendini ön pilana çıkarmaya çalışma bayraklıda seni tanıyan yok eğer iftiralarına devam edersen chp karşıyakada anaptan geldiğin belgeyi yayınlarım

Yorumu oyla      13      8  
AHMET 13 Eylül 2011 Salı 12:22

YÜKSEL TÜRKER MEVKİ MAKAM PEŞİNDE KOŞSAYDI HASAN BAŞKAN'IN DİZİNİN DİBİNDEN AYRILMAZDI.SEÇİMDE CHP MECLİS ÜYESİ ADAYI OLDUĞUNA GÖRE TABİKİ KENDİ PARTİSİNE ÇALIŞACAK Kİ MECLİS ÜYESİ OLABİLSİN.ATIYOSUN BARİ MANTIKLI AT ADAM CHP'DEN MECLİS ÜYESİ ADAYIYKEN AKP'YE ÇALIŞIP KENDİ MECLİS ÜYELİĞİNİ Mİ YAKACAK.YAA KENDİNİ GÜLDÜRME KOMİK DURUMA DÜŞÜYOSUN.YALIDA DAİRESİ OLAN KİM HERKES ÇOK İYİ BİLİYOR.BAK SEN DE ÖĞRENDİN ARTIK YALIDA DAİRENİN ANLAMINI Kİ CÜMLE İÇİNDE KULLANABİLİYOSUN! HÜSNÜ'YÜ BAŞKANINA SOR

Yorumu oyla      14      6  
AHMET 13 Eylül 2011 Salı 12:17

BENİM ADIM AHMET.KASABALI SENİN GİBİ ÇAKMA İSİMLER KULLANMIYORUM.NE SİYASETİ BİLİYOSUN NE GEÇMİŞ TARİHİ.HASAN BAŞKANIN SHP'DE SİYASET YAPTIĞI DÖNEMDE CHP'DE AKTİF BİR SİYASİ PARTİYDİ.HASAN BAŞKAN 94-99 YILLARINDA SHP'DEN MECLİS ÜYESİYDİ, O YILLARDA YÜKSEL TÜRKER CHP'DE SİYASETE BAŞLAMIŞTI.BİLMEDİĞİN ŞEYLERİ YAZMA SONRA DA BEN BİLMEM PARTİLİLERİME SORDUM DİYE KIVIRMA!!! AZİZ ABİ DİYE ALAY ETTİĞİN KİŞİ CHP İZMİR BELEDİYE BAŞKANIDIR, KENDİNİ CHP'Lİ OLARAK LANSE EDİYOSUN AMA KANDIRAMAZSIN!!!

Yorumu oyla      14      6  
kasabalı 13 Eylül 2011 Salı 11:51

BEN BİLEMEM PARTİLİLRRİME SORDUM O ANAPTAN CHPYE GELDİ DEDİLER BAK KENDİN İTİRAT EDİYORSUN HASAN BAŞKAN SHPDEYDİ 12EYLÜLDEN SONRA ÖNCE HP SONRA SODEP SONRADA SHP KURULDU DAHA SONRA 2Sİ BİRLEŞTİ CHP OLDU DEMMEKKİ SEN EN SON KURULAN CHPYE ANAPTAN KATIDIN Y T HASAN KARABAĞ SENİ AZİZ ABİNİN YANINA GÖNDERECEK SIRALAMAYA GETİRSEYDİ YADA MEVKİ VE MAKAM VERSEYDİ BÖYLE DERMİYDİN ACABA ŞİMDİDEN YALIDA DAİRE VE ARABA VAAT ETTİĞİNE MAKAMDA OLSAN NELER VERMEZDN HÜSNÜYE SERVİS YAPMA SEÇİMDE AKPYE ÇLŞTMI

Yorumu oyla      13      8  
AHMET 13 Eylül 2011 Salı 11:17

Y.T CHP'DE İLK KEZ SİYASETE BAŞLADIĞINDA BAYRAKLI BELEDİYE BAŞKANI O ZAMAN SHP'DE SİYASET YAPIYORDU İSPATLI VE KANITLIDIR.Y.T'NİN HERKES KİM OLDUĞUNU BİLİYOR BAŞKA BİR PARTİDE NE KAYDI NE GEÇMİŞİ VARDIR.SEN İSPATLAYAMAZSIN AMA BEN BAYRAKLI BELEDİYE BAŞKANININ SHP'DEN GELDİĞİNİ İSPATLARIM!!!

Yorumu oyla      14      6  
AHMET 13 Eylül 2011 Salı 11:15

EDİTÖR, NEDEN YORUMLAR ÜZERİNDE OYNAMA YAPILIYOR?İSİMLER NEDEN AÇIK AÇIK YAZILMIYOR? ZATEN ADI GEÇEN İSİMLER YUKARIDA SİZİN HABERDE ADI GEÇEN İSİMLER.KASABALININ KISALTMA KULLANMASINA GEREK YOK KİMİN HAKKINDA İDDAALARDA BULUNUYORSA AÇIK AÇIK İSİM YAZSIN.YORUMLARI ONAYLARKEN LÜTFEN ADALETLİ VE TARAFSIZ OLUNUZ.KASABALININ HER TÜRLÜ YORUMU ONAYLANIYOR AMA ONA CEVAP VERİLDİĞİNDE HAKARET İÇERMEYEN YORUMLAR BİLE ONAYLANMIYOR.

Yorumu oyla      14      7  
AHMET 13 Eylül 2011 Salı 10:56

VAAAY TABİ SÖYLEYECEK ŞEY BULAMAYINCA ARTIK YALANA BAŞVURUYOSUN. Y. T.'İN SİYASİ KARİYERİ BELLİDİR.ANAP'TAN VEYA BAŞKA BİR PARTİDEN GELMİŞ OLSAYDI ASLANLAR GİBİ SÖYLERDİ.BUNU İSPATLAYANA YALIDAN BİR DAİRE BENDEN!!! İMZA TOPLADIĞINI İSPATLAYANA BİR ARABA SIFIR KM!!! ZATEN BÖYLE BİR ŞEY DOĞRU OLSAYDI ÇOKTAN CHP HAKKINDA İŞLEM YAPARDI!!! ATIYOSUN BARİ DESTEKLİ AT!!!

Yorumu oyla      14      6  
kasabalı 13 Eylül 2011 Salı 08:31

kimlerin anaptan kovulduğunu kimler meclis üyesi aday sıralamasını beğenmeyip babasıyla birlikte imza toplamaya teşebbüs ettiğini ama birtek chpliden imza toplayamadığını herkes biliyor kimlerin hasan karabağa kendisinin meclis üyesi adayı olması için araya hatırlı kişilerin konulduğunu herkes biliyor y t senin için seçimlerde çaktırmadan akpyi desteklediğin söyleniyor birde şimdide hüsnüyle aran iyi diyorlar nediyelim yt allah muhabbetinizi artırsın yt sen hiç chpli olamadın

Yorumu oyla      13      8  
vatandaş 12 Eylül 2011 Pazartesi 22:56

unutmadan yüksel CHP'de siyasete başladığında hasan başkan SHP'den karşıyaka meclis üyesiydi.yiğidi öldür hakkını yeme.sen o zamanları belki bilmezsin ya da yeni yeni siyasete giriyosun,kim hangi partiden gelmiş güzel araştırmak gerek.

Yorumu oyla      18      8  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Muhalif CHP’lilerden Buca’ya çılgın projeler
Belediye Başkanı Ercan Tatı’ya karşı hareket eden CHP’li 5 meclis üyesi ...
Karabağlar Belediyesi İEF'de
İzmir'in en büyük ilçesi Karabağlar Belediyesi, bu yıl 80. kez kapılarını ...
Karşıyaka'dan Yamanlar'a iki dev tesis
Karşıyaka Belediyesi Yamanlar Dağı’nda, çam ağaçlarının ortasında, körfez ...
 
Bayraklı 80. Fuar'a hazır
Bayraklı Belediyesi, 80. kez kapılarını açacak olan Uluslararası İzmir ...
Parklar çoğalıyor, Aliağa nefes alıyor
Türkiye’nin en büyük sanayi kentlerinden olan Aliağa’da, belediye yeşil ...
Hedef 'Akdeniz Akademisi'
İzmir’in kurtuluşunun 89. yıldönümü nedeniyle İzmir Büyükşehir Belediyesi ...
 
Çin malı 'out', Emine Ana 'in'
Belediyelerin açtığı el işi kursları, psikolojik rahatlama ve toplumsal ...
İhale tamam 'İhsan Alyanak' çıkarılıyor
Kaza yaparak Konak İskelesi’nde yan yatan “İhsan Alyanak” gemisinin çıkarılarak ...
'Para kazanamadım diyen yalan söyler'
Çeşme Belediye Başkanı Faik Tütüncüoğlu, bu turizm sezonunda, geçmiş sezonlara ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Atatürk’ten rövanşı alacaklar da…
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
Halkın gerçek gündemi sahnede!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Şimdi ne olacak?
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve Bugün Türkiye (10) 'Bak Postacı Geliyor'
Serdar DEĞİRMENCİ
Serdar DEĞİRMENCİ
Sonbahar
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
Başıboş canileri toplamak!
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Bu da geçer
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Yemek kitabı değil Kültürel Miras!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Son nefeste Göztepe!
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Townç Sowyer'in maceraları
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva