HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
20 Eylül 2024 Cuma - 16:37

Başkan Zeyrek gazilerle buluştu: Sizlere çok şey borçluyuz

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Zeyrek, 19 Eylül Gaziler Günü’nde kahraman gazilerimiz ve aileleriyle bir araya geldi. Gaziler Günü’nü kutlayan Başkan Ferdi Zeyrek, “Değerli gazilerimizin gösterdiği cesaret ve fedakarlıkla gurur duyuyoruz. Sizlere çok şey borçluyuz” ifadelerini kullandı.

Başkan Zeyrek gazilerle buluştu: Sizlere çok şey borçluyuz

19 Eylül Gaziler Günü’nde, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Zeyrek kahraman gaziler ve aileleriyle bir araya geldi. Anemon Otel’de gerçekleştirilen programda CHP Manisa Milletvekili Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu, CHP İl Başkanı İlksen Özalper, Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay, Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, Soma Belediye Başkanı Sercan Okur, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Burak Deste, MASKİ Genel Müdürü Talat Postacı, Genel Sekreter Yardımcıları, MASKİ Genel Müdür Yardımcıları, Başkan Danışmanları, daire başkanları, kahraman gaziler ve aileleri yer aldı.

Başkan Zeyrek; “Gurur duyuyoruz”
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Zeyrek, 19 Eylül Gaziler Günü’nü kutladı. Başkan Zeyrek, “Cumhuriyetimizin kurucusu büyük önder Mustafa Kemal Atatürk’e ‘Mareşal’ rütbesi ve ‘Gazi’ ünvanı verilmesinin yıl dönümünde kıymetli gazilerimizin Gaziler Günü’nü kutluyoruz. Aziz şehitlerimiz ve değerli gazilerimiz; ülkemizin bağımsızlığı ve bölünmez bütünlüğü için savaşmış, bu uğurda bedeller ödemiş kahramanlarımızdır. Sizler, bu ülkenin birliği ve huzuru için fedakârlık yapmış, canlarınızı ortaya koymuş insanlarsınız. Bugün burada toplanmamızın sebebi, sizlere duyduğumuz minnetimizi ve şükranlarımızı bir kez daha dile getirmektir. Hiçbir ayrım yapmaksızın; milletimizin gönlünde her zaman müstesna bir yeri olan değerli gazilerimizin, gösterdiği cesaret ve fedakârlıkla gurur duyuyoruz. Sizlere çok şey borçluyuz” ifadelerini kullandı.

“Gazilerin yaşamlarını kolaylaştırmak için yoğun çaba sarf ediyoruz”
Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak gazilerin yaşamlarını kolaylaştırmak için yoğun çaba sarf ettiklerini kaydeden Başkan Ferdi Zeyrek, “Ulaşımdan eğitime kadar birçok alanda destek sağlamak için yoğun çaba sarf ediyoruz. Bu doğrultuda, MASKİ Genel Müdürlüğümüz tarafından şehit yakını ve gazilerimize su tarifemizde yüzde 50 indirim uyguluyoruz. Ayrıca, bünyemizdeki tüm kreşlerimizden ve spor tesislerimizden ücretsiz yararlanma imkânı sunuyoruz. Manisa Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığına bağlı tüm birimlerimizde, şehit yakını ve gazilerimizin taleplerine her zaman öncelik verilmektedir. Belediyemizin düzenlediği tüm eğitim, sosyal ve kültürel faaliyetlerden de ücretsiz olarak faydalanabilirler. Değerli gazilerimiz, ilçeler arası dahil olmak üzere tüm il genelindeki toplu taşıma araçlarımızı ücretsiz olarak kullanabilmekte; yine, Büyükşehir Belediyemize ait iştirak şirketlerimizin işlettiği tüm otoparklardan da ücretsiz olarak yararlanabilmektedirler. Sağladığımız tüm bu destekler, sizlerin fedakârlıklarının tam bir karşılığı olamaz; ancak, hayatlarınıza bir katkımız olmasını umut ediyoruz” dedi.

“İyi ki Varsınız!”
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Zeyrek, sözlerini şöyle tamamladı: “Bu duygularla Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere vatanımızın bütünlüğü uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimizi ve ebediyete göç eden gazilerimizi rahmetle anıyor; siz kahraman gazilerimize de ailelerinizle birlikte sağlık ve huzur dolu bir ömür diliyorum. Sizler bu milletin daima kalbinde yer alacak ve onuru olmaya devam edeceksiniz. Hepinizin Gaziler Günü’nü bir kez daha en içten dileklerimle kutluyorum. İyi ki varsınız!”

Kıbrıs Gazisi Gezer; “Gazilik herkese nasip olmaz”
Manisalı gaziler de Gaziler Günü dolayısıyla gerçekleştirilen etkinlikte düşüncelerini paylaştı. Kıbrıs Gazisi İbrahim Gezer, “Böyle bir gece düzenleyenlerden Allah razı olsun. Gazilik herkese nasip olmaz. Düzenleyenlere, emeği geçenlere çok teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Dernek Başkanı Adnan Kaya teşekkür etti
Manisa Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği Başkanı Adnan Kaya ise, “19 Eylül Gaziler Günü’nde Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği yemek nedeniyle teşekkür ediyorum. Bizler mutlu olduk. Türkiye genelinde tüm gazilerimizin Gaziler Günü’nü kutluyorum. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Başkanımız Ferdi Zeyrek ve ekibine sonsuz teşekkür ediyorum bizleri yalnız bırakmadıklarından dolayı. Sağ olsunlar var olsunlar” dedi.

Gazi Dayı; “Hatırlanmak güzel bir şey”
Gazi Sefer Dayı ise hatırlanmanın güzel bir duygu olduğunu ifade etti. Dayı, “Hatırlanmak güzel bir şey. Gazi olalı 30 yıl oldu. Gaziler ve şehit aileleri hatırlandıkça var olurlar. Bu tür etkinliklerin çoğalmasını bekliyoruz. Ferdi Başkanımızın bu zamana kadar yapmış olduğu faaliyetlerden memnunuz. Kurmuş olduğu Şehit, Gazi Müdürlüğü de bizim için çok güzel atılmış bir adım. İnşallah beraber o adımı atacağız hep beraber” şeklinde konuştu.

 
Adım Adım Manisa projesi tam gaz
 
Konutta fahiş fiyat artışına 100 bin lira ceza
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Adım Adım Manisa projesi tam gaz
Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin merkeze uzak ilçelerde yaşayan kadınların ...
Bayındır'da projeler yerinde incelendi
Bayındır Belediye Başkanı Davut Sakarsu, İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel ...
Ödemiş'ten çevre yarışması!
Ödemiş Belediyesi, Dünya Temizlik Günü etkinlikleri kapsamında farkındalık ...
 
Manisa Büyükşehir'den gazilere armağan
Manisa Büyükşehir Belediyesi, Kıbrıs Barış Harekatı’nın 50. Yıldönümünde ...
Başkan Duman, çevreci ulaşım için pedal çevirdi
Buca Belediye Başkanı Görkem Duman, Avrupa Hareketlilik Haftası kapsamında, ...
Konak Tramvayı‘nda o saatler için uyarı: Konak İskele’den sonra aktarma!
Halkapınar ve Fahrettin Altay arasında çalışan tramvayda Cuma ve cumartesi ...
 
Başkan Denizli, Gaziler Günü'nde ailelerle buluştu
Çeşme Belediye Başkanı Lâl Denizli, 19 Eylül Gaziler Günü onuruna dolayısıyla ...
Alaçatı'da 31 yıllık sorun çözüldü!
Çeşme Belediye Başkanı Lâl Denizli, S.S. Alaçatı Halk Sosyal Konut Kooperatifi ...
Manisa Büyükşehir'den süt üreticisine destek
Manisa Büyükşehir Belediyesi ile Salihli Yılmaz Süt Üreticileri Kooperatifi, ...
 
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve bugün Türkiye (2)
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Acılar ‘askı’da!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türkiye'nin İslam’la sınavı
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Kamu yararı Çeşme Projesi’nin neresinde?
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
12 Eylül ve yeni Anayasa
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Atatürk’ün Toprak Kanunu ya da feodalizmin tasfiyesi uğraşısı
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
Siber ve milli!
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Germir bağları
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Müzik ve mandolin
Ayda ÖZEREN
Ayda ÖZEREN
 Narin (İnce) Habercilik ve Medya Etiği
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva