HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
24 Ağustos 2009 Pazartesi - 00:00

Bayraklı Belediyesi artık online!

İlçe Belediyesi ’‘Alo Bayraklı’’ hizmet hattının yanı sıra www.bayraklibel.tr sitesini de hizmete sundu. Hedef vatandaşa hızlı ve güleryüzlü hizmet’… ’

Bayraklı Belediyesi artık online!



 
İZMİR - Bayraklı Belediyesi, insan odaklı hizmet anlayışını, iletişimin tüm kanallarını  açarak sürdürüyor. Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ; vatandaşa hızlı ve kaliteli hizmet sunabilmek için Alo Bayraklı (341 25 25) ve online başvuru sistemlerini de (www.bayrakli.bel.tr)  devreye soktuklarını açıkladı.
 
Belediyenin Halkla İlişkiler Birimi’’nce kabul edilen ihbar ve şikayetler; hızla ilgili birimlere gönderilerek sonuç odaklı bir anlayışla çözüme kavuşturuluyor. Alo Bayraklı hattından ya da belediyenin web sayfasından online olarak gelen tüm dilek ve öneriler ise büyük bir titizlikle değerlendiriliyor.
 
SONUÇ ODAKLI HİZMET
 
Bayraklı’’nın ilçe olması  ile birlikte geriye itilmişliği ve ihmal edilmişliğine son veren bir hizmet anlayışını hakim kılmaya çalıştıklarına dikkat çeken Başkan Hasan Karabağ; bölgelerinin çok çeşitli ve yoğun sorunları olduğunu ve çözüm noktasında 24 saat ihbar, dilek ve şikayet aldıklarını söyledi. 
 
Belediye’’nin tüm birimlerinin vatandaş memnuniyetini gözeterek çalıştığını belirten Karabağ; ’“ Halkla İlişkiler birimimiz titizlikle vatandaşın, öneri, dilek ve şikayetlerini dinliyor. İletişimin tüm kanallarını kullanırken hız ve kaliteyi gözetiyoruz. Başvurular sonuca kadar takip ediliyor ve mutlaka vatandaşa bilgi veriliyor.’” dedi.

 
WWW.BAYRAKLİ.BEL.TR
 
Bayraklı Belediyesi’’nin web sayfası, bir süre önce www.bayrakli.bel.tr adresinde yayına başladı. E- belediyecilik formatında hazırlanan sayfa, Bayraklı’’ya ilişkin pek çok bilgiyi içinde barındırıyor. Belediye hizmetlerine, başvuru noktalarına ve iletişim bilgileri ile yetkililerine de yer verilen sayfa aracılığı ile vergi borcu sorgulanabiliyor ve isteklerin online başvurusu yapılabiliyor.
 
’‘Vatandaşa güleryüzlü  karşılama’’
 
Güleryüzlü, hızlı ve kaliteli hizmet anlayışını  belediyenin tüm birimlerinde hakim kılacak bir sistem oluşturduklarını kaydeden Başkan Hasan Karabağ; özel eğitimli halkla ilişkiler personelinin vatandaşın karşılanması ve işlerini kolaylıkla halletmesi için çalıştığını söyledi.
 
Karabağ şöyle konuştu: ’“ Belediyeler halka hizmet için vardır. Önceliği de bu hizmeti aralıksız, tutarlı ve hızlı bir şekilde vermek olmalıdır. Biz Bayraklı Belediyesi olarak vatandaşın memnuniyetini hedefleyen bir sistem kurmaya çalıştık. Bu nedenle güçlü bir halkla ilişkiler ekibi ve doğru iletişim kanalları oluşturduk diye düşünüyorum. Vatandaşlarımız 341 25 25 no’’lu telefonla 24 saat bize ulaşabilir. Ayrıca web sayfamız aracılığıyla ya da doğrudan belediyeye gelerek tüm önerilerini, dileklerini sunabilirler.’”

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Aliağa Belediye’’den ’‘randevu’’ yalanlaması
Belediye Başkan Yardımcısı Eren, Devlet Hastanesi Randevu Bürosu’’nun ...
Sasalı’’da ’‘hayata’’ döndüler
Büyükşehir Belediyesi tarafından Sasalı’’da kurulan Doğal Yaşam Parkı ...
Büyükşehir’’den ’“çifte’” destek
Yaz spor okullarında verdiği eğitimle vücut sağlığı konusunda önemli kazanımlar ...
 
Yeni Mahalle’’ye İZSU ayarı
İZSU deniz seviyesinin altında kalan ve bu nedenle yağışlarda taşkınların ...
Bornova Kent Konseyi ’‘şekillendi’’
İlçe Belediyesi kent konseyi çalışmalarını tamamlarken, yönetim kurulu ...
Romanlar’’ın gecesi’…
Konak Belediyesi tarafından 2.'si düzenlenen Agora Şenliği Roman sanatçıların ...
 
Soluk soluğa dilenci operasyonu
Konak Zabıtası, Ramazan ayını fırsat bilen dilencilere göz açtırmıyor.’
İzmir'de 'Nostaljik Halk Eğlenceleri'
Büyükşehir Belediyesi İzmirlilere unutulmaz Ramazan geceleri yaşatıyor.’
THK Bornova’’da ’‘Güven’’ dönemi
Yeniden açılan Türk Hava Kurumu Bornova Şubesi’’ne yapılan kongrenin ardından ...
 
Serdar DEĞİRMENCİ
Serdar DEĞİRMENCİ
Sonbahar
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
Başıboş canileri toplamak!
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Bu da geçer
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Yemek kitabı değil Kültürel Miras!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
İşte 'gülen' ilk fotoğrafı!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Son nefeste Göztepe!
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Townç Sowyer'in maceraları
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve Bugün Türkiye (9) 'Bizim radyo tiyatrolarımız vardı'
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Bektaşi Devleti tartışmaları!
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
Parti tabanı Özel’den kopuyor mu?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva